2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım Osmanoglu kliniğinin mi SSK ile anlaşması yokmus? Kiminle konustun? Dün ve bugun konustum arkadasımla o vermişti SSK fark ücretlerini?

cnm eşim konuştu bugün ssk anlaşması varmı. normal doğum için 1000 ytl demişler sana da bu fiyatı mı vermişti arkadaşın?

slm kızlar nasılsınız ben yenı dr geldım kıızımı gordum 4 boyutlu ultrasonada gırdım kızım 570gr olmus ay teyzelerı bır de yaramaz elı hep yuzunde yuzunu kapadı ama genede cok tattlıydı bıde ısaret parmagını gosterıyor hey allahım dr bıle 1mayısı kutluyor dıyorr sırnaşık şey allah hepımızınkını sag saglım kucaagımıza almayı nasıp etsın yerimseniben

Elvin inş. bebeğin size şans getirirde hiç borç harç bulmadan istediklerini yaparsın zaten hayırlı bi iş yapıcaksın inş. rabbim yardımcın olsun

cnm benim saol inş,görünürde pek bi şi olacağı yok ama hayırlısı herşeyin,içimden neler geliyor ama .... senağlama

aman da aman yeğenimizi görmüş annesi maşallah :) yerim ben onun işaret parmağını..Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallahhhh

cnm eşim konuştu bugün ssk anlaşması varmı. normal doğum için 1000 ytl demişler sana da bu fiyatı mı vermişti arkadaşın?

Canım
O hastanenin çocuk dr.u Hatice Güler benim yakın arkadasım.
Onunla konustuk.
1000 ytl ssk için normal dogum farkı.
Tüm özel hastaneler sanırım bu farkı alıyorlar
başka hasteneyede sordunuz mu?

Canım
O hastanenin çocuk dr.u Hatice Güler benim yakın arkadasım.
Onunla konustuk.
1000 ytl ssk için normal dogum farkı.
Tüm özel hastaneler sanırım bu farkı alıyorlar
başka hasteneyede sordunuz mu?

cnm sorduk benim gittiğim özel okmeydanında normal 350 ytl
kadıoğluna sorduk 1500 ytl
daha başka neresi var bilmiyorum. çok fazla olsun istemiyoruz,zaten zorlanıcaz bi de kordon kanını saklatmak istiyoruz baya bi zorlayacak bu durum bizi

ahahahahaha.yerim ben o minik işaret parmağını....yüzünüde sakladı demek :) senin kız utangaç.benimki edepsiz heryerini gösteriyor...tatlicadiarzu

yaa kızlar affınıza sığınarak birşey sorucam şu tuvalet meselesi, yani alafranga tuvalet mi kullanıyorsunuz hepiniz? ben işyerinde mecburen alaturkaya giriyorum haliyle çömelince bebeğim rahatsız oluyormuş gibi geliyor bana orda sıkışıyor mudur, Allah korusun bir yerine birşey olacak diye çok korkuyorum, ikinci hamileliğim bu ama bazı konularda hala cahillik oluyo hala, bir yerde okudum birisi doğum yapmış bebek 2 ay önceden doğum kanalına girdiği için orada sıkışmış başı ve ayakları yamulmuş falan, hiç bu konularda bilginiz var mı cahilliğimi bağışlayın...

elvıncım tsk buaradakordon kanı nekadar fıyatı ortalama bı bılgınız varmı ayy panık atakcımm sımdıden utangac olmasın daha ıyı bak keske senınkkı gıbı olsa heryrını gosterse

valla bence sıkışıyor gibi geliyor banada ama bu konuda hiçbi fikrim yok doktora da sormadım

haklısınız canım
arastırın nasılsa daha vakit var güzelim

elvıncım tsk buaradakordon kanı nekadar fıyatı ortalama bı bılgınız varmı ayy panık atakcımm sımdıden utangac olmasın daha ıyı bak keske senınkkı gıbı olsa heryrını gosterse

cnm ben çalışırken sağlık sektöründeydim. sağlık sektöründe hastanelere danışmanlık yapan bir arkadaşım var. o yardımcı olacak bize bu konuda,bana verdiği fiyat 1350 euro'ydu. her sene de belli bir kira bedeli ödüyorsun100 dolar yada 100 milyon mu ne?tam olarak öğrenince sana da sölerim cnm a.s.

nilalciim banada sıkışır bebek gibi geliyor, peçete serip kullansan alfrangayı,yada kağıtları varya özel onlardan kullansan daha iyi değilmi? gerçii sık ihtiyaç duyuyoruz çok zor olur amaCADIARZU

naz78 aramıza hosgeldın canım bu gece herkez erkenden gıtmıs sanırım kımse kalmamıs burdaa

nilcim çok teşekkür ederim hoşbuldum benim kızım çok kıpırdak maşşallah meleğim kıpırdandıkça içim bir hoş oluyor.Allah hepimize zamanı gelince bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin bütün annecikleri öpüyoruz kızımla...:1hug:

ben yarın gece çoruma gidiyorum ailemin yanına:)uzun zamandır gitmemiştim..hep annem geliyordu..hamileyken son kez gideyim de ananem görsün yaramaz kızımı göbişimde bari:))

hoşgeldin naz78 canım..allah sağılkla taşıyıp sağılkla kucağımıza alıp büyütmei nasip etsin..ben de öptüm tatlı kızını..

naz hoşgeldin aramıza cnm,hayırlı olsun bebişin Allah rahat doğum nasip etsin

elvincim hoşbuldum tatlı annişim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah hepimize rahat doğumlar nasip etsin hayırlısıyla meleklerimize kavuşalım inşallah :1hug:

hoşgeldin naz78 canım..allah sağılkla taşıyıp sağılkla kucağımıza alıp büyütmei nasip etsin..ben de öptüm tatlı kızını..

pediastrumcum hoşbuldum canım benim duyguların en güzelini hep beraber yaşıyoruz iyiki buldum sizi amin diyorum canım ya bu güzel sözler üzerine daha ne söylenir ki Allah hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…