merhaba kızlar bende drda geldim kızım 687 gr olmuş kızımın yüzünü gördüm kızlar çok netti çoook mutlu oldum çoook güzeldi harika bi duygu yaaa herşey yolundaymış şeker yüklemeside yapıldı oda normal ama idrar yollarımda enfeksyon varmış antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum bol su iç dedi çok su içsem geçermi acaba?bide mağnezyum verdi kullanan var aranızda?tadı kötü yaa meyve suyuyla içeyim dedim hayır diyoo nasıl içcem yaa sizede meyve suyu içme diyomu dr?bide tetenoz aşısı vurundum bir ay sonra tekrar vurun dedi.öğle
kezbancım canım senin adına sevindim tek şekerin yüksekmiş sanırım düzelir inş iğnede sanırım bişey olmuyormuş çoğu kişiden duymuştum hayırlısıyla atlatırsın inş hepinizi öptüm.
i
okudum canım öğle yazıyo bende dra bakmayacağım.
krampar başlamadı sadece sol ayağımı yıkarken kasığım acıyo yorulunca vücudum ağrıyo ondan verdi bide günde 3 defa dedi eczaneye gidince çok şaşırdılar 1 tane iç dediler dr u aradım çok ağrın olunca 2 3 tane iç o zaman şimdilik 1 tane iç dedi aslında şimdi içmeme gerek yok kramp falan olmuyor bazen gece damar damar üstüne biniyo ayağımda dehşet bi acı sonra düzeliyo ama kasığım açıyo onun için verdi.
güldenizcim ne güzel haberler bunlar.ben daha yüzünü göremedim kızımınherşey yolundaymış demek .güzel haberler bunlar....inş hep böyle haberler duyarız...687 gr canım benimmm
bendede çok oldu kramplar - karıncalanmalar.pedicim bol yürüyüş yap bida ayaklarını yukarıya kaldır biraz demişti, yastık koymanda yeterli.. iyi geldi.öneririm
kezbancım merhaba iyi olmana sevindim. bebişlerde sağlıklı maaşallah. bende doktora gittim bugün 500 gr mış kızım bide şeker yüklemesi yapıldı. o da 129 çıktı.
canım çok saol bende ilk kez gördüm hep yüzünü kapatıyordu ama çok güzel bi duygu inş sende görürsün canımmm
ayy yerim ben o yarım kiloluk bebişi.....ben şeker yaptırmadım çok korktum....
canım korkacak bişey yok merak etme sadece 1 bardak şekerli su içerken bende çok bişe olmadı ama sonra azıcık kısa süreli bi mide bulantısı oluyo sonra geçiyo bence yaptır önemli bişey ..
benim babam şeker hastası...bendede çıkar diye korktum.yine birsürü sinir bozuculaflar edecek drlar...zaten çektiklerimi az çok biliyorsunuz.tam rahata erdim derken yine bişey çıkmasından korkuyorum.inanki bu stresten tansiyon - şeker çıkacak.başka şeyden değil.çok stres yaptımmm.ben aç karnına bi kaç kez ölçeceğim şekerimi...dra gidince panik oluyorum çünkü.değerlerim yanlış çıkıyor...
güldeniz kaç haftalıktı bebişin.haftasını söyle ideal kilosunu söyleyeym...
Boya, yoğun parfüm ya da aşırı güçlü arıtıcılar içeren deterjanlar kullanmamaya özen göstermek gerekiyormuş.Bebeğizin giysilerini yıkarken dikkat etmeniz gerekenler…
Bebeklerin cildi erişkinlerden çok daha hassastır. Kullanılan temizlik malzemesine bağlı olarak kolaylıkla allerjik reaksiyon gelişebilir. Sadece bebek giysileri için olan deterjanlar kullanılacağı gibi, kokusuz ( parfümsüz) ve renksiz deterjanlar da kullanılabilir. Sabun yerine çamaşır deterjanları tercih edilmelidir.
Bebek çamaşırları için ağartıcı, yumuşatıcı ve güçlü leke çıkarıcılar kullanılmamalıdır.
Bebeğinizin kıyafetlerini diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile yıkamamalısınız.
Bebek giysileri alındıktan sonra mutlaka yıkanmalıdır. Saklanırken de naftalin ve güve ilaçları kesinlikle kullanılmamalıdır
Elvincim,
Pediatrist olan arkadasım Osmanbey Hastanesinde çalışıyor. Sana yakın olduğunu tahmin ediyorum. Su anda ulaşamadım sanırım dogumdadır. sen ssk ile anlaşmalı bir özel hastane mi istiyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?