2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım fazla ağırlaşmadan yapayım dedim.:bbo:

eşim saolsun yardım etti.:1hug:

sen nasılsın görüşmeyeli.kızın nasıll :icecream:

Kübracığım, canım iyiyiz, Kızım da iyi şimdilik, ahh bir uyusam :) çok uykumuz var Bugün,
gece hiç uyumadık, Babamızı bile kovduk odadan, ben son 3 gündür, çok agresif bişey oldu, Eşim Potansiyel Katil modundasın diyor... kendime bile tahammülüm yok, ne olacak halimiz ?

canım fazla ağırlaşmadan yapayım dedim.:bbo:

eşim saolsun yardım etti.:1hug:

sen nasılsın görüşmeyeli.kızın nasıll :icecream:

canımcıım temizlik mi yaptın yoksa? ben kaçırmışım okumadım galiba. aslında doğru fazla ağırlaşmadan yapmak lazım ama dikkat et allah korusun bebişlerimiz daha önemli

canımcıım temizlik mi yaptın yoksa? ben kaçırmışım okumadım galiba. aslında doğru fazla ağırlaşmadan yapmak lazım ama dikkat et allah korusun bebişlerimiz daha önemli

evet canım yaptım biraz yavaş yavaş.eşim yardımcı oluyor:asigim:yaptırmaz bana tek başıma...

bebişlerimzi herşeyden önemliiii:1hug:

valla ne olcak halimiz bende bilmiyorum canımm:roflol:şu 2 ayıda atlatsaydık bi hayırlısıylaaajeyyar

ya bende rahat yatamıyorum son günlerde bi sağ bi sol:çok üzgünüm:uykum kaçıyor.gidip biraz tv izliyorum o zaman uykum geliyor:1closedeyes:yiyecek bişeyler arıyorummjeyyargece saatin 3 de 4 de

:içelim:

Canım ben de 1 haftadır eşimle uyumuyorum, oturma odasına kendime yatak yaptım orada yatıyorum. Napayım 5 yastıkla yatıyorum yatakta yer kalmıyor :roflol: zaten ben uyuyamıyorum bari o uyusun diyorum yoksa dönüp durmaktan onu da uyutmuyorum. En azından uykum kaçınca oturma odasında tv falan açıp oyalanıyorum iyi oluyor. Valla şimdiden böyleyim son aylarımı hemde antalyada hiç düşünemiyorumtatlicadiarzu

tünaydın güzeller, nasılsınız bugun ?
bugün net çok yavaş oyüzden daha bişi yazamadım. bugn bi agırlık var bende sürekli yatıyorum kalkıyorum nolcek sonumuz bilmiom. aslında o kadar çok işim varki kübracım ne güzel temizlik yapmışsın aslında bu hafta bende yapsam ii olur dr. iğneden sonra agır bi iş yapma dinlen dedi haftaya kadar biraz toparlasam ii olur. bi yandan da kız kardeşimin düğün hazırlığı var temmuz 12 de evleniyo onun çeyizine pek yardım edemedim dikiş işlerini aldım ama bi türlü makinenin başına oturasım gelmio
kezbancım bu arada benim karnımın üst kısmında bi ağrı var diodum ya sana hala devam ediyo cumartesi dr sordum neden oluyo die. dr ya eli yada ayagı otaraftadır dedi kaburgaya baskı yapınca etinde acır dedi ultrasona ytınca ilk oraya baktı bide ne görelim hanımefendi ayagının birini kaburgama dogru dayamış :) alanı geniş buldu herhalde yayıla yayıla yatıyo bizim zillli.... kızlar şimdilik benden bu kadar çok uykum var biraz uyuyacagız kızımla....

bak yaramaza keyif yapıyor demek.benim artık kaburgamda değiller şimdi daha rahatım. sadece hareketleri daha sert oldu canımı yakıyorlar bazen yaramazlar.

sana kolay gelsin arkadaşım sizde tatlı telaşlar ard arda yaşanıyor doğum düğün oooooh..

herkeşlere merhabalarrrrrrrrr
ben kontrolden geldim
bebişim makat gelişi ( ters) duruyormuş kızlar. fisfisfishala pozisyonunu değiştirmedi...bakalım sonumuz ne olacak...
veeeee bebişimin kilosu 1.840 gr...:dance:
herşey yolundaymış çok şükür.umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirir.güzel haberler alırız bol bol. öpüldünüz kızlar....a.s.

merhaba sanemciim. maaşallah bebişine 2 kiloyu önce sen göreceksin herhalde
inşallah bir dahaki kontrolünüze kadar döner bebeğin. hayırlısı ne şekildeyse o şekilde olsun doğumun

merhaba sanemciim. maaşallah bebişine 2 kiloyu önce sen göreceksin herhalde
inşallah bir dahaki kontrolünüze kadar döner bebeğin. hayırlısı ne şekildeyse o şekilde olsun doğumun

