kızlar ben fizik tedaviye gidiyorum oradan da dr kontrolümüz var yarın gorusuruz
hoscakalın
merhabaa arkadaşlar ben geldim evdeyim yanii neler oldu bitti diye foruma bakmadım sadece ben iyiyim merak etmeyin hepinize teşekkür ederim. bebeklerim gayet iyiymiş kızım 710 oğlum 680gr mış. doppler sonucu da iyi şekerim yüksek 10 gün sonra tekrar test var. diyete başladım bu gün.geçmezse insülin iğnesi verecek dr. bu kadar sizler de iyisinizdir inşallah.
KEZBANCIM cok sevindim bu haberlerine miniklerin ne kadar güzel büyümüşler öyle canım...hıı bu arada ben arzu benim diğer kullanıcım silindi bunu actım yeni canımcım
BUNU BİR KAÇ MESAJIMA YAZACAĞIM ÖNEMLİ DUYURU ARKADAŞLAR
Kızlar şimdi forum yöneticisinden aldığım bir maile göre benim arzu.baykaya kullanıcı isim ve mesajlarımın silinme nedeni bilmiyorum sizler hatırlarmısınızda eşim ilk bu siteyi bulduğunda hemen kayıt olmuş ve yazmış sizlere bi mesaj..gerci mesajda kötü bir içerikte yok sadece bizi tanıtmış ama neyse burda erkek üyeler yasak ya o yüzden benim o mesajım yüzünden bütün mesajlarım silinmiş tabi kullanıcı adımda..ne alakaysa onuda anlamadım..sadece orda ( merhaba hanımlar ben tolga ) yazması sanırım buna sebep olan erkek ismi kullanılması bana cok komik geldi :)bu gerekce..neyse sizilerlede paylaşmak istedim..burdan forum yönetici ve modlarına da bi duyurum var ecenas rumuzlu kişi benim Arzu Baykaya yani bu kullanıcı kendim açtım bugun.umarım bunuda silmezsiniz..teşekkürler
niye diyete başladın kezbancım.ayyy ne güzel haber bu böyle yaaaakızımız daha tombiş desene.allahım nazarlardan korusun
şekerim yüksek çıktığı içn diyet verdi daha düzenli beslenmeliymişim. bebeklerimin kiloları da aslında sizinkilere göre az geldi bana fakat dr normal dedi. a.s bir ay sonrada erken dğarlarsa diye bebeklerimin ciğerlerinin gelişmesi için iğne olucaam. hastanede 1 gün yatıcaam iğne doğumu tetikleyebilirmiş bebeklerin hareketleri çok hızlanıyormuş bu iğneyle hayırlısı diyelim panikciim.her şey için sağol.
merhabaa arkadaşlar ben geldim evdeyim yanii neler oldu bitti diye foruma bakmadım sadece ben iyiyim merak etmeyin hepinize teşekkür ederim. bebeklerim gayet iyiymiş kızım 710 oğlum 680gr mış. doppler sonucu da iyi şekerim yüksek 10 gün sonra tekrar test var. diyete başladım bu gün.geçmezse insülin iğnesi verecek dr. bu kadar sizler de iyisinizdir inşallah.
neden yüksek çıktı acaba kaç kilo almıştın canım ?inş düzelirşekerim yüksek çıktığı içn diyet verdi daha düzenli beslenmeliymişim. bebeklerimin kiloları da aslında sizinkilere göre az geldi bana fakat dr normal dedi. a.s bir ay sonrada erken dğarlarsa diye bebeklerimin ciğerlerinin gelişmesi için iğne olucaam. hastanede 1 gün yatıcaam iğne doğumu tetikleyebilirmiş bebeklerin hareketleri çok hızlanıyormuş bu iğneyle hayırlısı diyelim panikciim.her şey için sağol.
merhaba kızlar bende drda geldim kızım 687 gr olmuş kızımın yüzünü gördüm kızlar çok netti çoook mutlu oldum çoook güzeldi harika bi duygu yaaa herşey yolundaymış şeker yüklemeside yapıldı oda normal ama idrar yollarımda enfeksyon varmış antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum bol su iç dedi çok su içsem geçermi acaba?bide mağnezyum verdi kullanan var aranızda?tadı kötü yaa meyve suyuyla içeyim dedim hayır diyoo nasıl içcem yaa sizede meyve suyu içme diyomu dr?bide tetenoz aşısı vurundum bir ay sonra tekrar vurun dedi.öğle
kezbancım canım senin adına sevindim tek şekerin yüksekmiş sanırım düzelir inş iğnede sanırım bişey olmuyormuş çoğu kişiden duymuştum hayırlısıyla atlatırsın inş hepinizi öptüm.
i
selam cnm benim bende magnezyum içtim banada mümkün olduğunda suyla tüketmeye çalış dedi başda tadı çok kötü gldi ama sonra alıştım kalsiyum sandoza benziyor idrarın sapsarı olabilir sakın telaş yapma emi cnm
canım saolasın a.s.ama küçükken o sandozlarıda içemiyordum çok kötü geldi bana bende meyve suyuyla içecem işte ne yapim jeyyariçemem yoksa dra söylemeyeceğim jeyyar ablam içmiş bişey olmamış.
zaten içindeki kağıdını okursan meyve suyuyla içilebilir diyooo sen bakma doktorlara :) içdee krampların mı başladı seninde o yüzden mi verdi doktor bişi dedimi veirriken? banada bu hafta kan hapına başladı nedenbilmiyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?