2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze merhaba kızlar yazdıklarınızı henüz okuyamadım ama şuan öyle ağrım varki dün geceden beri kasılmalarım yine başladı sürekli hap kullanıyorum sabah sakinleştim iş yerine geldim salak bir müşteri beni deli etti burda yine başladı kasılmayarım ne olur dua edin bebişim henüz 7 aylık doğmasın

kezbancığım ilk önce tekrar seni burda görmek çok güzel tabi bebişlerinle.
panikatakcım maşallah bebeğine annesi kilo almıyo ama kızına baya iyi bakıyo desene.dönebilir belki kızın hayırlısı olsunda.
kızlar bende artık uyuyamıyorum geceleri sürekli kalkıyorum ve burası çok sıcak olmaya başladı bile, 3 yastıkla yatıyorum bende.eşimde benden alıştı belkide kıskandı bilemiyorum yerimseniben o da bacaklarına bi yastık alıpta yatmaya başladı.rahat oluyomuş:1closedeyes:
nerdeyse hamileliği birlikte yasıyoruz.

dualarımız seninle öncelikle kimseye sinirlenme sakin ol boşver milleti.dinlenmeye çalış doktoruna söyledinmi

kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm.a.s..valla çok yoruldum onu inkar etmeyeceğim ama dinlenmeye çalışıyorum...sadece iki oda boyandı ama temizliği beni bitirdi özellikle balkonun temziliği öldürdü beni heryer boyaydı..eşim pek iyi bir boyacı değil de!!!:sm_confused:hep ben yapıyordum bu işleri malesef şimdi ona kaldı ve her yer battı..neyse haftaya diğer odalar var.deneyim sahibi oldu daha iyi yapar diye umuyorum..
bugün şeker yüklemesi yaptırdım açlık 81.4 aralık ise 70-120 imiş...
glikoz 1 saat 87.7 aralık 70-115miş..
çok şükür şeker yokmuş..darısı yaptırmayanların başına veee şekeri yüksek olan arkadaşlarımın şekerlerinin düşmesine..
herkes iyidir umarım az bişey baktım yazdıklarınıza..okuyamadım çok yorgunum. kusura bakmayın..
kezbancım canımcım iyi misin?:uhm:
ben biraz dinleneyim akşama yine yazarım hem herkesin yazdıklarını da okurum..çok öptüm sizleri ve o tatlı miniciklerinizi..Şenizakşama kadar sağlıcakla kalın..

a.s.canım geçmiş olsun aman ne olur kimseye sinirlenip bebişini de kendini de üzme. allahım hepimizin bebeklerini zamanı gelince elimize versin. önce bir duş al rahatla bence birazcık uyu dinlen. geçer inşallah kasılmaların.

anladığım kadarıyla riskli bir döneme daha girdik arkadaşlar hamilelik boyunca ooh şimdi rahatım demek yokmuş galiba. daha da dikkatli olmalıyız.a.s
bir de hastanede bir şey öğrendim.karnınızı fazla okşamayın doğumu tetikliyormuş. ben severken ,konuşurken hep öyle yapıyordum. hemşire sakın yapma dedi. normal doğum olursa görürsün biz ağrı başlasın diye bebeği uyarmak için ovarız karnını dedi. bana ilginç geldi artık hiç okşamıyorum elimi karnıma koyup konuşuyorum bebişlerimle.

mehtapçıım teşekkür ederim bende bebeklerimle aranızda olmaktan çok mutluyum.
eşine gelince anlayabiliyorum bütün eşler hamileliği birlikte yaşıyor.ama sonra koca göbekle kalıcaklaaaaaar :roflol:

ben hala işteyim izin alacak durumdada değilim öyle çok işim varki
sanırım izine ayrılma zamanı geldi
bebeğimi o kadar aşağıda hissediyorum ki
sizinde oluyormu
bebeği çok aşağıda hissetiğinizzamanlar
sanki düşecekmiş gibi allah korusun

canıııım ahh şu erkekler birde ben yaparım ne olacak yaa diye hava atarlar ama malesef daha çok dağıtırlar. inşallah haftaya yorulmazsın bu kadar.
şekerin düşük çıkmış şekeeeeeeer çok sevindim. dediğin gibi darısı yapılmayanların başına.
ben bu gün iyiyim sancım olmadı minicik kasılmalar var o da devede kulak oluyor.
iyi dinlen bitanesi uyku ne tatlı gelir sana şimdi....

