kezbancımmm canım hoşgeldinn bi dk msn açabilirmisin dün özgeden numaranı aldım sanırım yanlış almışımm.
kezbancım gelmişsinizzzzz:teytey:
çok sevindim iyi olmana 2 gündür hep aklımdaydınız canım . biloyrum senin durumun benden farklı ama iğne aynı iğne ondan korktum ya naz gibi benim kızda acele ederse die eşimde anlattım durumunu dün işten gelince soruyo ne oldu arkadaşın iyileşmişmi çıktımı die.. oda artık bu iğneyi yaptırmamı istemio gecen sene arkadaş bu zamnlarda 30 haftalıkken dogum yapmıştı eşiminde baya samimi arkadaşı onların yaşadıklarını düşününce eşimde korkar oldu bizimkide erken gelirse die...neyse canım bende çok uzattım sende yat dinlen biraz bakıyorumda herkeze cevap yazıyosun seni ve bebişlerini kocaman öpüyoruma.s.
KEZBANNNCIIĞĞIMMMM , Hoşgeldinn,, ay çok sevindim gelmenize , Üçünüzde herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, senin için çok Dua ettik, canımcığım Yazını okurken tutamadım kendimi, duygusallıkta dizboyu, Allah yardımcın olsun, olabildiğince içinde kalmaları için. Allahım evrelerini içimizde tamamlasınlar, çok şükür iyisiniz. Kendine çok Dikkat et. ikiz Annesi olmak ne zor, sen bizden iki Katı kutsalsın , şanslısında.
Ahh bu Naz varya , şimdiden böyle yapıyorsa ileride seni tersine yürütecek bak haberin olsun :) çok öpüyorumm, Yeğenlerimide okşuyorumm çokkk
Bu arada Kızlar ya Süße den haber yok 2-3 gün demişti 1 Hafta oldu Hastaneye yatalı ne yapti acaba? hiç bağlanti kuran varmi acaba?
Bilmiyorum Sadce Bendemi Bazen O Kadar Yorğun Oluyorum Ki Akşamlari Ne Kendime Ne Eşime Vakit Ayirabiliyorum Oturduğum Yerde Uyuyup Kaldiğim çok Oluyor
Yatağa Giderken Bir Uyandimmi Bitti Zaten Elimde Yastik
Uykum Gelene Kadar Oda Oda Geziyorum
Bilmiyorum Belkide 12 Saat çalişmaktan Oluyor
öyle Kararsizim Ki Ne Zaman Işten çikacağima
Evde Tekbaşina Olmak Daha Zor Diye Düşünoyurum Sizce
herkesee merhabalarr güzel annelerimmm. akşamüstü okuldaydımm ve çok yogundum o yüzden fazla yazamamıştım.kezbanı çok merak ettim o yüzden bir girip bakıp çıktımm. umarım bütün güzell annelerim ve bebişlerimiz iyisinizdir. kezbancımm ve özgecim yazılarınızı aldımm tşklerr.kezbancım arıyacagım seni.
görüşmek dilegiyle güzell annelerimm.
kızlar şimdi bir aylık bebek görmekten geldim..ayy nasıl şeker..maşallah..4 150 kilo doğdu.maşallah hem de kız..adı mısra arkadaşlar isim düşünen varsa aklınızda bulunsun..
kızlar şimdi bir aylık bebek görmekten geldim..ayy nasıl şeker..maşallah..4 150 kilo doğdu.maşallah hem de kız..adı mısra arkadaşlar isim düşünen varsa aklınızda bulunsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?