2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana yardım edinnnnnnnnnnnnn.benim göbek deliğimin etrafı çok acıyo bugün.sızşıyo resmen neden oluyo anlamadım.annem otomatik olarak ne sorsam ee kızım karnın büyüyo ondan dır diyo ama çok rahatsızlık veriyo.böyle olan oldumu hiç aranızda

bu arada bende gebelik takvimi istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlama

heh aklıma getirdin iyi oldu kaçtır yazıcam ben de unutuyorum cnm ben de takvim istiyorummmmmmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :a015:

sgselçukçum et ve balıkta hangi vitaminlerin olduğuna bi bak ansiklopedilerden yada netten.sonra bu vitaminlerin en çok hangi sebzelerde olduğunu araştır. ve onları tüket bence..faydası olur cnm. örn; havuç,kerevz,lahan,ıspanak vs...

druma daha bahsetmedim bel ağrımı.yüzümü yıkarken eğiliyorum ya hafiften.doğrulamıyorum resmen.ama ileri zamanlarda söyleyeceğim dr a. o kadar sorun yaşadım ki.tekrar bi sorun çıkaracaklar diye korkuyorum açıkcası.ama eğer ilerde ağırlaşırsam- ki artık bu aydan sonra kilo alımı çok hızlanacakmış bizler için, o zaman ne yaparım bilemiyorum.kesin sezaryen der dr. şimdi bu kadar sıkıntımın içine bide onu eklemeyeyim diye bekliyorum bakalım.temiz sonuçlarım çıksında, bel konusuna ayrıyeten üzülürüm bi ara :çok üzgünüm:

ahh ahhh ben hiçbir zaman öle olamadım tosbaacım :) yatağa girsem de saatlerce sağa dön sola dön..eşimde yastığa giderken uyur aynı senin gibi :) özenmişimdir hep sizin gibi uyuyanlara :1shok:

canım benim saol baktımda özellikle doktora sormayı unutuyorum.böyle şikayeti olupta doktordan tavsiye alan varmı diye öğrenmek istedim.akşama kadar nette araştırıyorum zaten bazen kızıyorum bu makinaları kim yarattı diye lülülülülülü

Bana Takvim Yapin Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sat :2 Kasim 2007

işte ben de normal olsun istiyorum o bıraktıgım dr sezeryan demişti bana hoş onun birkaç hastasına da sezeryan yaptıgnı biliyorum.sanırım kolayına geliyo gıcık. şimdi kendime düzgün bi dr bulup onla devam edeceğim.benim şu dr meselemde bi hallolmadı gitti
inş ikimizinde belden dolayı bi sorunu olmaz da normal doğum yaparız cnm..daha doğrusu hepimiz inş kızlar

en iyisi takvimi olmayan bütün annelere yapsınlar.bu arada bende istemiş oluyorum :) sat:11 kasım 2007 kız size zahmet kızlar

cnm ben de öle bi şi yok.sadece zaman zaman tatlı kaşınmalar başladı göbeğimde sanırım karnım büyüdüğü için. hafif buz kompreksi yapsan acını hafifletir mi acaba? üşütmede kendini sakın

aa evt şeker ben de yazıyım yapsın arkadaşlarımız bise de birer takvim di mi :dance:
Sat: 10 kasım 2007

elvincim birliktemi doğum yapıcaz.benim sat:11 kasım birgün büyüksün benden.ikimizinde kızı olacak bide aynı yerde doğururuz olur biter:dance:

bilmiyorumki canım bende de yoktu bugün başladı göbek deliğim çıkacak nerdeyse.ama amniyosentezden sonra oldu onun etkisi varmı acaba diye düşündümde doktor amniyosentezden dolayı hiç bişiyin yok demişti bütün risklerin geçmiş demişti niye oldu bilmiyorum.kaşıntıda var zaten hafif sızıda

evt cnm ben de ona dikkat ettim şimdi :) nerede yapmayı düşünüyorsun,ne taraftasın?:teytey:

ben anadolu yakasındayım.kartal da oturuyorum.özel hastanede doğum yapmak istemiyorum ama daha bilmiyorum 3 yer var aklımda.göztepe ssk,zeynep kamil,marmara üniversitesi:uhm:

o zaman cnm annenin de dediği gibi göbüşlerimizin büyümesinden olabilir :) naniknanik

iyi akşamlar kızlar.benim şu göbek deliği ağrım için bi fikri olan varsa yazsın sabah okıyım.inşallah sabaha kadar geçer.görüşürüz byyyyyy

ben anadolu yakasındayım.kartal da oturuyorum.özel hastanede doğum yapmak istemiyorum ama daha bilmiyorum 3 yer var aklımda.göztepe ssk,zeynep kamil,marmara üniversitesi:uhm:

ben de avrupa yakasındayım cnm takibim için düzgün bi dra devam etmeye başlayabilsem ii olacak bu da benim kısmetsizliğim sanırım..
eşim ssk anlaşmalı hastane araştırırken özel okmeydanı hastanesini bulmuş.geçen hafta gittik.tesadüf gittiğim dr da kolunda mesleki sakatlık dedi bilmiyorum ne var,takip yapıyormuş ama doğuma girmiyormuş.gene dru değiştiricem anlayacağın ben artık çalışmıyorum.özel sigortam yok,bu ay başında eşim kendi ssk'sı üzerine alacak beni.bu nedenle maddi sıkıntımız var,özel hastanede ben de doğuramıyorum. ancak bu gittiğimiz hastane küçük ama temiz bi yer,çalışanlarda güler yüzlü.ssk için fiyatları da uygun ama alternatif varsa bilmek isterim tabii. ancak gene tabii ki dr bulmam şart

trendçim ve diğer erkek bekleyen güsel anneler,
bebeğimin cinsiyeti belli olmadan önce beğendiğim erkek isimlerini ve anlamlarını yazıyorum.umarım beğenirsiniz
AKEL: dürüst,güvenilir
ARCAN: saf,temiz
GÖKMEN: gök rengi gözlü
KANER: güçlü,kanlı yiğit
KARAN: kahraman,yürekli
YEKTA:tek
KAYRA: yüksek,büyük tutulan syılan birinden gelen iyilik,lütuf

aylincimm sormaa canımm bende uykuya doyamayanlardanımm gece gündüzz farketmiyor okuldan gelip yatıyorumm akşam erkenden yatıyorumm normall şimdiden uyku depoluyoruzz.
canım benim gavıscon şurup kullanıyorum ben.tabletide var ama o çok güzel değil.ağzında köpürüyo daha kötü oluyosun.doktorunada sor çok iyi geliyo.ben haftda bi şişe içiyorum
canım tşk ederim dün drumu aradımm oda bana gaviscon önerdii.bugün 3lü testim vardı dra söyledim rennie duo yazdı ve 4 kutu ama zorunlu olmadıkça kullanmayacagımm bugün kendimi daha iyi hissediyorumm.
bende haftaya salı kadıköy fetus sağlığında yaptıracam 220 ytl.
trend canımm bende kadıköyde bir yere sordumm 3 boyutlu ultrasonu 260 dedilerr senin dedigin yer nerde özel mesajla söylermisin canımm teşekkürler.
tşkler canımm bende dün sakızla geçirdim sonrada haşlanmış patateste iyi geldi ama bugün onuda çok yeme dedilerr kabızlık yaparmışş. çok zorunlu olmadıkça ilaç kullanmayı bende düşünmüyorum.
sgselçuk canım bende kartalda oturuyorumm merkezdemisin.şimdi dra nereye gidiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…