cnm benim 23+4 felan olduğu için 23 ağustos haftası beklenen tarih dedi bana doktor ama.. ginede bilmiyorum tam :)
yok yok ayrılmam sizden evden girerim yine, şeker testini ben de yaptırmak istemiyorum ama doktorum ısrar ediyor çok kilo aldığımdan dolayı, ayaklarım falan da çok şişiyor artık, zaten geçen aydan söyledi diyet yap diye, aman düşme konusunda sizler de çok dikkatli olun çok kolay dengeyi kaybediyor insan inşallah sağ salim doğumlarımızı yaparız...
Başak burcu olacak bebeklerimiz.
Senin bebiş kız mıydı erkek mi?
isim buldun mu???????
merhaba güzel anne adayları uzun bi aradan sonra aranızdayım:sm_cool:
senindemi elin ayağın şişiyor.benimde şişiyor. 61 kg oldum. bende toplamda 7 kg aldım şu an.ama ayaklarım akşam eve gidince farkediyorum şiş duruyoır.biz galiba tüm gün masa başında oturmaktan ve hareketsizlikten şişiyoruz...patates kızartmasına devam(((((((( ama tuzu azalttım hayatımda...çok olmasada yine biraz şişiyor , alyansımı takmıyorum artık.en çok ayak bileklerimde şişme oluyor.bazen gün içinde yürüyorum.faydası oluyor.kaç haftalıksın? kaç kilo aldın nilalcim? biz nie böle olduk yaaaa senağlama
hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl?
Başak burcu olacak bebeklerimiz.
Senin bebiş kız mıydı erkek mi?
isim buldun mu???????
çok teşekkür ederim ben de oğlumda çok iyi
kiloyu 6 ya tamamladım normal deniliyor bugün tam 24+4 olduk geçen hafta bebiş 690 gr dı
sizler nasılsınız meleklerle birlikte
cnm mesajlar ancak geliyor o yüzden geç cvp yazıyorum benimki tam sınırda eğer 23 ağustos olursa aslan olcak yok 23ünü geçirirse başak olcak benim oğlum olcakk adı efe doruk :)))) seninkinin cinsiyeti ne? okadar konuştk seninle ama hiç sormamışız :))
cnm ya ben az alma ama en iyisini içime sinenini alma taraftarıyım çok şükür iç badileri bitti çok gezerek bakarak aldım ama bakım ürünü bambaşka organik olanlardan almayı düşünüyorum henüz karar vermedim dediğim gibi eldiven mendil havlu bunlarada dikkat etmek lazım ya sen neye karar verirsen açıkla 28. hafta herşeyini bitirmeyi düşünüyorum kafam rahat olsun uyurken bile bebeğimi eşyalarını alacaklarını düşünüyorum yatak beğenemiyorum daha doğrusu kararsızım odamı süsletmeyi düşünüyorum aksesuar bakacam...
benim de bebişimin kıyafetleri hazır cnm,sepeti de geldi,annem süslücek işte dikicek kılıfını. odamızı lila yapacağız,sepetin olduğu duvarada sticker alıcam hayvancıklı kelebekli nasıl bulabilirsem.esas bakım ürünlerini düşünüyorum.organik bakım ürünleri konusunda bilgin var mı cnm sen araştırıyorsun ya?
senin kilon çok iyi bence 7 kilo fazla değil ya zaten bebişin de iri maşallah, valla ben emin değilim ama 13 kiloyu geçtim galiba şimdiden bir de vücudum su tutuyor anladığım kadarıyla çünkü sabah kalktığımda kendimi daha zayıf görüyorum ama akşama doğru baya bi genişlemiş oluyorum, dediğin gibi masabaşında oturmak ve ayakları sarkıtmak çok etkili bunda, kızartmayı çok yeme ama, ben de çok severim kızartmayı mümkün oldğunca az yemeye çalışıyorum, bir de bu mevsimdeki sebzelerde (mesela domates) tuz varmış ekstradan tuzlamayın diyorlar, havalar ısınınca daha da çok şişiceeezzz :1shok:
bebek bezlerinde tercihiniz ne?prima düşünüyordum ark onun popo tarafı çok sert molfix al dedi...başka bir ark doğumdan sonra hastaneden evy baby vermişler çok güzel kokuyor dedi bundan al bilmiyorum kararsızım (aslında sağlık açısından çok faydalıda olmasa)ben primayı düşünüyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?