2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızzlarr, annecikler bebişler, hepinizi kucaklıyorum, yeni geldim, babaanneye gittik bugün döndü Yunanistandan, Bize ciciler getirmiş , hazırlıklar bölümüne resmini çekip koyarım
Çok teşekkür ederim, beni düşündüğünüz için

KEZBANcığım , canım , iyi olmanıza çok sevindim , bende yllardır Siyatik var, geçen Sabah evi su bastı, onunla uğraşınca baçağıda yormuşum, Siyatik ağrım dünden beri çok azdı, doktorum, ilaç konusunda yönlenirdi Allahtan şu an daha iyiyim, Bugün işe gittim, dönüşüm kabustu, eşim merdivenleren kucağında taşımak zorunda kaldı : bu arada dondurmamızıda yedik şimdi

WROSE Haziran sonu düşünüyordum halıları yıkatmayı , su basınca aradan çıkmış oldu :teytey: sende çok yorma kendini , oğluşunu yerimmmm, kısmet olursa bend 37. Haftada çıkacağım izne, umarım acele etmezzler gelmek için :dance:

ASLICIĞIM, evet canım sorma, hemde sabahın 6 sında su yu boşaltmak kabus gibiydi tatlicadiarzu,şimdi daha iyiyim, ama öğlene kadar çok kötüydü birde çalıştım, ağlamamak için zor tuttumkendimi işyerinde eve gelince patladımsenağlama , sağol canımm :asigim:

KALACHAKRA sağol arkadaşımmmm :asigim:

ECENAS , bakıcam şimdi siteye a.s.

BAHAR cığım, canım maşallah bebişin çok büyümüş, bakalım bizimde 6 günümüz kaldı muayeneye, çok heyecanlandım yine şimdiden :icecream:

ELVİNCİĞİM geldim geldima.s.:asigim: ya ben çok alışmışım sizlere, dündn beri girmiyordum, akşam eve dönmeyi sabırsızlıkla bekledim , hemen açtım PC yi:teytey:

günaydınnnnn bu güzel sıcak pazar gününde eminim dünden planlanmıştır neler yapılacağı.yeğenlerimi şöyle serin yerlerde gezdirin.herkeze eğlenceli bir gün dilerim

yelizcim şimdilik biz varız herhalde sana ve bebeğine de güzel bir gün dilerim

Günaydin sevgili anneler ve Minik bebişleri,
Güzel, Güneşli ve Huzurlu bir Gün diliyorumm. Biz kızımızı Arkadaşlara Brunch'a götüreceğiz şimdi , sonra çıkar dolaşırızda biraz :)

günaydınn arkadaşlarr a.s.
güzel bir pazar günü dileğiyle
ünvere-elif cnmm hadi hayırlısı sonuçlarına sevindim :dance: bebişimizde büyümüş maşallah canım öpüyorum senide kızınıda Şeniz

unverciiim çok sevindim senin adına.kızın da büyümüş maaşallah.

darkcıım bizim için de gezin kızınla olur mu?

nuraycıım sende evdesin bu gün. çok sıcak dimii?

slm güsel anneler ve miniklerimmmm :teytey:
herkese güsel bir pazar diliyorum.
elifcim sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim cnm,maşallah bebişimizde büyümüş yesin onu teyzesi

aslıcım sen de ev işi diye kendini çok yorma cnm

darkcım iyi günlerde kullansın miniğimiz yeni cicilerini :)

diğer anneler hepinizi öpüyorumm :asigim:

bütün güzel annelerimm ve minik bebişlerimmm günaydınnn. güzell pazarlar diliyorumm hepiciginize.
dün gece beni uyku tutmadıı çok geç yattım bebişimde benle birlikte hep uyanıktı. arkadaşlar dün minibüste bir bayan vardı yanımda sordu ne kadar kaldı doguma diye söyledim çok güzel bir duygu benimde 6 aylık bir kızım varr dedi. gece uykularınız nasıl dedim ilk 3 ay biraz sorun oluyor ama biz gece yatırıp sabah kalkıyordu dedi. bende anne karnında nasılsa bebek dogdugunda da öyle oluyormu diye sordum drum hep söylerdi dedi benim bebişim pek hareketli degildi dogdugundan beride sakin bir çocuk öyle oluyor dedi. bu durumda dedim benim bebiş gece gündüz hep fıkır fıkır maşallah, yani uyku yokk amannn tek uyku olmasında bebişlerimiz saglıkla dünyaya gelip saglıkla büyüsünlerr.
annelerim çok mu konuştumm ne sabah sabah çenem düştü sanırım.

