2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende oğlumun duvarlarına bişiler istiyorum ama kızlar full kağıtla kapamayın bir yerde okumuştum ona nem yapar bebeğede zarar verirmiş eşime bordür dedim oda bordür olursa 2 ayrı renk yapalım dedi onada karar veremedik bu hafta ikea bauhouse felan gezcez ama bulabilcekmiyiz bilmiyorum valla

Kezban cım

Hosgeldin güzelim. Özledik senin.
Nasılsın yegenlerim nasıllar?

canım ben iyiyim onlarda sağlıklı maaşallah. senin oğluşun da büyümüş. ayyy birde ayaklarını mı ölçtünüz demek 4cm olmuş ayacıkları.yemeğede gidiyormuşsun iyi besle damadımı........

valla suse ve bebişi iii olsunda,gerisi önemli değil değilmiiii....
kezbancım bu arada listende yararlı gıdaları bizede aktarırsan müsait olduğun bi zamanda, bizde faydalanalım....( yoksa tombala oynarım görürsün jeyyar anladın sen onu )
umarım güzel bir gün olur hepimiz için.....

arkadaşlar vitaminler demir hapları konuşulmuş demiri benim dr günde 2 taneye çıkardı. kansızlık fazlaymış.sabah akşam aç karnına içiceem. elevit günde 1 tane öğlen alıyorum.

bezler konusunda da hiç düşünmedim prima olur herhalde.

arzucuum teşekkürler biz iyiyiz sen ve kızın nasılsınız?

günaydınnnnnnnnnnnn güzel annişlerrrrrrrrrrra.s.ve benim canım yigenlerim Şeniznasılsınız bakimm biz uyumuşuz baya biraz geç kalktık geçen gecenın acısını çıkarttık galiba :icecream:

cnm benim geçmiş olsun,dikkat et kendine.krem falan vermedi mi dr ağrın için?

kezbancıgım nasılsın bebişlerini gördün dün nasılmış bakalım yigenlerimiz Şenizbend eallah nasip ederse haftaya çarşamba yada perşembe gidicem.. nasıl bebeişlerin durumu şimid bend eçok merak ediyorum acaba nasıllar diye

cnm benim maşallah yğenime :) nazar değmesin eşim bizimki de yarım kiloyu geçince 'kızımız yarım kilo kıyma olmuş demişti' :))) Allah bebişlerimizin hepsini korusun

panikçim süpersin yaaaa. o tombala için ilaç yazdırıcaam dr a.
naniknanik

demir hapı veya şurubu kullananlar varmı?bununla birlikte vitamin alıyomusunuz

canım ben 5. aydan itibaren demir şurubu(aslında dr. hapını vermişti ama o çok midemi bulandırdı şuruba geçtik) magnezyum(krampların oluşmaması için),bemiks c ve 3. aydan beride ecopirin(kanı sulandırdıgı için bebeğin beslenmesini kolaylaştırıyormuş) kullanıyorum doktorum bunları doğuma kadar kullanmam gerektiğini söledi...

hee birde troidim oldugu için bide troid ilacı kullanıyorum çok mu ilaç kullanıyorum sizce?....

canım bebeginin saglıklı olmasına sevindim bide allahım sag saglim kucagımısa nasip etse çok süper olucak :teytey:demek dogum yapıcagınıs yeri ayarlayındedi yaa böle dogum yaklaştıkça ben korkmaya başlıyorum herkes çantasını hazırlıyo ben tırsıyorum birazsenağlamaama kaçış yok bend ebu ay ortalarında felan başlamak istiyorum hazırlıklara snaki herşey bitince onlra hemen dohucakmiş gibi hissediyorum :çok üzgünüm:allahım hepimise yardımcı olsun

benim diyet listesi bu işteeeeee

sabah:
1su bardağı şekersiz süt
2kibrit kutusu kadar peynir
2ince dilim kepek ekmeği
1yumurta(bununla insan doyarmı yaaaaa bu gün yiyemedim midem almadı vallahi)

ara:
1porsiyon meyva(yarım muz veya 1elma gibi)

öğle:
3köfte veye aynı miktarda et(veya 4 kaşık kurubaklagil)(balık yada tavuk)
1tabak sebze yemeği
yarım kase yoğurt

ara:1 porsiyon meyva

akşam:1 tabak sebze yemeği
yarım kase yoğurt

yatmadan önce:
bir su bardağı şekersiz süt veya yoğurt

gün boyunca alcağım yağ miktarı3 tatlı kaşığı 15 gr

bu genel beslenme düzenimizi sağlamak içinmiş. ve kilo almıycaam bu diyetle inşallah..
şekerim de diyetle düşerse çok iyi ama ben zaten bu şekilde besleniyordum inşallah işe yarar.

iyiyim seherciim sen nasılsın? bebişlerim de iyi. kız yine atak yapmış erkek680 kız 710gr olmuş. sağlıklılar çok şükür. inşallah haftaya seninde iyi haberlerini alırız erken doğuma karşı bebeklerimin ciğerlerini geliştirici iğne yapılacak bana da 29yada 30. haftamda şimdi 25iz. sende gidince bir sor bakalım erken doğum riskin varmıymış.?[/QUOTE]
çok güsel canım maşallah sana ve bebişlerine çok iyi bakmışın bende haftaya bugün gidebilirim işte yada çarşamba bende baya merak ediyorum sorucam erken dogum riskini felan varmı diye bid ebenimkiler 19 haftalıkken biri 298 di digeri 248 di sence nasıldı bu kilolars ennki nasıldı o aralar bide doktor bana vitamin vermediki baya şeyler isticem gidiiyimde sizden duyduklarımın çogu bende yok haftaya beynini yicek doktorun

kezbancım sen bu listeyle nasıl doyucan aslında bende bu ay doktorumdan bi liste almayı üşünüyodum fazla kilo almamak için ama standart lste buysa hiç istemeyeyim şahsen ben bunla doymam (daha az önce kahvaltı ettim toplam 6 dilim ekmek yemişim bende şaşırdım walla nasıl yiyebildim )sırnaşık şey

CNM BENİM TŞKKR EDERİM. a.s. SSK YOKMUŞ BURDA BAŞKA YERDE DOĞURSAM DA ARKADAŞINA GİDERİM NE DE OLSA DEDİĞİN GİBİ ÇOCUK DOKTORU ÇOK ÖENMLİ

Selam Canım,
Ben de oğlumun odası için duvara yapıstıracagım bişiler bakıyorum. Paşabahçe de vardı ama pahalı bulmustum. Başka yerde bulursanız bana da haber verir misin?

CNM ben de koçtaşta gördüm ama çok çeşit yoktu pek beğenmedim. eminönüne gittiğimde bakıcam bi.bulursam haber veririm :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…