2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba gece uyuyamayan anneler. bugün bir mucize gercekleşti dünyaya kücücük gözler açtı masum bir melek okadar tatlıki beni kendimden hayattan alıp götürdü ama ne garipki bu hayatın gercegi arkadaşım dogum yaptı ve allah bagışlasın oğlu oldu
inşallah bütün anne adaylarıda bu mucizeyi yaşar:1rolleyes:

Herkese günaydin yine yeni bir güne basladik bu yeni gün hepinize mutluluk getirsin
Ben gecen hafta ciktim hastaneden internette bir sorun vardi anca yazabildim sizlere
Ben cok iyi degilim hep agrim var böbregimde bütün gün yatiyorum yatmaktan doguma kadar tombalak olucam galiba gecen sali oglusumu gördüm 1400 kg olmustu boyuda 37 cm sizlerinki nekadar oldu bizi doktor artik 2 haftada bir cagiriyor dogum yaklasti diye.pazartesi yine gidicem doktora benim her gün 2 kere sanci girmeye basladi sizinde ara sancilariniz basladimi?

Nihancim Geçmiş Olsun Canim Iyiki Sana Ve Bebişine Bişey Olmamiş Hafif Siyriklarla Atlatmişsin Aman Dikkat Edelim Arkadaşlar Benim Ark. Ablasi Düşmüştü De 2 Ay Doğuma Kadar Kalkmadan Yatmişti Allah Hepimizi Korusun Süsemaus Hoşgeldin Canim Sende Merak Ettik Seni De Ama Iyi Olmana Sevindim Yada En Azindan Hala Hamişsin Valla Bizi Gene Ayda çağiriyorlar Cnm Yada Beni Ama Sen öncümüzsün Ondan Belkide Maşallah Benim Kizim Da Geçen Hafta 1kilo 340 Gramdi Ayni Gibi Kilolar Hayirli Doğumlar Hepimize Inş.

günaydın anneleirn güzelleri a.s.
nihancığım canım çok geçmiş olsun bitanem allah korusun tüm hamişleri walla artık bende adım atarken bile korkuyorum denge falan kalmadı sendeliyorum bide yavaş hareket etme huyumda yok sağ sağlim atlatalım hepimiz şu hamişliği inş..
süsemausecığım hoşgeldin büyük geçmiş olsun canım bebişinde iyi şükür kilosuda iyi merak etme sen, sıkma sakın canını yat dinlen bol bol, bendede sancı oluyor bence büyüdüklerinden kaynaklanıyor cnm
gamzeki canım benim dr da beni ayda bir çağırıyor ben her hafta görmek istiyorum aslında bebişimi :1rolleyes:
herkeze kucak dolusu sevgilerr sizleride bebişleride kocaman öpüyorumm Şeniz

Elvin'cim aman çok dikkatli ol tatlım. Bende 4 aylıkken nasıl olduğunu anlamamıştım ama mutfakta resmen yerden havalanarak karşı fayansa fırlayıp şiddetli bir şekilde popomun üstüne düşüp başımı kalorifere çarpmıştım. O kadar korkmuştum ki saatlerce ağladım ama acıdan değil korkudan, bebeğime bişey olacak diye çok korkmuştum eşim panik olmuştu. Hele şimdi dengemiz iyice bozuldu ve daha çok dikkat etmemiz gerekiyor. Bir arkadaşım doğumdan bir gün önce ayak bileğini kırmıştı aman bizlerde çok dikkat edelim arkadaşlar.

güzel anneler hepinize günaydın nihancım geçmiş olsun ucuz atlatmıssın canım dikkat et şurda 2 ayımız kaldı eşinsiz çıkma dışarı
susemaus seninde hala hamiş olman çok güzel.2 ay dinleneceksin artık napalım.sabret canım.
kızlar doğum cantasını hazırlayan varmı ben yavaş yavaş hazırlamaya başladımm ama bebek bezinin hepsini koymayı düşünmüyorum içinden 15-20 tane koysam olurmuki

