canım benim geçmiş olsun çokmuş yaa ama olsun zararı olmasında alınırlar bişekilde senindemi hamileliğinde çıktılar.benim hamile olduğumda çıktı yada daha önceden vardıda biz bilmiyoduk gerçi küçükmüş 3 cm bişe tabii büyümessebenim sadece 7 tane en büyüğü 12 cm.sezeryan olucam en büyük iki tanesini alıcaklar d,ğerleri rahimin duvarına yapışık onlar biraz tehlikeli bir süre daha kalıcaklar..kanama yapmıyor..ama sayıca fazla oldukları ve büyük oldukları için normal doğum tarihimiz 24 ağustostu ağustosun ilk haftasında olucak doğum..zübeyde hanımda yapıcam doğumu.iki doktor giricek doğuma..doktor uyutup alırız dedi ama ben epidurel istedim bakalım duruma göre mecbur kalırsak ne yapalım.
canım valla işin zormuş allah kolaylık versincanım aslında sadece işyerinden kaynaklanıyor yerime bakacak adam olmadığından :çok üzgünüm: parton bana resmen 3-4 aylığına birini alamam dedi düşün artık yani.. işler biriksin sen gelince halledersin diyoo uyuz heriff.. sanırım eve geçince ağ oluşturup işleri evde devam edebilirim yoksa nasıl topralarım ben işleri dönünce :sm_confused:
kolay gelsin özgecim çok yorma kendini sakın haaşekerlerrrrrrrrrrr ve lokumlarııııııııııııııııııııııa.s.
hepinize teşekkür edrim canım arkadaşlarım evet boyaya başladık henüz bana çok iş düşmedi ama getir götür bazı şeyleri istiyor eşim onları yapıyorum..balkon boyanıyor şimdi orası bitince salon boyanacak bugünlük bu kadar olacak.ben balkon bitince oraları temizleyeceğim..:sm_confused:şimdilik böyle..zaman zaman girip bakarım foruma hepiniz iyisiniz maşallah..kezbancım canım iyisin okuduğum kadarıyla çok şükür..
yelizcim geçmiş olsun miyomlar sana rahatsızlık veriyor mu?:çok üzgünüm:
aylincim sende de mi var miyom;?geçmiş olsun canım..aman allah sağlıkla bebişlerimizi dünyaya getirmemizi nasip etsin..inşallah zamanında elimize kolumuza gelecek büyüklükte doğar bizim yumurcaklar...a.s
nuraycım 37 hafta çok geçmiş yaaa..allah kolaylık versin canım..a.s.
hepinizi öptümmm kocamanŞenizminikleride kokladım..şimdilik ancak tekmelerini sevebiliriz ama neyse...:sm_confused:
canım aslında sadece işyerinden kaynaklanıyor yerime bakacak adam olmadığından :çok üzgünüm: parton bana resmen 3-4 aylığına birini alamam dedi düşün artık yani.. işler biriksin sen gelince halledersin diyoo uyuz heriff.. sanırım eve geçince ağ oluşturup işleri evde devam edebilirim yoksa nasıl topralarım ben işleri dönünce :sm_confused:
şekerlerrrrrrrrrrr ve lokumlarııııııııııııııııııııııa.s.
hepinize teşekkür edrim canım arkadaşlarım evet boyaya başladık henüz bana çok iş düşmedi ama getir götür bazı şeyleri istiyor eşim onları yapıyorum..balkon boyanıyor şimdi orası bitince salon boyanacak bugünlük bu kadar olacak.ben balkon bitince oraları temizleyeceğim..:sm_confused:şimdilik böyle..zaman zaman girip bakarım foruma hepiniz iyisiniz maşallah..kezbancım canım iyisin okuduğum kadarıyla çok şükür..
aylincim sende de mi var miyom;?geçmiş olsun canım..aman allah sağlıkla bebişlerimizi dünyaya getirmemizi nasip etsin..inşallah zamanında elimize kolumuza gelecek büyüklükte doğar bizim yumurcaklar...a.s
hepinizi öptümmm kocamanŞenizminikleride kokladım..şimdilik ancak tekmelerini sevebiliriz ama neyse...:sm_confused:
Bu Arada Hepinizin İlgisini cekicek bir site buldum...Bebeğinizin günlüğünü tutabilir fotoğraflar ekleyebilir..kısacası bebeğiniz ile ilgli herşeyi bebeğinize özel sayfanızda internet üzerinden herkeze ulaştırabilirsiniz...İlgilenenlere duyrulur...a.s.
http://www.aguagu.com
canım cok güzel bir siteymiş teşekür ederimŞeniz
canım benim geçmiş olsun çokmuş yaa ama olsun zararı olmasında alınırlar bişekilde senindemi hamileliğinde çıktılar.benim hamile olduğumda çıktı yada daha önceden vardıda biz bilmiyoduk gerçi küçükmüş 3 cm bişe tabii büyümesse
şekerlerrrrrrrrrrr ve lokumlarııııııııııııııııııııııa.s.
elvincim hadi gözün aydın bende bugun öğrenecegim sonuçlarımı inş benimkide normal çıkarrrrrr
Slm kızlarr kezbancımm seni görmek çok güzel bu arada kaç gündür okuyamıyordum umarım sen ve bebeklerin iyidir.
.Dün muayenem vardı benim 1,450 olmuş kızım:dance: herşey yolunda dedi doktorum iş göremezlik raporunuda yazdı haftaya başhekime imzalatmaya götürücem .Eşim doktora baharın kiloyla arası nasıl diye sordu çookk iyi demesinmiii 3 kilo almışım bir ayda yaaaa ne yesem yarıyo napimmm:1closedeyes:
günaydın güzel annişlera.s.mutlu haftasonu diliyorum herkese.bugun tekrar gidecektim tahlil için ama uyanamadım kıslar p.tesine kaldı artık:dilcikar:zaten sizlerin yorumlarına baktımda baya bi rahatladım sanırım gebelikte sık rastlanan durumlar bunlar özgecim evet enfeksiyona bağlı oluyor sedim sanırım dişlerimden kaynaklandı üç dişim sallanıyo dr.enfeksiyon kapmış dişlerin demişti ilaç kullanıyorum buarada romatizmal bir durumda çıktı ondanda olabilr off bendede yok yok neyse bunlarada şükür kezbancım sen nasıl sın bakalım miden düzeldimi canım sancı filan yok dimi?buarada sedim 50 çıktı demişsin yarım saattedmi bir sattedemi?benim yarım saatde 45 1 saatte 89 çıktıneyse kızlar amma yazmışım nuraycım aslıcım havvacım nihancım ayyyy bütün kızlar :))) nasılsınız bakalım hepinizi öpüyorum arkadaşlarıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?