bende hesabı şu şekilde yaptım
9 ay * 30 gün = 270 gün + 10 gün = 280 gün yapıyor / (1 hafta) 7 gün = 40 hafta yapıyorr... biraz karışık mı oldu nee :uhm: muhasebeci hesabı işte idare edin yerimseniben
maaşallah nuray o ne hesap yahuuuu karnımda aç ondan anlamadım galibaaa.
birde temmuzlarda bir hesaplama şekli öğrendim şimdi sen bizim muhasebecimiz olarak bul bakalııım... gebelik süreci döllenmeden sonra 266 gün sayılıyormuş. döllenme tarihi kesin bilimeyenlerde adetten 14 gün sonra sayılıp 266:+14 hesaplanıyormuş.
benim döllenme tarihi 25 kasım. buna göredoğum tarihim kaç oluyor?
havuz hesapları gibi oldu dimii:roflol:
şimdi kezban hanım bunun cevabını hemen veryim size ultrasonda önüne çıkan tarihtir. jeyyar başka açıklama getirebilmem için uzun uzun araştırmalar yapmam lazım ama şimdi olmaz :bbo::tomato: naniknanik sırnaşık şey :roflol:
kezboşum turuncu yeşil sarı ne istiyosun kuşum sen bana söle ben eminöüne gidince bakarım cnm,sen bana listeyi ver :) aksilik olmazsa eşimle gidicez gene pzrts
oldumu şimdi yaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
herkese selamlar
yeni keşfettim bu siteyi muhtemel doğum tarihim 31.07-12.08 arasında birgün olacak inşallah ve bir oğliş bekliyoruz.
işte böyle
bende hesabı şu şekilde yaptım
9 ay * 30 gün = 270 gün + 10 gün = 280 gün yapıyor / (1 hafta) 7 gün = 40 hafta yapıyorr... biraz karışık mı oldu nee :uhm: muhasebeci hesabı işte idare edin yerimseniben
yerim ben senin içindeki iki canı kezbancığımm.. üzme bakımm onları senin yerine ben kendimi döverim :mymeka: senide öperimm Şeniz
ben de aldım bu yastıklardan chicconun 15ytl ye
nette çok pahalı
Kızlarrrrrr,
Ben geldim. Herpinizi cok özledim.
Oğlumda ozlemiş.
Aramıza katılanlara hoşgeldiniz diyorum kocamannnnnnnn...
Herkes iyi mi?
Neler kaçırdım kemen anlatın, bu 2 haftayı kapatmak için gunlerce okumam gerekecek :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?