tünaydın güzel anneler ve bebişleri,bu gzel güneşli günde nasılsınız?
bizde eşim ve eşimin iş arkadaşı eşi ve dünyalar tatlısı ogluyla sahile kahvaltıya gittik eve daha yeni geldik . bugün hava cidden çok sıcak dışarıda durulacak gibi deil. şimdi de bi uyku bastırdı birazdan kızımla uyuyacagız. bu arada kezbncm benim doktor iğneden sonra bir kaç gün dinlenmemi ve bol bol su içmemi söyledi sanada demişmiydi ? ben 2 hafta sonra annemde kalıcam birkaç gün iğnemide akşam 2 doz sabah 2 doz 2 hafta sonra yine sabah akşam 2 şer doz olarak vurduracagım dr hastaneye yatmama gerek olmadıgını ama ciddi bi durum olursa onu haberdar etmemi söyledi annemin evide zaten dr çalışıtıgı hastaneye çok yakın bi durum olrsa hemen hast. gideriz ,sancın ve kasılman olabilir dedi eger olursa dr arayacagım ilaç aldıracakmış ( ne ilacı olduugunu bilmiyorum belkide serumdur) suyun gelmediği sürece bu kasılmalar önlenebilir dedi sorun olmazmış. beni şimdiden bi korku sardı bu gece rüyama bile girdi hastaneye yatırıyolardı beni bu iğne dişime agrı yapacakmış oyüzden hast yatıyodum :) ne ruya dimi .....:)
ß`aHaR~´isimli üyeden Alıntı
Slm kızlarr kezbancımm seni görmek çok güzel bu arada kaç gündür okuyamıyordum umarım sen ve bebeklerin iyidir.
.Dün muayenem vardı benim 1,450 olmuş kızım herşey yolunda dedi doktorum iş göremezlik raporunuda yazdı haftaya başhekime imzalatmaya götürücem .Eşim doktora baharın kiloyla arası nasıl diye sordu çookk iyi demesinmiii 3 kilo almışım bir ayda yaaaa ne yesem yarıyo napimmm
günaydın tatlı anneler ve sevimli bebişler forumu okudum yorulan arkadaşlarım olmuş ama grup olarak iyiyiz diye hatırlıyorum ne güzel maşallah bize baharcım doğum iznini almışsın kaçıncı haftadasın tam olarak ve ne zamana aldın tam tarihi bende günümde alıcam 32 haftada yani ama gideyimmi ki bende acaba
:dance:canım cak sevindim herşeyin iyi omasına bebişinnede maşallahcanım kac haftalıktın sen?
:dance:canım Cak Sevindim Herşeyin Iyi Omasına Bebişinnede MaşallahCanım Kac Haftalıktın Sen?
gamzecim neyin var sıcaklardan olabilir belkide tansiyonun düşmüştür hemen bi baktır tansiyonuna bence ve sol tarafına doğru yat canımcım...geçmiş olsun30+2 OLDUM CANIM AMA BUGÜN BEN HİÇ İYİ DEĞİLİM HAYIR OLSUN ŞİMDİ GİDEYİM SAĞLIK OCAĞINA TANSİYONUMU FALAN ÖLÇTÜREYİM DİYORUM AŞIRI BAŞIM DÖNÜYOR VE UYKUM OLMADIĞI HALDE KAFAMI AYAKTA TUTAMIYORUM DÜNDE EŞİMLE KOCA GÜN EVDEYDİK HALBUKİ OTURDUK Bİ AKŞAM YEMEĞİNİ DIŞARDA YEDİK GELDİK ŞİMDİ GİDEYİM ARKADAŞIM GELDİĞİMDE YAZARIM GENE a.s.
Kötü Olduğum Burdan Anlaşiliyor Ismimi Görünce Bende Bana Yazdin Sandim Kusura Bakma Canim
çok şükür iim kezboşum bir sorun yok bugun bol bol dinleniyorum pek kalkmıyorum yerimden sende iisin dimi canım?günaydıııııın
hepimiz için güzel keyifli bir hafta olsun. bebişlerimiz bol bol gr. alsınlar inşallah......
gamzeki neyin var tatlım? hemen git baktır tansiyonuna nasılmış bakalım. dikkat et kendine ve bebişine.
gamze-lina geçmiş olsun canımcıım şimdi iyisin dimi? aman şu tansiyona dikkat bu sıcaklarda en büyük düşmanımız o bizim için.
aylinciim sen nasıl oldun? ağrın sızın yok dimi?
özgeciim nerelerdesin çok yormadın inşallah kendini?
sanem, melek,suşe sizlerde iyisinizdir inşallah...
diğer bütün arkadaşlarımmmmm herkesi öpüyorum
Kübra canım, ooo ne güzel, bende bir temizlik yapabilsem fena olmayacak , yani , iyisin çok yormadın kendini umarım ..
çok şükür iim kezboşum bir sorun yok bugun bol bol dinleniyorum pek kalkmıyorum yerimden sende iisin dimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?