2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

izne çıkınca bizlerden ayrılacakmısın yaniiisenağlama
bizimkilerdede şeker var.ben yaptırmayacağım inş senin şeker normal çıkarda moralin bozulmaz.
gelelim düşmene.çok geçmiş olsun.büyük ihtimalla kas zedelenmesi yada ezilmesidir.hamileliğinde tedavini güçleştiriyor...ne kötü yaa.aman dikkat et.allahtan bebişine bişey olmamış.çok dikkat etmeliyiz, banyolarda.en tehlikeli yerler.doğumdan sonra tedavini aksatma ama.hadi sana iii tatiller.güzel haberlerini bekliyorum.dualarım seninle.bak içini ferah tut.bisorun çıkmayacak.göreceksin.... Şeniz

Selam Kızlar,

Herkeslere günaydııııııııııııııııın.

Oğlum yarım kiloyu geçmiş. Ayakı 4 cm olmus. Hersey yolunda gidiyormus.
Doktorum artık hastane kararı verelim diyor. Düşünelim bakalım(önce fiyatları alalım di mi?)
Detaylı Ultrason yapan dr tekrar görmek istiyormus. İki hafta içinde kendisini ziyarete gidecegiz.
Şeker yükleme testi de 3 hafta sonra imiş.

Bizden haberler bu kadar.

ayyy sinir oluyorum biz böyle herşeyin ince ayrıntısını düşünüyoruz annenneme soruyorum ne dr gitmiş ne de bişey ebe doğurtmuş hatta kendi bile tek doğurmuş çok kolay doğum yapıyomuş onlarda ne şeker yüklemesi ne iğne ne tahlil vallahi gamsızmı olmak lazım kafayı yicem allah korumuş...

günaydınnnnnnnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrr ve en tatlı şekerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz
PANİKCİM,ÇİLEKCİM evet ben oldum tetanoz aşısı..benim o gece kolum ağrıdı ve ağırlaştı..hatta belki kolunu o kısmında ateş yapar demişti ebe ama ateş yapmadı kolumda...ertesi günde ağırdı ama sonra geçti..ama ekleyeyim ben galiba o gün banyo yaptım yaaa..unuttum ben suya girme dedi mi demedi mi?CADIARZU
benim DRum da gerek yok demişti ama ben sonradan olmaz olmaz ben de bişey olur diye yaptırmaya karar verdim..zaman konusu sıkıntılı mı bilmiyorum ben 23.haftada yaptırdım 22+5 de yaptırdım...ben toprakla uğraşılan bir yerde yaşıyorum..
BEBEK bezine gelince arkadaşım 7 aylık bebğine ilk günde bazen değiştirdi ama prima kullanıyor..yani diğerlerine de baktı ama en iyisi prima dedi..
ELVİN canım sen gelmişsin ben gitmişim gece karşılaşamadık tühhh..
arkadaşlarım umarım iyisiniz tabii umarım bebişleriniz de iyiydir..benim yaramaz iyi ama dün ben üzülünce o da çok üzüldü..onun için biraz endişelendim..ama şimdi iyiyiz....Şeniz

ewt anadolu yakası ağırlıkta galiba...ay ne komik olurdeğil mi düşünsene 20 - 25 tane hepsi hamile kadın...dolaşıyoruz.hehehehe.miting mi var der bizi görenler...

mesliminacım ben demir ilacı kullanıyorum{ moltofer} vitaminde kullanıyodum gecen gittimde vitamini bırakmamı söyledi doktorum kilo alımı yüzünden

cnm ben vitamiini hiç kullanmadım diyebilirim ilaç içme fobim var nefret ediyorum ama çok meyve yiyorum açığı kapatmaya çalışıyorum kızlar muz ve çilek yemek mutluluk hormonunu geliştiriyormuş ben bunlara çok ağırlık verdim (muz bebek kilosuna iyimiş)şimdi demir şurubu içiyorum 60 şişe verdi

hoşgeldin cici anne.............................

canımmm biraz önce eylül annelerinde bir arkadaş paylaşmış tetanoz aşısını artık tüm hamile annelerin vurulmasını zorunlu tutuyorlarmış. ve dru 24-25 haftalarda yaptır demiş.
demir hapı veya şurubu kullananlar varmı?bununla birlikte vitamin alıyomusunuz
melimina canım ben yemeklerden önce demir hapını kullanıyorum ferro sanol adı daha sonra yemekten sonrada vitamin hapını megadyn kullanıyorumm eczacımm vitamini özellikle kahvaltıdan sonra akşama falan bırakma demişti.

günaydınn güzell annelerrrr vee minikk bebişllerimizzzz nasıl herkes iyidir inşllahh.

yok yok ayrılmam sizden evden girerim yine, şeker testini ben de yaptırmak istemiyorum ama doktorum ısrar ediyor çok kilo aldığımdan dolayı, ayaklarım falan da çok şişiyor artık, zaten geçen aydan söyledi diyet yap diye, aman düşme konusunda sizler de çok dikkatli olun çok kolay dengeyi kaybediyor insan inşallah sağ salim doğumlarımızı yaparız...

günaydın arkadaşlar.mesliminacım ben nerdeyse hiç kullanmadım diye bilirim vitamini sadece 1 ay kullandım vücudumda kaşıntı oldu dr vitaminler sana fazla geldi dedi ve kesti.şu an sadece demir hapı kullanıyorum.onun haricinde bi şey kullanmıyorumfisfisfis.ilk üç ayda folik asit içmiştimm canım.bi de vitaminler anneye kilo aldırıyor sanırımmmyerimseniben

mesliminacım ben de 2 ay hergün muz yedim 3 kilo aldım birden doktorum ne yaptın sen dedi..muzu kes diğer haiff meyveler ye dedi..aklında bulunsun annenin kilosuna da çok etkili canımcım..:)şimdi muz yerine diğer tüm meyvelerden yiyorum zaten en sevdiğin şey meyve..elmayı da hergün yedim..doktorum elma çok iyi gelir bebeğe dedi..şimdi sabit kilom uzun zamandır yani sadece muzdan kilo almışım:)))

canım büyük geçmiş olsun inşş en kısa zamanda iyileşirde sende ağrılarında biraz rahat edersin.. dualarımız seninle arkadaşım inş şekerimiz yüksek çıkmaz cnmm allah bebişini korusun yarın iyi haberlerini alırız inş.

cnm bizim bebekler aynı günlerde sanırım benimde şeker yüklemem 3 hafta sonra kaçıncı haftandasın şuan=?

daha önce demir eksikliğim vardı saç dökülmesi oldu tedavide kilo alınca bırakmıştım.aç içmek gerekiyor iki saat sonra yemek lazım bu arada sıvı almamk gerekiyor süt falan asla...ben eşimle kahvaltı yapıyorum iki saat hiç birşey yemiyorum sonra ilacımı içiyorum tekrar iki saat geçmesini bekliyorum sonra ara öğün atıştırması sonra öğle yemeği falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…