2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

testlerde kan değerin düşük kansızsın biraz dedi ama kan hapı vermedi?bu ayda mı başlanıyor acaba kan hapına?araştırmak lazım.

güldenizcim ne güzel haberler bunlar.ben daha yüzünü göremedim kızımın herşey yolundaymış demek .güzel haberler bunlar....inş hep böyle haberler duyarız...687 gr canım benimmm

bendede çok oldu kramplar - karıncalanmalar.pedicim bol yürüyüş yap bida ayaklarını yukarıya kaldır biraz demişti, yastık koymanda yeterli.. iyi geldi.öneririm

güldenizcim ne güzel haberler bunlar.ben daha yüzünü göremedim kızımın herşey yolundaymış demek .güzel haberler bunlar....inş hep böyle haberler duyarız...687 gr canım benimmm

canım çok saol bende ilk kez gördüm hep yüzünü kapatıyordu ama çok güzel bi duygu inş sende görürsün canımmm

bendede çok oldu kramplar - karıncalanmalar.pedicim bol yürüyüş yap bida ayaklarını yukarıya kaldır biraz demişti, yastık koymanda yeterli.. iyi geldi.öneririm

hergün olmasada yürüyorum canım ama fazla yürüyemiyorum sanırım yoruluyorum.
yaa biliyomusun dr beni 4 aylık hamile sandı Kötü Kazençok kızdım üzüldüm yaaa karnım fazla çıkmadı bu aydan sonra büyür inş 4 kilo çok 4. ay için dedi 4 ay değil 6 dedim şaşırdı 6 ay içinde çok mu dedim bişey demedi sonra ultrasonda görünce anladı ama ben çoook kızdım yaaaa klava:klava:bide aynı dra gidiyorum düşünün yani of off

kezbancım merhaba iyi olmana sevindim. bebişlerde sağlıklı maaşallah. bende doktora gittim bugün 500 gr mış kızım bide şeker yüklemesi yapıldı. o da 129 çıktı.

ayy yerim ben o yarım kiloluk bebişi.....ben şeker yaptırmadım çok korktum....

canım çok saol bende ilk kez gördüm hep yüzünü kapatıyordu ama çok güzel bi duygu inş sende görürsün canımmm

renkli 4 boyutlu dopler miymiş neymiş.o tam gösteriyormuş .tamamen görüyormuşsun.girsem mi acaba.... bende görürüm
giden varmı 4lü dopler e

ayy yerim ben o yarım kiloluk bebişi.....ben şeker yaptırmadım çok korktum....

canım korkacak bişey yok merak etme sadece 1 bardak şekerli su içerken bende çok bişe olmadı ama sonra azıcık kısa süreli bi mide bulantısı oluyo sonra geçiyo bence yaptır önemli bişey ..

kezbancım rejim derken dr ne önerdi.liste falan mı verdi.liste verdiyse neler var listende.???

canım korkacak bişey yok merak etme sadece 1 bardak şekerli su içerken bende çok bişe olmadı ama sonra azıcık kısa süreli bi mide bulantısı oluyo sonra geçiyo bence yaptır önemli bişey ..

benim babam şeker hastası...bendede çıkar diye korktum.yine birsürü sinir bozuculaflar edecek drlar...zaten çektiklerimi az çok biliyorsunuz.tam rahata erdim derken yine bişey çıkmasından korkuyorum.inanki bu stresten tansiyon - şeker çıkacak.başka şeyden değil.çok stres yaptımmm.ben aç karnına bi kaç kez ölçeceğim şekerimi...dra gidince panik oluyorum çünkü.değerlerim yanlış çıkıyor...

canım inş çıkmaz evde yapılabiliyorsa yap o zaman canım rahat olmaya çalış inş hep iyi olacak bak maşallah kızımızda çok iyi güzel düşün güzel olur canım.

güldeniz kaç haftalıktı bebişin.haftasını söyle ideal kilosunu söyleyeym...

selam kızlar 2 gündür yoktum buralar baya karışmış kezbancım rahat ol şekerin daha fazla yükselmesin panikatakcım bende çok korkuyordum kızımda şeker yüklemesini evde yaptım karışımı evde içtim ve şeker ölçüm aletiyle (babam şeekr hastası olduğu için var) ölçmüştüm evet bende çok korkuyordum dr a sordum yapabilirsin sonucu bana bildir dedi benim 70 çıkmıştı o zaman şimdiki gebeliğimde haftaya yapıcam ve aynı şekilde bölesi daha rahat oluyo çünkü

CNM en iyisi hacışakir diyolar bebişlerimizin kıyafetlreini yıkamak için,ben kimle konuştuysam ölle dedi

selam kızlar
kezbancay geçmiş olsun dikkat et kendine aman.
panikatakçım ben dört boyutluya da girdim üç boyutluya da bebek uygun pozisyonda olmayınca hiçbişi göremiyosun hatta gördüklerinden ürküyosun:)))
benimki ayaklarını ellerini indirmedi başından bu nedenle taramada anlamsız ve ürkütücü görüntüler çıktı. bir de ses dalgalarından dolayı da bebek daha da rahatsız olduğu için doktor fazla sürdürmedi.
tek amacı bebeğin dış görünümünü göstermekmiş. sadece dudak yarıklarını görmek için kullanılıyormuş. bir daha girmenize de gerek yok dedi.

Elvincim,
Pediatrist olan arkadasım Osmanbey Hastanesinde çalışıyor. Sana yakın olduğunu tahmin ediyorum. Su anda ulaşamadım sanırım dogumdadır. sen ssk ile anlaşmalı bir özel hastane mi istiyordun?

osmanbey hastanesi nerde ki ilk defa duydum? osmanbey çok yakın bana taxi ile 5 dk. ssk anlaşmalı bi yer istiyorum,fiyatları uygun olsun. bazıları anlaşmalı ama maşallah fiyatları gene de uçuk oluyo cnm .saolasın ilgilendiğin için,Allah razı olsun

evet evet hacışakir sabun tozu matik. ben denedim harika. çevremdeki arkadaşlarım da kullanıyo. deterjana sıcak bakmıyorum ya ben.

selam nasılsınız kızlar yigenlerim nasıl ben bugün pek iyi degilim tansiyonum cok düştü yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…