Selam Kızlar,
Herkeslere günaydııııııııııııııııın.
Oğlum yarım kiloyu geçmiş. Ayakı 4 cm olmus. Hersey yolunda gidiyormus.
Doktorum artık hastane kararı verelim diyor. Düşünelim bakalım(önce fiyatları alalım di mi?)
Detaylı Ultrason yapan dr tekrar görmek istiyormus. İki hafta içinde kendisini ziyarete gidecegiz.
Şeker yükleme testi de 3 hafta sonra imiş.
Bizden haberler bu kadar.
kahvaltıdan iki saat sonra içiyorum yatarken içiyorumcanım benimkilerde öle kocaman iki kutu sen nasıl içiyosun demir ilacını ben sabah ac karnına meyva suyuna karıştırıp içiyorumyerimseniben
mesliminacım ben de 2 ay hergün muz yedim 3 kilo aldım birden doktorum ne yaptın sen dedi..muzu kes diğer haiff meyveler ye dedi..aklında bulunsun annenin kilosuna da çok etkili canımcım..:)şimdi muz yerine diğer tüm meyvelerden yiyorum zaten en sevdiğin şey meyve..elmayı da hergün yedim..doktorum elma çok iyi gelir bebeğe dedi..şimdi sabit kilom uzun zamandır yani sadece muzdan kilo almışım:)))
ayyy sinir oluyorum biz böyle herşeyin ince ayrıntısını düşünüyoruz annenneme soruyorum ne dr gitmiş ne de bişey ebe doğurtmuş hatta kendi bile tek doğurmuş çok kolay doğum yapıyomuş onlarda ne şeker yüklemesi ne iğne ne tahlil vallahi gamsızmı olmak lazım kafayı yicem allah korumuş...
cnm ben vitamiini hiç kullanmadım diyebilirim ilaç içme fobim var nefret ediyorum ama çok meyve yiyorum açığı kapatmaya çalışıyorum kızlar muz ve çilek yemek mutluluk hormonunu geliştiriyormuş ben bunlara çok ağırlık verdim (muz bebek kilosuna iyimiş)şimdi demir şurubu içiyorum 60 şişe verdi
tabiii kızlar muzu hiç yemeyin demiyorum sadece benim gibi hergün yemeyin bence tabiii:))ben yaşadığımdan örnek vermek istedim...
NİLALCİM geçmiş olsun canım yaa.banyoda çok dikkat etmek gerek özellikle bundan sonra..allah korumuş canım tekrar geçmiş olsun..inşallah ağrılarında geçer canım fazla yorulamamaya çalış...
Selam Kızlar,
Herkeslere günaydııııııııııııııııın.
Oğlum yarım kiloyu geçmiş. Ayakı 4 cm olmus. Hersey yolunda gidiyormus.
Doktorum artık hastane kararı verelim diyor. Düşünelim bakalım(önce fiyatları alalım di mi?)
Detaylı Ultrason yapan dr tekrar görmek istiyormus. İki hafta içinde kendisini ziyarete gidecegiz.
Şeker yükleme testi de 3 hafta sonra imiş.
Bizden haberler bu kadar.
Dr. hesabına göre 23. haftadayım. sen?
süper aslında çayı hiç sewmeyen birisiyken hamilelikte çay içesim tuttu zararlıya faydalı olsa içmem.demir ilacı kullanırken içmemk lazım yada çok açık az içmek lazım kahvaltıdan iki saat sonra sıvı alma sonra rahatına bak...Şenizmesliminacımm ben gece yada sabaha karşı diyeyim kalkıyorumm demir hapımı içiyorumm kalktıgımda zaten üzerinden 2 saat geçmiş oluyor ve rahatlıkla kahvaltı yapabiliyorumm.
mesliminacımm ben gece yada sabaha karşı diyeyim kalkıyorumm demir hapımı içiyorumm kalktıgımda zaten üzerinden 2 saat geçmiş oluyor ve rahatlıkla kahvaltı yapabiliyorumm.
aslan burcu bebişlerimiz aslan gibi olsunlarrrrrrrr
bende 23. haftamdayım biz seninle aynanda doğum yapacağız o zaman :))) doktor doğum hakkında bişi dedimi?? şu zaman olur diee?
sema hastanesine dewam ediyom cnm dr karar veremedim daha doğrusu değiştirme cesaretim olmadıcnm yaa sen doğumunu kesin nene hatundamı yapcaksın bide normal sezeryan??? nedüşünüyosun tatlım yaa??
Canım beklenen tarih 31 Agustos
seninki ne zaman?
sema hastanesine dewam ediyom cnm dr karar veremedim daha doğrusu değiştirme cesaretim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?