Evet cnm Resımdekı benım biricik ve ilk gözağrım oğlum...Şu an pek farkında değil ama karnım yavaş yavaş şişmeye başlayınca durumu daha ıyı kavrayacagını düşünüyourm...
selam kızlar oğluşuma isim arıyoruz babasıyla- EGEHAN -sizce nasıl bir isim anlamı engin denizlerin hükümdarıymış fikirlerinize ihtiyacım var.çok zormuş isim bulmak yaa...
kızlar ya temmuz annelerinde okudum bir arkadaşımızın 2.düzey ultrasonunda dr.bebeğin kalbinde parlaklık görmüş buda down sendromlu olma riskini arttırıyomuş çok üzüldüm umarım bebişi çok sağlıklıdır.bende bir hafta sonra girecem 2.düzey ultrasona içime birden sıkıntı girdi onu okuduktan sonra bileniniz varmı bu parlaklıklar sadece 2.düzey ultrasondamı belli oluyo normal ultrasonda yada 3 boyutluda belli olmazmı?
Evet cnm Resımdekı benım biricik ve ilk gözağrım oğlum...Şu an pek farkında değil ama karnım yavaş yavaş şişmeye başlayınca durumu daha ıyı kavrayacagını düşünüyourm...
evet canım bende okumuştum onu.
amniyosentez yaptırdı o arkadaş..
test sonuçları herşeyi iyi ultrason görüntüsünden şüphelenmiş drlar. inşallah bebişi çok sağlıklıdır.
sen bozma moralini kötü şeyler düşünme, kötü olmasınn.. 3boyutlu ultrasonda belli oluyo ama normalde olmuyo sanırsam.
Benim genelde belli ama çok büyük sayılmaz.laelaelaelaelaegeceleri daha çıkık ama sabahları sanki kayboluyor.:sm_confused:ben de bu durumu hatta eşime geceleri bizim ki gezmeye çıkıyor sonra öğlen geri dönüyor diyerek dalga geçiyorum..:dance:18nci haftamdayım 5 kilo aldım.sendeki durum ne?belki bunlarla da alakalıdır.bir de iç karın genişliği ile ilgiliymiş.ben çok spor yaptığımdan karın kaslarım çok sıkı belki ondan böyle çok çıkmıyor bilemiyorum.
teşekkürler canım ya insan ister istemez etkileniyo benim ikli testimde risk çıkmıştı ama üçlü testte sorun çıkmadığı için amniosentese gerek görmedi dr.sadece 2.düzey ultrasona girmemi istedi allah izin verirse 1 hafta sonra girecez bakalım .dr.3 boyutluda incelediğinde hem ense ölçümü hemde genel durumunu çok ii görmüştü hatta biizim hastanedeki ultrason dr.u 2 düzey ultrasonda bizim gördüklerimizin aynısını görüyolar demişti ama ben pek inanmadım sanki beni rahatlatmak için söylüyo die düşündüm.offff ya kafayı yedim valla zaten hassas ve çok takıntılı bi insandım hamilelikten sonra dahada beter oldum.......
İçini rahat tut arkadaşım.eğer dr öyle ense kalınlığına normal dediyse inşallah bişey çıkmaz.benim teyzem down sendromu ben de çok korkuyordum ama ikili tarama iyi çıktı sonra ense kalınlığı da iyi çıktı.şimdi sıra 3lü de.inşallah o da normal çıkacak.sen de içini rahat tut.düşündükçe korktukça etkilenirsin.en iyisi o gün bir gelsin gir bakalım bir ayrıntılı ultrasona herşeyin iyi olacağını görürsün inşallah..
canımcım sen şimdi daha ultrasona girmeden, ortada bişey yokken sıkma kendini.. a.s.
bişey çıkmıcak inşallaaaaahh:)
merhaba güzel anne adayları yerimseniben tarama testlerine takılmamak lazım detaylı ultrason en net sonuç vereni tabii amniyosentezden sonra kendimizi yıpratmayalım benimde 19unda detaylı ultrasonum var kafama bir sürü soru işareti takılıyor :uhm: ama düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe moralim bozuluyor:çok üzgünüm: içimizi ferah tutalım güzel düşünelim herşey güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?