günaydın kızlar ve günaydın bebişlerinizea.s.
Umarım bugününüz bebişinizle geçen güzel günlerden biri daha olur..sırnaşık şey.diloşum allah oğlun kadar tatlı bir de kız verir inşallah ikisini de tadarsın..tabi önce allah sağlık versin.yerimseniben.ben de yarın gidiyorum artık inşallah doktora randevumuz geldi.inanılmaz heyecan yaptım hem cinsiyeti hem sağlığını göreceğiz inşallah.
Bence murat ismi de çok güzel hem anlamı güzel hem söylenişi..ama ben koyamam ablamın eski sevgilisinin ismi:sm_confused:
benim teyzem 38 yaşında diye biliyorum ama daha fazla da olabilir.doktorlara göre çok iyi yaşı.onu da iyi bakıma ve beslenmesine bağlıyorlar..ananemle birlikte yaşıyor ve hemen hemen her işini kendi yapıyor.aslında oldukça yetenekli.dantel bile yapıyor.a.sama tabi allah hepimize sağlıklı aklı zekası yerinde evlatlar nasip etsin.evlat evlattır ama sağlıklı olursa mükemmel olur.a.s
Cnm cok tesekkur edıyorum . Amıınn ınsalllah ama once saglıklı olmasını dılıyorum tabıı kı ..
Cınsıyetını ogrenırsen hemen bızlerle paylaş olur muu?
ve belkı erkek cocuk bekleyen lere fıkır olur oglumun adı Ataberk ...
slm kızlar.şimdi açabildim bilgisayarı geçmişleri okudum ama hepsine yazamıyorum.şimdi doktordam geldim minnoşuma baktık amniyosentezden etkilenmiş diye.doktor çok iyi dedi düşük tehlikesi 4 gün sen onu atlattın dedi bebişimde çok iyiydi.takla atıp duruyodu.ben hiç kilo almıyorum ya 19 hafta 3 günlüğüm karnım biraz çıktı ama ben 47 kiloyum :) 47 ile başladım halan aynı devam.eşim dalga geçiyo kedilerin bile karnı büyüdü diye ama benim kızım çok yaramaz baya tekme atıyo sabahları beni o uyandırıyo
saol canım.içim rahat inşallah tüm bebişler iyi olur.ne güzel bak su içebiliyosun hamilelikte su içmek çok iyidir.bana da çok su içeceksin diyolar ama benim midemi bulandırıyo :dance:
slm kızlar.şimdi açabildim bilgisayarı geçmişleri okudum ama hepsine yazamıyorum.şimdi doktordam geldim minnoşuma baktık amniyosentezden etkilenmiş diye.doktor çok iyi dedi düşük tehlikesi 4 gün sen onu atlattın dedi bebişimde çok iyiydi.takla atıp duruyodu.ben hiç kilo almıyorum ya 19 hafta 3 günlüğüm karnım biraz çıktı ama ben 47 kiloyum :) 47 ile başladım halan aynı devam.eşim dalga geçiyo kedilerin bile karnı büyüdü diye ama benim kızım çok yaramaz baya tekme atıyo sabahları beni o uyandırıyo
canım valla bide beni düşün... :çok üzgünüm:senağlamaBide diyorki hiç bişeyi riske atma git hemen aldır o çocuğu... Söyeleyeck o kadar çok sözüm varki ama insanları kırmak hiç huyum değildir. Cevabını veremedim bile müdür öyle söyleyince. Elim kolum bağlı ona mahkum olduğumu biliyor... Yemin ederim mecbur olmasam kimse beni burda çalıştıramaz.. gecen hafta amcamı kaybettim. cenazesine gitmeme bile izin vermedi... Off Allah'ım sen yardım et bana senağlama senağlama
ilk önce kanat çırpar gibi pıt pıt ben 15.haftada hissettim.
sonra 16.haftada tekmeleri hissettim.nazik nazik vuruyordu.
ama amniosentez olduktan sonra yani 18.haftada bi kurtlandı benim bebiş.nefesimi kesiyor şimdi.gözüm yaşarıyor.gözlede öyle bi görülüyor ki.sorma gitsin.acıtmaya başladı 18.haftadan sonra...dr'a sordum.canım yanıyor çok sert tekmeleri diye.dr çok iyi daha ne istiyorsun.keşke sürekli öyle olsa dedide içim rahatladı.genelde göbek deliğimin biraz alt taraflarında ve sol tarafımda hissediyorum.benimki kızmış.(benim erkek gibi kızım olcak galiba teyzesi :roflol:) ama kız bebekler ve rahim duvarı kalın olanlar biraz daha geç hissedebilirmiş.
Hadi geçmiş olsun sana da:teytey:allah sağlıkla devamını nasip etsin.sonrada güzel bir doğumla allah kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsina.s.ne güzel kilo almamışsın peki hamilelik başlangıcında hiç kilo verdin mi?belki onun üstüne almışsındır.aman tekmelesinler de orada olduklarını anlayalım
çok geçmiş olsun canım riskli günlerini atlatmışsın maşallah kilona gelince ona da maşallah ne güzel bişe yemiyomusun nasıl becerdin kilo almamayı sonuçların nezaman çıkacak inş.hayırlı haberler verirsin bize
selam kızlar oğluşuma isim arıyoruz babasıyla- EGEHAN -sizce nasıl bir isim anlamı engin denizlerin hükümdarıymış fikirlerinize ihtiyacım var.çok zormuş isim bulmak yaa...
günaydın kızlar ve günaydın bebişlerinizea.s.
Umarım bugününüz bebişinizle geçen güzel günlerden biri daha olur..sırnaşık şey.diloşum allah oğlun kadar tatlı bir de kız verir inşallah ikisini de tadarsın..tabi önce allah sağlık versin.yerimseniben.ben de yarın gidiyorum artık inşallah doktora randevumuz geldi.inanılmaz heyecan yaptım hem cinsiyeti hem sağlığını göreceğiz inşallah.
Bence murat ismi de çok güzel hem anlamı güzel hem söylenişi..ama ben koyamam ablamın eski sevgilisinin ismi:sm_confused:
yerimsenibenevet doktorum atlaşmşsın dedi inş. bundan sonra bişi olmaz sonuçları 25 gün sonra dediler.bakalım inşallah iyi çıkar bütün yaptıranların.kilo sorunum benim doğuştan var sanırsam.hiç kilo almayı başaramıyorum.ilk 3 ay hiç doğru düzgün bişi yemedim.gerçi şimdide et ve balık yiyemiyorum bu sorun başkalarında da varmı etten çok tiksindim
canım ben 1 haftadır acaip yiyorum doymak bilmiyoum şaşırdım kaldım:)yemem çok güsel çay,kola haricinde hiç bişeyden tiksinmedim haftada 1 balığımı yiyorum etimi sebzemi düzenli olarak yiyorum canım
canım benimmmm.çok sevindim.bende çok korkmuştum amniosentez sonrası.çok şükür benim bebişte iyiydi.çok iyi anlıyorum seni.hadi gözümüz aydın.inşşşş sonuçlarımızda çok iyi çıkar.bende 3 kg aldım.bebeğin gelişimi çok iyi.1 hafta önceden gidiyormuş bebişim.dr çok iyi bakıyorsun hem kendine hem bebeğe dedi.benim karnımda birikti 3 kg.külah dondurma gibi bişey oldum resmen.bacaklar falan zayıf.göbek bomba bombaaaaaaa naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?