2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnmm oğluşunun iyi olmasına sevindim cnmm hayırlısı ile gelsinler ... :)

muzdan mııııı:sm_confused:demek ki bende muzdan kiloo aldımm:1no2:dr kızıyo dikkat et diye muz hiç aklıma gelmemişti.bebeğe yararlı diye duymuştum günde 1 tane yiyordum bende yemicemm artıkkCADIARZU

tabiii kızlar muzu hiç yemeyin demiyorum sadece benim gibi hergün yemeyin bence tabiii:))ben yaşadığımdan örnek vermek istedim...
NİLALCİM geçmiş olsun canım yaa.banyoda çok dikkat etmek gerek özellikle bundan sonra..allah korumuş canım tekrar geçmiş olsun..inşallah ağrılarında geçer canım fazla yorulamamaya çalış...

valla çok haklısın, gerçekten ne kadar üstüne düşersen o kadar sorun çıkıyor işte, hep duyuyoruz eskiden tarlada kendi kendine doğum yapanlar, ikiz, üçüz normal doğum yapanlar, onların canı yokmuydu yaa o zaman şeker, tetenoz, tansiyon yokmuydu yani, yok down sendromuydu, yok bilmem neydi sadece stres yaşıyoruz hamileliğin tadını çıkaramıyoruz farkındamısınız hep korkuyla yaşıyoruz dediğin gibi canım aslında biraz da yapabilirsek gamsız olmak lazım...

canım benimkilerde öle kocaman iki kutu sen nasıl içiyosun demir ilacını ben sabah ac karnına meyva suyuna karıştırıp içiyorumyerimseniben

çalkala çalkalaya bide kırıtaa kırıta şurubumu içiyorum:)bu arada yüzüm elim de olmadan cimnastik yspıo:)

cnm sende kilo yapmış ben de olmadı kilo sadece mutluluk hormonlarını çok geliştirdiğini biliyorum çilek ye o zaman:)ay ben çok gülen pozitif birisiyim bebişim de öle olur umarım

mesliminacımm ben gece yada sabaha karşı diyeyim kalkıyorumm demir hapımı içiyorumm kalktıgımda zaten üzerinden 2 saat geçmiş oluyor ve rahatlıkla kahvaltı yapabiliyorumm.

ayy daha ne haber olsun.bundan güzel haber mi olur, sağlıklı - iyi ya bebişin ve sen....daha ne olsun.çok sevindim...ayaklarıda 4 cm miş...yerim ben o ayakları....canım benimmm Şeniz

mesliminacımm ben gece yada sabaha karşı diyeyim kalkıyorumm demir hapımı içiyorumm kalktıgımda zaten üzerinden 2 saat geçmiş oluyor ve rahatlıkla kahvaltı yapabiliyorumm.
süper aslında çayı hiç sewmeyen birisiyken hamilelikte çay içesim tuttu zararlıya faydalı olsa içmem.demir ilacı kullanırken içmemk lazım yada çok açık az içmek lazım kahvaltıdan iki saat sonra sıvı alma sonra rahatına bak...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…