2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözünaydın canım inş.sonuçlarında temiz çıkar senin adına çok sevindim

canım benim çalıştığım hastanede 2,düzey ultrason yok bende özelde yaptıracağım ama normal ultrason ve rutin tahlillerin yada kontrollerin için tabiki yaptırabilirsin bende yardımcı olurum canım

saol cnm tşkkr ederim,sen takiplerini orada yaptırıyorsun di mi?doğumu da orada mı yapacaksın?

herkese gnydn kızlarrrr ve minikler sırnaşık şey gününüz güzel bulantısız ağrısız ve huzurlu geçsin a.s.

evet canım tansiyon problemimiz yüzünden sezeryan olabiliriz gerçi benim bi aksilik çıkmassa kesin sezeryan çünki bahsetmiştim plasentam rahim ağzına yakın yerleşmiş bu durumda normal doğum yapamam bende epidural düşünüyorum tabi ordada heyecandan tansiyonum yükselmesse yoksa narkoz almak zorunda kalırım

saol cnm tşkkr ederim,sen takiplerini orada yaptırıyorsun di mi?doğumu da orada mı yapacaksın?
evet canım her türlü takimi tahlillerimi isyerimde yaptırıyorum bazı testler ve 2.düzey ultrason için özele gidiyorum tabiki doğumumuda kendi hastanemde yaptırcam

pediastrum bebişinin ii oolmasına sevindim Allah nazarlardan saklasın :) cinsiytini de bi daha ki kontrolde gösterir annesi :)

inşallah cnm hepsi sırasıyla çok güzel olacak içini ferah tut,güzel haberler duymaya devam edeceğiz senden

tebrik ederim canım benimmm...:sm_cool:
kızlarımız çoğalıyor.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...ne güzel bir erkek bir kız...darısı başımıza...
amniosentez sonuçlarınıda aynı mutlulukla bekliyoruz canım benim.ne zaman alıcaksın sonuçları ??? ben 8.de alıcam.tam 1 ay sonra dediler zaman geçmiyor...:çok üzgünüm:
ama senin bu haberin ilaç gibi geldi valla...

cnm bence dr una danışsan ii olur. benim tandıgım tüm hamilelere dru vitamin veriyor. kullandığın mideni bulandırıyor diye başka bir tane verebilir. bence sormalısın cnmcım
bu arada ben de avrupa yakasındayım beşiktaş'ta ,uzağız senle ama aynı yakadayız :teytey:

aaaa ne güzel... bir oğlun vardı zaten şimdide kızın olacakmış ne güğzel yaaa... hem oğlan hemde kız annesi olucan demek... ayy ne güzel. tebrik ederim seni canım

cnm akşamları bi yarım saat olsa da yürüyrum.ben normal sezeryan farketmez doğumdan korkuyorum napıcam bilmem :sm_confused:
yürümek ii gelirmiş çok bence başla bir an önce. geçenlerde gaziosmanpaşa'ya gitmiştim.kayboldum :) yürüyerek bayrampaşa sağmalcılar metroyu buldum,bayaa bi yürümüşüm.50 dk. eşimi aradım dedim ben kayboldum gülüyo :)))) onn tarifiyle ataköye ulaştım :)))):teytey:

bundan bir ay öncesine kadar benim de burnum kanıyordu ama kesildi,tansiyonumda da sorun yok,nette okumuştum kan değerleri yükselen hamilelerde burun kanaması olurmuş,benm ki kesildi tosbaacım. ama senin tansiyon hep yüksek di mi
hazır tansiyon demişken bi ölçiyim bakıyım kaç çıkacak???

:dance: diloşum çok sevindim hayırlısı olsun cnmcım cadılar çoğalıyor :) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm,aniyosentez sonucunda güsel gelecek inş :teytey:

evet canım her türlü takimi tahlillerimi isyerimde yaptırıyorum bazı testler ve 2.düzey ultrason için özele gidiyorum tabiki doğumumuda kendi hastanemde yaptırcam

cnm neresi olduğunu söler misin,ben hala kendime bi yer ve dr bulamadım ya senin oraya gelebilirim uzak değilse? :1rolleyes:

:
:dance: :roflol:
diloşuuuuuum çook sevindimm. çoook güzel bir kızın olacak desene a.s.

beni bi görsen sadece göbeğim var ve alt tarafta taşıyorum bebeğimi.yani kasıklarımda dolaşıyor bebeğim sürekli.midem hiç yok.dümdüz.tüm birikim göbekte.dolayısıyla ağırlığı kasıklarıma vuruyor.biraz ayakta dursam hem belim ağrıyor hem kasıklarım.bacaklarım kasılıyor sanki.yürümekte zorlanıyorum.işime arabayla gidip geldiğim içinde yürümedim hiç.iş aralarında yürüdüm 3 aya kadar...şimdi onuda bıraktım.benneyaptımki
ama bende yürüyeceğim artık.yoksa sonum kötü:1no2:

diloş canımmm annemm hayırlı olsunn allah bebişini lardan korusunn.

günaydınnn güzell annelerrr nasılsınızz umarımm herkes iyidirr. yaşasın bugün benim boş günüm ve evdeyimmm çok mutluyumm :dance:
trend canımm eger o söyledigin yerin tlfnu varsa onuda ö.mla yazabilirmisin. birde ne güzel birbirimize yakınmışız birgün buluşsak ne güzel olurrr.

Merhaba kızlar burda sanırım uzun zamandır görüşüyorsunuz yeni keşfettim:)))bende ağustos annesiyim.Benimde kızım olacak Diloşum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…