2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm cok tesekkur edıyorum . Amıınn ınsalllah ama once saglıklı olmasını dılıyorum tabıı kı ..
Cınsıyetını ogrenırsen hemen bızlerle paylaş olur muu?
ve belkı erkek cocuk bekleyen lere fıkır olur oglumun adı Ataberk ...

olurrmuuu hıııcc
ısten ayrılmcam ama evde bılgısayarım ve ınternetım mevcut merak etmeyın..
ırtıbatı koparmayacagızzzzz......daha paylaşacagımız coook seyler vaarr

amin canım inş.bebişlerimiz çok sağlıklı olurlar

ataberk çok güzel bi isimmiş alternatiflerimiz arasına aldımyerimseniben

kızlaar facebookda kadınlar kulubunun grubu var. oraya üye olan var mı?
kimse konuşmuyor orda:))

slm kızlar.şimdi açabildim bilgisayarı geçmişleri okudum ama hepsine yazamıyorum.şimdi doktordam geldim minnoşuma baktık amniyosentezden etkilenmiş diye.doktor çok iyi dedi düşük tehlikesi 4 gün sen onu atlattın dedi bebişimde çok iyiydi.takla atıp duruyodu.ben hiç kilo almıyorum ya 19 hafta 3 günlüğüm karnım biraz çıktı ama ben 47 kiloyum :) 47 ile başladım halan aynı devam.eşim dalga geçiyo kedilerin bile karnı büyüdü diye ama benim kızım çok yaramaz baya tekme atıyo sabahları beni o uyandırıyo

çok geçmiş olsun canım riskli günlerini atlatmışsın maşallah kilona gelince ona da maşallah ne güzel bişe yemiyomusun nasıl becerdin kilo almamayı sonuçların nezaman çıkacak inş.hayırlı haberler verirsin bize

saol canım.içim rahat inşallah tüm bebişler iyi olur.ne güzel bak su içebiliyosun hamilelikte su içmek çok iyidir.bana da çok su içeceksin diyolar ama benim midemi bulandırıyo :dance:

sgselçukcum normalde ben de hiç içemem su ama noluyosa birden iim kurudu gibi hissediyorum ve su içiyorum. söylenildiği gibi günde birkaç litre olmuyor belki ama beni tanıyanlarda su içiyorsun dediğine göre içiyorum :)
miden bulansa da azar azar olsa da iç cnm,benimde bulanıyo bazen ama bebişlerimiz için gerekli ne de olsa :dance:

Hadi geçmiş olsun sana da:teytey:allah sağlıkla devamını nasip etsin.sonrada güzel bir doğumla allah kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsina.s.ne güzel kilo almamışsın peki hamilelik başlangıcında hiç kilo verdin mi?belki onun üstüne almışsındır.aman tekmelesinler de orada olduklarını anlayalım

kalachakra sabret cnm bilyorum kolay deil ben böle bi adamın yanında kısa süre çalıştım,üstelik bu derece uyuz diyim(az kalır),olduğunu bilmiuordum.daha önceden tanıyordum kendisini ve üstelik kadın doğum doktoru..neyse onunla çalıştıgım haftalar sinir stress küpüydüm..bnim de babam damar ameliyatı oldu ve beni yollamadı,ameliyat günü sormadı bile iyi mi gitmiyor msn vs..ben de dayanamadım ayrıldım. hamileyken iş bulmak kolay değil,arıyorum ama bulamıyorum ama bebeğimin stressli olmasından da borç içinde olurum daha ii,zor zamanlar bunlar ama hayırlısı ile hepimiz atlatacağız cnm senağlama

panikatakcım bende 19+3üm .geçen hafta ilk hareketini size hissettim diye yazmıştım ama o zamandan beri bi şey olmadı ,ben de bekliyorum hareketlerini dürtmelerini veletimin ama ses yok.usg de hareketli çıkıyo ama anlamadım..hatta yemekten sonra çukulata da yiyorum ama ben mi anlamıyorum acaba? :uhm:

saol canım bütün annelere nasip etsin o güzel dileklerini.başlangıçta 47 kiloydum 45 e düştüm çok mide bulantım vardı serum alıyodum sürekli şimdi yine 47 oldum bundan sonra ne oluum bilmiyorum.25 yaşındayım hiç 47 yi geçtiğimi bilmem.kızım sıvı alımından 1 gün sonra hiç hareket etmemişti çok korkmuştum gerçekten onlar hareket ettilermi çok güzel oluyo
:teytey:

yerimsenibenevet doktorum atlaşmşsın dedi inş. bundan sonra bişi olmaz sonuçları 25 gün sonra dediler.bakalım inşallah iyi çıkar bütün yaptıranların.kilo sorunum benim doğuştan var sanırsam.hiç kilo almayı başaramıyorum.ilk 3 ay hiç doğru düzgün bişi yemedim.gerçi şimdide et ve balık yiyemiyorum bu sorun başkalarında da varmı etten çok tiksindim

selam kızlar oğluşuma isim arıyoruz babasıyla- EGEHAN -sizce nasıl bir isim anlamı engin denizlerin hükümdarıymış fikirlerinize ihtiyacım var.çok zormuş isim bulmak yaa...

trendcim bence çok güzel bi isim bende cinsiyetini öğrenmeden önce her iki cins isimlerine bakıyordum,o listeyi bulursam beğendiğim erkek isimlerni ve anlamlarını yazarım.ama bene sölenişi kolay anlamı güzel ve yumuşak bi isim

pediastrum bebeişin sağlıklı çok güsel bi bebek olacak eminim :) cinsiyetini öğrenince bize söle hemen :dance:

canım ben 1 haftadır acaip yiyorum doymak bilmiyoum şaşırdım kaldım:)yemem çok güsel çay,kola haricinde hiç bişeyden tiksinmedim haftada 1 balığımı yiyorum etimi sebzemi düzenli olarak yiyorum canım

ne güzel kilo alcam diye yemekten çekinmeyin bebişlerimiz için yemeliyiz ama ben tatlı ve et yiyemiyorum.tuaf bişi kıyma yiyebiliyorum ama gerçi bebek iyi diyor doktor ama her gıdadan bi besin almak daha iyi

canım benimmmm.çok sevindim.bende çok korkmuştum amniosentez sonrası.çok şükür benim bebişte iyiydi.çok iyi anlıyorum seni.hadi gözümüz aydın.inşşşş sonuçlarımızda çok iyi çıkar.bende 3 kg aldım.bebeğin gelişimi çok iyi.1 hafta önceden gidiyormuş bebişim.dr çok iyi bakıyorsun hem kendine hem bebeğe dedi.benim karnımda birikti 3 kg.külah dondurma gibi bişey oldum resmen.bacaklar falan zayıf.göbek bomba bombaaaaaaa naniknanik

saol güzel kızın güzel annesi.bebişlerimizin sonuçları çok iyi çıkacak inşallah.kendine dikkat ettinmi çokta sorun yapacak bişi değilmiş aslında amniyosentez.ama insan ilk duyunca tedirgin oluyo isteristemez.benim doktorda sen hiç büyümüyosun ama fındık kurdun büyümüş diyo seni geçicek annesi diyo süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…