slm kızlar-güzel anneler...
öncelikle ELVİN ciğim büyük geçmiş olsun.ne kadar dikkat edersek edelim, artık dengemizi sağlamamız çok zorlaşıyor.iyiki eşin elinden tutmuş...büyük korku atlatmışsın.minik elvinimizde kimbilir ne korkmuştur annesi.yerim ben onu...
CANANMFR canım ağrın varsa izin al diyeceğim ama alamamışsın.bari sinir yapma .müşterilere falan sinir yapınca olan bize oluyor.aman çok dikkat et canım.sanada geçmiş olsun...
KEZBANcım iyi olmana çok sevindim.Grupta en çokta sen zor bi gebelik geçirdin.sürekli yatman gerekiyordu.ama bak bebişlerin sana sıkı sıkı tutundular...çok şükür.inş zamanında gelecek senin yaramazlar...
PEDİASTRUM ay canım ya nasıl temizlik yaptın.hemde badana temizliği çok yorucudur.benim geçen cumartesi acele bi yere yetişmem lazımdı.hızlı hızlı yürümek zorunda kaldım.bir hayli yürüdümde ...2 gündür bacaklarımı hareket ettiremiyorum.maşallah öyle hamlaşmışım ki, oturup kalkamıyorum bile.kaslarım eklemlerim her yerim ağrıyor.sakın yorma kendini canım...unutma bebişin var senin.hiç bişey ondan değerli değil.... sanada çok kolay gelsin...
GÖBEK OKŞAMA olayına gelince bende istemeden göbeğime gidiyor elim.eşimde hep dokunur bebişimize... istermisiniz çıksında gelsin .... sırnaşık şey.
TREND CİM sen yıllık izne çıktın mı canım...ay sonunda çıkacağını hatırlıyorum.eğer çıktıysan bol bol dinlen oğlunla...sizede iyi tatiller dilerimmm

son olarak bebeğini nasıl besliyorsun diye sorulan soruya gelince
hergün
1 kase yoğurt
4 ceviz
çorba
bol su
peynir - yumurta( haşlanmış)-domates
meyve
1 çikolata , gofret , yada tatlı (1 dilim pasta yada dondurma ) bunlardan 1 tanesini mutlaka yiyorum.yanında 1 bardak kayısı suyu içiyorum.
maalesef şu demir- kan ilacını kullanıyorum :çok üzgünüm: iğrenç geliyor tadı artık.
ekmekle - pilavla -poğaçayla aram hiç yoktur.

şimdi yaz geldi yaaa iyice karpuza dadanırım ben artık :dance:

bunlar gün içinde her gün mutlaka tükettiğim gıdalar.

dr çok iyi gidiyorsun dedi.toplamda 9 kg aldım - bebeğimin kilosu gayet iyi....

bu ayda böyle geçsin.son ay karpuza - çorbaya çok ağırlık vereceğim...

hepinizi öptüm...

bu arada SUSE MAUS hoşgeldin.evet dün kontrole gittim.dr benide artık 2 haftada bir geleceksin dedi.2 hafta sonra gideceğim.hem rapor alacağım, hem nst ye bağlanacağım....31haftadan sonra 2 haftada 1 çağırıyoruz dedi dr. hayırlısı artık....
bu arada WROSE cime VE GAMZEKİciğimede çok yakışmış hamişlilk.allah nazardan korusun sizi...

hepimizi canım inş. eşimde bazen diyor kız hamilelik sana çok yakıştı bunu doğurduğun gibi gene hamile kal sen diyor bende hııı tabi hemen hatta diyorum ama çok güzel bi duygu kime yakışmazki

ya canım aslında bende hergün görsem kafidir ama her gidişimde 65,00 ytl para ödüyorum buda içime oturuyor çünkü allaha binlerce şükür bebeğim sağlıklı bende bişey yok görmek hergün istiyorum ama o parayıda vermek çok geliyor bana 5 dk sürüyor bide bak şimdi raporumu almaya gidicem acaba gene para istermi diye düşünüyorum

günaydın canım ben çantamızı hazırladım çünkü her an acil durum olursa anneme yazık kadın perişan olur 2 takım Buseme koydum 6tane bez koydum ona kendime 2 takım pijama koydum ama allah korusun son anda bişey olur diye gecelikte koymak istiyorum kendime bez koydum şimdilik bu kadar hazırladım aklıma geldikçe koyuyorum hazırda dursun geçen ben acile gittiğimde doğuma girseydim olan anneme olucaktı bu saatten sonra da ne olcağımız belli değil bence hazırlayalım arkadaşlar

günaydın dünyanın en değerli varlıkları....güzel bir gün daha başladı

suşeeeee hoşgeldin canım ağrıların olsada bebişinle aramızda olmana sevindim arkadaşım. burada da dr lar 15 te bir çağırıyor son zamanlarda. ben de 10 günde 1 gidiceem kısmetse.

