hiç korkma içini rahat tut unutmaki senin hissettiğin herşey bebeğine yansıyor.benim 2 lide sorun yoktu 3 lüde var dediler ileri usg de hiç bişi yoktu bütün organlarını tek tek ölçtüler tam 1 saat 15 dakika kaldım herşey yolunda dedi doktorum ama 3 lüde sorun olduğu için geri kalan hamileliğin de tedirgin olmaman için amniyosentez yaptırmamı istediler.iyiki yaptırdım rahatladım inşallah sonuçlarımda iyi çıkacak.sende moralini yüksek tut görceksin bişi çıkmıycak ileri düzeye girmek çok zevkli bebeğini renkli renkli görüyosun yüzü bile belli oluyo bunun gibi güzel yönlarini düşün canım
trendçim benn özel okeydanı hastanesine gitmiştim.orada istedi dr.ama 150ytl dediler.
şu anda çalışmadığım ve sadece eşim çalıştıgı için maddi sıkıntıdayız. orada yaptırabilir miyim bilmiyorum. bi arkadaşımın kardeşi hesakide çalışıyor,gel burada yaptırırız dedi ama sağlık karnemi bulamıyorumnapcam bilmiyorum.okmeydanında randevum yarın akşam,bi de bi şi çıkacak diye çok korkuyorum.
sizlerin önereceği uygun fiyaatlı bi yer var mı kızlar?:a015:
saol cnmcım evt ben de herşeyini göreceği diye heyeecanlanıyorum ama bi yandan da korkuyorum,inş hepimiz hayırlısı ile bebişlerimizi alacağız kucağımıza :)
canım ssk lılardan artık karne istenmiyo tc.kimlik nosuyla hellediliyo tüm işlemler benim çalıştığım hastanede böyle sanırım tüm devlet hastanelerinde aynı işlem yürütülüyo
bildiğim kadarıyla sağlık krnesinin ssk tarafından bilgisayara işlenmiş olması gerekiyor, tc numarası ile işlem yapılabilmesi için.
kızlar ben kararımı verdim. cuma günü öncelikle 4 boyutlu ultrason için randevu aldım ona gidicem. daha sonrada amniyosentez yaptırcam... şimdi kafam daha raha. hepiniz çok sağolun arkadaşlar...
kızlar ben kararımı verdim. cuma günü öncelikle 4 boyutlu ultrason için randevu aldım ona gidicem. daha sonrada amniyosentez yaptırcam... şimdi kafam daha raha. hepiniz çok sağolun arkadaşlar...[/QUO
hadi bakalımmm.
bebeğin ve senin için hayırlısı ne ise o olsun canımm..
temmuz anneside size yazsa olmazmı????????? olmaz heralde :) benim doğumum 7 temmuz allah kısmet ederse.oğluşum olacak.batuhan....çatlaklar için ben badem yağı ve vazelin öneriyorum.badem yağını duştan sonra,vazelini hergün sürüyorum.henüz hiç çatlak yok.25 haftalık hamileyim.ama daha sonramı oluyo çatlaklar,yoksa kullandığım şeylerin etkisiylemi bende olmadı bilemiyorum.bendede şöyle bir sorun var arkadaşlar.henüz 25 haftalık olmama rağmen tam 15 kilo aldım.aslında hamile kalmadan önce çok zayıftım,42 kiloydum.o yüzden daha çok kilo alman normal dediler.ama bilmiyorum bi anormallik varmı sizce????teşekkürler
aslii , trend mideniz yanıyosa bebişleriniz saçlı olacak derler :dance: ben de henüz hiçbir şey yok walla hissiz bi anne miyim ben yahuu benneyaptımki
temmuz anneside size yazsa olmazmı????????? olmaz heralde :) benim doğumum 7 temmuz allah kısmet ederse.oğluşum olacak.batuhan....çatlaklar için ben badem yağı ve vazelin öneriyorum.badem yağını duştan sonra,vazelini hergün sürüyorum.henüz hiç çatlak yok.25 haftalık hamileyim.ama daha sonramı oluyo çatlaklar,yoksa kullandığım şeylerin etkisiylemi bende olmadı bilemiyorum.bendede şöyle bir sorun var arkadaşlar.henüz 25 haftalık olmama rağmen tam 15 kilo aldım.aslında hamile kalmadan önce çok zayıftım,42 kiloydum.o yüzden daha çok kilo alman normal dediler.ama bilmiyorum bi anormallik varmı sizce????teşekkürler
canım günaydın.bende aksine uykusuzluk başaldı( önceden çok güzel uyuyordum ama artık gece 40 kez uyanıyorum.bir de sabahın köründe dikiliyorum..ancak çook yorgun olursam uyuyabiliyorum.
allaha şükür midem yanmıyo bu aralar geçen hafta çok kötü olmuştum ama geçti şükür.:teytey:
sherry aynen bende de uykusuzluk var.akşamları kendimi uyku lazım bebeğim için diye yatırıyorum :) gene de en erken yatmam12-1.sabahları da en geç kalkmam o da yatakta dolana dolana 10. geceleri de zaten artık sayamıyorum lavaboya kaç kere gittiğimi,böle mi olacak artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?