eşlerimiz sanırım özeniyorlar bebekleri olacakya.benim eşim benden çok aşerdi zaten naniknanik
bişey diyeceğim ben sürekli göbeğimi elleyen biriyim hele eşim akşam olduğu zaman da sürekli o elliyo seviyo falan.ee erkenmi gelecek benim bebeğimde çok garip değilmi ilk defa duydum

mehtapcıım ben hemşirenin yalancısıyım. emin değilim tabii doğruluğundan yinede korktum ben ve artık okşamıyorum karnımı. benim de eşim iyi geceler derken günaydın derken yada işten gelince sever konuşurdu onlarla artık oda benim gibi seviyor.
tabii ille de erken gelecek diye birşey yoktur bir hareketle.
inşallah zamanında gelecek bebişler

Mehtapcığım, Kezbancığım, ya bende çok okşuyorum karnımı, istemdışı oldu artık, yada sanki Karnıma dokununca o da bende huzurlu oluyoruz, eşim de çok seviyor öpüyor onu, konuştuğunda bile Kızçe sağa doğru kendini ittiriyor, üçgen oluyor karnım, tamam bizimki fırlayacak şimdi diyoruz. ama okşama olayı şimdi canımı sıktı

arkadaşlar okşama olayı ile hikayemi anlatayım c.tesi akşamı eşimle tartıştık ama sonra barıştık gece 3 gibi kızımızla konuşalım dedik eşim pek ellemez karnıma o akşam sevdi konuştu ne zaman gelceksin kızım falan oda içerden vuruyor kolunu falan çıkartıyor neyse çekti elini oturuyoruz bende bir sancı ve aşağıya bi itme geliyo dedimki te geliyor işte çağırırsan ama gerçekten doğurcam sandım karnım aşağıya iyice indi 5 dk arayla wc ye gidiyorum falan ikimizde korktuk tabi sonra gece 4 te biz gece yürümesine çıktık bizim kızımız bizi çok kandırıyor teyzeleri sizinkilerde yapıyormu böyle şeyler :)

gamzeciim darkcıım çok bu konuya takılmayalım ama dikkat edelim bence. onlar uyarı olarak alıyormuş bu hareketi ve çıkmak istiyormuş.
ne yapalım biz de okşamadan severiz zaten kısmetse yakında koklayarak seviceez bebişlerimizi.

yok canım takıldığımdan değil ama bu olayı c.tesi akşamı yaşadım çok babacı kızım olucak galiba gel dediği gibi gelmeye çalışıyor:dance:

slm kıslarr nasılsınız zamanımız azalıyor artık inşallah hepimiz sag saglim bebeişlerimizi kucagımısa alırız...

slm kızlar biz geldik,öncelikle hepinizi öpüyoruz
GAMZE LİNA geçmiş olsun tatlım,benim tansiyonumda seninki gibi,sıcaklarda da düşüyor ara ara tabii,gene de yüksek olmasından iyidir diyorum ben

GAMZEKİ tansiyonunun iyi çıkmasına sevindim cnmcım,aman dikkat et tatlım,bebişine de maşallah o kalp sesini dinlemek çok güsel geliyo.ben ikinci gidişimde 2.5 aylıkken cep telefonuma kaydetmiştim,ara ara dinliyorum :)

KÜBRAcım temizlik yapıcam diye çok yorma kendini cnm,dikkat et

ELİF(ünver) yerin ben kızını o minik ayağını :) maşallah..kız kardeşine de şimdiden hayırlı olsun,Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin ikisine de..

