slm güsel anneler ve miniklerimmmm :teytey:
herkese güsel bir pazar diliyorum.
elifcim sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim cnm,maşallah bebişimizde büyümüş yesin onu teyzesi
aslıcım sen de ev işi diye kendini çok yorma cnm
darkcım iyi günlerde kullansın miniğimiz yeni cicilerini :)
diğer anneler hepinizi öpüyorumm :asigim:
unverciiim çok sevindim senin adına.kızın da büyümüş maaşallah.
darkcıım bizim için de gezin kızınla olur mu?
nuraycıım sende evdesin bu gün. çok sıcak dimii?
bütün güzel annelerimm ve minik bebişlerimmm günaydınnn. güzell pazarlar diliyorumm hepiciginize.
dün gece beni uyku tutmadıı çok geç yattım bebişimde benle birlikte hep uyanıktı. arkadaşlar dün minibüste bir bayan vardı yanımda sordu ne kadar kaldı doguma diye söyledim çok güzel bir duygu benimde 6 aylık bir kızım varr dedi. gece uykularınız nasıl dedim ilk 3 ay biraz sorun oluyor ama biz gece yatırıp sabah kalkıyordu dedi. bende anne karnında nasılsa bebek dogdugunda da öyle oluyormu diye sordum drum hep söylerdi dedi benim bebişim pek hareketli degildi dogdugundan beride sakin bir çocuk öyle oluyor dedi. bu durumda dedim benim bebiş gece gündüz hep fıkır fıkır maşallah, yani uyku yokk amannn tek uyku olmasında bebişlerimiz saglıkla dünyaya gelip saglıkla büyüsünlerr.
annelerim çok mu konuştumm ne sabah sabah çenem düştü sanırım.
nihancımm yok bir dün yaptımm ama bir daha uzun bir süre yapmam herhalde :1rolleyes:
bu arada aldıgınız ürünleri göstermedinn nihancımm merakla bekliyoruz canımcımm. :1hug:
selam kızlar hepinize mutlu pazarlar diliyoruma.s.dün okadar çok gezdimki akşam ağrıdan ağladım resmen sonrada kendime çok kızdım dr.istirahat edeyim diye rapor veriyor bense geziyorum deli gibi offfff çok kızddım kendime valla eşimde çok kızdı neyse ama artık dikkat edicem dün yaşadıklarım ders oldu bana.eeee güzel annişler sizler napıyosunuz bakalım???bebişler ne alemde oğluşumda dün çok yorulduki sanırım akşam hiç hareket etmedi ama şükürler olsunki bugun kıpır kıpır
selam kızlar hepinize mutlu pazarlar diliyoruma.s.dün okadar çok gezdimki akşam ağrıdan ağladım resmen sonrada kendime çok kızdım dr.istirahat edeyim diye rapor veriyor bense geziyorum deli gibi offfff çok kızddım kendime valla eşimde çok kızdı neyse ama artık dikkat edicem dün yaşadıklarım ders oldu bana.eeee güzel annişler sizler napıyosunuz bakalım???bebişler ne alemde oğluşumda dün çok yorulduki sanırım akşam hiç hareket etmedi ama şükürler olsunki bugun kıpır kıpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?