mehtapcıım geçenlerde yaşadığım erken doğum olayından sonra annem hazırladı çantamı hemen..... eksikler vardı onları da eşim bu gün alıp yerleştirecek, bence artık hazır olmalıyız. allah korusun ama her an her şey olabilir

Canım raporu özel doktorlar vermiyor. Benim kendi doktorumun dışında gittiğim başka bir doktorum daha var (ona arada gidiyorum çünkü çok pahalı 150 ytl) Bu doktor aynı zamanda ssk hastanesinin doktoru. Ben ona sordum bu rapor olayını. Biz burada vermiyoruz, 32+1 haftalıkken ssk hastanesine gideceksin, raporumu almaya geldim diyeceksin onlar seni ultrasona alıp bakıyorlar ve gerçekten günündeysen raporunu düzenliyorlar dedi. Yani kendi doktoruna gidip boşuna para verme derim ben.

günaydın arkadaşlar ve minik bebişlerr:)ne o ya ağustos annelerine nazar mı değdi yoksabende çok rahatsızlandım bu gece gözümü bile kırpmadım.öksürüyorum çok kötü hemde.bi de boğazımda hırıltı var..kocamda kızıyo çok dondurma yiyosun diyeee(bebeğimde ben öksürdükçe kıpır kıpır onada rahat vermedim.şimdi ballı limonlu sulu bi karışım hazırladım onu içiyorumm...eğer kendimi çok kötü hissedersem dr ma gideceğimmm..geçmesi için ne yapmalıyımm.önerileriniz var mı???

Kızlar yaa ben bu hamilelikte 9 ay 10 gün olayını anlamıyorum. Doktorlar 40 hafta diyorlar ama 40 hafta 10 ay oluyor:uhm: 9 ay 10 gün hesaplarsan da yaklaşık 37 haftaya tekabül ediyor kısaca ben hiçbir şey anlamadım, anlayan varsa ve bana açıklarsa sevinirim.

canım her ayı 4 hafta sayma bazı aylarda 5 hafta oluyor. her 3 ayda bir ay5 hafta çekiyor. ilk 3 ay 13 hafta
ikinci 3 ay 13 hafta
üçüncü 3 ay 13 hafta birde 10 gün var etti 9 ay 10 gün.
biraz karmaşık görünüyor ama ben böyle çözdüm.

mavişciim geçmiş olsun canım bol bol vitamin al bence ve ılık içecekler. inşallah hemen geçer

geçmiş olsun mavişş dikkat et kendine cnmm dediğin gibi baktın çok kötü hissediyorsun dr git inşş hemen atlatırsın
gamzeki doğru diyorsun walla o kadar para her gitmeye vermek zor geliyor hele bide bebiş için masraflar başlamışken dimi allah yardımcımız olsun bizim bide dünya borcumuz var üstüne oğlumuz geliyor bereket getiri inşş :dance:
kızlarr ben daha hazırlamadım çantamı tatlicadiarzu bu haftadan sonra hazırlayacağım inşş erken gelmezler bizim bebişler hayırlısı ile zamanlarını doldursunlar istiyorum hayırlısı ile inş..

tünaydın arkadaşlar,
niihancım canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama neyseki bebişine bişi olmamış . düşmekten bende çok korkuyorum merdivenden inerken sürekli düşme ihtimali geliyo aklıma yere daha bi sağlam basmaya çalışıyorum.mavişş canım sanada çok geçmiş olsun 2 gün önce öksürük bende de vardı ama soguk su içmiştim ondan oldu sanırım 2 gündür dondurmada yemiyorum bugün daha iyiyim artık dondurmaya başlayabilirim. kızlar ben çantamı hazırladım eksik kalmadı sanırım. bebek bezini açıp 10 tane falan koyacaktım ama eşim izin vermedi şimdi açarsak bezler kururmuş mikrop kaparmış eşim bebiş konusunda benden daha titiz bende bezi paket olarak koydum önümzdeki haftadan itibaren arabamızın bagajına yerleştirecegiz çantamızı ne olur ne olmaz evimizin dısında bi yerde bişi olurda yanımızda dursun die düşündük.

bende hesabı şu şekilde yaptım
9 ay * 30 gün = 270 gün + 10 gün = 280 gün yapıyor / (1 hafta) 7 gün = 40 hafta yapıyorr... biraz karışık mı oldu nee :uhm: muhasebeci hesabı işte idare edin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…