SANEMcim maşalahh tocaman olmuş kızın,Allah nazardan saklasın her gramını yesin teyzesi onun :)

AYLİNcim beşiği şimdiden hayırlı olsun oğluşunun, mışıl mışıl uyusun içinde inşallah. alınca resmini koy bizim için.

MESLİMİNA cım nasılsın cnm?alışveriş yapmışsınız iyi günlerde kullansın bebişin,aldıklarının resmini koydun mu?

CANANMFB geçmiş olsun cnm.aman stress yapma kendine,bebişini etkiliyor bak.dualarım seninle ..benim de kızım aşağıda hep,o yüzden tuvaletten çıkmıyorum :)

ÖZGEcim çok yorma kendini,temizliğe de yardım etsin boyacı baba :)) ellerine sağlık.şekerinin iyi çıkmasına da çok sevindim.

KEZBOşum eşin baktın mı şeker süslemelerine?biz eşimle haftaya pazartesi aksilik olmazsa gene gideceğiz eminönüne..

DARKcım ASLIcım ve diğer güsel anneler sizler nasılsınız?

SÜSEEEEE, MATASOY nerelerdesiniz?

kızlar bu arada dünle ilgili bi şi anlatmak istiyorum. dün evli size hep bahsettiğim 2 yaşında kızları olan arkadaşlarımız bizi yemeğe çağırdı.neyse gittik muhabbet vs..eve dönerken. beşiktaşta caddede indik arabadan (yeğenleri bıraktı bizi) yürüyüş yapalım diye.eve doğru yürüyoruz kaldırımdan inerken ayağım burkuldu( kaldırımların dibine su yolu yapmışlar,eğimli biraz,eşimde elimi tutuyor bu arada sıkı sıkı) önedoğru kapaklanırken sol dizimin üzerine doğru düşiyim dedim,dizim yüzüldü tabii,sonrada popomun üstüne attım kendimi. eşim elimden tutmasa daha sert düşerdim. neyseki bi şi olmadı. ama çok korktum.korkudan ağladım. eve geldik hemen su verdi eşim, mikrop kırıcı solüsyonla dizimi sildik,eşimde nerdeyse ağlayacaktı. çok garip bi duyguydu..sizinle paylaşmak istedim..

elvincim cnm geçmiş olsunn.. bende sık sık düşme tehlikesi geçiriyorum.:teselli:

Aman Allah korusun hepimizi.:1rolleyes:

bu arada hepinize İYİ AKŞAMLARR a.s.

nihancıım geçmişolsun canım verilmiş sadakanız varmış.allah korumuş seni ve bebeğini.birdaha yaşamamanı dilerim.bu günlerde üzerimizde nazar var anlaşılan yine kimseye bir şey olmadan atlatırız inşallah

süslere daha bakamadı eşim senin aldığın yerde turuncu-sarı ve yeşil renkler varmıydı.varsa senden istiyceem nihancıım

a.s.aa, canim benim cok cok gecmis olsun, kendine ve ELVINIMIZE cok cok dikkat et. göbi$ler büyüdükce tabii insanin dengeside sarsiliyo bazen. allah nazarlardan korusun. öpüyorum

Kızlar ancak gelebildim, Forumu okuyabşldiğim kadar yazmaya çalışacağım, çok yoruldum ,bu saate kadar ütü yaptım ütü(

Elvin canım,kimbilir nasıl korktunuz, Allah korumuş, dikkatli ol, Allah korusun eşin yanında olmayabilirdi, yada kavrayamayabilirdi. geçmiş olsun canım,
bende dünden önceki akşam, bulaşık makinasının kapağını açarken, popo üstü yere bir düştüm, az kalsın duvara kafamı çarpıyordum.

kezbancığım, canım sağol, karnımı okşama konusunda daha temkinli olacağım artık

cananmfb , nasıl oldun umarım iyisindir , sinirlenmemeye çalış canım, bebişini düşün hep

Pediastrum , canım kolay gelsin, Boya kokusuna dikkat et olurmu ? kendine ve bebişede

bütün anne ve bebişlerini çoook öüyorum, tatlı ruyalar, deliksiz uykular diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…