2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tehlikeli zamanın geçmesine sevindim cnm,sonuçlar ne zaman? bir de kilo almamana hayran oldum walla :)
ben 19+3 üm deli gibi kilo alıyorum çıldırıcam :) eşim de benle kilo alıyorum diye dalga geçiyor 8 kg aldım nasıl becerdin kg almamayı?

bu arada kızlar benimde bu hafta 2.düzey usg'em var. 2li ve 3lüde sorun yoktu ama bazen 2.düzeyde risk çıkıyor diye duymuştum. tosbaacım sen de temmuz annelerinde görmüşsün sanırım.korkmaya başladım şimdi benden amniyosentezde istenmemişti,bi şi çıkar mı acaba diye düşünmeye başladım :çok üzgünüm:

ayy canım teşekkür ederim o listeyi bulursan çok sevinirim çünki çok zorlanıyoruz isim konusunda

Kızlarr doktordan geldik kızım olacakmış ayyyyyy öyle deli oldumkii nasıl hareketli kalbi elleri kolları yesin onu annesi..
perşembe 3lü test sonucumu alıcam...İnşallah herşey yolundadır...4kg almışım normal dedi..
Sizler nasılsınız..

gözün aydın hayırlı olsun.onu ultrasyonda görmek çok güzel bişi çok mutlu oluyo insan dimi.hiç merak etme test sonuçlarında iyi çıkar inşallah tek kilo almayan beim heralde hiç özel bi çabam yok gerçekten :uhm:

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin.inş.3 lü testin sonuçlarıda temiz çıkar kızına isim düşünüyosundur artık

barzeycim çok sevindim Allah sağlık huzur ve mutluluk versin bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza alın inş :) bi cadı daha geliyor dünyaya :dance: :teytey:

elvincim sen nerde yaptıracaksın 2,düzey ultrasonu bende haftaya gidecem ve benide bi endişe aldı inş.herşey yolunda gider

elvincim sen nerde yaptıracaksın 2,düzey ultrasonu bende haftaya gidecem ve benide bi endişe aldı inş.herşey yolunda gider

hiiiçççççççççççççç korkmaaa canım benim...hiç bişeyin çıkmayacak allahımın izniyle.bende gireceğim 8.de...

hiç korkma içini rahat tut unutmaki senin hissettiğin herşey bebeğine yansıyor.benim 2 lide sorun yoktu 3 lüde var dediler ileri usg de hiç bişi yoktu bütün organlarını tek tek ölçtüler tam 1 saat 15 dakika kaldım herşey yolunda dedi doktorum ama 3 lüde sorun olduğu için geri kalan hamileliğin de tedirgin olmaman için amniyosentez yaptırmamı istediler.iyiki yaptırdım rahatladım inşallah sonuçlarımda iyi çıkacak.sende moralini yüksek tut görceksin bişi çıkmıycak ileri düzeye girmek çok zevkli bebeğini renkli renkli görüyosun yüzü bile belli oluyo bunun gibi güzel yönlarini düşün canım

Barzeyyy harıka bır haber hayırlı olsun allah tamamına erdırsın inşalllaaahh...

canım benim seni en iyi ben anlarım sanırım .bende gastirit+reflü de var şimdide iyice azdı.site içinde ilaç ismi verebiliyormuyuz benim mide doktorum bi ilaç verdi o çok iyi geliyo hamilelikte yanmalar için çok iyi.bende tetanoz vurdurmıycam geçen sene yaptırmıştım 5 yıl koruması var.

cnm yaa bu durumda ne yapılır tam olarak bılemıyorum ama sanırım mıdenı rahatlatmak adına belkı sade soda ıcersen bır etkısı olu rmu acaba?
Zaten ıcındekı mınarellere ıhtıyacımız oldugundan hergun 1 soda ıcmemız ıyı olurmus dıye duymustum ..
Umarım mıden bıraz rahatlar .. veya yıyebılırsen kuru ekmek ye belkı bastırır.. gecmıs olsun

merhaba arkadaşlarrr ben geldimm bugün çok kötüyüm arkadaşlarr ne olurr yardımınıza ihtiyacımm varr midem felaket yanıyor bulantı degill agzımın içi acı acıı sankii ve sürekli yanma midemle bogazımda ne yapmam gerekiyorr ne yaparsam geçerrr. birde arkadaşlar tetanoz aşısını ne zaman vurulmamız gerekiyor.

benimde midem 1 haftadır çok yanıyo ama yapabilcek bişe yok sanırım gerçi dr.a sormadım tetanoz aşını ben yaptırmıcam benim dr.istemiyor zaten geçen sene yaptırmak zorunda kalmıştım 5 yıl korumuş

canım çook sevindim ,Allah tamamına erdirsiinn... a.s.

aaaa demek senin bebeğinde kız... canımAllah bağışlasın kızını... Allah analı babalı büyütsün. nerde öğrendin cinsiyetini... Bende kesinleştirmek istiyorum artık. oğlum oğlum diyorum ama ya birde kızım olursa...

Geçmiş olsun canım..Nane limon iç..ıhlamur kaynat iç iyi gelir..ve doktora git mutlaka..midenmi yanıyor belki hazımsızlık yapmıştır yediğin birşey soda iç biraz.Boğazın ise bana bir fıs fır verdi dr onu kullanıyorum tamamen zararsız ama çok iyi geldi.İstersen adını verebilirim.Ama dr ye danışmand afayda var cnm.

canım çook sevindim ,Allah tamamına erdirsiinn... a.s.
Canım çokk teşekkür ederim Artık kız annesi olcam inşallah.Öyle mutluyumki anlatamam..Sen Söylemiştin ya Çilek odasına baktık buğün bizde,çok güzel bir oda begendim.1,200dediler ama o kadar kullanışlı ve güzelki eşim ikna olursa onu alıcaz inşallah..

balık demeyin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı
tiksindim . en çok sevdiğim gıdaydı bi zamanlar...

gözün aydın arkadaşım çok sevindimm allah tamamına erdirsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…