günaydın anneleirn güzelleri a.s.
nihancığım canım çok geçmiş olsun bitanem allah korusun tüm hamişleri walla artık bende adım atarken bile korkuyorum denge falan kalmadı sendeliyorum bide yavaş hareket etme huyumda yok sağ sağlim atlatalım hepimiz şu hamişliği inş..
süsemausecığım hoşgeldin büyük geçmiş olsun canım bebişinde iyi şükür kilosuda iyi merak etme sen, sıkma sakın canını yat dinlen bol bol, bendede sancı oluyor bence büyüdüklerinden kaynaklanıyor cnm
gamzeki canım benim dr da beni ayda bir çağırıyor ben her hafta görmek istiyorum aslında bebişimi :1rolleyes:
herkeze kucak dolusu sevgilerr sizleride bebişleride kocaman öpüyorumm Şeniz
güzel anneler hepinize günaydın nihancım geçmiş olsun ucuz atlatmıssın canım dikkat et şurda 2 ayımız kaldı eşinsiz çıkma dışarı
susemaus seninde hala hamiş olman çok güzel.2 ay dinleneceksin artık napalım.sabret canım.
kızlar doğum cantasını hazırlayan varmı ben yavaş yavaş hazırlamaya başladımm ama bebek bezinin hepsini koymayı düşünmüyorum içinden 15-20 tane koysam olurmuki
ya canım aslında bende hergün görsem kafidir ama her gidişimde 65,00 ytl para ödüyorum buda içime oturuyor çünkü allaha binlerce şükür bebeğim sağlıklı bende bişey yok görmek hergün istiyorum ama o parayıda vermek çok geliyor bana 5 dk sürüyor bide bak şimdi raporumu almaya gidicem acaba gene para istermi diye düşünüyorum
Kızlar yaa ben bu hamilelikte 9 ay 10 gün olayını anlamıyorum. Doktorlar 40 hafta diyorlar ama 40 hafta 10 ay oluyor:uhm: 9 ay 10 gün hesaplarsan da yaklaşık 37 haftaya tekabül ediyor kısaca ben hiçbir şey anlamadım, anlayan varsa ve bana açıklarsa sevinirim.
canım her ayı 4 hafta sayma bazı aylarda 5 hafta oluyor. her 3 ayda bir ay5 hafta çekiyor. ilk 3 ay 13 hafta
ikinci 3 ay 13 hafta
üçüncü 3 ay 13 hafta birde 10 gün var etti 9 ay 10 gün.
biraz karmaşık görünüyor ama ben böyle çözdüm.
mavişciim geçmiş olsun canım bol bol vitamin al bence ve ılık içecekler. inşallah hemen geçer[/QUOT
Dikkat etmemiştim ben o olaya, takvime bakınca gerçekten bazı aylarda 5. haftaya sarkma var. Zaten SAT a göre hesapladığımda da 9 ay 10 gün oluyor verilen tarih. Teşekkür ederim mantıklı geldi şimdi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?