2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVET CANIM ELİMİ KARNIMA KOYDUĞUMDA SANKİ ELİME BİŞE DEYİP GERİ GİDİYO GİBİ ANLAYAMIYORUM BUNLAR BEBİŞİMİN HAREKETLERİMİ BEN ÇOK KUVVETLİ BİŞEYLER BEKLİYORUM AMA ŞİMDİLİK HİSSEDEBİLDİĞİM BUKADARI

canım hissedilen zaten öyle tekme şeklinde değil daha minicik bebişler.. çok kuvvetli değiller ki .. ufak ufak karında hareketlenmeler oluyor bağırsak hareketlerine benziyor ama kendini dinleyince bebişinin oynadığını anlıyorsun :)) tabi bu bende böyle oldu en azından

asliii hoşgeldiinn.
bende bugün masada uyudum uyuyacağım fisfisfis
nedense çook uykum vaar :sm_confused:
2 saat kaldı benimde mesaimin bitmesine, allah'tan çok yoğun geçmiyor bugün...

hoşbuldum canımm. sormaa bugünn nöbetim bitti yaa tamam. aylincimm birde cumartesi o kadar konuştukk yaa benim dünden beri sanki damar atması gibi degil artık baya baya içten tekmelemelerini hissediyorumm sanki çok güzell bir duyguu eşime de sürekli senin oglan durmuyorr diyorum gülüyor. yerimseniben

maşallaahh ne güzel :))
benim eşim hiç hissetmiyor.
daha sonraları hissedebilecek galiba:)))

ABLAMDA HAMİLE.ODA 7 AYLIK VE KIZ.ODA SENİN DEDİĞİNİ DİYOR.HATTA BENİMKİNİN HAREKETLERİNİ GÖRÜNCE GÜLMEKTEN ÖLÜYOR.HERKEZİNKİ FARKLI.
AMA YAKINDA GÖZLE BİLE FARKEDECEKSİN UFAK UFAK TÜMSEKLER OLUŞUYOR TEKME ATINCA....

DEMEK SENDE BENİM GİBİ ABLANLA BERBAER HAMİŞSİN. AYY BENDE BUGÜN ÖĞRENDİM. BENİM ABLAMDA HAMİŞMİŞ 5 HAFTALIK...
BU HABER BANA ÇOK İYİ GELDİ. ETRAFIMDA NE KADAR ÇOK HAMİLE VAR YAA. AMA EN BÜYÜKLERİ BENİM İÇLERİNDE hehehehe:roflol:

bende bazen ofiste çok işim varken hissediyorum kendi kendime gülüyorum öyle tatlıki hareketleri pıtır pıtır benden daha yoğun sanki cimcime

Kızlar yarin dr ile randevum var bakalım cinsiyeti ile ilğili bu sefer ne diyecek:) bir erkek dedi bir kız..Dua edin benim için...

çok sevindim.umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir.sağlıklı bebeği olur inş.ablamın hamile olması ve benden önce yaşayacaklarımı yaşaması bana çok yol gösterdi açıkcası.ondan çok şey öğrendim.onunda kız benimde :dance:...allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.ama yanyana yürümeyi pek sevmiyorum.komşular falan ikimizi görünce gülüyorlar.komik duruyoruz yanyana iki hamiş...

Kızlar yarin dr ile randevum var bakalım cinsiyeti ile ilğili bu sefer ne diyecek:) bir erkek dedi bir kız..Dua edin benim için...

allah gönlüne göre sağlıklı bebek versin canım.içinden ne geçiyorsa umarım onu kollarına alırsın.erkeğinde kızında kendine göre sevimlilikleri var.önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olmaları.sonrada cinsiyeti tabiii (jeyyar)

merhaba arkadaşlar;
Öncelikle kalachakranın patronunu ve zihniyeti garip bu tip insanları kınıyorum.ya da yaşamayan anlamaz diyor.demek ki hamileliğin ne kadar mükemmel ve bağlayıcı bişey olduğunu duymamışlar ve bayanlarsa yaşamamışlar.Kötü Kazennasıl içinde hareket eden aylardır aynı kanı ,aynı nefesi paylaştığı kendinden bir canı ölürse bir daha deneriz diye düşünebilir.allah bebeklerimize sağlıklı ömür versin.:teselli:hasretle onları takip edip bekliyoruz doğacakları günü.insan bundan başka bişey düşünemiyor bile..kafanıza takmayın arkadaşlar onlar bizi anlayamazlar.boşuna bebişlerinize üzüldüğünüzü hissettirmeyin.yüzyüze hergün görmek tabi kolay bu insanları ama yine de üzmemeye çalışın kendinizi..herşey yolunda gider inşallah.:dance:
Ben de geçen haftadan beri bişeyleri daha iyi hissetmeye başladım.önceleri suyun içinde yer değiştirdiğini hissediyordum zaman zaman ama şimdi pıt pıt bişeyler yapıyor.elimi koyunca daha net hissediyorum.:teytey:çok güzel bi duygu.daha bugün 3 kez aynı yere pıt yaptı.sonra bi daha yapmadı.yerimseniben.bir de henüz cinsiyeti belli değil o yüzden ben isimle hitap edemiyorum bebişime..
görüşürüz arkadaşlar bebişi doyurmam lazım:1rolleyes:

