herkeze merhaba kızlar yazdıklarınızı henüz okuyamadım ama şuan öyle ağrım varki dün geceden beri kasılmalarım yine başladı sürekli hap kullanıyorum sabah sakinleştim iş yerine geldim salak bir müşteri beni deli etti burda yine başladı kasılmayarım ne olur dua edin bebişim henüz 7 aylık doğmasın
herkeze merhaba kızlar yazdıklarınızı henüz okuyamadım ama şuan öyle ağrım varki dün geceden beri kasılmalarım yine başladı sürekli hap kullanıyorum sabah sakinleştim iş yerine geldim salak bir müşteri beni deli etti burda yine başladı kasılmayarım ne olur dua edin bebişim henüz 7 aylık doğmasın
kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm.a.s..valla çok yoruldum onu inkar etmeyeceğim ama dinlenmeye çalışıyorum...sadece iki oda boyandı ama temizliği beni bitirdi özellikle balkonun temziliği öldürdü beni heryer boyaydı..eşim pek iyi bir boyacı değil de!!!:sm_confused:hep ben yapıyordum bu işleri malesef şimdi ona kaldı ve her yer battı..neyse haftaya diğer odalar var.deneyim sahibi oldu daha iyi yapar diye umuyorum..
bugün şeker yüklemesi yaptırdım açlık 81.4 aralık ise 70-120 imiş...
glikoz 1 saat 87.7 aralık 70-115miş..
çok şükür şeker yokmuş..darısı yaptırmayanların başına veee şekeri yüksek olan arkadaşlarımın şekerlerinin düşmesine..
herkes iyidir umarım az bişey baktım yazdıklarınıza..okuyamadım çok yorgunum. kusura bakmayın..
kezbancım canımcım iyi misin?:uhm:
ben biraz dinleneyim akşama yine yazarım hem herkesin yazdıklarını da okurum..çok öptüm sizleri ve o tatlı miniciklerinizi..Şenizakşama kadar sağlıcakla kalın..
a.s.canım geçmiş olsun aman ne olur kimseye sinirlenip bebişini de kendini de üzme. allahım hepimizin bebeklerini zamanı gelince elimize versin. önce bir duş al rahatla bence birazcık uyu dinlen. geçer inşallah kasılmaların.
anladığım kadarıyla riskli bir döneme daha girdik arkadaşlar hamilelik boyunca ooh şimdi rahatım demek yokmuş galiba. daha da dikkatli olmalıyız.a.s
bir de hastanede bir şey öğrendim.karnınızı fazla okşamayın doğumu tetikliyormuş. ben severken ,konuşurken hep öyle yapıyordum. hemşire sakın yapma dedi. normal doğum olursa görürsün biz ağrı başlasın diye bebeği uyarmak için ovarız karnını dedi. bana ilginç geldi artık hiç okşamıyorum elimi karnıma koyup konuşuyorum bebişlerimle.
mehtapçıım teşekkür ederim bende bebeklerimle aranızda olmaktan çok mutluyum.
eşine gelince anlayabiliyorum bütün eşler hamileliği birlikte yaşıyor.ama sonra koca göbekle kalıcaklaaaaaar :roflol:
eşlerimiz sanırım özeniyorlar bebekleri olacakya.benim eşim benden çok aşerdi zaten naniknanik
bişey diyeceğim ben sürekli göbeğimi elleyen biriyim hele eşim akşam olduğu zaman da sürekli o elliyo seviyo falan.ee erkenmi gelecek benim bebeğimde çok garip değilmi ilk defa duydum
kızlar bu arada dünle ilgili bi şi anlatmak istiyorum. dün evli size hep bahsettiğim 2 yaşında kızları olan arkadaşlarımız bizi yemeğe çağırdı.neyse gittik muhabbet vs..eve dönerken. beşiktaşta caddede indik arabadan (yeğenleri bıraktı bizi) yürüyüş yapalım diye.eve doğru yürüyoruz kaldırımdan inerken ayağım burkuldu( kaldırımların dibine su yolu yapmışlar,eğimli biraz,eşimde elimi tutuyor bu arada sıkı sıkı) önedoğru kapaklanırken sol dizimin üzerine doğru düşiyim dedim,dizim yüzüldü tabii,sonrada popomun üstüne attım kendimi. eşim elimden tutmasa daha sert düşerdim. neyseki bi şi olmadı. ama çok korktum.korkudan ağladım. eve geldik hemen su verdi eşim, mikrop kırıcı solüsyonla dizimi sildik,eşimde nerdeyse ağlayacaktı. çok garip bi duyguydu..sizinle paylaşmak istedim..
kızlar bu arada dünle ilgili bi şi anlatmak istiyorum. dün evli size hep bahsettiğim 2 yaşında kızları olan arkadaşlarımız bizi yemeğe çağırdı.neyse gittik muhabbet vs..eve dönerken. beşiktaşta caddede indik arabadan (yeğenleri bıraktı bizi) yürüyüş yapalım diye.eve doğru yürüyoruz kaldırımdan inerken ayağım burkuldu( kaldırımların dibine su yolu yapmışlar,eğimli biraz,eşimde elimi tutuyor bu arada sıkı sıkı) önedoğru kapaklanırken sol dizimin üzerine doğru düşiyim dedim,dizim yüzüldü tabii,sonrada popomun üstüne attım kendimi. eşim elimden tutmasa daha sert düşerdim. neyseki bi şi olmadı. ama çok korktum.korkudan ağladım. eve geldik hemen su verdi eşim, mikrop kırıcı solüsyonla dizimi sildik,eşimde nerdeyse ağlayacaktı. çok garip bi duyguydu..sizinle paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?