Kızlarr doktordan geldik kızım olacakmış ayyyyyy öyle deli oldumkii nasıl hareketli kalbi elleri kolları yesin onu annesi..
perşembe 3lü test sonucumu alıcam...İnşallah herşey yolundadır...4kg almışım normal dedi..
Sizler nasılsınız..
canımm çok güzell bebegine maşşallah allahkorusun. bende 3lü test için yarın dra gidecegim.
trendcimm bugün birde okuldaydımm dersler varmıı ama agzımı açamıyorumm o kadar kötüyümm arkadaşımın biri kuru ekmek ye dedi gittim ekmek aldımm biraz yedim yok faydası sonra birisi dedi sakız çigne çignedim o biraz fayda etti.haşlanmış patatesle,tuzsuz çekirdekte iyi geliyormuş diye duydum ama onları denemedim.
canım aynen benimde işe reflüm varrr bugün çok kötüyümm önceden birşeyim yoktuu.yarın dr kontrolüm var dra soracagım artıkk.eger ismini verirsen belki druma sorarım iyi derse kullanırım.canım benim seni en iyi ben anlarım sanırım .bende gastirit+reflü de var şimdide iyice azdı.site içinde ilaç ismi verebiliyormuyuz benim mide doktorum bi ilaç verdi o çok iyi geliyo hamilelikte yanmalar için çok iyi.bende tetanoz vurdurmıycam geçen sene yaptırmıştım 5 yıl koruması var.
neler yapmadımki canım bugün kuru ekmek yedim bastırmadı,kraker yedim olmadı sonra sakız çignedim biraz iyi geldi. bu arada soda asitli ama içebiliyorsakk ne güzel ben çok severim sodayıı. bu arada hepinize çok tşk ederim arkadaşlar ilgi ve alakanızdan dolayı. a.s.cnm yaa bu durumda ne yapılır tam olarak bılemıyorum ama sanırım mıdenı rahatlatmak adına belkı sade soda ıcersen bır etkısı olu rmu acaba?
Zaten ıcındekı mınarellere ıhtıyacımız oldugundan hergun 1 soda ıcmemız ıyı olurmus dıye duymustum ..
Umarım mıden bıraz rahatlar .. veya yıyebılırsen kuru ekmek ye belkı bastırır.. gecmıs olsun
saol canım bütün annelere nasip etsin o güzel dileklerini.başlangıçta 47 kiloydum 45 e düştüm çok mide bulantım vardı serum alıyodum sürekli şimdi yine 47 oldum bundan sonra ne oluum bilmiyorum.25 yaşındayım hiç 47 yi geçtiğimi bilmem.kızım sıvı alımından 1 gün sonra hiç hareket etmemişti çok korkmuştum gerçekten onlar hareket ettilermi çok güzel oluyo
:teytey:
ayy nasıl heycanlandım yarın kısmetse ben de yaşayacağım:teytey:.çok sevindim demek güzel bir kızın olacak.:hooray:allah bağışlasın.hemen hemen aynı şeyler ben de yarın 3'lü test yaptıracağım.benim biraz geç oldu.son hafta test için ama eşimin işi nedeniyle böyle.biz doktora bursaya gidiyoruz.burda teşekküllü bir hastane yok malesef:sm_confused:Kızlarr doktordan geldik kızım olacakmış ayyyyyy öyle deli oldumkii nasıl hareketli kalbi elleri kolları yesin onu annesi..
perşembe 3lü test sonucumu alıcam...İnşallah herşey yolundadır...4kg almışım normal dedi..
Sizler nasılsınız..
merhaba arkadaşlarrr ben geldimm bugün çok kötüyüm arkadaşlarr ne olurr yardımınıza ihtiyacımm varr midem felaket yanıyor bulantı degill agzımın içi acı acıı sankii ve sürekli yanma midemle bogazımda ne yapmam gerekiyorr ne yaparsam geçerrr. birde arkadaşlar tetanoz aşısını ne zaman vurulmamız gerekiyor.
Kızlarr doktordan geldik kızım olacakmış ayyyyyy öyle deli oldumkii nasıl hareketli kalbi elleri kolları yesin onu annesi..
Sizler nasılsınız..
günaayydddıınn...
nasılsınız güzeeeel ağustos anneleriiiii...
nasıl oldu mideler bakalım, yanıyo mu hala??
bende uykuya doyamıyorum, akşam 22:30 da uykum geliyo hemen yatıyorum ama sabah bi türlü uyanamıyorumm.
hep servisi kaçırıyorum :))
Allah'tan evimle iş yerim çok yakında sorun olmuyo..
ankarada detaylı ultrson soran arkadaş için iki yer öneriliyor fiyat farkı yok dr eyüp ekici ve dr mustafa salih ben 23. hafta için mustafa salih ten randevu aldım çünkü 1.5 saat kadar daha detaylı bakıyormuş diğeri 20 dk gibi bi sürede bitiriyormuş bana söylenenler bunlardı farklı duyum alan varsa buraya yazarsa çok sevinirim bu arada detaylı ultrasonu 20-24. haftalar arası öneriyorlar yapılma nedeni testlere göre daha garanti sonuç veriyor
canım günaydın.bende aksine uykusuzluk başaldı( önceden çok güzel uyuyordum ama artık gece 40 kez uyanıyorum.bir de sabahın köründe dikiliyorum..ancak çook yorgun olursam uyuyabiliyorum.
allaha şükür midem yanmıyo bu aralar geçen hafta çok kötü olmuştum ama geçti şükür.:teytey:
günaayydddıınn...
nasılsınız güzeeeel ağustos anneleriiiii...
nasıl oldu mideler bakalım, yanıyo mu hala??
bende uykuya doyamıyorum, akşam 22:30 da uykum geliyo hemen yatıyorum ama sabah bi türlü uyanamıyorumm.
hep servisi kaçırıyorum :))
Allah'tan evimle iş yerim çok yakında sorun olmuyo..
