Sevgılı Trend , sanıırm sen ufak da olsa bırseyler hıssedıyorsundur ama tabııkı bunu daha önce yaşamadıgın ıcın bebk oldugunu anlayamıyorsundur...
cok kucuk ve gıdıklayıcı kanat cırpması gıbı bırsey ....
DENEDİM CANIM SADECE ELİMİ KOYUNCA KARNIMIN ÜSTÜNE BİŞELER HİSSEDER GİBİ OLUYORUM AMA TEKME ŞEKLİNDE KUVVETLİ BİŞEYLER HİSSETMİYORUM ELİMİ KOYMADAN HİÇ BİŞE HİSSEDEMİYORUM CANIM
asliii hoşgeldiinn.
bende bugün masada uyudum uyuyacağım fisfisfis
nedense çook uykum vaar :sm_confused:
2 saat kaldı benimde mesaimin bitmesine, allah'tan çok yoğun geçmiyor bugün...
hoşbuldum canımm. sormaa bugünn nöbetim bitti yaa tamam. aylincimm birde cumartesi o kadar konuştukk yaa benim dünden beri sanki damar atması gibi degil artık baya baya içten tekmelemelerini hissediyorumm sanki çok güzell bir duyguu eşime de sürekli senin oglan durmuyorr diyorum gülüyor. yerimseniben
DENEDİM CANIM SADECE ELİMİ KOYUNCA KARNIMIN ÜSTÜNE BİŞELER HİSSEDER GİBİ OLUYORUM AMA TEKME ŞEKLİNDE KUVVETLİ BİŞEYLER HİSSETMİYORUM ELİMİ KOYMADAN HİÇ BİŞE HİSSEDEMİYORUM CANIM
ABLAMDA HAMİLE.ODA 7 AYLIK VE KIZ.ODA SENİN DEDİĞİNİ DİYOR.HATTA BENİMKİNİN HAREKETLERİNİ GÖRÜNCE GÜLMEKTEN ÖLÜYOR.HERKEZİNKİ FARKLI.
AMA YAKINDA GÖZLE BİLE FARKEDECEKSİN UFAK UFAK TÜMSEKLER OLUŞUYOR TEKME ATINCA....
DEMEK SENDE BENİM GİBİ ABLANLA BERBAER HAMİŞSİN. AYY BENDE BUGÜN ÖĞRENDİM. BENİM ABLAMDA HAMİŞMİŞ 5 HAFTALIK...
BU HABER BANA ÇOK İYİ GELDİ. ETRAFIMDA NE KADAR ÇOK HAMİLE VAR YAA. AMA EN BÜYÜKLERİ BENİM İÇLERİNDE hehehehe:roflol:
Kızlar yarin dr ile randevum var bakalım cinsiyeti ile ilğili bu sefer ne diyecek:) bir erkek dedi bir kız..Dua edin benim için...
GUNAYDINLAAARRR HANIMLAR , BEBİŞLER ,GÜZELLERR !!!:dance::dance::teytey:
Umarım herkeslerın keyfı yerındedır ...
EGEHAN isimini ben de begendım. Bir de cınsıyetımız bellı olsa da ben de koyup koyamacagımı ögrensem ıyı olacak hehehe sırnaşık şey
Kızlar bılıyorsunuz aysonu ıtıbarı ıle işten ayrılıyorum. Yarından ıtıbaren de Cuma ya dek rapor alıcam. Anlayacagınız evde olucam artıkımmmm.. Bı de Test sonuclarını alırsam ,Allahın izni ile artık bebişime alışverişlere başlarım diye planlıyorum..
Haaa tabıı buarada benım bır de 5 yasında oğluşum var.. Bu dönemde onun da anaokul işlerine de koşturcam.Anlayacagınız çok çalışmam lazım çookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?