nihancımm yok bir dün yaptımm ama bir daha uzun bir süre yapmam herhalde :1rolleyes:
bu arada aldıgınız ürünleri göstermedinn nihancımm merakla bekliyoruz canımcımm. :1hug:

unverciiim çok sevindim senin adına.kızın da büyümüş maaşallah.

darkcıım bizim için de gezin kızınla olur mu?

nuraycıım sende evdesin bu gün. çok sıcak dimii?

ewet canımm evdeyim sıcakmış dışarısı bende çıkacağım dışarıya ama biraz evde keyif yapıyorum oğluşumla yerimseniben
asliicığım canım sağlıklı olsunlarda varsın yaramaz olsun bebişlerimizz ayy düşündükçe heyecan basıyorr hayırlısıyla bi dünyaya gelselerr :sm_cool::teytey::dance:

aslıcıım inşallah o uykusuz günleri allahım bize de göstersin... evimizin neşesi olacak miniklerimizi kucağımıza alalım da uyumayalım bir süre. hayali bile çok güzeell.

nihancımm yok bir dün yaptımm ama bir daha uzun bir süre yapmam herhalde :1rolleyes:
bu arada aldıgınız ürünleri göstermedinn nihancımm merakla bekliyoruz canımcımm. :1hug:

birazdan koyuyorum cnmcım.fotograf makinası ile çektiklerimi sonra koyabilicem,kardeşimin işi vardı makinayı aldı çıktı. dün akşam cep tel ile çektiklerimi koyacağm şimdi :)

evt arkadaşlarr bende sabırsızlıkla bekliyorum son 3 ay zor geçer demişlerdi gerçekten de öyle olacak gibi görünüyor çok heyecanlanıyorum biran öncee hemen zaman akıp geçsinn ve bebişlerimizi saglıkla kucaklarımıza alalımm.

selam kızlar hepinize mutlu pazarlar diliyoruma.s.dün okadar çok gezdimki akşam ağrıdan ağladım resmen sonrada kendime çok kızdım dr.istirahat edeyim diye rapor veriyor bense geziyorum deli gibi offfff çok kızddım kendime valla eşimde çok kızdı neyse ama artık dikkat edicem dün yaşadıklarım ders oldu bana.eeee güzel annişler sizler napıyosunuz bakalım???bebişler ne alemde oğluşumda dün çok yorulduki sanırım akşam hiç hareket etmedi ama şükürler olsunki bugun kıpır kıpır

aylinciim aman neolur dikkat et. yolumuz kısaldıkça zorlaşıyor. sıcaklarda bastırdı iyice. yorma kendini........dr unla bir konuşayım ben de jeyyar

dün noldu tatlım,iyisin di mi?

kızdırma bizi bakalımm klava: acelen ne yavaş yavaş gezmek varken di mi dikkat et kendine canım bak oğluşunuda yormuşsun
hadi ben olsam neyse diycem bi günüm var gezmek için gezeyim mi dinleneyim mi derken yarısın dinlenmeye yarısında gezmeye ayırıyorum işte laelaelaelaelae

aylin canımm kendine çok dikkat et güzel annem amann bugün bol bol dinlen artık evde tatlımm. :1hug:

tünaydın güzel anneler ve bebişleri,bu gzel güneşli günde nasılsınız?

bizde eşim ve eşimin iş arkadaşı eşi ve dünyalar tatlısı ogluyla sahile kahvaltıya gittik eve daha yeni geldik . bugün hava cidden çok sıcak dışarıda durulacak gibi deil. şimdi de bi uyku bastırdı birazdan kızımla uyuyacagız. bu arada kezbncm benim doktor iğneden sonra bir kaç gün dinlenmemi ve bol bol su içmemi söyledi sanada demişmiydi ? ben 2 hafta sonra annemde kalıcam birkaç gün iğnemide akşam 2 doz sabah 2 doz 2 hafta sonra yine sabah akşam 2 şer doz olarak vurduracagım dr hastaneye yatmama gerek olmadıgını ama ciddi bi durum olursa onu haberdar etmemi söyledi annemin evide zaten dr çalışıtıgı hastaneye çok yakın bi durum olrsa hemen hast. gideriz ,sancın ve kasılman olabilir dedi eger olursa dr arayacagım ilaç aldıracakmış ( ne ilacı olduugunu bilmiyorum belkide serumdur) suyun gelmediği sürece bu kasılmalar önlenebilir dedi sorun olmazmış. beni şimdiden bi korku sardı bu gece rüyama bile girdi hastaneye yatırıyolardı beni bu iğne dişime agrı yapacakmış oyüzden hast yatıyodum :) ne ruya dimi .....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…