Kendi derdimize düştük haftalardır.listemizi unuttuk…
İşte yepyeni listeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
1 tosbaa8 --------- 04.08.08--------erkek
2 olciş------------04.08.08------------
3 Wrose --------- 06.08.08--------
4 bahar-kadir--------------06.08.08---------------erkek
5 panikatak --------- 08.08.08--------kız
6 shery456 --------- 08.08.08--------
7 ünal -------------08.08.08-----------erkek
8 trend-------------08.08.08-----------kız
9 mesıimina---------------09.08.08--------------erkek
10 dalin2------------10.08.08----------erkek
11 wes---------------10.08.08----------erkek
12 bahar --------- 11.08.08 ---------kız
13 …dilek…---------11.08ç08----------kız
14 kışgüneşi-------------11.08.08----------
15 Realistgirl---------------12.08.08-----------------
16 Chandra-----------------12.08.08-------------erkek
17 tulayagun --------- 15.08.08 -----------erkek- ( ilk prenssss)
18 Nerde---------------15.08.08------------------kız
19 mehtapbaygus --------- 16.08.08 ------------kız
20 Sinser-------------17.08.08-------------------erkek
21 Sgselçuk----------------17.08.08-----------------
22 kalachakra --------- 18.08.08 --------erkek
23 Nil1299 --------- 19.08.08 --------
24 unvere --------- 20.08.08 -------------kız.
25 mavişşş --------- 20.08.08 --------
26 elagözlüm --------- 20.08.08 -----------3üzz-----
27 Beril82 --------- 22.08.08 --------kız
28 Çilek79---------22.08.08--------------
29 brn----------23.08.08------------
30 süer --------- 25.08.08 --------
31 İlayna ------ 25.08.08
32 Diloşum------------25.08.08-------------
33 Eylülüm127 --------- 26.08.08 --------
34 Neslihan1983---------------26.08.08--------------
35 asliiii --------- 29.08.08 --------
36 barzey --------- 30.08.08
37 Dilek286---------------30.08.08----------------
38 İlkbebeğim-----------------31.08.08--------------
seherb----------------ikiz
trend-----------------erkek
elvin------------------kız
pediastrum
melekcik
mededyarabbi
doğum yapacağınız tarihleri belirtirseniz listeye sizleride ekleyelim arkadaşlar.
ayrıca unutulanlar ve cinsiyeti belli olanlar varsa bi zahmet hatırlatsınlar.öpüldünüza.s.
Merhaba, ben ikisinde gittim. Mustafa Salih uzun uzun bakıyor evet, Eyüp Ekici de detaylı bakıyor. Arada 2 misli fiyat farkı var. İkiside ultrasonda olumlu seyler soylediler bana. Ama söyleyiş tarzları o kadar farklı idi ki, ilkinden cıktıgımda sanki kotu haber almış gibi idim. Neden ikisinde de gittiğime gelince 2li ve 3 lü testlerim iyi cıktı ama yaş riskinden dr um amniyosentez olmam gerektiğini ama bununda riskli olduğunu(sanırım yaşımla ilgili) söyledi. Bu hafta sonuna dek amniyosentez için karar vermem gerekiyor sanırım yaptırmama kararı vereceğiz eşimle birlikte.
Yeni öğrendim ERKEK olacakmıs bebeğim. İnanır mısınız ben biliyordum. İlk günden beri erkek olarak hissediyordum. başka hisseden var mı aranızda?
canım bende eyüp ekicinin namını çok fazla duydum. bu cuma amniyosentez yaptırcam. memnun kaldın mı peki? banada önerir misin? bana bazen geliyorlar vazgeçiyorum amniyosentez yaptırmaktan. dün çok korkuttular beni... acaba yaptırmasam mı diyorum... off kafam karıştı yine :uhm: şurda cumaya 2 gün kaldı ben hala karar veremedim... ne yapacağımı şaştım kaldım... bebeğimde (Allah korusun) bi problem varsa ne yapabilirim ki... Şu saatten sonra aldıramam da.. Bi cana kıyamam... Öğrenmemek doğuma kadar beklemek daha mı iyi acaba? Off Allahım sen yardım et bana...:çok üzgünüm:
canım banada ikili test sonucumdan sonra amniosentes önerdi dr.um ama yaptırmadım üçlü testi bekledim üçlü testte normal çıkınca değerler bu kez 2.düzey ultrason istedi 1 nisanda randevum var senin değerlerin kaç çıktı amniosentes istediler 2.düzey ultrasona girdinmi
günaydın aylincim midem çok kötüü sabah tansiyonumda 15/9 çıktı hemen limonlu suyla 13/8 e düşürdük bende senin gibiyim uykuya doyamıyorum erken yatıyorum sabahları çok zor uyanıyorum canım:)sen nasılsın bakalım tansiyon ne alemde
ikili teste riskim 1:250 çıkmıştı. üçlü taramamda ise değerlerim güzeldi fakat estriol seviyem yüksek çıkmıştı. ilk doktora sonucumu gösterdiğimde bebeğin sakat olabilir hemen amniyosentez yaptır dedi. fakat daha sonra başka doktorlarada gösterdim estirol seviyesinin bebeğe herhangi bir sakıncasının olmadığını, sadece ikili taramam yüksek riskli çıktığı için amniyosentez yaptırmamı önerdiler. herkes bişey söylüyor kafam o kadar karışık ki anlatamam. 15 nisanda ayrıntılı ultrosona girecem. bu kezde diyorum yaptırmayınca sonra pişman olurmuyum acaba neden yaptırmadım diye? offf offff:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?