2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kıslarrrrr bugün yoruldum alış verişe gittim baya yordu sanırsam beni şöle dolaşim dedim biras:))sizler neler yaptınız bakim....

cnm internette bazı bebiş sitelerinde organik ürünler satılıyor,bi bak istersen..

ünverecim annem hamile olduğumu öğrendikten bir süre sonra aldı o çamaşır makinasından minnacık :) sadece kızımn eşyalarını yıkayacağız makinasında,bence de bizim makinlarımızda yıkamamak ii bebişlerimizin kıyafetlerini

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. benim şekerim 208 çıktı. o nedenle diyet verdi dr. panikciim yaptırmamışsın tahlilini galiba bendeki genel bir liste bana özel hazırlanmadı yaani. sağlıklı beslenme listesi fırsatım olursa şimdi ekliyceem buraya olmazsa yarın eklerim belki faydası olr sizede.

güldeniz sormuştu galiba benim kilom ile ilgisi yokmuş şekerin yediğim tatlı ve dondurma ile de alakası yokmuş.63 ile başladım 74,2 yim şu an zannediyorum hep yattığım için yakamıyorum şekeri

iğnede korkutmuyor beni zaten alışkınım ben tüpbebek tedavisi sırasında kendim yaptım iğnelerimi aynı iğne kullanılıyor.

ben çıkıyorum şimdilik cevaplayamadığım bir şey varsa kusuruma bakmayın yarın sabah girerim foruma.

kendinize iyi bakın yeğenlerime daha da iyi bakın ben de öyle yapıyorum kendimi üzmüyorum bebişlerim herşeyden önemli

geçmiş olsun cnm, herşeyin iyi olmasına sevindim.düşük tansiyon yüksek tansiyondan iyidir.ben de senin gibi düşük dolanıyorum cnm. yanında devamlı şeker taşı,dışarı çıktıgında bi şi hissedersen hemen at ağzına cnm lülülülülülü

cnm çok saol telefonunu ve arkadaşının ismini verir misin özelden? ben osmanoğlu kliniğini biliyorum ama orayı bilmiyorum.arar görüşürüm cnmcım,Allah razı olsun

kezbancım merhaba iyi olmana sevindim. bebişlerde sağlıklı maaşallah. bende doktora gittim bugün 500 gr mış kızım bide şeker yüklemesi yapıldı. o da 129 çıktı.

kezbancım zeynepcim ikinizinde ve yeğenleriminde iyi olmasına sevindim.
kezbancım sanırım kızımız oğlumuzu ezecek :))) lülülülülülü maşallah hepsine
bana henüz şeker yüklemesi yapılmadı,geç kalmadım di mi çoğunuzun yapılıyo çünkü ??

cnm kontrolün güsel geçmiş kızımızında maşallahı var :) Allah nazarlardan saklasın hepsini. benim bildiğim ilaçları hep suyla için dyolar,ben de midem bulansa da öle yapıyorum cnm. magnezyumu neden verdi ki?
ben dişim için kullandım4 -5 gün antibiyotik,doktorum bi şi olmaz demişti.

amin canım inşçok şükür çok güzeldi hepimiz öğle olsun her zaman inşŞenizŞeniz.mağnezyum kramp ağrı falan için veriyorlar hamilelere antibiyotik değil sanırım vitamin gibi bişey canım o suyla karıştırıp içiyoısun tadı kötü prespektüsünde meyve suyuyla içilebilir diyo içine katıp yanidrumda içme meyvesuyula diyoo ama ben içecem.

Selam Kizlar Ben Cok Rahatsizim Cok Ağrim Var..yatiyorum Bi Slm Vereyim Dedim Sizlere..öptüm Hepinizi..

almadan araştırken sizinle paylaşamak istedim...Bebekler için üretilen esansiyel yağlar konusunda yapılan 15 yıllık araştırmalar sonucunda, bebek ve çocuk cildi için özel olarak geliştirilen Euphia Doğal Bebek Bakım Ürünleri serisinde bebekler içim nemlendirici, pişik kremi, masaj yağları, buhar banyoları, balsam ve temizleme losyonları bulunuyor.Tek başına da satılan bebek masaj kitabında, bebeğinize nasıl masaj yapacağınız detaylı olarak anlatılırken; masajın bebeğe faydaları, rahatlatıcı yanları, gaz çıkarmaya yardımcı özelliklerinden de bahsediliyor.İçeriğinde bebeklerin cildine zararlı sentetik parfüm, SLS, paraben, silikon veya renklendirici madde olmayan ürünler; uluslararası tanınmış saygın kuruluşlar olan "Ecocert (Belçika), BDIH (Almanya) ve/ veya CosmeBio (Fransa)" tarafından sertifikalandırılımış.

kızlar kesinlikle araştırın derim internette doğal dükkan sitesini gördüm okudum çok iyi...(organik olan ve sertifika çok önemli )

bebiş görmeye gittim akşam..kız bebiş 2 aylık sevdik allah nazarlardan korusun...hayırlısı ile allah bize de nasip etsin inşallah...

Selamlar Ben De Allah Nasip Ederse Ağustosta Doğum Yapicam Köşenizi Yeni Buldum Ve çok Hoşuma Gitti Benim De Bir Kizim Olacak Sizi Sik Sik Ziyaret Edicem Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…