2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim çalıştığım hastanede 2,düzey ultrason yok bende özelde yaptıracağım ama normal ultrason ve rutin tahlillerin yada kontrollerin için tabiki yaptırabilirsin bende yardımcı olurum canım

ben anadolu yakasındayım.kartal da oturuyorum.özel hastanede doğum yapmak istemiyorum ama daha bilmiyorum 3 yer var aklımda.göztepe ssk,zeynep kamil,marmara üniversitesi:uhm:
canım çok yakınmışız bende pendikte oturuyorum buarada benim göbek deliğim dışarı doğru çıktı sizlerde böyle bişey oldumu?pendik devlet hastanesinde yaptırcam doğumumu allah nasip ederse sanada tavsiye ederim çok hijyenik ve dr.larıda çok çok ii

aaa sendemi kartaldasın canım negüzel çok yakınız birbirimize bende pendikteyim:)

merhaba kızlar...öncelikle panikatakcım ben kullanıyorum ben biyologum ve ilaç mümessilliği yaptım abdi ibrahim ilaçta.güven bana demir ilaçları içinde çok iyi bir ilaçtır.kana hemen karışır.aç karnına ya da yemeklerden bir saat önce portakal suyu gibi c vitamini içerikli meyve suyu ile içersen hemen vücutta kullanılmaya başlar etkili olur yani:dance:
kalacakra canım yapma böyle üzme kendini.okudum birçok yazıyı tabi sen de tereddüttesin anlıyorum ama için nasıl rahat edecekse sonra onu yap..önemli olan senin kafanın rahatlaması.sen ne istiyorsun ona karar ver.bebğin için en doğrusunu sen hissedersin.ben inanıyorum hepimizin bebişleri sağlıklı annelerini üzmeyecekler.doktorlar hemen risk yaratmasın diye amniyosentez istiyorlar.haa bu bir tedbirdir o ayrı ama sen ne istiyorsun?önemli olan o..:sm_confused:tabi bunlar benim nacizane fikrim:sm_confused:
Bende bugün 3'lü testimi yaptırdım sonucu hemen verdiler.sonuçlar güzel ama cinsiyetini göstermedi benim ki:1no2:çok denedi drum ama yok kesinlikle döndürmedi:sm_confused:ben de size haber veririrm diye çok sevindim ama yok malesef.senağlamaama sağlıklı teyzeleri benim de yavrum sizinkiler gibi:dance:ne çok yazmışım birikmiş valla..yerimseniben

canım günaydın...
üçlü testinin güzel çıkmasına çok sevindim...
ben artık eşimle beraber bir karara vardım... yarın ilk işim öncelikle 4 boyutlu bir ultrasonda bebeğimi görmek, bebeğimi 4 boyutlu olarak görmemin verdiği sevinç vede heyecanla arkasından da amniyosenteze girmek olucak... Şimdi kafam daha rahat... Pazarteside inşallah size amniyosentezin güzel geçtiğini anlatırım... a.s.a.s.

kafanın rahat olmasına çok sevindim canım hadi bakalım hayırlısı olsun güzel hberlerini bekliyoruz

canım benim çok sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına seninki naz yapıyo galiba annesi bidahaki kontrolünde öğrenirsiniz artık:)

Kızlar günaydınnnnn...Nasılsınız güzel annişler... :)))
Bugün kendimi çok mutlu vede huzurlu hissediyorum...
Dün eşimle uzun uzun oturup konuştuk... Biraz ben biraz o ağladık ama sonunda kararımızı verdik... :)))yerimseniben
(Ben zaten sulu gözlüyüm, ama eşimde benim dünkü halimi görünce dayanamayıp oda benle beraber başladı ağlamaya :1rolleyes:))
Kararımız su: Ne olursa olsun amniyosentez yaptırcam... Ama öncelikle 4 boyutlu ultrasonda bebeğimi görücem, onun verdiği sevinç ve heyecanla arkasından da amniyosenteze giricem. Ne olursa olsun kimse beni bu kararımdan vazgeçiremez naniknanik

Sizler yinede benim için dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
Pazarteside inşallah size amniyosentezin güzel geçtiğini anlatcam...
Hadin kızlar öpüyorum sizleri...
Hazır kendimi mutlu hissediyorken biraz yapmadığım işlerimi yapıyım... Malum 2 gün işe gelmicem :teytey::teytey:

slm.içimden bir ses senin kızın olacak diyor.allah ne istiyorsan, sağlıkla onu versin.ne güzel testlerin güzel çıkmış.çok sevindim.darısı diğer sonuç bekleyenlerin başına.sağlıklı olması zaten en önemli olanı.çok sevindim canım.allah kucağına almayıda nasip eder inşallah...:1hug:

çok sevindim canım.bebeğin için en güzel kararı vermişsin.ben hep dedim zaten sen çokcesaretlisin.bak bunlarıda atlatacaksın.pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz.a.s.

günaydııın.
kalachakracım inşallah herşey yolunda gidecekk..
rahat olmana çook sevindim, etrafımızdakiler ne derse desin, insan eşiyle konuşmadan rahat edemiyor..
bende ilk bu konular çıktığında dr'uma, anneme, kayınvalideme güçlü görünüyordum, bişey yok merak etmeyin diye onlara moral veriyodum ama akşam alperle başbaşa kalınca ağlamaktan gözlerim şişiyodu:)))
ama onun bana olduğu desteği, verdiği güveni başka hiçbişeyde bulamıyordum...
güzel haberlerini alıcaz canımcım..

