2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa gelmişsiniz :)
bu arada özgecim ben de bugün bebek görmeye gittim. kardeşimin arkadaşı doğum yaptı. 3.560 kg bi oğlu oldu.adını KUZEY koymuşlar çok güsel bir bebekti maşallah. benim kıza da talipler şimdiden :))))

nihancım geçmiş olsun ohhh çok şükür çıkmamış şeker meker..darısı yaptırmayanların mesela benim başıma..:)evet bugün kimsecikler yok..ben de ara ara girip bakıyorum..ama yazacak heves bile kalmadı bugün onu bunu düşünmekten..yarın badana başlıyor evde eşim yapacak..herşeyi yaparım dese de ben karışmadan yapamayacağım ve yorulacağım..ama yapacak bişey yok evin düzeni benim üstüme kurulu o şimdiye kadar böyle işlerle başbaşa kalmamıştı..neyse ben çıkıyorum artık..hepinizi çok öptüm miniklerinizi kokluyorum..tatlı rüyalar...

canım çok sevindim biliyordum iyi çıkacağını. gözünaydın arkadaşım:teytey::teytey:
hadi götür bakalım dondurmaları:icecream:

bu arada ben iyiyim nihanııım. merak etme uyuyorum arada kalkınca yazıyorum. yorulmuşum biraz uykusuzdum da.

cnm sana da eşine de kolay gelsin tatlım,aman gene de yorma kendini nolur aklımız sen de kalıcak.. boyayı çok teneffüsetme cnmcım.öpüyorum ben de.. a.s.

canımcıım dikkat et sakın iş yapma evde bırak eşin halleder bir şekilde.kolay gelsin eşine. bu arada allerji ne oldu geçtimi? iyi geceler bitanesiii beril imize de iyi geceler

aman aman dinlen cnm benim 2 gündür yordu seni bu veletler :) hele bi doğsunlar ısırıcam ben o sude'yi yaramaz cadı :)))) :asigim:

aman aman dinlen cnm benim 2 gündür yordu seni bu veletler :) hele bi doğsunlar ısırıcam ben o sude'yi yaramaz cadı :)))) :asigim:

aynen o kadar çok kişi varki bu yramazı ısırıcak, poposuna pıt pıt lıycak olan
inşallah zamanında gelsin de çimdiklemeye beklerima.s

ayliiin geçmişolsun canımcıım sedim gebelikte çıkabiliyormuş benim de 50 çıktı dr lar önemsemedi birde kansızlıktan oluyormuş o da bende var.içini rahat tut canım kötü bir şey değil bunlar.

kezbancım canımcımmmmmmmmmm iyi uykular şekercim sana ve minik yaramazlarına..alerjileri hala var ama daha az benimle bursada doktora gidecek bakalım askeri hastanede ne diyecekler bence stresse bağlı ürtiker barışın sorunu..elimden geldiğince yorulmamaya çalışacağım..sağol bidenem düşündüğün için..:)))çok öptümmmmmmmmmm..

darkcıııım biz iyiyiz birtanem de sana ne oldu? anlayamadım bacağın mı ağrıdı. aman dikkat et arkadaşııım. yolumuz azaldı ağırlaşıyoruz tabii.

aynen o kadar çok kişi varki bu yramazı ısırıcak, poposuna pıt pıt lıycak olan
inşallah zamanında gelsin de çimdiklemeye beklerima.s

maşallah annesi ikisine de :) çok istyorum walla seneye kısmet olursa o taraflarda olmayı :) ahh ahhhh... :teytey:

uykum geldi ben yatıyorum canlarım,halam kahvaltıya gelecekmiş hazırlık yapıcaz. öpüyorum hepiciğinizi :)

eee kimse kalmadı benden de herkese iyi geceler güzel rüyalar, rüya gibi yarınlar olsuuuuun. öpüyorum hepinizi ve minikleriniziiii

nihancımmm nasılsınn canımcımm.
özgecimm hadi hayırlısı canımm inşllah sonuç alabilirsiniz.
kezbancımmm dinlen dinlenn canım bebişlerrde dinlensinn güzell anne.
bakıyorum bugün kimseyi uyku tutmamışş bazen benimde geceleri uykular kaçıyor. nihancım seni kaçırdımmı bilmiyorum uyumaya gidiyorum demişsin ama tatlımm allah rahatlık versinn bol bebişli rüyalar.

aaa ben geldimm herkeslerde gitti sanırımm neysemm bende gideyim uykuyaa herkese tatlı rüyalarr,allah rahatlık versin güzel güzel uykularr bölünmedenn bebişli rüyalar diliyorumm.

elvincim hadi gözün aydın bende bugun öğrenecegim sonuçlarımı inş benimkide normal çıkarrrrrr

günayın güzellerrrrrrrrrr ve tatlı bebişleri

bende eşimi yolladım dün akşam ekleyemediğim resimleri ekledim şmdi kızımla uyuyacagız . bugun öğleden sonra sonuclarımı alıp doktora gidicez hem kızımıda görücem inş . bu sefer kilosunu sormayı unutmayacagım.
nihamcım kahvaltıya misafiriniz varmış oh ohhh neler yapmışsınızdır siz şimdi afiyet şeker bal olsun elvinimize yarasın
özgecim allah kolaylık versin sen yinede dikkat et çok yorma kendini ve bebişini ( bende senin gibiyim eşim bi iş yaparken içim hiç rahat etmez illa arkasından dolanıcam )
kezbancım sende bol bol dinlen ne de olsa sen bizden farklısın 3 can taşıyosun ( senin kızda benimki gibi yandı bana da herkes aynı şeyi dio özelliklede doktorumuz hastalıgı dolayısıyla bizi çok üzdü doğunca herkes poposunu ısıracakmış ama ben izin vermem kıyamam kızımaa ...)

kızlar bu arada ben bu gece ruyamda kızımı gördüm öle tatlıydıki tombul bembeyazdı çokda neşeli bi bebekti böle rüyalar görünce daha bi özlüyoum nasıl gececek günler bilmiyorum .hem zamanında dogsun istiyorum hemde bian önce ona kavuşamak isityorum...

kızlar neyse hepiniz uyuyosunuz benim çenem düştü ...

günaydınarkadaşlar :) bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız inşallah bir sorununuz yoktur... bakamıyorum foruma arada gelip nasılsınız demek için giriyorum neyse hepiniz ve bebişleriniz allaha emanet olun canlarım..

:teytey:günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn nerelerdesin klava:çok özledim seni ya:1hug:
elifcim sonucların hemen söle merak ediyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…