BENDE SON İKİ HAFTA KALDI İZNE ÇIKMAMA .Bİ TOMPODA ÇALIŞIYORUM Kİ SORMA.PERŞEMBEMİYDİ - CUMAMIYDI Bİ GÖZ ATAYIM DEDİM.BAKTIM SENLE İLGİLİ YAZILAR VAR.ÇOK MERAK ETTİM SENİ.ÇOK ŞÜKÜR Kİ İYİSİN.DUALARIMIZ KABUL OLDU YANİ...HAYIRLISI İNŞALLAH KEZBANCIĞIM...SAĞLIKLI GELSİNLERDE... ÖNEMLİ OLAN O.TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN.ALLAH BİRDAHA YAŞATMASINa.s.

bende seni merak ettim hiç uğramamışsın foruma diye neyseki izinine az kalmış bolca dinlenirsin artık.

bana gelince iyiyim çok şükür arada sancım oluyor ama seyrek. dr sıklaşırsa gel dedi. allah korudu hakikaten dualarınızın etkisine de inanıyorum. şimdi bebişlerim olması gereken yerde karnımda inşallah uzun süre kalıcaklar....

sanemcim maşallahı varmış tosuncuğununbuarada pozisyonunu alabilir endişelenme onun için canım öpüyorum senia.s.

Panikatak, Maşallahhh, nasıl besledin Bebişini, Kız söyleme valla Nazara gelir…
Sen böyle bebişi beslemeye devam et, normal alamazlar şişkoyu, Maşallah Tüühhhh
Üzme kendini, dönmessede , önemli olan ksağlıklı Dünyaya gelmesi, Normal bir umud, ama Sezeryanada hazırlıklı olmalıyız. Önemli olan biz ve bebişlerimiz sağlıklı olalım

Trend , canım senin avatardaki resimde, döbişinin üzerinde ayak izi mi var? Ne güldüm yaaa, canım beşiği alında resmini koy bakalım, oğluşun mışıl mışıl uyur inşallah içinde .. şimdiden Hayırlı olsun

Kübracığım , ben 4 yastıkla yatıyorum, eskisine nazaran biraz daha rahatım, bakalım sıcaklarda ne yapacağız, uyuyamadıkca galiba gece nin bir yarısından sonra, tek tek Foruma dökülürüz, bu arada Evde olmanın kıymetini bil, biz uyuyamıyoruz, bir de o halde işe geliyoruz, ve akşama kadar çalışıp, eve gidip yemek yapıyoruz, temizlik offfff

Kezbancığım, İkizlerini öpesimm geldi MUUUCCKSSSSSS, bu da sana MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

merhaba kızlarrrr a.s.
herkeze iyi bi hafta diliyorum..
dışarıda işlerim vardı varya sıcaklarda allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden böyleyse yandık ki ne yandık walla tatlicadiarzu
az kaldı arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsunn :1rolleyes: aminnn
sanemciğim senin kızın kilosunu yerim bennn maşşalah büyümüş annesi

Ben Geldim Arkadaşlar Tansiyonum Normal çikti Kizimin Kalbide Maşallah Alet Bozulcakti O Kadar Hizli Atiyoki Gayet Sağlikliymişim Ben Niye Böyle çarpilmiş Gibi Geziyorumki Dedim Sicaklardan Olabilir Dedi Dinlen Dedi Bende Eve Gittim Ama Evde De Canim Sikildi Gene Geldim Dükkana Sizlerle Olmaya Eve De Int. Bağlaticam Ama Valla Kendimden Korkuyorum Kendimi Kötü Kaptiricam Diye Neyse Bikaç Arkadaşim Daha Benim Gibi Olmuş Onlara Geçmiş Olsun Bende Beşiğimizi Kangurumuzu Taşima çantamizi Falan Aldik Ama Daha Kurmadim

:))evet canım ayak izi çok hoşuma giderek giyiniyorum.beşiği kurunca resmini koycam canım hele bi akşam olsun çıkıp alalımda sizinle paylaşıcam

gamzeki canım, çok sevindim, geçmiş olsun, O Kalp Atışları uzun yıllar boyunca, hep pır pır Atsın,

trend canım, yakında bebişlerimizin ayakları elimizde dolaşacağız, AYYYY , çok heyecanlandım şimdi oy oyoyoyoyoyoyoy

merhabalar kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir yazdıklarınızı okuyamadım henüz.ben ve bebeğim iyiyiz hafta sonu biraz temzilik yaptık yorulmuşuz.gözüm dönüyo temizliğe başlayınca Çok üzgünüm çoook akşam tabi belim ağrıdı.neyse yazdıklarınıza bakayım devam ederim

gamzeki geçmiş olsun canım. bebişinin kalbini de dinlemişsin ne güzel. seninki bandocu mu olacak neeeee?

darkcıım güzel öpücüklerini yerine ilettim canım.teşekkürler bizde kardeşimizi kooooooooocaman öpüyoruz teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…