2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim geçmiş olsun çokmuş yaa ama olsun zararı olmasında alınırlar bişekilde senindemi hamileliğinde çıktılar.benim hamile olduğumda çıktı yada daha önceden vardıda biz bilmiyoduk gerçi küçükmüş 3 cm bişe tabii büyümesse

canım valla işin zormuş allah kolaylık versin

şekerlerrrrrrrrrrr ve lokumlarııııııııııııııııııııııa.s.
hepinize teşekkür edrim canım arkadaşlarım evet boyaya başladık henüz bana çok iş düşmedi ama getir götür bazı şeyleri istiyor eşim onları yapıyorum..balkon boyanıyor şimdi orası bitince salon boyanacak bugünlük bu kadar olacak.ben balkon bitince oraları temizleyeceğim..:sm_confused:şimdilik böyle..zaman zaman girip bakarım foruma hepiniz iyisiniz maşallah..kezbancım canım iyisin okuduğum kadarıyla çok şükür..
yelizcim geçmiş olsun miyomlar sana rahatsızlık veriyor mu?:çok üzgünüm:
aylincim sende de mi var miyom;?geçmiş olsun canım..aman allah sağlıkla bebişlerimizi dünyaya getirmemizi nasip etsin..inşallah zamanında elimize kolumuza gelecek büyüklükte doğar bizim yumurcaklar...a.s
nuraycım 37 hafta çok geçmiş yaaa..allah kolaylık versin canım..a.s.
hepinizi öptümmm kocamanŞenizminikleride kokladım..şimdilik ancak tekmelerini sevebiliriz ama neyse...:sm_confused:

kolay gelsin özgecim çok yorma kendini sakın haaklava:

nuraycıım allah kolaylık versin canım. olsun sonuçta bebeğinin geleceği için çalışıyosun. onun için değer idare eersin şimdilik belki sonra daha güzel bir iş çıkar karşın rahatlarsın.

kolay gelsin canımcıım. eşine selamlar iyi baksın bizim özgemize ve berilimize. yormasın ona göreklava:

canlarım ben birazcık uyuycaam kendinize iyi bakın. öpüyorum herkezi. akşama uğrarım.

canım cok güzel bir siteymiş teşekür ederimŞeniz

ben girdiğimde sorun yoktu ama hemen üye oldum yeni bir site sanırım bazı bölümleri henüz yapım aşamasında bebişlerimiz doğardoğmaz onlara harika bir site hazırlayalım
benim aklımdaydı zaten ama böyle hazır birşey bulmak harika oldu gercekten,
bu arada herkeze iyi hafta sonları diliyorum,
saati 2 yaptık bile şurda 8 e ne kaldı 6 saat daha çalışıp evimize gideceğiz oğluşumla
ve ona sesli sesli kitap okuyacağım müzik dinleteceğim her hafta sonu yaptığım gibi

gebelikten öncede biliyorduk ama doktor bir çocuğun olsun öyle alalım dedi..şimdi gittiğim doktorda niye aldırmadın diyor..kafamçokkarıştı

arada şiddetli ağrı harici rahatsızlık vermiyor canım...

baharcım maşallah prensesine :) ne zaman çıkıyorsun izne cnmcım,sen de evde keyif yapanlar kervanına katılacaksın desene :) :teytey:

aylincim tekrar geçmiş olsun cnmcım. dişlerini ilaçla halletmeye mi çalışıyor doktor?benim de bir tane kırık dişim var,gitmem lazım ama üşeniyorum.doğumdan sonraya dayanır mı diye düşünüyorum.yoksa önceki çektirdiğim gibi inletir mi beni? napcağıma karar veremedim..

aylincim yelizcim ikinize de Allah kolaylık versin şu myomlar yüzünden inş bir an önce kurtulursunuz.

nuraycım daha önce de konuştuk ya gene okuyunca 37. haftada çıkacağını sinir oldum,toplanıp dövelim şu patronunu !!!!

kezboşum bugün nasıl oldun cnmcım,dinlenebildin mi?

özgecim balkon bitince toplıcam diyosun aman dikkat et tatlım,zaten ağrıların oluyo vs.. eşine söle beril'le seni yormasın :)

havvacım cnmcım sen neler yapıyorsun?

sehercim ara ara da olsa bizi merakta bırakma cnmcım,minik afacanlarını öpüyorum :)

sanem,aslı,maviş,dark,beyza ve diğer güsel anneler nerdesiniz yahuu?

halam olduğu için anca bu saatte girebildim kızlar.şimdi de kardeşimin işi var pc de gece geç vakit gelirim,okurum yazdıklarınızı..şimdilik bu kadarrrrr :))))

herkese iii akşamlar kızlar
ben bu akşam sonuçlarımı ögrendim herşey yolunda çok şükür tahlillerimin hepsi temiz çıktı. bu arada kızımıda gördüm çok şekerdi gözlerini açıp kapıyordu soluk alıp vermesinide gördüm kistinde herhangi bi lerleme veya gerileme yok dr böle kalırsa sorun olmayacagını söyledi ama yinde hafta sonra kortizon iğnemizi vurdurmamız gerekiyomuş . teyzeleri kızım 1.216 gr olmuş artık bizde kiloya geçmişiz....

ünverecim çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına...umarım hep böyle güzel haberler verirsin bizlere...:)))

bugün forum çok sakin nedense.... neyse kızlar herkese iyi geceler...
bi yatıyoruz kızımla... iyi uykular sizlere a.s.

herkese merhabalarrr güzell annelerimm havvacımm dedigin gibi bugün forum sessiz kalmışş. elvincim sende gelip gitmişsinn. özgecimm aman kendini çok yorma tatlımm dikkat et kendinee. kızlarr yaa ev işleri hiç bitmiyor bugün işleri yapa yapa bitiremedim bir türlü ammada zor yaa, allah herkese kolaylık versin. elif(ünvere) canım çok sevindim sonuçlarınızın iyi çıkmasına.
dark elif bugün görünmemiş umarım iyidir. kezbancımm sende dinlenebilmişsindr inşşlah bebişlerimizle.
aylincimm canım sende iyisindir inşllah. diger ismini sayamadıgım arkadaşlar inşllah herkes bebişleri ile mutlu ve mesutsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…