2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aylincim benim tansiyonum 4 gündür 14/9 :sm_confused:
düşmüyor ne yaptıysam. cumaya kadar bakalım bir değişiklik olacak mı?
mideni nasıl düzeltcez peki, ne yapmak lazım bilmiyorum kiii :sm_confused:

canım tansiyonun çok yüksek deil sınırda dikkat et yükselmesin daha fazla 14/9 da tehlike yok dr.um söyledi mideme gelince bişe yapamıyorum böyle bi süre devam edicek sanırım

:sm_confused: canım sürekli bunları anlatıp senin kafanı karıştırmak istemiyorum fakat bak karşında 3 tane örnek var..
benim ikili test riskim 1/76 üçlü 1/700 dü. ileri düzey ultrasona 2 kere girdim ama hangi dr'a gittiysem ikili testin daha hassas olduğunu ve amniyosentez yaptırmam gerektiğini söylediler.
benim amniyosentez yaptırmaktaki amacım Allah korusun sakat bir bebek dünyaya getirmek istemememdi ve bu kararımda ne kendimi nede eşimi hiiiç düşünmedim sadece bebeğimi düşündüm, bebeğime evet senin sakat olabileceğini bana dr'lar söylediler ama ben yinede seni dünyaya getirdim bu hayatı böyle yaşamaya mahkumsun diyemeyeceğim için amniyosentezin sonucunada hertürlü razıydım.
ha ben elimden geleni yaptım bundan sonra doğumda bebeğime bişey olur, yada nebilim insanlar bi dünya sorun yaşıyolar onlardan biri başıma gelir artık yapacağım bişey yok.
ama bu tamamen benim kararım, sen farklı düşünürsün başkası farklı düşünür bilemem..
eğer sonucu senin için önemli deilse tabiiki amniyosentez yaptırma.
işte böylede zor bişeymiş hamilelik, ama napıyoruz moralimizi bozmuyoruz hep kendimizi iyi hissediyoruzz.
ben ne olacağını bilmediğim, ne sonuçla karşılaşacağımı bilmediğim amniyosentezden sonra raporlu olduğum bir haftada bile bebeğime yelek ördümm.
umutlu olmak gerekli sanıyorrruumm.. a.s. a.s.

canım bence yaptırmalısın daha sonra keşke yaptırsaydım dememek için. yaprıtmazsan acabaların doguma kadar hiç bitmiycek.
ben bu konuda tosbaa ya katılıyorum sen elinden geleni yap bebeğin için.ama yine de bişey olursa herşey allah tan diycez tabii.
içini ferah tut dualarımız seninle.

Yeni öğrendim ERKEK olacakmıs bebeğim. İnanır mısınız ben biliyordum. İlk günden beri erkek olarak hissediyordum. başka hisseden var mı aranızda?
Canım tebrik ederim:) Bende ilk erkek demiştim ama kız çıktıyerimseniben
Benimkide aynı durumdu önce erkek dediler sonra 2 defasındada kız dediler..eee doktor bacak arasında bişii görünmüyoo deyince kesi kız olduğu meydana çıktı..hep saklamış benim prensesim:)
estriolun bebeğe çok sakıncası olmadığını duymuştum canım..İçini feraf tut lütfen.

canım tansiyonun çok yüksek deil sınırda dikkat et yükselmesin daha fazla 14/9 da tehlike yok dr.um söyledi mideme gelince bişe yapamıyorum böyle bi süre devam edicek sanırım

evet canım sınırdaymış tansiyonum ama hep ya yükseldiyse şimdi kaç acaba falan diye düşünmektense şööyle 12/8-11/8 olsada içimiz rahat etse di mi:)))

günaydın ağustos böcükleriiii...ve bebişleri..a.s..
valla arkadaşlar ben çok rahat kalkıyorum.sabah 7.30 da hemde kendim kalkıyorum.saat falan kurmuyorum yani.kahvaltı hazırlayıp eşimle yiyoruz bileeee.a.s
nasıl mı böyle dinç olarak kalkıyorum ??? benneyaptımki
akşam 21:30 da yatmaya başladım tavuk gibi :çok üzgünüm:

halsiz kalıyorum akşamları.birden uykuya dalıyorum koltukta...sabah yatakta gözlerimi açıyorum.acaba benimki nasıl götürüyor beni yatağa :uhm: sürüklüyormu acaba klava: top atsalar uyanmıyorum...

evet canım sınırdaymış tansiyonum ama hep ya yükseldiyse şimdi kaç acaba falan diye düşünmektense şööyle 12/8-11/8 olsada içimiz rahat etse di mi:)))

canım tabiki çok güsel olur ben acaba yüksekmi çıkcak diye düşündüğümde mutlaka yüksek çıkıyo ama ben evde baktığımda gayet ii çıkıyo anlamadım bu işten bişe acaba biz kendi kendimizemi yükseltiyoruz tansiyonları nedersin

trendcim buda böyle bir dert işte.. napalım sürekli yediklerimize dikkat etcez, kontrollu kontrollu devam etcezz a.s.

