canım Osmanoglu kliniğinin mi SSK ile anlaşması yokmus? Kiminle konustun? Dün ve bugun konustum arkadasımla o vermişti SSK fark ücretlerini?
Elvin inş. bebeğin size şans getirirde hiç borç harç bulmadan istediklerini yaparsın zaten hayırlı bi iş yapıcaksın inş. rabbim yardımcın olsun
slm kızlar nasılsınız ben yenı dr geldım kıızımı gordum 4 boyutlu ultrasonada gırdım kızım 570gr olmus ay teyzelerı bır de yaramaz elı hep yuzunde yuzunu kapadı ama genede cok tattlıydı bıde ısaret parmagını gosterıyor hey allahım dr bıle 1mayısı kutluyor dıyorr sırnaşık şey allah hepımızınkını sag saglım kucaagımıza almayı nasıp etsın yerimseniben
cnm eşim konuştu bugün ssk anlaşması varmı. normal doğum için 1000 ytl demişler sana da bu fiyatı mı vermişti arkadaşın?
Canım
O hastanenin çocuk dr.u Hatice Güler benim yakın arkadasım.
Onunla konustuk.
1000 ytl ssk için normal dogum farkı.
Tüm özel hastaneler sanırım bu farkı alıyorlar
başka hasteneyede sordunuz mu?
slm kızlar nasılsınız ben yenı dr geldım kıızımı gordum 4 boyutlu ultrasonada gırdım kızım 570gr olmus ay teyzelerı bır de yaramaz elı hep yuzunde yuzunu kapadı ama genede cok tattlıydı bıde ısaret parmagını gosterıyor hey allahım dr bıle 1mayısı kutluyor dıyorr sırnaşık şey allah hepımızınkını sag saglım kucaagımıza almayı nasıp etsın yerimseniben
cnm sorduk benim gittiğim özel okmeydanında normal 350 ytl
kadıoğluna sorduk 1500 ytl
daha başka neresi var bilmiyorum. çok fazla olsun istemiyoruz,zaten zorlanıcaz bi de kordon kanını saklatmak istiyoruz baya bi zorlayacak bu durum bizi
elvıncım tsk buaradakordon kanı nekadar fıyatı ortalama bı bılgınız varmı ayy panık atakcımm sımdıden utangac olmasın daha ıyı bak keske senınkkı gıbı olsa heryrını gosterse
haklısınız canım
arastırın nasılsa daha vakit var güzelim
naz78 aramıza hosgeldın canım bu gece herkez erkenden gıtmıs sanırım kımse kalmamıs burdaa
naz hoşgeldin aramıza cnm,hayırlı olsun bebişin Allah rahat doğum nasip etsin
hoşgeldin naz78 canım..allah sağılkla taşıyıp sağılkla kucağımıza alıp büyütmei nasip etsin..ben de öptüm tatlı kızını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?