2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pediastrumcum sana hayırlı yolculuklar canım benim demek senin de kızın olacak Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin annesi ben de öpüyorum yeğenimi.:1hug:

ben yarın gece çoruma gidiyorum ailemin yanına:)uzun zamandır gitmemiştim..hep annem geliyordu..hamileyken son kez gideyim de ananem görsün yaramaz kızımı göbişimde bari:))

canımcıım nerelere gidiyorsun bizi bırakıp:dilcikar: şaka şaka nasılsa hamile olduğun belli oluyor diye herkeze göstermek için gidiyosun dimi seni gidi seniiiiiiii.yol çok uzun neyle gidiceksin. otobüsmü? dikkat et kendine

naz78 merhaba arkadaşım a.s. sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle aramıza hoşgeldin

naz78 merhaba arkadaşım a.s. sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle aramıza hoşgeldin

:1hug:KEZBANCAYCIM merhaba hoşbuldum canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim amin diyorum Allah hepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah :1hug:

özgecim ne kadar kalacaksın annenlerde? orada nete giremeyeceksin di mi? hayırlısı ile git gel cnm. annenlerinde ellerinden öperim,yolda dikkat et kendine,eşin mi götürecek seni?yalnız gitme sakın

iyi geceler kızlar nasılsınız bugün bebişler nasılll yeyim ben onlayııııı

:1closedeyes:a.s.

ben geldimmmmmmmmmm..
yalnız gideceğim ama süprizzzzzzzzzzzzz orada internet var....o yüzden sadece bir gece ayrı kalacağız size hemen gidince yazarım...çoruma gidiyorum çok uzun yol otobüsle gideceğim..gece yolculuğu yapmak durumundayım çünkü tek bir firmanın tek bir seferi var...2 kez mola veriyor her molada inip yürüyeceğim mola boyunca...tekmelerini göstereceğim bizimkilere:))siz nasılsınız canlar ve canımcımlar:)

merhaba sana hayırlı yolculuklar dikkat et kendine bebişine :a015:

canım yaaa heyecanlısındır şimdi sen.hazırladın mı valizini? birde mide bulantısına karşı birşeyler aldın mı yanına?dr lar ilaç veriyor uzun yolculuklarda.yeğenime iyibak annesiiii.Kötü Kazen kaç gr alıcak bakalım anneannesinde
bize de leblebi getir gelirken teyzesiiii.yerimseniben

kezboşum evet ya öyle heyecan yaptım ki:dance: çok uzun zaman oldu gitmeyeli..valizim hemen hemen hazır valla çok bişey götürmüyorum..taşıyamam zaten..yiyeceklerime yine de dikkat ederim o yüzden az yerimsenağlamaama olsun ananem çok özlemişti beni...iyi olacak..allah kısmet ederse..midem bulanmıyor yolculuk beni tutmaz çok şükür..yerimseniben ama sizinle görüşebileceğiz..annemde de internet var..aynen devam..naniknanik

kızlar herkeze ıyı geceler kımse varmııı pediastrum sana da iyi yolculuklar iyi gezmeler canım kendine ve bebegine dikkat ett

canım sevindim internet olmasına senin yokluğun çok belli oluyor çünkü.
yarın girermisin foruma bilmiyorum. giremezsen iyi yolculuklar öpüyorum seni. annenlere selamlar:a015:

Şenizcanlarım sağolun çok düşüncelisinizŞenizdikkat ederim söz..hepinize teşekkür ederim.yarın akşam gideceğim foruma sabah girerim..yine konuşuruz..yarın biraz ütü yaparım eşim de seyire gidecek hazılrnacak kıyafetleri var..ama mutlaka yazarım kısmetse ertesi sabah yine yazarım size ama bu sefer çorumdannnnnnn:dance:uykuya gidenlere iyi uykular tatlı rüyalar..bebişlerinizi de kokluyorummmmmmmmmmmmm:asigim:

arkadaşlar iyi geceler bizim uykumuz geldi yatıyoruz artık.emir_bebek:
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…