2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar..ve güzeller güzeli bebişleri..ben çok yorgunum sabah 9.30dan beri ayaktayım satış yaptım ama ayakalrımı hissetmiyorum artık..biraz ayaklarımı kaldırıp yatacağım ama dayanamadım size bakmadan yatmaya..çok öptüm akşam görüşürüz canlar...

canım yaa zaten bebişler tüm enerjimizi alıyor tabi halin kalmaz.. iyice dinlen bebişde dinlensin bu arada yormuşsun annesi Şeniz

arkadaşlar foruma uğrayamadım annemler vardı

Son düzenleyen: Moderatör:
teyzemler le görüşüyorlardı ondan pc bende değildi

banada uçak bileti aldığım firmadaki bayan yüzünden oldu yeni adres aldım

engelleyin kızlar benim adresi ay deli olucam yaa. aynısı bana oldu uçak bileti alırken acente çalışanı yüzünden offf sinir oldum yaa

hoşgeldin canım, çok yormasaydın kendini.neyse en azından yararlı bir iş için yoruldun.iyice dinlen.birkaç saate kadar bişeyin kalmaz...

hem yemek yapıyorum karıştırıp pc başına geçiom pckolik oldum galiba

bebek hazırlıkları nasıl gidiyor anneler

ben henüz yatağını falan almadım ama kıyafetleri tamamdır...
şampuanı bile hazır benim bebişimin....doğum çantamıda hazırladım...ufak tefek eksiklerim olsada ...
ama yatağoını daha almadım.7.ayın sonunda nasip olursa almayı planlıyorum.evim biraz dar.aslında 100 m2.mormalde ben eşya doldurduğum için yer az kaldı malesefff

üzme kendini cnmm yaaa hiçbir şey yapamazz Kötü Kazen lütfen sakin oll bebişleri düşünn cnmm

Son düzenleme:

canım bakım ürünlerini hangi marka aldın çantan bebek çantasımı yoksa ayrıyetten büyük bir çantamı aldın ya ben o bebek abkım çantalarını hiç beğenmiyorum pazar günü adidasta bir çanta beğendim 39 ytl çok uygundu fakat fermuarı yok diye alamadım şimdide çanta arıyorum chichonun bebek bakım ürünlerinden almayı düşünüyorum

yaa güzelim bende ne olduğunu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…