kızlar kimse yok ama ben sonucumu söliyim, şekerim yok şükürrr :)
açlıkta 70-100 arasıymış benim 66 çıktı , 1 saatlikte 140 tan küçük olmalıymış benim 112 çıktı :) dondurmaya devam :))))))
bu arada aylincim geçmiş olsun cnm,benim geçen sene kollestrol çıkmıştı,şu anda bilmiyorum ne durumda. sedimde düşüktü,düşük çıkınca bi şi olmaz di mi?
nihancım geçmiş olsun ohhh çok şükür çıkmamış şeker meker..darısı yaptırmayanların mesela benim başıma..:)evet bugün kimsecikler yok..ben de ara ara girip bakıyorum..ama yazacak heves bile kalmadı bugün onu bunu düşünmekten..yarın badana başlıyor evde eşim yapacak..herşeyi yaparım dese de ben karışmadan yapamayacağım ve yorulacağım..ama yapacak bişey yok evin düzeni benim üstüme kurulu o şimdiye kadar böyle işlerle başbaşa kalmamıştı..neyse ben çıkıyorum artık..hepinizi çok öptüm miniklerinizi kokluyorum..tatlı rüyalar...
nihancım geçmiş olsun ohhh çok şükür çıkmamış şeker meker..darısı yaptırmayanların mesela benim başıma..:)evet bugün kimsecikler yok..ben de ara ara girip bakıyorum..ama yazacak heves bile kalmadı bugün onu bunu düşünmekten..yarın badana başlıyor evde eşim yapacak..herşeyi yaparım dese de ben karışmadan yapamayacağım ve yorulacağım..ama yapacak bişey yok evin düzeni benim üstüme kurulu o şimdiye kadar böyle işlerle başbaşa kalmamıştı..neyse ben çıkıyorum artık..hepinizi çok öptüm miniklerinizi kokluyorum..tatlı rüyalar...
canım çok sevindim biliyordum iyi çıkacağını. gözünaydın arkadaşım:teytey::teytey:
hadi götür bakalım dondurmaları:icecream:
bu arada ben iyiyim nihanııım. merak etme uyuyorum arada kalkınca yazıyorum. yorulmuşum biraz uykusuzdum da.
aman aman dinlen cnm benim 2 gündür yordu seni bu veletler :) hele bi doğsunlar ısırıcam ben o sude'yi yaramaz cadı :)))) :asigim:
ELVİN ciğim canım sağol, yanlış harekette yaptım sanırım, siyatiim azdı, yürüyemiyorum
TREND canım büyük geçmiş olsun
PEDİASTRUM , inşallah bizde o günleri göreceğiz değilmi?
Kezbancığım nasılsın ? üçünüzde iyisiniz dimi
aynen o kadar çok kişi varki bu yramazı ısırıcak, poposuna pıt pıt lıycak olan
inşallah zamanında gelsin de çimdiklemeye beklerima.s
nihancımmm nasılsınn canımcımm.aman aman dinlen cnm benim 2 gündür yordu seni bu veletler :) hele bi doğsunlar ısırıcam ben o sude'yi yaramaz cadı :)))) :asigim:
özgecimm hadi hayırlısı canımm inşllah sonuç alabilirsiniz.kezbancım canımcımmmmmmmmmm iyi uykular şekercim sana ve minik yaramazlarına..alerjileri hala var ama daha az benimle bursada doktora gidecek bakalım askeri hastanede ne diyecekler bence stresse bağlı ürtiker barışın sorunu..elimden geldiğince yorulmamaya çalışacağım..sağol bidenem düşündüğün için..:)))çok öptümmmmmmmmmm..
kızlar kimse yok ama ben sonucumu söliyim, şekerim yok şükürrr :)
açlıkta 70-100 arasıymış benim 66 çıktı , 1 saatlikte 140 tan küçük olmalıymış benim 112 çıktı :) dondurmaya devam :))))))
bu arada aylincim geçmiş olsun cnm,benim geçen sene kollestrol çıkmıştı,şu anda bilmiyorum ne durumda. sedimde düşüktü,düşük çıkınca bi şi olmaz di mi?
günaydınarkadaşlar :) bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız inşallah bir sorununuz yoktur... bakamıyorum foruma arada gelip nasılsınız demek için giriyorum neyse hepiniz ve bebişleriniz allaha emanet olun canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?