bu arada bende gebelik takvimi istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlama
kızlar aranızda balık ve et yiyemiyen varmı.onların yerine ne yesem geçerli olur.et yiyemiyorum diye bolca mercimek yiyorum ama balık yerine ne yesemki doktoruma sormayıda unutuyorum her seferinde bebişimi görünce bütün sorular aklımdan çıkıyo
panikatakcım benim de ortaokulda belimde sorun oldugu çıkmıştı.bel kemiğinde düzleşme varmış ve kilolu çocuktum.zayıfla dediler o yüzden zayıflamıştım ama tedavi ve hamilelik aldırdı tabii kilo.şunu sorcam,dr un belindeki rahatsızlık yüzünden sana kesin sezeryan dedi mi? ne önerdi?
:teytey: hahha bende çook lavaboya gidiyorum gecelerii. ama uykudan gözümü açamıyorumm. sabahlarıda onun için uyanamıyorum gibi geliyo.
çook uykum bölünüyo gece, ama asla uykuma engel değil...
başımı yastığa koymam yeterli :teytey:
sgselçukçum et ve balıkta hangi vitaminlerin olduğuna bi bak ansiklopedilerden yada netten.sonra bu vitaminlerin en çok hangi sebzelerde olduğunu araştır. ve onları tüket bence..faydası olur cnm. örn; havuç,kerevz,lahan,ıspanak vs...
druma daha bahsetmedim bel ağrımı.yüzümü yıkarken eğiliyorum ya hafiften.doğrulamıyorum resmen.ama ileri zamanlarda söyleyeceğim dr a. o kadar sorun yaşadım ki.tekrar bi sorun çıkaracaklar diye korkuyorum açıkcası.ama eğer ilerde ağırlaşırsam- ki artık bu aydan sonra kilo alımı çok hızlanacakmış bizler için, o zaman ne yaparım bilemiyorum.kesin sezaryen der dr. şimdi bu kadar sıkıntımın içine bide onu eklemeyeyim diye bekliyorum bakalım.temiz sonuçlarım çıksında, bel konusuna ayrıyeten üzülürüm bi ara :çok üzgünüm:
Bana Takvim Yapin Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sat :2 Kasim 2007
kızlar bana yardım edinnnnnnnnnnnnn.benim göbek deliğimin etrafı çok acıyo bugün.sızşıyo resmen neden oluyo anlamadım.annem otomatik olarak ne sorsam ee kızım karnın büyüyo ondan dır diyo ama çok rahatsızlık veriyo.böyle olan oldumu hiç aranızda
aa evt şeker ben de yazıyım yapsın arkadaşlarımız bise de birer takvim di mi :dance:
Sat: 10 kasım 2007
elvincim birliktemi doğum yapıcaz.benim sat:11 kasım birgün büyüksün benden.ikimizinde kızı olacak bide aynı yerde doğururuz olur biter:dance:
cnm ben de öle bi şi yok.sadece zaman zaman tatlı kaşınmalar başladı göbeğimde sanırım karnım büyüdüğü için. hafif buz kompreksi yapsan acını hafifletir mi acaba? üşütmede kendini sakın
evt cnm ben de ona dikkat ettim şimdi :) nerede yapmayı düşünüyorsun,ne taraftasın?:teytey:
bilmiyorumki canım bende de yoktu bugün başladı göbek deliğim çıkacak nerdeyse.ama amniyosentezden sonra oldu onun etkisi varmı acaba diye düşündümde doktor amniyosentezden dolayı hiç bişiyin yok demişti bütün risklerin geçmiş demişti niye oldu bilmiyorum.kaşıntıda var zaten hafif sızıda
ben anadolu yakasındayım.kartal da oturuyorum.özel hastanede doğum yapmak istemiyorum ama daha bilmiyorum 3 yer var aklımda.göztepe ssk,zeynep kamil,marmara üniversitesi:uhm:
aylincimm sormaa canımm bende uykuya doyamayanlardanımm gece gündüzz farketmiyor okuldan gelip yatıyorumm akşam erkenden yatıyorumm normall şimdiden uyku depoluyoruzz.günaayydddıınn...
nasılsınız güzeeeel ağustos anneleriiiii...
nasıl oldu mideler bakalım, yanıyo mu hala??
bende uykuya doyamıyorum, akşam 22:30 da uykum geliyo hemen yatıyorum ama sabah bi türlü uyanamıyorumm.
hep servisi kaçırıyorum :))
Allah'tan evimle iş yerim çok yakında sorun olmuyo..
canım tşk ederim dün drumu aradımm oda bana gaviscon önerdii.bugün 3lü testim vardı dra söyledim rennie duo yazdı ve 4 kutu ama zorunlu olmadıkça kullanmayacagımm bugün kendimi daha iyi hissediyorumm.canım benim gavıscon şurup kullanıyorum ben.tabletide var ama o çok güzel değil.ağzında köpürüyo daha kötü oluyosun.doktorunada sor çok iyi geliyo.ben haftda bi şişe içiyorum
trend canımm bende kadıköyde bir yere sordumm 3 boyutlu ultrasonu 260 dedilerr senin dedigin yer nerde özel mesajla söylermisin canımm teşekkürler.bende haftaya salı kadıköy fetus sağlığında yaptıracam 220 ytl.
tşkler canımm bende dün sakızla geçirdim sonrada haşlanmış patateste iyi geldi ama bugün onuda çok yeme dedilerr kabızlık yaparmışş. çok zorunlu olmadıkça ilaç kullanmayı bende düşünmüyorum.aslii cım dra sordum 2-3 hafta önce benimde midemde yanma oldu kısa bi dönem,ilaç alma dedi drum bana. sakız çiğne,yemekte lokmaları çok çiğne dedi. ben de ne olursa olsun çok ilaç içme taraftarı deilim,ne kadar bi şi oolmaz dense de korkuyorum walla...
sgselçuk canım bende kartalda oturuyorumm merkezdemisin.şimdi dra nereye gidiyorsun.ben anadolu yakasındayım.kartal da oturuyorum.özel hastanede doğum yapmak istemiyorum ama daha bilmiyorum 3 yer var aklımda.göztepe ssk,zeynep kamil,marmara üniversitesi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?