trendçim ben işten ayrıldım,karnemi de evde bulamıyorum.eski iş yerimden aldıgım vizite kağıdı ile(6aylık) senin çalıştıgın hastanede yaptırabilir miyim ssk dan faydalanarak? kafamçokkarıştı
canım çok yakınmışız bende pendikte oturuyorum buarada benim göbek deliğim dışarı doğru çıktı sizlerde böyle bişey oldumu?pendik devlet hastanesinde yaptırcam doğumumu allah nasip ederse sanada tavsiye ederim çok hijyenik ve dr.larıda çok çok iiben anadolu yakasındayım.kartal da oturuyorum.özel hastanede doğum yapmak istemiyorum ama daha bilmiyorum 3 yer var aklımda.göztepe ssk,zeynep kamil,marmara üniversitesi:uhm:
aaa sendemi kartaldasın canım negüzel çok yakınız birbirimize bende pendikteyim:)aylincimm sormaa canımm bende uykuya doyamayanlardanımm gece gündüzz farketmiyor okuldan gelip yatıyorumm akşam erkenden yatıyorumm normall şimdiden uyku depoluyoruzz.
canım tşk ederim dün drumu aradımm oda bana gaviscon önerdii.bugün 3lü testim vardı dra söyledim rennie duo yazdı ve 4 kutu ama zorunlu olmadıkça kullanmayacagımm bugün kendimi daha iyi hissediyorumm.
trend canımm bende kadıköyde bir yere sordumm 3 boyutlu ultrasonu 260 dedilerr senin dedigin yer nerde özel mesajla söylermisin canımm teşekkürler.
tşkler canımm bende dün sakızla geçirdim sonrada haşlanmış patateste iyi geldi ama bugün onuda çok yeme dedilerr kabızlık yaparmışş. çok zorunlu olmadıkça ilaç kullanmayı bende düşünmüyorum.
sgselçuk canım bende kartalda oturuyorumm merkezdemisin.şimdi dra nereye gidiyorsun.
merhaba kızlar...öncelikle panikatakcım ben kullanıyorum ben biyologum ve ilaç mümessilliği yaptım abdi ibrahim ilaçta.güven bana demir ilaçları içinde çok iyi bir ilaçtır.kana hemen karışır.aç karnına ya da yemeklerden bir saat önce portakal suyu gibi c vitamini içerikli meyve suyu ile içersen hemen vücutta kullanılmaya başlar etkili olur yani:dance:KIZLAR BU ARADA BİŞEY SORCAM SİZE...
Ben gebelik boyunca çok ilaç kullanmadım.
gebeliköncesi ve 3 aya kadar folbiol (folikasit ) ve megadyn (multivitamin ) ilaç aldım.3 aydan sonra bıraktım.
4.ayda ferrum fort ( demir ) ilacı aldım.daha düne kadarda böyleydi.
dr cuma günü reçete yazdı.ferplex fol (demir ve folik asit ekikliği) verdi.eczacıya sordum. bu ilaç demir eksikliği ve kansızlık için dedi. sabah akşam aç karnına ufak bi şişe bitirecem.şurup gibi tadı var.
bu ilacı ' FERPLEX FOL ' kullanan varmı aranızda.çok ilaç kullanmak istemiyorum gebelikte.kullanım şekliniz nasıl.yan etkileri varmı...
öfff ilaçlardan nefret ediyorummmm
canım günaydın...merhaba kızlar...öncelikle panikatakcım ben kullanıyorum ben biyologum ve ilaç mümessilliği yaptım abdi ibrahim ilaçta.güven bana demir ilaçları içinde çok iyi bir ilaçtır.kana hemen karışır.aç karnına ya da yemeklerden bir saat önce portakal suyu gibi c vitamini içerikli meyve suyu ile içersen hemen vücutta kullanılmaya başlar etkili olur yani:dance:
kalacakra canım yapma böyle üzme kendini.okudum birçok yazıyı tabi sen de tereddüttesin anlıyorum ama için nasıl rahat edecekse sonra onu yap..önemli olan senin kafanın rahatlaması.sen ne istiyorsun ona karar ver.bebğin için en doğrusunu sen hissedersin.ben inanıyorum hepimizin bebişleri sağlıklı annelerini üzmeyecekler.doktorlar hemen risk yaratmasın diye amniyosentez istiyorlar.haa bu bir tedbirdir o ayrı ama sen ne istiyorsun?önemli olan o..:sm_confused:tabi bunlar benim nacizane fikrim:sm_confused:
Bende bugün 3'lü testimi yaptırdım sonucu hemen verdiler.sonuçlar güzel ama cinsiyetini göstermedi benim ki:1no2:çok denedi drum ama yok kesinlikle döndürmedi:sm_confused:ben de size haber veririrm diye çok sevindim ama yok malesef.senağlamaama sağlıklı teyzeleri benim de yavrum sizinkiler gibi:dance:ne çok yazmışım birikmiş valla..yerimseniben
canım günaydın...
