2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maaşallah nuray o ne hesap yahuuuu karnımda aç ondan anlamadım galibaaa.

birde temmuzlarda bir hesaplama şekli öğrendim şimdi sen bizim muhasebecimiz olarak bul bakalııım... gebelik süreci döllenmeden sonra 266 gün sayılıyormuş. döllenme tarihi kesin bilimeyenlerde adetten 14 gün sonra sayılıp 266:+14 hesaplanıyormuş.
benim döllenme tarihi 25 kasım. buna göredoğum tarihim kaç oluyor?

havuz hesapları gibi oldu dimii:roflol:

şimdi kezban hanım bunun cevabını hemen veryim size ultrasonda önüne çıkan tarihtir. jeyyar başka açıklama getirebilmem için uzun uzun araştırmalar yapmam lazım ama şimdi olmaz :bbo::tomato: naniknanik sırnaşık şey :roflol:

slm güsel annelerrrrr ve miniklerim, herkese güsel bir gün diliyorum

hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim,gerçekten o akşam çok korktum.Allah hiçbirimize yaşatmasın.
DARKcım sana da geçmiş olsun cnm,aman dikkat et sende..
SÜSEcim geçmiş olsun cnm.bebişin sağlıkla gelsinde sen yat dobiş ol annesi. böbrek ağrın nsl oldu,tıkalı olan bölümü açabildiler mi?
MAVİŞim geçmiş olsun sana da ,bence eğer alabiliyorsan izin al git eve dinlen cnm,iyi gelir kötüleşmeni de engeller

kezboşum turuncu yeşil sarı ne istiyosun kuşum sen bana söle ben eminöüne gidince bakarım cnm,sen bana listeyi ver :) aksilik olmazsa eşimle gidicez gene pzrts

oldumu şimdi yaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

kezboşum turuncu yeşil sarı ne istiyosun kuşum sen bana söle ben eminöüne gidince bakarım cnm,sen bana listeyi ver :) aksilik olmazsa eşimle gidicez gene pzrts

nihancıım özellikle kelebek, emzik,kese
kapı süsüne takmak için de çubuklar almışsın ya varsa onlardanda olur. sen al bana en iyisi eşim yazık öbür eksiklerle uğraşıyor. ben seni arıycaam canımcıım
Şeniz

herkese selamlar
yeni keşfettim bu siteyi muhtemel doğum tarihim 31.07-12.08 arasında birgün olacak inşallah ve bir oğliş bekliyoruz.
işte böyle

Nuraycım senin hesaplaman da çok mantıklı, çok teşekkür ederim. Nedense ben bunları hiç düşünememişim. Halbuki senin yaptığın hesabı yapsam bulurdum bunu, kafa yormak istemedim heraldenaniknanik

kezboşum o zaman ben sana kese emzik ve kelebek o renklerde varsa alırım birkaç tane de süslemek için bişiler alırım.zaten eminönüne gittiğimde uygun şeyler gördüğümde arar sorarım sana cnmcım

Kızlarrrrrr,
Ben geldim. Herpinizi cok özledim.
Oğlumda ozlemiş.
Aramıza katılanlara hoşgeldiniz diyorum kocamannnnnnnn...

Herkes iyi mi?
Neler kaçırdım kemen anlatın, bu 2 haftayı kapatmak için gunlerce okumam gerekecek :)))))))))

kızlar bebek.com da 6 anneye jablo hediye paketi veriliyor.2 sorulu anketi dolduruyosunuz. e-bebek.com üyelik girişinizle girebiliyosunuz,ortak siteikisi.belki birimize çıkar :)

cnm nerelerdeydin?hoşgeldin :))) herkes iyi şükür
trend izne ayrıldı,kezbançay geçenlerde bir doğum riski atlattı,kalachakra işten ayrıldı o da artık evde keyif yapıyor,pesiastrumların evde badana başladı,ben 2 gün önce düştüm ama korkulacak bi şi yok,süse evdeymiş devamlı yatıyomuş,maviş şu anda hasta ...
kızlar aklıma bunlar geldi,gelmeyenleri de siz tamamlayın ilk bebeğim için..

melekciğim hoşgeldin cnmm bizde senide oğluşunuda özlemiştik Şeniz
zeseze sende oğluşunla aramıza hoşgeldin a.s.
erkekler çoğalsın böylee yoksa kızlar istila etti burayı yaa :roflol: :sm_cool:

selam nur yüzlü anneler ve melekleri...biz geldiik.
kızlar bu siteye bu sayfaya girmek nette kalmak deveye hendek atlatmaktan zor walla..sizlerle konuşmayı çok istediğim için ne mücadeleler veriyorum bir bilseniz..pc başında otururken bile belim kopuyor sanki agrıdan ama yinede yılmıyorum yazdıklarınız o kaddar birikmişki birkaçgündür girememiştim.okumaya çalışıyorum yavaş yavaş..neler atlatılmış neler yaşamışsınız güzel haberler üzücü haaaberler filan var...tam okuyamadımda ama okuduklarımı cevaplayım

kezbancay arkadaşım çok büyük geçmiş olsun.Allahtan iyisin atlatmışsın çok şükür canım..
yarabbim bütün anneleri bebişlerini korusun.saglıklı zamanında ddogumlar nasip etsin.
resimlerinizide gördüm kızlar hepiniz çok hoş çıkmışsınızz.ben daha çektiremedim.en kısa zamanda eklerim heralde...benim heryerim şişti.dark elf gamzeki kezbancay aslıı wrose (isimlerini unuttugum olabilir.tüm resmi olan anişler )bi göbek varr sizlerde kilo almamışsınız fazla demekki.çok iyi görünüyorsunuz şık annelerr..
Elvincim sana da geçmiş olsun bişey atlatmışsın ama okuyamadım tam olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…