ben yarın gece çoruma gidiyorum ailemin yanına:)uzun zamandır gitmemiştim..hep annem geliyordu..hamileyken son kez gideyim de ananem görsün yaramaz kızımı göbişimde bari:))
naz78 HOŞGELDİN CANIM...KIZLAR NASILSINIZ BEBİŞLER NASILL...İKİZLER NASIL...ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
naz78 merhaba arkadaşım a.s. sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiylearamıza hoşgeldin
ben geldimmmmmmmmmm..
yalnız gideceğim ama süprizzzzzzzzzzzzz orada internet var....o yüzden sadece bir gece ayrı kalacağız size hemen gidince yazarım...çoruma gidiyorum çok uzun yol otobüsle gideceğim..gece yolculuğu yapmak durumundayım çünkü tek bir firmanın tek bir seferi var...2 kez mola veriyor her molada inip yürüyeceğim mola boyunca...tekmelerini göstereceğim bizimkilere:))siz nasılsınız canlar ve canımcımlar:)
ben geldimmmmmmmmmm..
yalnız gideceğim ama süprizzzzzzzzzzzzz orada internet var....o yüzden sadece bir gece ayrı kalacağız size hemen gidince yazarım...çoruma gidiyorum çok uzun yol otobüsle gideceğim..gece yolculuğu yapmak durumundayım çünkü tek bir firmanın tek bir seferi var...2 kez mola veriyor her molada inip yürüyeceğim mola boyunca...tekmelerini göstereceğim bizimkilere:))siz nasılsınız canlar ve canımcımlar:)
haaa unuttum yazmayı neli leblebi getireyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?