Ben Ankara daki bebek magazalarında %100 organik pamuktan yapılmış ürün bulamıyorum. Her girdiğim magazadaki tezgahtar su cumleyi kuruyor "bizimkiler zaten %100 pamuk yani organik".
Organik pamuktan üretilmiş ürünlerin üzerinde zaten kocaman etiketler varmıs.
Ben nereden organik ürün bulacagım ogluma kızlarrrrrrrrrr
canım ben hacışakir bebe çamaşır tozu aldım birde sinbonun mini makinelerinden alacagım bebegimin çamaşırlarını günlük yıkayacagım hemde diğer makinelerin bebek kıyafetlerini yıpratacağını düşünüyorum..
Selam Arkadaşlar Bende Bugün Tetonoz Aşimi Oldum Glikoz Testimi De Yaptirdim Normal çikti çok şükür Ama Tansiyonum Düşük çikti (8-5) Ama Kendimi Iyi Hissediyorum Oturunca Tabi:) Herkese Bol Tekmeli Gün Olsun Benim Prensesimde Kipir Kipir Bugün Maşallah
Elvin,
Sezeryan mı yoksa normal dogum mu önerdi doktorun.
İlk dogumda ssk sezeryan için sorun cıkarıyormus.
Elvin,
arkadasım aradı
normal dogum için 1000 ytl
sezeryan için ise 1950 ytl gibi fark ödeniyormus.
istersen bir de sen arayıp öğrenebilirsin
Şişli de Osmanbey Hastanesi.
Eger istersen gidip arkadasımla da görüşebilirsin
haber verirsen görüştürürüm
optum
kezbancım merhaba iyi olmana sevindim. bebişlerde sağlıklı maaşallah. bende doktora gittim bugün 500 gr mış kızım bide şeker yüklemesi yapıldı. o da 129 çıktı.
merhaba kızlar bende drda geldim kızım 687 gr olmuş kızımın yüzünü gördüm kızlar çok netti çoook mutlu oldum çoook güzeldi harika bi duygu yaaa herşey yolundaymış şeker yüklemeside yapıldı oda normal ama idrar yollarımda enfeksyon varmış antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum bol su iç dedi çok su içsem geçermi acaba?bide mağnezyum verdi kullanan var aranızda?tadı kötü yaa meyve suyuyla içeyim dedim hayır diyoo nasıl içcem yaa sizede meyve suyu içme diyomu dr?bide tetenoz aşısı vurundum bir ay sonra tekrar vurun dedi.öğle
kezbancım canım senin adına sevindim tek şekerin yüksekmiş sanırım düzelir inş iğnede sanırım bişey olmuyormuş çoğu kişiden duymuştum hayırlısıyla atlatırsın inş hepinizi öptüm.
i
cnm kontrolün güsel geçmiş kızımızında maşallahı var :) Allah nazarlardan saklasın hepsini. benim bildiğim ilaçları hep suyla için dyolar,ben de midem bulansa da öle yapıyorum cnm. magnezyumu neden verdi ki?
ben dişim için kullandım4 -5 gün antibiyotik,doktorum bi şi olmaz demişti.
kızlar kesinlikle araştırın derim internette doğal dükkan sitesini gördüm okudum çok iyi...(organik olan ve sertifika çok önemli )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?