ewtsu tutması olayı varmış.yazın napıcass :bbo:
ama senin ikinci bebişin, ilkinde kaç kilo almıştın.birde genelde 2. yada 3.gebeliklerde kilo alımı ve göbeğin şişmesi ilkine göre daha çok oluyormuş.şimdiden merdivenlerde nefesim kesiliyor....
benim diyet listesi bu işteeeeee
sabah:
1su bardağı şekersiz süt
2kibrit kutusu kadar peynir
2ince dilim kepek ekmeği
1yumurta(bununla insan doyarmı yaaaaa bu gün yiyemedim midem almadı vallahi)
ara:
1porsiyon meyva(yarım muz veya 1elma gibi)
öğle:
3köfte veye aynı miktarda et(veya 4 kaşık kurubaklagil)(balık yada tavuk)
1tabak sebze yemeği
yarım kase yoğurt
ara:1 porsiyon meyva
akşam:1 tabak sebze yemeği
yarım kase yoğurt
yatmadan önce:
bir su bardağı şekersiz süt veya yoğurt
gün boyunca alcağım yağ miktarı3 tatlı kaşığı 15 gr
bu genel beslenme düzenimizi sağlamak içinmiş. ve kilo almıycaam bu diyetle inşallah..
şekerim de diyetle düşerse çok iyi ama ben zaten bu şekilde besleniyordum inşallah işe yarar.
kezbancım doyamayız ki bununlaaaa kafamçokkarıştı
ilkinde 25 kilo almıştım doğumdan sonra 20 kilo verdim 5 kilosu kendime kaldı ( oğlum 4,5 kiloya yakın doğdu), ama şimdi karnım ilk hamileliğime göre daha az şişti ilginç, belki de kız olduğu için daha mı zayıf doğar bilmem....
cnm benim geçmiş olsun,dikkat et kendine.krem falan vermedi mi dr ağrın için?
CNM BENİM TŞKKR EDERİM. a.s. SSK YOKMUŞ BURDABAŞKA YERDE DOĞURSAM DA ARKADAŞINA GİDERİM NE DE OLSA DEDİĞİN GİBİ ÇOCUK DOKTORU ÇOK ÖENMLİ
selam arkadaşlar öncelikle rahatsız olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.Umarım iyi olursunuz en yakın zamanda. Benim aklıma bişey takılıyo formu okuyorum çoğunluk 23 yada 24 haftalık olduğunu söylüyor ben 26 haftalığım aranızda 26 haftalık olan varmı?
selam arkadaşlar öncelikle rahatsız olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.Umarım iyi olursunuz en yakın zamanda. Benim aklıma bişey takılıyo formu okuyorum çoğunluk 23 yada 24 haftalık olduğunu söylüyor ben 26 haftalığım aranızda 26 haftalık olan varmı?
benimde öyle cumartesi 26 bitiyor kısmetse ben gün olarak da sayıyorm en son 9 ağustos dedi doktorum kısmetse son güne kadar beklerse bebişim tam 100gün var cnm
AA ne güzel canım aynı günlerdeyiz demekki..benimde 08.08.08 artı eksi 2 gün olabilir normal doğum olursa..sorunsuz bir şekilde o günleri görürürz inş. hep birlikte..
kızlar sizlere bi sorum olacak
KORDON KANI SAKLAMAK KONUSUNDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
kordon kanı konusunda detaylı bilgi için : www.kordonkanibankasi.com
merhaba canım ben de bugün itibariyle 26+0' ım yani 27. haftaya girmiş oluyorum, ayrıca sanem (panikatak) arkadaşımız da 26. haftada, bu arada bursanın neresindesin ben meskende oturuyoruma, Uludağ Üniversitesinde çalışıyorum a.s.
teşekkür ederim canım dr. hiç bişey vermedi ağrı için bakalım yarın ki kontrolde söyliycem yine yürümekte bile zorlanıyorum yaa...
amin cnm inş. bende normal istiyorum ama nasıl yapıcağım konusunda iç bi fikrim yok doktor son günlerin yaklaştığında alttan kontrol edicem onagöre doğumun için bi yol çizicez dedi hayırlısıyla Allah hepimizi kurtarsın cc inş.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?