2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarim şu Istanbul Buluşmasi Hakkinda Ki Konumuz Silindi Ya Ben Onu Tekrar Actim Ana Sayfada Aktivitelerin Içinde Oraya Yazarmisiniz Tekrar Kimler Gelebilecek Tarih Belirleyelim...

belki koyduğumuz isimlerden burdaki kızlarda aynısını koyarmış ağustos adaşları olur bebişlerimizinsırnaşık şey

OLSUN VALLA GÜZEL OLUR:) BEN ŞİMDİYE YADAR ECRİN AYŞE KOYMAYI DÜŞÜNÜYODUM SONRA AYŞEGÜL KOYMAK İSTEDİM AYŞEGÜL BASİTMİŞ GİBİ GELDİ SANKİ Bİ ARA BURCUMU KOYSAM DEDİM OFFF HALA BİLMİYORUM TEK İSİMMİ OLSUN İKİ İSİMMİ

canım badem yağı zeytinyağı bunlar kıllanma yapıyor sakın.....
paptya yağı kullanmanı tavsiye ederim veya istediğin başka bir yağ dr konuş bana paptya yağı önerdi....vücud yağıda kullanıyorum duştan sonra hiç çatlak ve yırtılmam yok ama bundan sonra olurmu bilmem

panikcim 24.5 ama dr 25 haftalık dedi.4 kilo aldım öğle canım.

24+5 günlük hamilesin ... 4 kg almışsın...bebek 687 kg

bu haftaya göre standart kilosu olan bir anne aday için ;
alması gereken kilosu : 5 - 7 kg arası
bebeğinin alması gereken kilosu : 700- 750 gr arası

canım gayet iyi değerlerin.bebeğinde bence haftasıyla orantılı ilerliyor.ama bebeği besleyen gıdalara ağırlık vermelisin biraz daha .
süt-peynir-yumurta-yoğurt-kırmızı et(balık-tavuk ta olabilir), bol çorba , ceviz, bol su , sebze ve meyve tüketmeni öneririm....

hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etsin allahım...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :))))) nabersiniz bakalım?? benim yakışıklı oğluşum resimlerde çok güsel çıkıyoo varsa sizinde güzel kızlarınız alalım kızlarınızı :))))))))))))))))))))))))

bebek bezlerinde tercihiniz ne?prima düşünüyordum ark onun popo tarafı çok sert molfix al dedi...başka bir ark doğumdan sonra hastaneden evy baby vermişler çok güzel kokuyor dedi bundan al bilmiyorum kararsızım (aslında sağlık açısından çok faydalıda olmasa)ben primayı düşünüyodum

canım dün dr kontrolun vardı nasıl geçtii bebiş nasıl ???

demir hapı veya şurubu kullananlar varmı?bununla birlikte vitamin alıyomusunuz

ben aldım oğluma yeni doğan primadan sırnaşık şey.. sanki bana en iyi o gibi geliyor ama bilemem tabii

demir hapı veya şurubu kullananlar varmı?bununla birlikte vitamin alıyomusunuz

cnm demirhapı + multivitamine devam ediyorum doktor başlattırdı cnm
buarada carrefourda 99lu ultra prima yeni doğanın fiyatı 21 milyonmuş ark. söledi bu haftasonu umarım bitmediyse alacağım herkeze duyrulurr...

Canlarim şu Istanbul Buluşmasi Hakkinda Ki Konumuz Silindi Ya Ben Onu Tekrar Actim Ana Sayfada Aktivitelerin Içinde Oraya Yazarmisiniz Tekrar Kimler Gelebilecek Tarih Belirleyelim...

arzu cum sen ne tarafta oturuyordun yaa....? yakınmıyız seninle .

cnm demirhapı + multivitamine devam ediyorum doktor başlattırdı cnm
buarada carrefourda 99lu ultra prima yeni doğanın fiyatı 21 milyonmuş ark. söledi bu haftasonu umarım bitmediyse alacağım herkeze duyrulurr...

ben evy baby 44 lü aldım.yeni doğan...10 ytl.ama herhalde bu gidişle onları ben kullanacağım.çünkü ped ilk günlerde pek işe yaramıyormuş...kızımada prima alayım.anne kız bezleniriz artık.bilgin için tşk. bende carrefoura bir uğrayayım

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın arkadaşlarr nasılsınız bebişler nasıl hepiniz iyisinizdir inşallah... dün neler olduysa yine foruma giremedim bir türlü nazar mı değdi noldu sayfaya. birkaç gündür çok ağrım var bundan 2 ay önce banyoda düşmüştüm sol bacağım ayrılmıştı o ani ayrılmanın etkisiyle hani bacağın gövdeye bağlantı yeri var ya artık oraya ne deniyor bilemiyorum ama çok feci ağrıyo ara sıra geçen ay doktora söylediğimde bağlar zedelenmiştir dedi, tabi o tarafa röntgen falan da çekilemeyeceği için hiç bir şey yapmadık ilaç falan da kullanmadım ama dün gece ağladım resmen ağrıdan mecburen kas gecşetici sürdüm sanki biraz iyi geldi bütün gün iş yerinde oturmak ta ağrıyı artırıyor tabi, Allahtan bu gün son izne çıkıyorum, bu arada yarın kontrolüm var şeker yüklemesi yapılacak bana dua edin arkadaşlar inşallah şekerim çok yüksek çıkmaz çünkü benim ailemde herkeste şeker hastalığı var bende de çıkacak bir gün biliyorum ama şimdi olmasın bebeğime zarar vermesini istemiyorum, böyle işte yarın da doktordan sonra size haber veririm zaten....

geçmiş olsun arkadaşım ben de iki defa düştüm allah korudu bebeğimi sen de çok dua et çok dikkat et şimdiden güzel haberler bekliyoruz

arzu cum sen ne tarafta oturuyordun yaa....? yakınmıyız seninle .

BEN KARTAL YAKACIKTA OTURUYORUM CANIM AMA HEPİMİZİN BELİRLEDİĞİ Bİ YERDE YAPICAZ..ÖNCE Bİ TARİH BELİRLEYELİMDE YER SORUN OLMAZ SANIRIM..EŞLERİMİZDE GELİR HAFTASONU AYARLARSAK..AMA SANIRIM EN COK ANADOLU YAKASINDA HAMİŞLER SANIRIM BİLMİYORUM AMA İŞTE HEP BİRLİKTE ORTAK Bİ KARAR VERİRİZ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…