bütünn güzell annelerimizzz ve tatlı minik bebişlerimizzz hepinizee günaydınn güzel bir hafta sonu diliyoruzz.günaydınn annelerin güzellerriii a.s.
dün yoğun bi gün geçirdimm bebişimde bende yorulduk akşam nasıl uyumuşum hatırlamıyorum bile :1rolleyes: sabah kalktığımızda oğluşumda maşallah hareketli başladı güne anneside onun sayesinde daha iyiydi
sayfaları doldurmuşsunuz kızlar walla yetişemedim konulara aklımada kaldığı kadarıyla
dark elf canım su basmış sende kendini yormuşsun cnmm dinlen bol bol büyük geçmiş olsun a.s.
özgeciğim ahh o evde iş yapan erkeklerin arkasından dolaşmak daha çok yoruyor bizleri ama sen yinede fazla yorma kendini berilimizide tabi kolay gelsin cnmm
kezbancığım aramızdasın bebişlerde allah onları son gününe kadar seninle bıraksın cnmm büyük büyük geçmiş olsun dualarımdasın
nihan senin şekerinde benimki gibi iyi çıkmış canımcığım dondurmalara devam :icecream: :dance: darısı sonuç bekleyenlere
aylinn cnmm moralini sakın bozma hamilelikte kolestrolün yüksek çıktığını dr söylemişti bana inş bugün alacağın sonuçlar daha iyi olur bitanem bu arada seni çok özledimm
havvacığım iyi yapmışsın işsizlik parasını hayırlı olsun bitanem az ama olsun hiç yoktan iyidir dediğin gibi yerimseniben
tosbaa aylinn de uğramış iyi haberlini bekliyoruz hayırlısı ile inşş cnmm
herkezzii kocaman öpüyorumm kızlarrr iyi bir hafta sonu olur inşşşş
günaydın şekerler...sabah sabah oğluşum kıpır kıpır bugün çok yaramaz sizinkiler nasıl..birde tuhaf bir ağrı var umarım geçer...
kezbanım nasıl oldun...bende dün yedim dondurma bu ara iştahım çok açıldı böyle giderse çok şişko olucam ben...
canım sana ve kıpırdak oğluşuna da günaydın. bu aralar yerleri geniş olduğu için yaramaz oluyorlar. ağrın da bebeğin pozisyonundandır eminim çok kafana takma. takipte et tabii.
grubumuzun adını ağustos anneleri değilde şiiiiiiişko anneler yapalım bence
günaydın şekerler...sabah sabah oğluşum kıpır kıpır bugün çok yaramaz sizinkiler nasıl..birde tuhaf bir ağrı var umarım geçer...
kezbanım nasıl oldun...bende dün yedim dondurma bu ara iştahım çok açıldı böyle giderse çok şişko olucam ben...
benimkinin yeri başından beri hiç geniş olmadı kezbanım çocuğumun sağında bir miyom solunda bir miyom..miyomları tekmeliyor galiba...
benimkinin yeri başından beri hiç geniş olmadı kezbanım çocuğumun sağında bir miyom solunda bir miyom..miyomları tekmeliyor galiba...
günaydın güzel annişlera.s.mutlu haftasonu diliyorum herkese.bugun tekrar gidecektim tahlil için ama uyanamadım kıslar p.tesine kaldı artık:dilcikar:zaten sizlerin yorumlarına baktımda baya bi rahatladım sanırım gebelikte sık rastlanan durumlar bunlar özgecim evet enfeksiyona bağlı oluyor sedim sanırım dişlerimden kaynaklandı üç dişim sallanıyo dr.enfeksiyon kapmış dişlerin demişti ilaç kullanıyorum buarada romatizmal bir durumda çıktı ondanda olabilr off bendede yok yok neyse bunlarada şükür kezbancım sen nasıl sın bakalım miden düzeldimi canım sancı filan yok dimi?buarada sedim 50 çıktı demişsin yarım saattedmi bir sattedemi?benim yarım saatde 45 1 saatte 89 çıktıneyse kızlar amma yazmışım nuraycım aslıcım havvacım nihancım ayyyy bütün kızlar :))) nasılsınız bakalım hepinizi öpüyorum arkadaşlarıma.s.
Slm kızlarr kezbancımm seni görmek çok güzel bu arada kaç gündür okuyamıyordum umarım sen ve bebeklerin iyidir.
.Dün muayenem vardı benim 1,450 olmuş kızım:dance: herşey yolunda dedi doktorum iş göremezlik raporunuda yazdı haftaya başhekime imzalatmaya götürücem .Eşim doktora baharın kiloyla arası nasıl diye sordu çookk iyi demesinmiii 3 kilo almışım bir ayda yaaaa ne yesem yarıyo napimmm:1closedeyes:
valla kezban hakkettik dimi canım :)) keyifli oluyo canım evde olmak alışmaya başladım önce çok zor geldi ama şimdi çok rahatım.canım sanada günaydııın. bakıyorumda ev keyfine iyi alıştın yerimseniben uyanamıyosun artık. haketti benim arkadaşım dimii. tüm çalışan annelerimiz hak ediyor da az kaldı sabır.
benim yarım saate 50 ama kansızım ondanmış. birde idrar tahlilinde iltahab görüldü ama akıntıda olabilirmiş tekrar idrar kültürü yapıldı sonucunu daha alamadık.belki mikrobik bişi vardır bakıcaaz artık.
valla kezban hakkettik dimi canım :)) keyifli oluyo canım evde olmak alışmaya başladım önce çok zor geldi ama şimdi çok rahatım.
yelizcim sendedemi myom var?kaç cm dr.un ne dedi budurum için? canım bendede varmışda 1 tanecik myom merak ettim sanırım tehlikeli bi durum yaratmıyorlar dr.um kanamaya yol açmıcak yerdeyse sezeryanda alırım demişti bana
canım benim ne güzel sizin adınıza seviniyorum bende havva bide sen keyfini çıkarın tabii hakkınız canlarım Şeniz
ben izne 37. haftada çıkacağım inşş benim velet hemen gelmez yoksaa hiç evde vakit geçiremeden oğluşumla ilginemeye başlayacağım :1rolleyes:
nuraycıım sen neden o kadar geç çıkıyorsun? doğum izninin çoğu doğum sonrasına kalsın diye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?