Kezban cım
Hosgeldin güzelim. Özledik senin.
Nasılsın yegenlerim nasıllar?
demir hapı veya şurubu kullananlar varmı?bununla birlikte vitamin alıyomusunuz
a.s.hepinizeeee kooocaman günaydııııııın.miniklerimiz bir gün daha büyüdü şafaklar azalıyor. çift rakama düşemedim ama şafak108
susemaus arada geliyor teşekkür butonuna basıp kaçıyor. bir kaç kez farkettim panikçiiim. ama neden yazmadığını bende merak ediyorum. hep birlikte seslensek sesimizi taaaaa almanyalara kadar duyurabilirmiyiz acaba?
günaydın arkadaşlarr nasılsınız bebişler nasıl hepiniz iyisinizdir inşallah... dün neler olduysa yine foruma giremedim bir türlü nazar mı değdi noldu sayfaya. birkaç gündür çok ağrım var bundan 2 ay önce banyoda düşmüştüm sol bacağım ayrılmıştı o ani ayrılmanın etkisiyle hani bacağın gövdeye bağlantı yeri var ya artık oraya ne deniyor bilemiyorum ama çok feci ağrıyo ara sıra geçen ay doktora söylediğimde bağlar zedelenmiştir dedi, tabi o tarafa röntgen falan da çekilemeyeceği için hiç bir şey yapmadık ilaç falan da kullanmadım ama dün gece ağladım resmen ağrıdan mecburen kas gecşetici sürdüm sanki biraz iyi geldi bütün gün iş yerinde oturmak ta ağrıyı artırıyor tabi, Allahtan bu gün son izne çıkıyorum, bu arada yarın kontrolüm var şeker yüklemesi yapılacak bana dua edin arkadaşlar inşallah şekerim çok yüksek çıkmaz çünkü benim ailemde herkeste şeker hastalığı var bende de çıkacak bir gün biliyorum ama şimdi olmasın bebeğime zarar vermesini istemiyorum, böyle işte yarın da doktordan sonra size haber veririm zaten....
arkadaşlar vitaminler demir hapları konuşulmuş demiri benim dr günde 2 taneye çıkardı. kansızlık fazlaymış.sabah akşam aç karnına içiceem. elevit günde 1 tane öğlen alıyorum.
bezler konusunda da hiç düşünmedim prima olur herhalde.
arzucuum teşekkürler biz iyiyiz sen ve kızın nasılsınız?
Selam Kızlar,
Herkeslere günaydııııııııııııııııın.
Oğlum yarım kiloyu geçmiş. Ayakı 4 cm olmus. Hersey yolunda gidiyormus.
Doktorum artık hastane kararı verelim diyor. Düşünelim bakalım(önce fiyatları alalım di mi?)
Detaylı Ultrason yapan dr tekrar görmek istiyormus. İki hafta içinde kendisini ziyarete gidecegiz.
Şeker yükleme testi de 3 hafta sonra imiş.
Bizden haberler bu kadar.
valla suse ve bebişi iii olsunda,gerisi önemli değil değilmiiii....
kezbancım bu arada listende yararlı gıdaları bizede aktarırsan müsait olduğun bi zamanda, bizde faydalanalım....( yoksa tombala oynarım görürsün jeyyar anladın sen onu )
umarım güzel bir gün olur hepimiz için.....
demir hapı veya şurubu kullananlar varmı?bununla birlikte vitamin alıyomusunuz
Selam Kızlar,
Herkeslere günaydııııııııııııııııın.
Oğlum yarım kiloyu geçmiş. Ayakı 4 cm olmus. Hersey yolunda gidiyormus.
Doktorum artık hastane kararı verelim diyor. Düşünelim bakalım(önce fiyatları alalım di mi?)
Detaylı Ultrason yapan dr tekrar görmek istiyormus. İki hafta içinde kendisini ziyarete gidecegiz.
Şeker yükleme testi de 3 hafta sonra imiş.
Bizden haberler bu kadar.
kezbancıgım nasılsın bebişlerini gördün dün nasılmış bakalım yigenlerimiz Şenizbend eallah nasip ederse haftaya çarşamba yada perşembe gidicem.. nasıl bebeişlerin durumuşimid bend eçok merak ediyorum acaba nasıllar diye
iyiyim seherciim sen nasılsın? bebişlerim de iyi.kız yine atak yapmış erkek680 kız 710gr olmuş. sağlıklılar çok şükür. inşallah haftaya seninde iyi haberlerini alırız erken doğuma karşı bebeklerimin ciğerlerini geliştirici iğne yapılacak bana da 29yada 30. haftamda şimdi 25iz. sende gidince bir sor bakalım erken doğum riskin varmıymış.?
benim diyet listesi bu işteeeeee
sabah:
1su bardağı şekersiz süt
2kibrit kutusu kadar peynir
2ince dilim kepek ekmeği
1yumurta(bununla insan doyarmı yaaaaa bu gün yiyemedim midem almadı vallahi)
ara:
1porsiyon meyva(yarım muz veya 1elma gibi)
öğle:
3köfte veye aynı miktarda et(veya 4 kaşık kurubaklagil)(balık yada tavuk)
1tabak sebze yemeği
yarım kase yoğurt
ara:1 porsiyon meyva
akşam:1 tabak sebze yemeği
yarım kase yoğurt
yatmadan önce:
bir su bardağı şekersiz süt veya yoğurt
gün boyunca alcağım yağ miktarı3 tatlı kaşığı 15 gr
bu genel beslenme düzenimizi sağlamak içinmiş. ve kilo almıycaam bu diyetle inşallah..
şekerim de diyetle düşerse çok iyi ama ben zaten bu şekilde besleniyordum inşallah işe yarar.
Kızlarrrrrrrrr,
Hastanenin ve dr arkadasımın adonı yazmayı unutmusum.
Şişli de Osmanbey Hastanesi,
Çocuk Doktoru Hatice GÜLER(Uzmanlığı Hacettepe Üniversitesinden)
http://www.osmanogluklinigi.com.tr/
Gittiğinizde benim adımı söylersiniz
Adımı bilmeyenler için; adım MELEK
Selam Canım,
Ben de oğlumun odası için duvara yapıstıracagım bişiler bakıyorum. Paşabahçe de vardı ama pahalı bulmustum. Başka yerde bulursanız bana da haber verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?