2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım beniiiim. rüyana girecek kadar çok mu etkilendin iğneden. korkma bu forumda çok kişi yaptırdı bir tek bende oldu bu sancılar o da benim durumumdan dolayı. evde dinlen demedi dr bana çünkü ben zaten yatıyorum hep. hastanede kalmam çok iyi oldu hemen müdahele edildi. senin de annenin evi yakınmış hastaneye rahat ol. sancılar için seruma 2 tane prepar iğnesi yapıldı. şimdi preparıma 6 saatte bir devam ediyorum haftaya arttırıcaaz galiba. ben bu gün daha iyiyim sancım sadece 1 kez oldu. inşallah geçecek.

TEDİRGİN OLMA DOKTORUNA GÜVEN HİÇ BİR ŞEY OLMAYACAK ALLAH IN İZNİYLE

kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi a.s.:roflol:
ayyy bugün çok güzel bir gün yaa... acayip mutlu ve huzurluyum...
foruma pek bakamadım kızlar ama inşallah hepiniz iyisinizdir...
gözüme çarpan bişey oldu es geçmek istmedim...
aylin senin kalaylanman gerekiyor herhalde... ne o kız derdin neydide yordun kendini o kadar...klava: aaa bak çok kızdım sana şimdi... kimbilir yeğenimi ne kadar üzdün :uhm:

vee diğer ağustos annelerimmmm... hepinize güzel bir pazar geçirmenizi diliyrum. gerçi yarısı geçti gitti bile :)))
buarada panikatak ve çilek nerde kızlar... birde süse;_maus da kaybolmuştu ben yokkken.. ondan bi haber aldınız mı? aklıma takıldı yavvv :uhm:

hadi kızlar öpüyorum siziiiiiişakkıdı

TREND canım kendini hala normal mi sanıyorsun, bak bende gezerken iyiydim,eve geldim kustum, Dikkat etmeliyiz ya, biraz iyi olunca kaptırıyoruz kendimizi  en yeni , Bugüne ait resmimi koyacağı birazdan anneler ve bebişler bölümüne, ELVİNCİĞİM pek kilo almamışsın diyordun, benim kilolar sinsi sinsi bir bilsen + 11 kilo olmuşum, 2 ay var daha 13 ile tamamlarım diyordum ama bu gidişle 18 lere gideceğim gibi

KEZBANIM, gezdim ama çok sıcaktı , eve gelincede burnumdan geldi zaten, çıkmasan bunalıyorsun, çıkıncada ya ağrım oluyor dönünce yada midem ...

KALACHAKRA , maşallah Allah neşeni arttırsınnn

UNVERE , canım, Allah kolaylık versin canım, Doktorun yakınında olması dahada iyi , canım , sancısız günler diliyorum canım .

Diğer bütün annelere ve bebişlerine selam olsun, tam inceleyemedim , şimdi daha detaylı okuyacam yazdıklarınızı

ß`aHaR~´isimli üyeden Alıntı
Slm kızlarr kezbancımm seni görmek çok güzel bu arada kaç gündür okuyamıyordum umarım sen ve bebeklerin iyidir.
.Dün muayenem vardı benim 1,450 olmuş kızım herşey yolunda dedi doktorum iş göremezlik raporunuda yazdı haftaya başhekime imzalatmaya götürücem .Eşim doktora baharın kiloyla arası nasıl diye sordu çookk iyi demesinmiii 3 kilo almışım bir ayda yaaaa ne yesem yarıyo napimmm

günaydın tatlı anneler ve sevimli bebişler forumu okudum yorulan arkadaşlarım olmuş ama grup olarak iyiyiz diye hatırlıyorum ne güzel maşallah bize baharcım doğum iznini almışsın kaçıncı haftadasın tam olarak ve ne zamana aldın tam tarihi bende günümde alıcam 32 haftada yani ama gideyimmi ki bende acaba

Günaydın güzelllerrra.s.

2 gündür yazamıyorum.cumartesi biraz temizlik yaptım.pazarda eşim evdeydi.

evet dün hava çok güzeldi:icecream:sıcaktı ama:1closedeyes:

umarım hepiniz iyisinizdir.bebişlerrr yerim ben onlarııı

günaydın sevgili anneler nasılsınız? bugün benim uyku problemim varya uyuyamıyorum ne tarafa yatsam rahatsız oluyorumsenağlamasenağlama

:dance:canım cak sevindim herşeyin iyi omasına bebişinnede maşallah canım kac haftalıktın sen?

:dance:canım cak sevindim herşeyin iyi omasına bebişinnede maşallah canım kac haftalıktın sen?

30+2 OLDUM CANIM AMA BUGÜN BEN HİÇ İYİ DEĞİLİM HAYIR OLSUN ŞİMDİ GİDEYİM SAĞLIK OCAĞINA TANSİYONUMU FALAN ÖLÇTÜREYİM DİYORUM AŞIRI BAŞIM DÖNÜYOR VE UYKUM OLMADIĞI HALDE KAFAMI AYAKTA TUTAMIYORUM DÜNDE EŞİMLE KOCA GÜN EVDEYDİK HALBUKİ OTURDUK Bİ AKŞAM YEMEĞİNİ DIŞARDA YEDİK GELDİK ŞİMDİ GİDEYİM ARKADAŞIM GELDİĞİMDE YAZARIM GENE a.s.

günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım yeni bir haftaya başladık zaman yaklaşıyor iice heyecan basıyo benii eminim sizlerde öylesinizdir yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hepimiz için dua ediyorum allahım tamamına erdirsin bebişlerimizi kucağımıza alalım die...buarada çok kızmışsınız kızlar bana haklısınız valla ayaklarım öyle bi şişmişki gezmekten inmiyo bitürlü neyse ama evdeyimya bol bol yatarım bugun hadi hepinizi öpüyorum canlarım ara ara bakarım forumaa.s.

gamzecim neyin var sıcaklardan olabilir belkide tansiyonun düşmüştür hemen bi baktır tansiyonuna bence ve sol tarafına doğru yat canımcım...geçmiş olsun

Günaydın kızlar ve minik bebişleri.
2 gündür hiç giremedim. Cumartesi işe geldikten bir süre sonra şiddetli baş dönmesi ve mide bulantısı oldu. Arkadaşlar beni hemen eve götürdüler, sanırım tansiyonum düştü. Evde bütün gün uyudum, dünde dinlendim hep, bugün şükür iyiyim. Benim en yüksek tansiyonum 10/6 dır zaten, demekki iyice düştü ki sıcaklarda hep düşüyor zaten. Temmuzda raporumu alıp ayrılıcam inşallah, resmen şafak sayar oldum, bu ayı da bir atlatırsak Allahın izniyle çok iyi olacak.
Öpüyorum hepinizi.. Bu arada Elifcim nasıl oldu siyatiğin? Umarım iyisindir.

günaydıııııın
hepimiz için güzel keyifli bir hafta olsun. bebişlerimiz bol bol gr. alsınlar inşallah......

gamzeki neyin var tatlım? hemen git baktır tansiyonuna nasılmış bakalım. dikkat et kendine ve bebişine.

gamze-lina geçmiş olsun canımcıım şimdi iyisin dimi? aman şu tansiyona dikkat bu sıcaklarda en büyük düşmanımız o bizim için.

aylinciim sen nasıl oldun? ağrın sızın yok dimi?

özgeciim nerelerdesin çok yormadın inşallah kendini?

sanem, melek,suşe sizlerde iyisinizdir inşallah...

diğer bütün arkadaşlarımmmmm herkesi öpüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü Olduğum Burdan Anlaşiliyor Ismimi Görünce Bende Bana Yazdin Sandim Kusura Bakma Canim

canım dikkat et kendine gecen bendede oldu öyle bende hasatanede aldım solugu ama allaha şükür bişi yok havalardan malum cok sıcak içini ferah tut canım:1hug::1hug:

kızlar günaydın nasılsınız....ben çok iyim oğluşuma ctesi pazar alışveriş yaptık herşeyi bitti çok şükür sadece kendime pijama takımı iç çamaşırları kaldı....

Gamze Lina , canım çok Sağol, ilaç aldım, şimdilik Siyatikten kurtuldum sayılır, inşallah tekrarlamaz , ooo Dün gezmelere gittim, üstüne birde Gezme yorgunluğu eklendi ihiii , geçmiş olsun, benim tansiyonda 10/6 dır hep,, yüksek olmaındansa, aşağılarda seyretmesi iyi diyorlar, aman… Bende temmuzu sabırsızlıkla bekliyorum, off şu izin gelse, Bu arada Cuma Kızmı görecem, saat sayıyoruuum resmen .

Trend , canım madem evdesin, hiç kalkma, bol bol dinlen.. Geçmiş olsun canım

Gamzeki, git bir tansiyonunu ölçtür canım. Geçmiş olsun sanaada , buarada Bebişin maşallah ne kadar büyümüş, bende hızla Kilo almaya başladım, 11 kilo almışım, böyle giderse fena, hemen frenlemeliyim kendim, ekmeği kesiyorum, sebzeye yoğunlaşmalıyım…

Ecenas , artık uyku haram olmaya başladı dimi? Bende gece uyuyamadım, dayan canım, aslında ılık Duş al, sonra uzan, baby de rahatlar sende, biraz gevşersin, uyumana yardımcı olur.

Kübra canım, ooo ne güzel, bende bir temizlik yapabilsem fena olmayacak , yani , iyisin çok yormadın kendini umarım ..

çok şükür iim kezboşum bir sorun yok bugun bol bol dinleniyorum pek kalkmıyorum yerimden sende iisin dimi canım?

kızlarrr kayınpederim aradı şimdi akşama doğru beni alcak oğluşuma beşik almaya gitcekmişiz ayyy çok heycanlandım:))beşik alan arkadaşlar beşiğinizi kurdunuzmu?yoksa doğuma yakınmı kurcaksınız kursam erkenmi olur sizcee

Kübra canım, ooo ne güzel, bende bir temizlik yapabilsem fena olmayacak , yani , iyisin çok yormadın kendini umarım ..

canım fazla ağırlaşmadan yapayım dedim.:bbo:

eşim saolsun yardım etti.:1hug:

sen nasılsın görüşmeyeli.kızın nasıll :icecream:

çok şükür iim kezboşum bir sorun yok bugun bol bol dinleniyorum pek kalkmıyorum yerimden sende iisin dimi canım?

canım ben iyiyim yatıyorum dinleniyorum. sadece kabızlık başladı delirtiyor. ne zormuş bu yaa. şurup içtim ama etkilermi bilmem.

beşiğinizialınca kur bence erken değil. biz de görürüz hemyerimseniben
bende 2 tane beşik alıcaam ama sepet şeklinde olanlardan 6 aya kadar kullanılıyormuş. bende hemen kurdurucaam. dayanamam beklemeye zaten ne kadar bekliyceemiz belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…