2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada benim ismim elif ünver soyadım isterseniz bana elif die hitap edebilirsiniz(gerçi başka eliflerde var ama karışıklık olurmu bilmem )

kezbancımmm canım hoşgeldinn bi dk msn açabilirmisin dün özgeden numaranı aldım sanırım yanlış almışımm.

canım aslıcıım hoşbulduk. nasılsın çok üzmedik sizi dimii? ben foruma yazarken uyuyakalmışım yzını görmedim arkadaşım. iletini aldım msn ne yolladım numaralarımı ben de 2 tane no var ondan ulaşamamışsındır. bende sende numaranı alayım aslıcım.

elifciim sakın iğneni ihmal etme çok önemliymiş bu iğne dr bana dediki sakın korkma nasılsa iğnemizi de olduk şimdi bebeklerin daha çabuk gelişecek erken bile gelseler en azından küvözde yaşama şansları yüksek.ondan biraz rahatladım canım. ya iğneni olmadan erkenden gelirse bebeğin onu da düşün olurmu.allah korusun ama olabilir de. sakın kendini benle kıyaslama benim daha riskliydi unutma tamammı arkadaşım içini ferah tut bişeycik olmaz kızına inşallah

canım beniiim çok teşekkürler ne olur siz üzülmeyin. tabii şurda arkadaşız mutlaka etkileniyoruz birbirimizden ama bebişleriniz hissetmesin. kıyamam onlara şimdi daha değerliler benim gözümde miniciklerim

Herkeze Ii Akşamlar
Kezbancim Gelmene çok Sevindim Umarim Bundan Sonra Bizi Korkutmazsin
Elifcim Geçmiş Olsun Sende Kendine Dikkat Et Bu Saaten Sonra Artik Başimiza Ufak Tekefek Hastaliklar Gelcek Idere Edip En Iyi şekilde Atlatmaya çalişacağiz
Bugün çok Yoğun Bir Gün Geçirdim Ve şuan Eşimi Bekliyorum Evde Yemek Yok Gidip Yapacak Güçte Yok Açikcasi
Ya Akraba Annede Yok Ki Yakinlarda
Hamilelikte Aileden Uzakta Yaşamakta Gercekten çok Zor Oluyormuş

Bilmiyorum Sadce Bendemi Bazen O Kadar Yorğun Oluyorum Ki Akşamlari Ne Kendime Ne Eşime Vakit Ayirabiliyorum Oturduğum Yerde Uyuyup Kaldiğim çok Oluyor
Yatağa Giderken Bir Uyandimmi Bitti Zaten Elimde Yastik
Uykum Gelene Kadar Oda Oda Geziyorum
Bilmiyorum Belkide 12 Saat çalişmaktan Oluyor
öyle Kararsizim Ki Ne Zaman Işten çikacağima
Evde Tekbaşina Olmak Daha Zor Diye Düşünoyurum Sizce

a.s.
Valla canım bende senin gibi düşünüyordum. 3 haftadır ev hayatı yaşamanın keyfini çıkarıyorum.... EVDE HAYAT OHH NE RAHAT VALLAA:teytey:

İlk başlarda insan zorlanıyor, kendini boşlukta hissediyor ama daha sonra ev hayatına alışıyor... düşünsene, patroon dırdırı yok, geç kaldın, erken çıktın, kontroller için nasıl izin alıcam derdi yok...(yani en azından benim için öyle:))) keyfime göre yaşıyorum, yatıyorum, kalkıyorum, geziyorum...Zaten bu iyi günlerimiz, bebek gelince bu zamanların hiiçbirini bulamayacağız belkide... ben o yüzden evde bu günlerimin tadını çıkarmaya bakıyorum... Sende ne zaman ayrılmak istersen ayrıl tatlım izne...a.s.

herkesee merhabalarr güzel annelerimmm. akşamüstü okuldaydımm ve çok yogundum o yüzden fazla yazamamıştım.kezbanı çok merak ettim o yüzden bir girip bakıp çıktımm. umarım bütün güzell annelerim ve bebişlerimiz iyisinizdir. kezbancımm ve özgecim yazılarınızı aldımm tşklerr.kezbancım arıyacagım seni.
görüşmek dilegiyle güzell annelerimm.