Arkadaşlar merhaba. Ben bu sistemi kullanmayı oğrenemedim. Eski mesajlara yanıt yazınca yada benim eski mesajlarıma yanıt gelince sırasıyla gorunmuyor sanırım. Mesela daha evvelki sayfalarda 1 saat evvel bebeğimin erkek olduğunu yazdım ama sanırım buradan görülmüyor. Kullanım konusunda bana yardım edecek olan var mı??????????? operim hepinizi deeeeeeeeeeeeee

canım neden korkuyorsun?
işlem yapılırken canın yanar diyemi?
bebeğin düşme riski var diye mi?(200/1 ihtimal)
yoksa allah korusun kötü sonuç çıksa bile aldırmak istemediğin için mi?

eğer canının yanmasından korkuyorsan hiç korkulacak bişey yok.
eğer bebeğine bişey olmasından korkuyorsan,bu çok düşük bir ihtimal.bak çoğumuzun durumu gayet iyi şu anda.bebişlerimizde öyle...perinotoloji uzmanı bir dr ayaptırırsan bişey olmaz,sakın kötü düşünme.
son olarak sonucun kötü çıkmasından korkuyorsan, erken teşhisle öğrendiğimize şükretmeliyiz.

ama yazdıklarına göre sen çok iradeli ve cesaretli bir annesin.bununda üstesinden geleceğine inanıyorum canım benim...herşey iyi olsun senin için a.s.

canım senin sonuçların nezaman belli olcak hayırlısıyla güzel haberi bize nezaman vericeksin yada verdinde benmi kaçırdım

kızlar bişey sorcam şimdi ben 20+2 günlük hamişim yani 5. ayı bitirmişmi oluyorum yoksa 5.aya yeni mi girmiş oluyorum?

kızlar bişey sorcam şimdi ben 20+2 günlük hamişim yani 5. ayı bitirmişmi oluyorum yoksa 5.aya yeni mi girmiş oluyorum?

CADIARZU kafamçokkarıştı
ben bu konuda şöyle düşünüyorum.
5. ay bitti. 6. aya girdik.
ama soranlara 5 aylık dicez.. mesela 22. haftada 5,5 aylık olcaz..

canım senin sonuçların nezaman belli olcak hayırlısıyla güzel haberi bize nezaman vericeksin yada verdinde benmi kaçırdım

mrb canım.benim sonuçlarım daha çıkmadı maalesef.2 haftam varmış çıkmasına.hayırlısıyla sağlıklı sonuçları bizde alsaydık - diloşum - sgselçuk - ben...beklemek en kötü şeymiş.hergün bin kere ölmek gibi.ama ben artık kafama takmamaya çalışıyorum.amniosentez iyi geçince sanki sonucum iyi çıkmış gibi kabullendirdim kendimi yavaş yavaş.bir avuntu belkide.olsun.ama ben kafama taktıkça bebeğimide üzmek istemiyorum...şimdi ikimizde mutluyuz :1rolleyes:

:sm_cool:EKSTRA LİSTE:sm_cool:

tosbaa8 ---- tertemiz
panikatak ---- temiz
diloşum ----temiz
sgselcuk ----temiz

bak kalachakra; hepimizin temiz amniosentez sonuçları.yerimseniben
biz öyle düşünüyoruz.ve öyle olacak inşalllah.a.s.

canım benim rahatlıyorum siz böyle söyleyince ama aksi seyler duyuncada moralim bozuluyor doğal olarak. ne güzel kararımı vermiştim yaptırcaktım amniyosentezi. herkes bişey söylüyor. dün teyze kızıyla görüştüm kesinlikle yaptırma diyor. birde ben 2,5 gün istirahat edicem. sonra yine iş başı yapıcam. iş yerim ve evim birbirine çok uzak. 2 dolmuş mesafesinde ve 26 km uzaklıkta... daha tam olarak istirahat edemeden yine yollara dökülcem. ve biliyorum ki ilk 4 gün çok önemliymiş. ben 3. gün iş başı yapıcam. onunda korkusu sardı şimdi beni... tam bebeğime tutunacakken, ya bebeğimi kaybedersem. kızlar sizlerde bana hak verin nolur. gerçekten zor bi dönemdeyim. yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum ama bi yandan da....:çok üzgünüm:

slm kızlar kocaman öpücükler güzel bebişlere yeni kalkatımda birazcık gününüz güzel geçer inşallah

rapor alsan canım işyeri kabul etmiyormu?

canım benim gavıscon şurup kullanıyorum ben.tabletide var ama o çok güzel değil.ağzında köpürüyo daha kötü oluyosun.doktorunada sor çok iyi geliyo.ben haftda bi şişe içiyorum

kafana takmaman çok güsel canım inş.sonuçlarınızda hepinizin çokkkkkk güzel çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…