herkes karşı tarafta mı yaa:) kartal pendikkk ne güzel yakınsınızz.
ben size okadar uzağimki istanbulun diğer ucu desek yeridir. beylikdüzü:))))
olsun kalplerimiz bir olsuunn di miiii:))

ya kızlar ben bişey yaptım.
kullandığım medayn (vitamin) ilacını kendi kararımla bıraktım:)))
midemi çok bulandırıyodu ve kocaman ilaç sinir oluyodum onu içmeye onun için 10 gündür içmiyorum :)
amniyosentezimi yapan dr vitamin kullanmaya gerek yok, ben hiçbir hastama vermiyorum, afrikada yaşamıyoruz, illaki alırsın vitaminini dedi. bende dünden razıymışım hoop bıraktım.
demir ilacına devam ediyorum sadece..
bu vitamin işini kendi dr'uma nası söylicem onu düşünüyorum..
yada tekrar başlıyayım mı içmeye??

canım valla kendimi normal doğuma hazırladım psikolojik olarak.sezaryen daha çok korkutuyor beni.tabi sonra bi sorun çıkmazsa tek istediğim normal doğum.tabi bazı problemler son anda çıkarda, sezaryene karar verilirse yapacak bişey yok.belim için artık yürüyüşlere başlayacağım.sürekli otur otur...harekette yok...sporda yapmıyorum. tatlicadiarzu
umarım normal doğum olur...

günaydın canım benim dr.da vitamin hapı kullanılmasına gerek yok dio

slm canım...her dr ayrı ilaçlar yazıyor.birsürü vitamin vs.
aslında gebelik öncesi 3 ay ve gebelikte 3 ay folik asit takviyesi ve vitamin öneriyor dr'lar.
4.aydan sonra ise demir ilacı öneriyor.doğumdan sonra 3 aya kadarda devam ediliyor.
ihtiyacı olanlara kan ilacıda yine demir ilacıyla beraber veriliyor.

ben megadyn ı 3 aydan sonra bıraktım.midemi bulandırdı.zaten yeteri kadar vitamin alıyordum.diğer arkadaşlarımda bıraktı.çok kilo aldırmış onlara, sonuçta vitamin kullanıp kullanmamak sana kalmış.internetten araştırdım sadece demir ilacına ihtiyaç varmış.diğer gereksinimleri vucut kendi karşılıyabiliyormuş.bende kansızlıkta olduğu için demir-kan ilacı olan tek bir ilaç kullanıyorum.(şurup gibi bişey)...

tamam o zaman bende sadece demir ilacıma devam ediyorumm.
çook teşekkür.. :teytey:

bende kendimi normal doğuma hazırladımm, ve çook istiyorum normal olmasını fakat son haftadaki tansiyon yüksekliğim hamileliğim boyunca devam ederse normal doğum yapamayabiliriz dedi drum.
burnumda kanıyo çok zaten. kendini zorlamana engel olabilir bunlar, 30. haftadan sonra belli olur dedi.. eğer normal olmazsa epidural sezeryan istiyorum, komple bayılmak istemiyorumm:))

canlar bende 3. aydan sonra megadyn kullanıyordum.bitince tekrar yazdırmak istedim doktor bana onu kullanmamamı söyledi başka bir ilaç yazdı. ismi elevit. birde ekstradan demir ilacı kullanmama gerek olmadığını bu ilacın içinde ihtiyacımız olan demir ve vitaminlerin hepsinin olduğunu söyledi. bende şimdi onu kullanıyorum. memnunumda açıkcası...

HHHHeeeyyyy Kızlaarr Gunaydınlar , tunaydınlaaarrr,,

Size bır haber dün dr. a rapor yazdırmak için gitmiştim.Cınsıyetını göremedıgımızden şikayetci oldum. Ve Dr. hemen demez mı gec ıstersen 5 dk da bakalım......sırnaşık şeysırnaşık şey
ben ŞOK.. hıc haızrlıklı degıldım sadece rapor alıp gidecektimm..Ve merakıma yenılıp eşimin falan yanımda olmamasına aldırmadan baktırdım..
Sıkı tutunun Kızım olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:teytey::teytey::teytey:
dr. a belkı 5 kere sordum %100 mu dıye, degısmez de mı dıye.....
bılıyorsunuz bır oglumuz var , tabıı önce sağlık ama içimizden kız isteği geçiyordu hep....
Insallah amnıosentes sonucunu da haftaya olumlu alrsak superr olacak.....Şeniz
hepınızı öpüyoruumm

Tabııkı buarada dundne berı gıremıyordum nete. ne cok sey konusmussunuz.. Hepsını oludum ama sayfa cok . aklımda konuları tutmak ımkansız..
Kalachkara : Kararına ve ıcının rahatlamasına sevındım. hayırlısı olsun ,
Vitamınlerle ılgılı konuşmuşsunuz ben de ılk bastan berı Elevıt kullanıyordum. 3 ay sonra Demır e basladım vıtamıne gerek yok dedı Dr.um.
Dun de tatanoz aşısını sordum ona da gerek yok dedı . sen bılırsın dedı.
Sanırım yaptırmayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…