Selamlar Ben De Allah Nasip Ederse Ağustosta Doğum Yapicam Köşenizi Yeni Buldum Ve çok Hoşuma Gitti Benim De Bir Kizim Olacak Sizi Sik Sik Ziyaret Edicem Görüşmek üzere
AA gitmişsiniz kızlar ben de bekliyorum :))) neyse tüm anneciklerime ve yeğenlerime iyi uykular,öptüm hepinizi..
bakım ürünü olarak ne alıcaksın karar verdin mi mesliminacım?ben hala karar veremedim
günaydın cnm geçmiş olsun benim de belim ve kasıklarım ağrıyordu,bel ağrısında kalsiyum eksikliğin etkisi varmış kasık ağrıları da iltihaptan oluyor diye biliyorum...GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER VE ONLARIN PRENS AND PRENSESLERİ....
AKŞAM COK AĞRIM VARDI KIZLAR BU GÖBEĞİMİN HEMEN ÜSTLARİ KABURGA KEMİKLERİMİN OLDUĞU YERLER COK AĞRIDI NEDENİNİ BİLMİYORUM DOKTORA SORDUM NORMAL BU AĞRILAR DEDİ..GÖBEK DERİSİ GERGİNLEŞTİĞİ İÇİN KAYNAKLANIR GENELDE DEDİ..SİZLERDE DE OLUYORMU..
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER VE ONLARIN MİNİK YAVRULARI
NASILSINIZ KIZLARRR???YAA KIZLAR AKLIMA TAKILIYOR BEN TETANOZ AŞISI YAPTIRMADIM, YAPTIORMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM AMA HERKES YAPTIR DİYOR fisfisfis EĞER YAPTIRMAK İSTESEM GEÇ Mİ KALMIŞ OLURUM Kİ.ŞUAN 24+4 GÜNLÜK HAMİŞİM... BİLDİĞİM KADARIYLA EN SON 24. HAFTAYA KADAR YAPILABİLİYOR... BUNUN LA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MI
NEYSE KIZLARRRR HEPİNİZİ GÜNÜNÜZÜN GÜNÜNÜZDEN GÜZEL GEÇMESİ DİLEKLERİMLE ÖPÜYORUM Şeniz a.s.
cnm ya ben az alma ama en iyisini içime sinenini alma taraftarıyım çok şükür iç badileri bitti çok gezerek bakarak aldım ama bakım ürünü bambaşka organik olanlardan almayı düşünüyorum henüz karar vermedim dediğim gibi eldiven mendil havlu bunlarada dikkat etmek lazım ya sen neye karar verirsen açıkla 28. hafta herşeyini bitirmeyi düşünüyorum kafam rahat olsun uyurken bile bebeğimi eşyalarını alacaklarını düşünüyorum yatak beğenemiyorum daha doğrusu kararsızım odamı süsletmeyi düşünüyorum aksesuar bakacam...
ARKADAŞLAR BİŞEY SORUCAM. TETANOZ AŞISI YAPTIRAN VARMI ÇOK ACIYOMU. YA BEN DOĞUMDAN KORKMUYORUM BU AŞIDAN NEDENSE KORKTUM YAAAAkafamçokkarıştı BU GECE RÜYAMA BİLE GİRDİsenağlama
ARKADAŞLAR BİŞEY SORUCAM. TETANOZ AŞISI YAPTIRAN VARMI ÇOK ACIYOMU. YA BEN DOĞUMDAN KORKMUYORUM BU AŞIDAN NEDENSE KORKTUM YAAAAkafamçokkarıştı BU GECE RÜYAMA BİLE GİRDİsenağlama[/QUOT
GÜNAYDIN ÖNCELİKLE HERKESE.CANIM BEN TETENOZ AŞISI OLDUM HERKES VURULDUKTAN SONJRA ACIR KOLUNU KIPIRDATAMAZSIN BİLE DİYEN OLDU BENDE SEN GİBİ KORKTUM AMA VURULDUĞUNDA HİÇ HİSSETMEDİM BİLE ONDAN SONRADA AKŞAMA KADAR BEKLEDİM AĞRIYACAKMI DİYE AMA NE AĞRI OLDU NE DE SIZI HİÇ BİŞEY OLMADI Bİ GÜN SUYA DEĞMİRMİYOSUN O KADAR.HİÇ AMA HİÇ ACIMIYO
HERKEŞLERE GÜNAYDINLAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRR
evet MESI ye katılıyorum 28 - 30 haftalar arasında herşeyini tamamlamamız gerekiyor.hem bazılarımız erken doğum yapabilir.hemde ağırlaşınca insan kendini pek taşıyamıyor.eskisi gibi rahat hareket edemiyor.MESİ haklısın 28 - 30 haftalarda hazırlıklarımızı bitirmeliyiz canımmm
yahu isim bile kararlaştıramadık sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?