2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımm çok güzell bebegine maşşallah allah korusun. bende 3lü test için yarın dra gidecegim.
trendcimm bugün birde okuldaydımm dersler varmıı ama agzımı açamıyorumm o kadar kötüyümm arkadaşımın biri kuru ekmek ye dedi gittim ekmek aldımm biraz yedim yok faydası sonra birisi dedi sakız çigne çignedim o biraz fayda etti.haşlanmış patatesle,tuzsuz çekirdekte iyi geliyormuş diye duydum ama onları denemedim.

geçen haftaki yazımı okuduysan bende çok kötüydüm.üstelik 3 gün devam etti.ay o ne biçim mide,yemek borusu ve boğaz yanması.acı bir tat var ağzımda bitmedi gitti.yağlı - salçalı - soğanlı yemekler yeme .akşam 6 dan sonra yemek yeme .bol su iç.tuzlu fıstık iyi geliyor biraz.yemekten sonrada yatma canım.ben çektim.çok kötü bişey.inş geçer seninde.

canım aynen benimde işe reflüm varrr bugün çok kötüyümm önceden birşeyim yoktuu.yarın dr kontrolüm var dra soracagım artıkk.eger ismini verirsen belki druma sorarım iyi derse kullanırım.
neler yapmadımki canım bugün kuru ekmek yedim bastırmadı,kraker yedim olmadı sonra sakız çignedim biraz iyi geldi. bu arada soda asitli ama içebiliyorsakk ne güzel ben çok severim sodayıı. bu arada hepinize çok tşk ederim arkadaşlar ilgi ve alakanızdan dolayı. a.s.

ee güzelim süper işte 2 kilo bebeğin almış sen almamışsın bile..ne güzel ya ben 5 kilo aldım 18.ci haftadayım gerçi dr'um normal dedi ama inşallah devam etmez böyle:sm_confused:.ben hiç kusmadım yani hamileliği anlamadım maaşallah.:teytey yüzden başından beri devam.şu ara durdu kilo almıyorum ama 6n ayakadar çok almasam iyidir.:dance:

ayy nasıl heycanlandım yarın kısmetse ben de yaşayacağım:teytey:.çok sevindim demek güzel bir kızın olacak.:hooray:allah bağışlasın.hemen hemen aynı şeyler ben de yarın 3'lü test yaptıracağım.benim biraz geç oldu.son hafta test için ama eşimin işi nedeniyle böyle.biz doktora bursaya gidiyoruz.burda teşekküllü bir hastane yok malesef:sm_confused:

geçmiş olsun canım.benim de bildiğim ekmek içi ve leblebi.ikisi de iyi geliyor.babamda da vardı petitböri bisküvi de yiyordu.galiba mide suyunu hafifletiyormuş.tetanoz için sağlık ocakları çok ısrar ediyor ama doktorlar gereksiz buluyor.bilmiyorum valla ben de yaptırıp yaptırmamaya karar vermedim.:sm_confused:

arkadaşlarr bazılarınızın yazıları benim yazımın üstünde çıkmış sitedeki sorun geçmedimi hala. birde ilginizden dolayıı çokk tşk ederimm akşam yemegine haşlanmış patates yedimm çok iyi geldi,üstünede soda içtimm şimdi çok şükür rahatım.yarın 3lü testimiz var çok heyecanlıyım bebişi görebiliyoruz degilmi arkadaşlar.

allah kızını sana bağışlasın canım bi prenses daha geliyo desene:teytey:

günaayydddıınn...
nasılsınız güzeeeel ağustos anneleriiiii...
nasıl oldu mideler bakalım, yanıyo mu hala??

bende uykuya doyamıyorum, akşam 22:30 da uykum geliyo hemen yatıyorum ama sabah bi türlü uyanamıyorumm.
hep servisi kaçırıyorum :))
Allah'tan evimle iş yerim çok yakında sorun olmuyo..

canım günaydın.bende aksine uykusuzluk başaldı ( önceden çok güzel uyuyordum ama artık gece 40 kez uyanıyorum.bir de sabahın köründe dikiliyorum..ancak çook yorgun olursam uyuyabiliyorum.
allaha şükür midem yanmıyo bu aralar geçen hafta çok kötü olmuştum ama geçti şükür.:teytey:

