2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ilkinde 25 kilo almıştım doğumdan sonra 20 kilo verdim 5 kilosu kendime kaldı ( oğlum 4,5 kiloya yakın doğdu), ama şimdi karnım ilk hamileliğime göre daha az şişti ilginç, belki de kız olduğu için daha mı zayıf doğar bilmem....

kezbancım doyamayız ki bununlaaaa kafamçokkarıştı

kızlar az önce kargodan paket geldi.evden kimse bir şey sölemediği için şaşırdık. anneannem :))) hani digiturkte shopping tv var ya. gene oradan kızıma bir şey almış.
et bebebk :))) pilli,ağlıyo gülüyo,horluyo :) emziği var gerçek bebek gibi emiyo gözlerini açıp kapıyo..ay koptuk walla.kızımın ilk oyuncağı büyükannesinden geldi :teytey:
bbu arada resim eklicem,ekliyemiyorum.bi tarif eder misiniz? hazırlıklar bölümüne koyayım şekerler a.s.

nilalcim 25 kilo mıuuuuuuuuuuuuu? :1shok:
vallahi büyük başarı 20 kiloyu geri vermek...ne kadar ağırlaşmışsındır.doğumda zor oluyormuş 18 kg ı geçtikten sonra...ama maşallah bebişlerinin kilosu çok iiiii...demekki ilkine göre bunda çok kilo almamışsın.13 kilo diyorsun.şurada 3 ay kadar kısa bir zamanımız kaldı.
ama seni gerçekten kutlarım 20 kg vermek herkezin harcı değil yani...

CNM BENİM TŞKKR EDERİM. a.s. SSK YOKMUŞ BURDA BAŞKA YERDE DOĞURSAM DA ARKADAŞINA GİDERİM NE DE OLSA DEDİĞİN GİBİ ÇOCUK DOKTORU ÇOK ÖENMLİ

canım Osmanoglu kliniğinin mi SSK ile anlaşması yokmus? Kiminle konustun? Dün ve bugun konustum arkadasımla o vermişti SSK fark ücretlerini?

selam arkadaşlar öncelikle rahatsız olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.Umarım iyi olursunuz en yakın zamanda. Benim aklıma bişey takılıyo formu okuyorum çoğunluk 23 yada 24 haftalık olduğunu söylüyor ben 26 haftalığım aranızda 26 haftalık olan varmı?

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR

LÜTFEN DİYET KONUSUNU DOKTORUNUZLA KONUSMADAN DÜŞÜNMEYİN BİLE.
UNUTMAYIN KEZBAN SÜREKLİ YATAK İSTİRAHATİNDE VE ONUN GÜNLÜK KALORİ İHTİYACI İLE HERKESİN Kİ AYNI OLMAZ.

DOKTORUNUZ EGER COK KİLO ALDIĞINIZI DÜŞÜNÜYORSA O SİZE DİYET VERMELİ.

UNUTMAYIN BİZLER HAMİLEYİZ VE BEBEKLERİMİZE KARSI SORUMLUYUZ. hAMİLELİK SONRASI KİLO VERME İŞİNİ ZAMANI GELİNCE DÜSŞÜNÜRSÜNÜZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...

ANLANIZ OLARAK OLAYA EL KOYUYORUM...
DANIŞMADAN REJİM MEJİM YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK

Merhaba canım bende 26 haftanın içindeyim nasipse c.tesi günü 26 biticek canım..bu arada diyet konusunda bencede doktora danışmadan kilo alıyorum diye yapmayın...bebişlerimizden daha önemli birşeymi var dimi ama..

benimde öyle cumartesi 26 bitiyor kısmetse ben gün olarak da sayıyorm en son 9 ağustos dedi doktorum kısmetse son güne kadar beklerse bebişim tam 100gün var cnm

merhaba canım ben de bugün itibariyle 26+0' ım yani 27. haftaya girmiş oluyorum, ayrıca sanem (panikatak) arkadaşımız da 26. haftada, bu arada bursanın neresindesin ben meskende oturuyoruma, Uludağ Üniversitesinde çalışıyorum a.s.

benimde öyle cumartesi 26 bitiyor kısmetse ben gün olarak da sayıyorm en son 9 ağustos dedi doktorum kısmetse son güne kadar beklerse bebişim tam 100gün var cnm

AA ne güzel canım aynı günlerdeyiz demekki..benimde 08.08.08 artı eksi 2 gün olabilir normal doğum olursa..sorunsuz bir şekilde o günleri görürürz inş. hep birlikte..

AA ne güzel canım aynı günlerdeyiz demekki..benimde 08.08.08 artı eksi 2 gün olabilir normal doğum olursa..sorunsuz bir şekilde o günleri görürürz inş. hep birlikte..

amin cnm inş. bende normal istiyorum ama nasıl yapıcağım konusunda iç bi fikrim yok doktor son günlerin yaklaştığında alttan kontrol edicem onagöre doğumun için bi yol çizicez dedi hayırlısıyla Allah hepimizi kurtarsın cc inş.:teytey:

kızlar sizlere bi sorum olacak

KORDON KANI SAKLAMAK KONUSUNDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

kordon kanı konusunda detaylı bilgi için : www.kordonkanibankasi.com

cnm benim ailemde kanser olduğu için kesinlikle düşünüyorum. pahalı bir şey ama borç harç bulup Allah izin verirse yaptıracağım. çok önemli bir konu çünkü

ben küplüpınarda oturuyorum cnm ama eşimin dükkanı gazcılarda olduğu için koca günüm gazcılarda geçiyor küplüpınarı pek bilmezsin gerçi garaj civarındayım yani cnm

Elvin inş. bebeğin size şans getirirde hiç borç harç bulmadan istediklerini yaparsın zaten hayırlı bi iş yapıcaksın inş. rabbim yardımcın olsun

benimde tarihim 08.08.08 ---- 99 günüm kalmış kızlar.çift rakamlara indim bennnnnn :teytey: zaten en kötü ihtimal 15 mayısta doğarsa bebişimin yaşama şansı varmış artık kızlar.organları falan herşeyi tamam.artık gelişim aşamasında bizim bebişlerimiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…