üçlü testinin güzel çıkmasına çok sevindim...
ben artık eşimle beraber bir karara vardım... yarın ilk işim öncelikle 4 boyutlu bir ultrasonda bebeğimi görmek, bebeğimi 4 boyutlu olarak görmemin verdiği sevinç vede heyecanla arkasından da amniyosenteze girmek olucak... Şimdi kafam daha rahat... Pazarteside inşallah size amniyosentezin güzel geçtiğini anlatırım... a.s.a.s.
canım benim çok sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına seninki naz yapıyo galiba annesi bidahaki kontrolünde öğrenirsiniz artık:)merhaba kızlar...öncelikle panikatakcım ben kullanıyorum ben biyologum ve ilaç mümessilliği yaptım abdi ibrahim ilaçta.güven bana demir ilaçları içinde çok iyi bir ilaçtır.kana hemen karışır.aç karnına ya da yemeklerden bir saat önce portakal suyu gibi c vitamini içerikli meyve suyu ile içersen hemen vücutta kullanılmaya başlar etkili olur yani:dance:
kalacakra canım yapma böyle üzme kendini.okudum birçok yazıyı tabi sen de tereddüttesin anlıyorum ama için nasıl rahat edecekse sonra onu yap..önemli olan senin kafanın rahatlaması.sen ne istiyorsun ona karar ver.bebğin için en doğrusunu sen hissedersin.ben inanıyorum hepimizin bebişleri sağlıklı annelerini üzmeyecekler.doktorlar hemen risk yaratmasın diye amniyosentez istiyorlar.haa bu bir tedbirdir o ayrı ama sen ne istiyorsun?önemli olan o..:sm_confused:tabi bunlar benim nacizane fikrim:sm_confused:
Bende bugün 3'lü testimi yaptırdım sonucu hemen verdiler.sonuçlar güzel ama cinsiyetini göstermedi benim ki:1no2:çok denedi drum ama yok kesinlikle döndürmedi:sm_confused:ben de size haber veririrm diye çok sevindim ama yok malesef.senağlamaama sağlıklı teyzeleri benim de yavrum sizinkiler gibi:dance:ne çok yazmışım birikmiş valla..yerimseniben
merhaba kızlar...öncelikle panikatakcım ben kullanıyorum ben biyologum ve ilaç mümessilliği yaptım abdi ibrahim ilaçta.güven bana demir ilaçları içinde çok iyi bir ilaçtır.kana hemen karışır.aç karnına ya da yemeklerden bir saat önce portakal suyu gibi c vitamini içerikli meyve suyu ile içersen hemen vücutta kullanılmaya başlar etkili olur yani:dance:
canım günaydın...
üçlü testinin güzel çıkmasına çok sevindim...
ben artık eşimle beraber bir karara vardım... yarın ilk işim öncelikle 4 boyutlu bir ultrasonda bebeğimi görmek, bebeğimi 4 boyutlu olarak görmemin verdiği sevinç vede heyecanla arkasından da amniyosenteze girmek olucak... Şimdi kafam daha rahat... Pazarteside inşallah size amniyosentezin güzel geçtiğini anlatırım... a.s.a.s.
işte ben de normal olsun istiyorum o bıraktıgım dr sezeryan demişti bana hoş onun birkaç hastasına da sezeryan yaptıgnı biliyorum.sanırım kolayına geliyo gıcık. şimdi kendime düzgün bi dr bulup onla devam edeceğim.benim şu dr meselemde bi hallolmadı gitti
inş ikimizinde belden dolayı bi sorunu olmaz da normal doğum yaparız cnm..daha doğrusu hepimiz inş kızlar
ya kızlar ben bişey yaptım.
kullandığım medayn (vitamin) ilacını kendi kararımla bıraktım:)))
midemi çok bulandırıyodu ve kocaman ilaç sinir oluyodum onu içmeye onun için 10 gündür içmiyorum :)
amniyosentezimi yapan dr vitamin kullanmaya gerek yok, ben hiçbir hastama vermiyorum, afrikada yaşamıyoruz, illaki alırsın vitaminini dedi. bende dünden razıymışım hoop bıraktım.
demir ilacına devam ediyorum sadece..
bu vitamin işini kendi dr'uma nası söylicem onu düşünüyorum..
yada tekrar başlıyayım mı içmeye??
ya kızlar ben bişey yaptım.
kullandığım medayn (vitamin) ilacını kendi kararımla bıraktım:)))
midemi çok bulandırıyodu ve kocaman ilaç sinir oluyodum onu içmeye onun için 10 gündür içmiyorum :)
amniyosentezimi yapan dr vitamin kullanmaya gerek yok, ben hiçbir hastama vermiyorum, afrikada yaşamıyoruz, illaki alırsın vitaminini dedi. bende dünden razıymışım hoop bıraktım.
demir ilacına devam ediyorum sadece..
bu vitamin işini kendi dr'uma nası söylicem onu düşünüyorum..
yada tekrar başlıyayım mı içmeye??
slm canım...her dr ayrı ilaçlar yazıyor.birsürü vitamin vs.
aslında gebelik öncesi 3 ay ve gebelikte 3 ay folik asit takviyesi ve vitamin öneriyor dr'lar.
4.aydan sonra ise demir ilacı öneriyor.doğumdan sonra 3 aya kadarda devam ediliyor.
ihtiyacı olanlara kan ilacıda yine demir ilacıyla beraber veriliyor.
ben megadyn ı 3 aydan sonra bıraktım.midemi bulandırdı.zaten yeteri kadar vitamin alıyordum.diğer arkadaşlarımda bıraktı.çok kilo aldırmış onlara, sonuçta vitamin kullanıp kullanmamak sana kalmış.internetten araştırdım sadece demir ilacına ihtiyaç varmış.diğer gereksinimleri vucut kendi karşılıyabiliyormuş.bende kansızlıkta olduğu için demir-kan ilacı olan tek bir ilaç kullanıyorum.(şurup gibi bişey)...
canım valla kendimi normal doğuma hazırladım psikolojik olarak.sezaryen daha çok korkutuyor beni.tabi sonra bi sorun çıkmazsa tek istediğim normal doğum.tabi bazı problemler son anda çıkarda, sezaryene karar verilirse yapacak bişey yok.belim için artık yürüyüşlere başlayacağım.sürekli otur otur...harekette yok...sporda yapmıyorum. tatlicadiarzu
umarım normal doğum olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?