2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada bende gebelik takvimi istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlama

panikatakcım bende nasıl yapıldığını bilmiyorumm. :sm_confused:
kalachakra yapmıştı benim takvimimide..

sherry canım bence yaptırmalısın içinde acaba yada keşkeler kalmasın.
ben bu konuda ben de tosbaa ya katılıyorum içini ferah tut bebeklerimiz için dua ediyorum

bu iletilere nasıl resim yüklüyoruz bilen var mı acaba??
resim ekle ikonunu tiklayınca adresini yazın diyo ve ben anlamıyorum..

kızlar aranızda balık ve et yiyemiyen varmı.onların yerine ne yesem geçerli olur.et yiyemiyorum diye bolca mercimek yiyorum ama balık yerine ne yesemki doktoruma sormayıda unutuyorum her seferinde bebişimi görünce bütün sorular aklımdan çıkıyo

aslii cım dra sordum 2-3 hafta önce benimde midemde yanma oldu kısa bi dönem,ilaç alma dedi drum bana. sakız çiğne,yemekte lokmaları çok çiğne dedi. ben de ne olursa olsun çok ilaç içme taraftarı deilim,ne kadar bi şi oolmaz dense de korkuyorum walla...

eğer balık yiyemiyorsan günde 3-4 tane ceviz yememiz gerekiyormuş. tam olarak balığın vitaminini vermesede ihtiyacı karşılıyormuş ceviz.

aynen katılıyorum sana arkadaşıma.s.ilaç alımı çok iyi değil hamilelik döneminde

eğer balık yiyemiyorsan günde 3-4 tane ceviz yememiz gerekiyormuş. tam olarak balığın vitaminini vermesede ihtiyacı karşılıyormuş ceviz.

saol canım.ondan kolayı ne var yerim onu.günde bir avuç fındık yiyorum onuda yerim.neden bilmiyorum çok tiksindim oysaki çok severdim:sm_confused:

ben de hamile kalmadan önce ve kalınca ilk 3 ay folbiol içtim.ondan sonra da demir hapı gyno ferro sanol ve one a day women vitanmine başlatmıştı bıraktığım dr.tabii güvenmediğim için başka dra da sordum içebilirsin dedi içim rahat şimdi. ben de diyordum dışkı neden siyah :)) korkmuştum içimde bi şi oluyo diye.ilaçlardan dediniz rahatladım :teytey:

bayanlar göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan varmı aranızda...genelde ilk gebeliklerde 5 aydan sonra kullanılması gerekiyormuş.çoğu annede tahriş, yara vs.neden oluyormuş bebeğin emmesi.bunları yaşamamak için kullanan varmı.az önce arkadaşımla görüştüm.bana mutlaka kullan.ihmal etme ,ben çok acı ağrı çektim dedi.aklıma takıldı benimde. benneyaptımki

canım ssk lılardan artık karne istenmiyo tc.kimlik nosuyla hellediliyo tüm işlemler benim çalıştığım hastanede böyle sanırım tüm devlet hastanelerinde aynı işlem yürütülüyo

trendçim ben işten ayrıldım,karnemi de evde bulamıyorum.eski iş yerimden aldıgım vizite kağıdı ile(6aylık) senin çalıştıgın hastanede yaptırabilir miyim ssk dan faydalanarak? kafamçokkarıştı

saol canım.ondan kolayı ne var yerim onu.günde bir avuç fındık yiyorum onuda yerim.neden bilmiyorum çok tiksindim oysaki çok severdim:sm_confused:

bende çok tiksindim.balığın ismini duyunca bile midem bulanıyor.bu arada 20 -25 haftalar arası bebğimizin kaslarınin gelişiminin maksimum olduğu zamanmış.bol proteinli gıdalar alalım bu ay kızlar.mesela yağsız kırmızı et - yumurta vs. ihmal etmeyelim...

sgselçukçum tşkkr ederim cnm desteğin için.bu arada metropolitan florence nightingale de benim çok sevdiğim ve her dediğine güvendiğim bi kadın doğum doktorum var. az önce onla konuştum. 2.düzey için 22. hafta uygun zaman dedi ve yarın yaptırmamı istemedi. 22. hafta yaptıracağım yani usg ertelendi. bi şi sorucam o zaman sadece usg ile mi bakıyorlar yoksa kanda veriliyor mu? dra sormayı unuttum da :)

bu arada kızlar tetenoz aşısı için drlar uygun görmüyor,haberiniz olsun yaptırmaya gerek yokmuş.ben yaptırmıcam.

hoşgeldin gülhan :) ben de avon'un bi spreyi var çatlaklar için onu kullanıyorum.tocbaanın dediği gibi badem yağı vıcık vıcık :) ve kıllanma yapıyormuş.
ben de çok kilo aldım,hoş ben kilolu hamile kaldım.polikistik overim vardı onun tedavisi için kullandıgım ilaçlar kilo aldırdı. 49dan 60a çıktım :çok üzgünüm: ve sonrasında da hamile kaldım.7-8 kg aldm sizler gene iyisiniz benden tosbaacım yani :) ve üstelik henüz 19+4 üm

:teytey: :teytey: aaa evet benimde elvin yazınca aklıma geldi. midesi yananlara bebiş saçlı olacak derler :)
elvincim ne güzel işte bir şikayetin yok, hissedersin ilerde karnımız kocaman olunca ..

benim ki erkenden çıktı bile tobaacım :) popomda büyüdü kızlar büyütürmüş :) doğuma kadar kesin davulum sonrasında napıcaz bakalım Allah kerim lülülülülülü

rica ederim canım yeterki rahat olalım.yok sadece usg bakılıyo tabi senin başka şikayetlerin yoksa.usg giriyosun minnoşunu görüyosun rahatlayıp sevinçle çıkıyosun.bak gör o gün hiç hasta olmıycaksın hiç bir yerin ağrımıycak ilaç gibi geliyo bebeğin:teytey:

benimde 2.düzey randevum 22+4 olunca.kan falan almıyorlar.30-45 dk sürüyormuş.ultrasonla ölçüm ve inceleme yapıyorlar.ama daha detaylı tabiiii...

tetenoz iğnesi bende olmak istemiyorum.. daha neler çıkacak karşımıza bakalım.hergün yeni yeni testler, ilaçlar,iğneler...aklım daha çok karışıyor.huzurum kaçıyor.nasıl bir psikolojidir.ultrasona girmeye bile korkar oldum...tıp ilerledikçe, bizler dahada karmaşıklaşıyoruz galiba...yada ben kendimi öyle hissediyorum...

panikatakcım benim de ortaokulda belimde sorun oldugu çıkmıştı.bel kemiğinde düzleşme varmış ve kilolu çocuktum.zayıfla dediler o yüzden zayıflamıştım ama tedavi ve hamilelik aldırdı tabii kilo.şunu sorcam,dr un belindeki rahatsızlık yüzünden sana kesin sezeryan dedi mi? ne önerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…