2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim yolda dikkat et kendine cnm,aklımız sen de olacak.annenler de hazırlık yapmıştır sen gideceksin diye :) ne güzel,sağlıkla gidin gelin cnm yeğenimle :)
annemde bugün gitti mudanyaya anneanneme,ben de istiyordum ama artık doğumdan sonra kızımla gidicez..

herkese günaydın kızlar daha kimse foruma girmemiş sanırım bende eşimi yolladım yatmadan bi bakayım dedim forumda kimse varmı die... güzel annelerve bebişleri nasılsınız bugun????? benim kız bu gece çok uyandrdı beni hatta bi ara elime sanki bi sertlik geldi karnımın bir tarafı daha şişti ama ama rüyamıydı gerçekmiydi hatırlamıorummm :)

herkeseee günaydınnn güzell annelerr vee şekerr bebişlerii. hayırlı cumalarr, çalışanlara hayırlı işlerr,ev hanımlarınaa iyi dinlenmelerr diliyorumm. benide en yogunn günüm bekliyorr. herkesin güzel bir geçirmesini diliyorumm. herkesii çok öpüyorumm. bu arada özgecimmm anneciginle güzel vakitlerr geçirirsinn inşllah canımm annenin yanında olmanın tadını çıkarın bebişinle.

GÜNAYDINNN KIZLAR... BEN GECE HİÇ UYUYAMADIM SABAHA KARŞI DALDIM BİRAZ..BU GÜNLERDE COK HUZURSUZUM..SİZDE DE VARMI BÖYLE BİRŞEY...UYUMAK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMsenağlamasenağlama:teselli:

günaydın arkadaşlar. ya ben geceleri uyuyamıyorum ne sağ tarafıma ne sol tarafıma yatamıyorum sırt üstü yatarsam zaten nefes alamıyorum. bir de kramplar giriyo bacaklarımaa. çok mu şikayet ettim yahuukafamçokkarıştısenağlama:çok üzgünüm:

günaydın kızlar ve güzel bebekleri güzel gün olmasını diliyorum.uyuyamayan arkadaslar bebeklerdenmi uyuyamıyosunuz çok kıpırdadıkları için yoksa rahatmı edemiyosunuz.hafif oturur pozisyonda uyumayı denedinizmi

CANIM BENİMKİ HEM RAHAT EDEMEDİĞİMDEN HEMDE İÇİMDE BİR HUZURSUZLUK VARDI GECE BOYUNCA...senağlama

sanırım gündüz iş yerinde yorulduğum için gece çok hareketli bebişim. ama rahatsız eden onun hareketleri değil bi pozisyonda 10 dakikadan fazla durduğum zaman ağrı oluyoo. bir iki ay sonra napıcam bilmiyorum.

günaydın arkadaşlar dün akşamda benim de misafirim gelicek diye eve erken gidip temizlik yaptım yaparken bebişimden ses yoktu uyuyordu herhalde işlerimi bitirdim misafirlerim geldi onlarla oturamadım bilee :) bebişimin tekmelerinden karnıma baksalar görüceklero kadar bi bi tarafım şişiyor bi bi tarafım yatana kadar kıpır kıpırdı hatta bi ara bi çıkıntısını bile tuttum sanırım ayağıydı ufacıcıktı aayy allahım annelik bambaşka bi duyguymuş yatarkende haraketliydi ama ben o yorgunluğa uyumuşum valla çalışanlar için çok zor oluyor ev hanımlarına da olurda biz gündüzleri hiç uyuyamıyoruz neyse Rabbim yardımcımız olsun inş.

CANIM BENİMKİ HEM RAHAT EDEMEDİĞİMDEN HEMDE İÇİMDE BİR HUZURSUZLUK VARDI GECE BOYUNCA...senağlama

canım anlıyorum seni böyle şeyler normal ama kendi kendini rahatlatmaya çalış hep iyi şeyler düşün bebeğininde etkilendiğini düşün

günaydın ağustos anneleriii...
kızlar ben bugün çok güzel bir rüya gördüm, hemen sizlerle paylaşmak isterim.:teytey:
rüyamda kızımı doğurmuşum, annemin kucağındaymış. bi uyanıyorum, annem diyor ki: maşallah kızım, torunum aynı senin gibi tombul tombul. Allah'ım inanamıyorum. Ben ne zaman doğurdum kızımı hiç hatırlamıyorum diyorum. Annem diyoki narkozun etkisiyle hiç bişey hatırlamaman normal diyor. Hemn kucağıma alıyorum kızımı. Allahım ne güzel bi duygu... Kızım aynı bana benziyor, tombul tombul yanakları var. Bilgilerini merak ediyorum. Kaç kilo doğdu, boyu kaç cm diyorum. Hemen kağıdı getiriyorlar. 4 kilo 100 gram doğmuş bebeğim. Boyuda 49 cm miş. Eşim geliyor o ara yanıma. Yaa bıyu kısaymış kızımızın anne uzun baba uzun kızım niye kısa olmuş diyor.Çok şaşırıyor :))
Allahım kızımı öpmeye doyamıyorum, o kadar tatlı bişey ki anlatamam...
Kızlar rüyamdan çok etkilendim yaaa...Çok güzel bir rüyaydı... Allahım rüyamdaki gibi bir doğum nasip etsin inşallah bana... Off tekrar uyumak, rüyanın devamını görmek istiyorum (((

kalachakra CANIM İNŞ. KIZIN RÜYANDAKİ MELEK GİBİ OLUR SENDE DOYA DOYA ÖPER KOKLARSIN..ARADA BİZE DE KOKLATIRSIN TABİ...

Çilekcim az kaldı işyerinde artık yorulmıaksın :))) 10 gün sonra istifanı veriyorsun Ohhh ne güzell :)) ondan sonra evin keyfini çıkarırsın, uyku düzensizliğin kalmaz... Off çalışmayan ve çalışmayacak arkadaşlara bi imreniyorum ki kızlar sormayın.... ((

hayırdır inşallah.Allah hayırlara çıkarsın rüyanı. yaa çok güzel oluyo dimi bende kızımı bazen görüyorum uyandığımda ağlıyasım geliyo rüyaymış diyee. yaa bu arada ben halen isim bulamadım cimcimeme

yaa evet hayatım son bir haftaya giriyorum. darısı başınızaaaa. :teytey:

cnm benim inşalalah seninde bebişin aynı rüyalarındaki gibi üzel tatlı ve sağlıklı olur cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…