Kezbannn canımm çok geçmiş olsunnn...hoşgeldinn canım seni çok merak ettik saolsun arkadaşlar haberini veriyolardı bize.

inş miniklerinin biraz daha dayanacak...canım öpüyorum onları.senide...Şeniz

canım arkadaşım yoğun bir gün geçirmişsin allahtan yarın cumartesi dinlenirsin bol bol.
ben iyiyim bitanem hepinizi o kadar çok seviyorum ki. hiç birimize bir şey olmadan sağ salim atlatıcaz inşallah beraberce.

kızlar şimdi bir aylık bebek görmekten geldim..ayy nasıl şeker..maşallah..4 150 kilo doğdu.maşallah hem de kız..adı mısra arkadaşlar isim düşünen varsa aklınızda bulunsun..

iyiakşamlar kızlar keyifler nasıl bakalım?bugun foruma hiç giremedim tahlillerimi yaptırmaya gittim kolesterol ve sedimantasyon çok yüksek çıktı kolesterol için bişey yapamıyoruz şuanda ama sedim niye bu kadar yükselmiş onu bulmamız lazım dedi dr.ayrıca kansızlıkda varmış ilaç başlıycam onun içinde yarın başka bir labaratuarda tekrar baktıracam bakalım inş.herşey yoluna girer hepinizi öpüyoruma.s.

geçmiş olsun aylincim yaaa.sedim genelde enfeksiyona bağlı yükselir..idrar yolu enfeksiyonun varmıydı? kolesterol zaten yükseliyormuş benim doktorum öyle demişti ama benim çok yükselmemişti az çıkmıştı..yine de merak etme bunlar büyük problem olacak şeyler değil içini rahat tut.tekrar geçmiş olsun..

SANEMcim şu işgörmezlik parasını alan arkadaşlarım şanslı iyi günlerde harcayın alınca,ben sadece süt parasına kaldım
HAVVAcım işini halletmene çok sevindim cnmcım,hayırlı olsun
DARKcım geçmiş olsun cnm,o sularda durdun temizledin falan üşüttün ayaklarını dikkat et tatlım kendine

kızlar kimse yok ama ben sonucumu söliyim, şekerim yok şükürrr :)
açlıkta 70-100 arasıymış benim 66 çıktı , 1 saatlikte 140 tan küçük olmalıymış benim 112 çıktı :) dondurmaya devam :))))))

bu arada aylincim geçmiş olsun cnm,benim geçen sene kollestrol çıkmıştı,şu anda bilmiyorum ne durumda. sedimde düşüktü,düşük çıkınca bi şi olmaz di mi?

KEZBOŞUMMMMMMM cnm benim evinde olmana sevindim,sabah sölediğinde çıkacağınızdan emindim,ama evdeyiz diye yazdıgını okudum içim rahatladı.dün geç yattım ben de acaba noldu geldi mi yoksa bizim veletler diye düşünmekten. annemler ve eşimde geçmiş olsun diyorlar :) hepinizi öpüyoruz şekercim. evde dinlenirsin yorgunsundur diye aramadım bugün,aklımdasın hep merak etme :)

ELVİN ciğim canım sağol, yanlış harekette yaptım sanırım, siyatiim azdı, yürüyemiyorum

TREND canım büyük geçmiş olsun

PEDİASTRUM , inşallah bizde o günleri göreceğiz değilmi?

Kezbancığım nasılsın ? üçünüzde iyisiniz dimi

kızlar şimdi bir aylık bebek görmekten geldim..ayy nasıl şeker..maşallah..4 150 kilo doğdu.maşallah hem de kız..adı mısra arkadaşlar isim düşünen varsa aklınızda bulunsun..

özgeciim maaşallah bu yıl erdek üretimde galibaa:roflol::roflol: şaka bir yana tombikmiş mısra kızadıyla yaşasın çok güzel
bu kaçıncı bebek görme oldu sıra sana geliyor her yeni bebekte heyecanlanıyosun dimi.
hastanede bende bebek odalarından birinde yattım karşı odamda yeni bebek vardı. çıkışta uğradım o na çok şekerdi maaşallah.

kimse yok bu gece ben de çıkıyorum,yarın halam kahvaltıya gelecek,eşimde laptopı götürecekmiş işe.
babamı kardeşimin bilgisayarının başından kaldırabilirsem gelirim kızlar
hepinize tatlı rüyalar minikleri de tocaman öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…