Merhaba, ben ikisinde gittim. Mustafa Salih uzun uzun bakıyor evet, Eyüp Ekici de detaylı bakıyor. Arada 2 misli fiyat farkı var. İkiside ultrasonda olumlu seyler soylediler bana. Ama söyleyiş tarzları o kadar farklı idi ki, ilkinden cıktıgımda sanki kotu haber almış gibi idim. Neden ikisinde de gittiğime gelince 2li ve 3 lü testlerim iyi cıktı ama yaş riskinden dr um amniyosentez olmam gerektiğini ama bununda riskli olduğunu(sanırım yaşımla ilgili) söyledi. Bu hafta sonuna dek amniyosentez için karar vermem gerekiyor sanırım yaptırmama kararı vereceğiz eşimle birlikte.

işte canım yaa insanın günü gününe uymuyo..
bebişler sağlıklı olsunda..

Son düzenleme:

günaydın aylincim midem çok kötüü sabah tansiyonumda 15/9 çıktı hemen limonlu suyla 13/8 e düşürdük bende senin gibiyim uykuya doyamıyorum erken yatıyorum sabahları çok zor uyanıyorum canım:)sen nasılsın bakalım tansiyon ne alemde

Yeni öğrendim ERKEK olacakmıs bebeğim. İnanır mısınız ben biliyordum. İlk günden beri erkek olarak hissediyordum. başka hisseden var mı aranızda?

canım bende eyüp ekicinin namını çok fazla duydum. bu cuma amniyosentez yaptırcam. memnun kaldın mı peki? banada önerir misin? bana bazen geliyorlar vazgeçiyorum amniyosentez yaptırmaktan. dün çok korkuttular beni... acaba yaptırmasam mı diyorum... off kafam karıştı yine :uhm: şurda cumaya 2 gün kaldı ben hala karar veremedim... ne yapacağımı şaştım kaldım... bebeğimde (Allah korusun) bi problem varsa ne yapabilirim ki... Şu saatten sonra aldıramam da.. Bi cana kıyamam... Öğrenmemek doğuma kadar beklemek daha mı iyi acaba? Off Allahım sen yardım et bana...:çok üzgünüm:

Yeni öğrendim ERKEK olacakmıs bebeğim. İnanır mısınız ben biliyordum. İlk günden beri erkek olarak hissediyordum. başka hisseden var mı aranızda?

hayırlı olsun oğluşun allah tamamına erdirsin inş.bende hissediyodum hamileliğimin ilk gününden itibaren erkek olduğunu bana ultrasonda önce kız dediler şaşırmıştım daha sonra erkek olduğunu söylediler yani insanın içine doğuyo bence

canım banada ikili test sonucumdan sonra amniosentes önerdi dr.um ama yaptırmadım üçlü testi bekledim üçlü testte normal çıkınca değerler bu kez 2.düzey ultrason istedi 1 nisanda randevum var senin değerlerin kaç çıktı amniosentes istediler 2.düzey ultrasona girdinmi

ikili teste riskim 1:250 çıkmıştı. üçlü taramamda ise değerlerim güzeldi fakat estriol seviyem yüksek çıkmıştı. ilk doktora sonucumu gösterdiğimde bebeğin sakat olabilir hemen amniyosentez yaptır dedi. fakat daha sonra başka doktorlarada gösterdim estirol seviyesinin bebeğe herhangi bir sakıncasının olmadığını, sadece ikili taramam yüksek riskli çıktığı için amniyosentez yaptırmamı önerdiler. herkes bişey söylüyor kafam o kadar karışık ki anlatamam. 15 nisanda ayrıntılı ultrosona girecem. bu kezde diyorum yaptırmayınca sonra pişman olurmuyum acaba neden yaptırmadım diye? offf offff:çok üzgünüm:

aylincim benim tansiyonum 4 gündür 14/9 :sm_confused:
düşmüyor ne yaptıysam. cumaya kadar bakalım bir değişiklik olacak mı?
mideni nasıl düzeltcez peki, ne yapmak lazım bilmiyorum kiii :sm_confused:

sen bilirsin canım bu konuda yaptır yada yaptıma diyemeyiz sana kararını kendin ver ama ben hiç pişman olmadım yaptırmadığım için benim ikilideki riskim 1/131 çıkmıştı nasıl olduysa üçlüde sorun çıkmadı bu testlere hiç güvenmiyorum benim bir tanıdığıma amniosentes yapıdı down sendromlu denildi bebeği için aldırdı 5 aylık bebeğini ama genetik araştırmaya gönderildi ve bebekde bi sorun çıkmadı herşey allahtan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…