selam kızlar oğluşuma isim arıyoruz babasıyla- EGEHAN -sizce nasıl bir isim anlamı engin denizlerin hükümdarıymış fikirlerinize ihtiyacım var.çok zormuş isim bulmak yaa...

Merhaba;
biz de çok zorlanıyorduk ama egehan ismi bizimde düşündüklerimizdendi bence güzel isim.ama biz de her kafadan bir ses çıkınca mecburen elemiştik.ama benim fikrim güzel isim..:)

günayddıınnn.
barzeycim Allah gönlüne göre versin, içinden ne geçiyorsa o olsun canım.. haberlerini bekliyoruz bugünnn.
trendcim ben beğendim egehan ismini. dolu dolu, kulağa hoş geliyor.
ama gerçekten isim bulmak çok zor. bizde en son kura çekerek hallettik biliyosun :))
herkese güzel ve sağlıklı bir gün diliyoruum, kolay gelsin kızlaaarrr..

saolasıın kalachakracım iyim gayett. maşallahım var:)))) sende iyisin di mi??
gerçekten bu yaz nufüs patlaması olucak işyerinde iki kişiyiz aramızda bir hafta var, çok yakın bir arkadaşım hamile aramızda 1 hafta var, kuzenim ve etrafımdaki tanıdığım diğer hamileleri ekleyince liste 10 kişiyi buluyo:))
eee bizde burdayıııız ve bayağı kalabalığızz.. kasım ve aralık ayları bayağı bereketli geçmiş:)))
Allah herkesi bebişine kavuştursun:)))

günaydın güzel anne adaylarııı...nasılsınız?
barzeycim inşallah öğrenirsin bebeğinin cinsiyetini, öğrendiğin vakit bizede haber vermeyi unutma!
trendcim egehan ismi evet gerçekten kkulağa hoş geliyor. sen koymazsan ben koyuyum oğluşuma :))))
pedisastrum yazdıklarına aynen katılıyorum canım,
panikatakcım; benim birde eltimde hamile, benden 2 ay küçük...:) eltimdi ablamdı en yakın dostumdu, komşumdu hısmımdı akrabamdı falan filan baya bi hamiş var etrafımda yaaa... bu sene maşallah nufüs patlaması olacak...:)))
tosbaacım sen nasılsın canım?

dloşuum sanada günaayyddıınnn.
keyifli günler seni bekliyor yaniii:)))
oğlunuda öp benim içinnnnn:)))

Günaydınn arkadaşlarr :))

EGEHAN benim içinde güzel bi isim ...
benim oğlumun ismi belli MURAT olacak daha hamişliğimden öncesi belliydi bu :))
burda değişik isimler duydukça eşime acaba oğlumuzun ismini değiştirsek mi diyorum ee kızıyor tabi MURAT da benim fikrimdi sonuçta :dance:
Diloşum senin adına çok sevindim ne güzel bak birini büyütmüşsün bile resimdeki oğlun mu yoksa..

Evet cnm Resımdekı benım biricik ve ilk gözağrım oğlum...Şu an pek farkında değil ama karnım yavaş yavaş şişmeye başlayınca durumu daha ıyı kavrayacagını düşünüyourm...

GUNAYDINLAAARRR HANIMLAR , BEBİŞLER ,GÜZELLERR !!!:dance::dance::teytey:

Umarım herkeslerın keyfı yerındedır ...
EGEHAN isimini ben de begendım. Bir de cınsıyetımız bellı olsa da ben de koyup koyamacagımı ögrensem ıyı olacak hehehe sırnaşık şey

Kızlar bılıyorsunuz aysonu ıtıbarı ıle işten ayrılıyorum. Yarından ıtıbaren de Cuma ya dek rapor alıcam. Anlayacagınız evde olucam artıkımmmm.. Bı de Test sonuclarını alırsam ,Allahın izni ile artık bebişime alışverişlere başlarım diye planlıyorum..
Haaa tabıı buarada benım bır de 5 yasında oğluşum var.. Bu dönemde onun da anaokul işlerine de koşturcam.Anlayacagınız çok çalışmam lazım çookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…