2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm Resımdekı benım biricik ve ilk gözağrım oğlum...Şu an pek farkında değil ama karnım yavaş yavaş şişmeye başlayınca durumu daha ıyı kavrayacagını düşünüyourm...

allah bağışlasın canım yaaa ... çok öpüyorum oğluşunuda çok şeker..

selam kızlar oğluşuma isim arıyoruz babasıyla- EGEHAN -sizce nasıl bir isim anlamı engin denizlerin hükümdarıymış fikirlerinize ihtiyacım var.çok zormuş isim bulmak yaa...

çok güzel ve hoş bir isim canımCADIARZU.beğendim :1rolleyes:

günaydın kızlar ve günaydın bebişlerinizea.s.
Umarım bugününüz bebişinizle geçen güzel günlerden biri daha olur..sırnaşık şey.diloşum allah oğlun kadar tatlı bir de kız verir inşallah ikisini de tadarsın..tabi önce allah sağlık versin.yerimseniben.ben de yarın gidiyorum artık inşallah doktora randevumuz geldi.inanılmaz heyecan yaptım hem cinsiyeti hem sağlığını göreceğiz inşallah.
Bence murat ismi de çok güzel hem anlamı güzel hem söylenişi..ama ben koyamam ablamın eski sevgilisinin ismi:sm_confused:

diloşum...

'işten ayrılıyorum' demek artık seni kulüpte göremeyeceğiz anlamına mı geliyor senağlama
sakın bizden ayrılma bakiiiiimmmmm:mymeka:
biz hepimiz bir bütünüz...a.s.

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım bayadır giremedim ama yazdıklarınızı okuyorum
bu arada bişey diyeceğim kızlar benim göbeğim cumartesiden beri şişmeye başladı çok belli oluyo artık biranda şişmeye başladı:teytey:
bu kadar çabuk şişeceğini zannetmiyodum daha önce belli bile olmuyodu çok dikkat etmedikçe ama şimdi süprizzzzz
sizin göbekleriniz çıktımı

kızlar ya temmuz annelerinde okudum bir arkadaşımızın 2.düzey ultrasonunda dr.bebeğin kalbinde parlaklık görmüş buda down sendromlu olma riskini arttırıyomuş çok üzüldüm umarım bebişi çok sağlıklıdır.bende bir hafta sonra girecem 2.düzey ultrasona içime birden sıkıntı girdi onu okuduktan sonra bileniniz varmı bu parlaklıklar sadece 2.düzey ultrasondamı belli oluyo normal ultrasonda yada 3 boyutluda belli olmazmı?

:)) benim göbeeeek çıktııııı:)))
artık herkes hamile olduğumu anlıyor.
geçen hafta çook belli olmaya başladı, fabrikada bilmeyenler varmış herkes çok şaşırdı:)))
fabrikada çalışan baylarda sormaya çekiniyolar, ne deseler bilemiyolar.
böyle komik bir durum:)))

Benim genelde belli ama çok büyük sayılmaz.laelaelaelaelaegeceleri daha çıkık ama sabahları sanki kayboluyor.:sm_confused:ben de bu durumu hatta eşime geceleri bizim ki gezmeye çıkıyor sonra öğlen geri dönüyor diyerek dalga geçiyorum..:dance:18nci haftamdayım 5 kilo aldım.sendeki durum ne?belki bunlarla da alakalıdır.bir de iç karın genişliği ile ilgiliymiş.ben çok spor yaptığımdan karın kaslarım çok sıkı belki ondan böyle çok çıkmıyor bilemiyorum.

evet canım bende okumuştum onu.
amniyosentez yaptırdı o arkadaş..
test sonuçları herşeyi iyi ultrason görüntüsünden şüphelenmiş drlar. inşallah bebişi çok sağlıklıdır.
sen bozma moralini kötü şeyler düşünme, kötü olmasınn.. 3boyutlu ultrasonda belli oluyo ama normalde olmuyo sanırsam.

teşekkürler canım ya insan ister istemez etkileniyo benim ikli testimde risk çıkmıştı ama üçlü testte sorun çıkmadığı için amniosentese gerek görmedi dr.sadece 2.düzey ultrasona girmemi istedi allah izin verirse 1 hafta sonra girecez bakalım .dr.3 boyutluda incelediğinde hem ense ölçümü hemde genel durumunu çok ii görmüştü hatta biizim hastanedeki ultrason dr.u 2 düzey ultrasonda bizim gördüklerimizin aynısını görüyolar demişti ama ben pek inanmadım sanki beni rahatlatmak için söylüyo die düşündüm.offff ya kafayı yedim valla zaten hassas ve çok takıntılı bi insandım hamilelikten sonra dahada beter oldum.......

canım benimde 19 haftalık ve 6 kilo aldım biraz çok aldım kilo ama bana serum falan takılmıstı onlarda kilo yapmıştır dedi doktorum.benimde 18. haftada pek bişey yoktu ama şimdi 19. haftaya girdik gireli aldı başını gidiyo sanki hergün sabah kalktığımda büyüyo aslında güzel bi duygu hamile olduğumu daha ii anlıyorum.

İçini rahat tut arkadaşım.eğer dr öyle ense kalınlığına normal dediyse inşallah bişey çıkmaz.benim teyzem down sendromu ben de çok korkuyordum ama ikili tarama iyi çıktı sonra ense kalınlığı da iyi çıktı.şimdi sıra 3lü de.inşallah o da normal çıkacak.sen de içini rahat tut.düşündükçe korktukça etkilenirsin.en iyisi o gün bir gelsin gir bakalım bir ayrıntılı ultrasona herşeyin iyi olacağını görürsün inşallah..

diloşum oğlun çok tatlıymış allah bağışlasın.tabi kardeşinide

canımcım sen şimdi daha ultrasona girmeden, ortada bişey yokken sıkma kendini.. a.s.
bişey çıkmıcak inşallaaaaahh:)

inş.canım saol inş.senin üçlüde temiz çıkar teyzen için çok üzüldüm kaç yaşında?

haklısın canım hep pozitif olmak lazım aslında ama hamilelikte insan çok ince düşünüyo elimizde deil detaylı ultrason dediğin 2.düzey ultrason demi canım

merhaba güzel anne adayları yerimseniben tarama testlerine takılmamak lazım detaylı ultrason en net sonuç vereni tabii amniyosentezden sonra kendimizi yıpratmayalım benimde 19unda detaylı ultrasonum var kafama bir sürü soru işareti takılıyor :uhm: ama düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe moralim bozuluyor:çok üzgünüm: içimizi ferah tutalım güzel düşünelim herşey güzel olsun

benim teyzem 38 yaşında diye biliyorum ama daha fazla da olabilir.doktorlara göre çok iyi yaşı.onu da iyi bakıma ve beslenmesine bağlıyorlar..ananemle birlikte yaşıyor ve hemen hemen her işini kendi yapıyor.aslında oldukça yetenekli.dantel bile yapıyor.a.sama tabi allah hepimize sağlıklı aklı zekası yerinde evlatlar nasip etsin.evlat evlattır ama sağlıklı olursa mükemmel olur.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…