bende 29.haftamdayım oğlum hızla büyüyor karnım çok gergin.dün aynı kattaki komşuyla karşılaştık2 aydır falan görmüyordu beni herhalde hafta yada günlerimin kaldığını düşündü tebessümle büyümüşsün dedi bi bakama nasıl hak vermeyim o kadar tombik görünüyorumki sırf karnım ama böyle kocaman.markete giderken bile bana bakıyolarmış gibime geliyor bendemi bir gariplik var nedir çokmu çabuk oldu herşey düşünmeden edemiyorum ben ağustosa kadar ne kadar daha irileşeceğim acaba((
kızlar ben geldim....
bakıyorumda beni hiç merak eden olmamış((((
neyseeeee... :dilçikar:
ben annemlerdeyim bikaçgün daha burada kalıcam...kızlar ben çok şiştim yaaa..(( evlilik yüzüğümü falan takamıyorum şişlikten. sizlerde böyle misiniz? bikaçgün öncesine kadar hiçbişey yoktu ama şimdi elim yüzüm şiş...ayakkabılarım sıkıyor ((
neyse kızlar herkese güzel bir gün filiyorum... a.s.
melekciim hoşgeldin özlettin vallahi iletini dün aldım oğluşununda senin de iyi olmana sevindim canım.
zeseze aramıza hoşgeldin sağlıklı kolay doğumlar dilerim
dinacıım sende hoşgeldin nerelerdeydin özledik güzel yazılarını okumayı.ben şükür iyiyim şimdilik teşekkürler canım. allahım hepimizin bebeklerini zamanında versin kucağımıza
nihancıım yine neler araştırıp bulmuşsun bize... teşekkürler.
ben seni birazdan arıycam musaitsen eğer
kızlar ben geldim....
ben annemlerdeyim bikaçgün daha burada kalıcam...kızlar ben çok şiştim yaaa..(( evlilik yüzüğümü falan takamıyorum şişlikten. sizlerde böyle misiniz? bikaçgün öncesine kadar hiçbişey yoktu ama şimdi elim yüzüm şiş...ayakkabılarım sıkıyor ((
kızlar ben geldim....
cnm nerelerdeydin?hoşgeldin :))) herkes iyi şükür
trend izne ayrıldı,kezbançay geçenlerde bir doğum riski atlattı,kalachakra işten ayrıldı o da artık evde keyif yapıyor,pesiastrumların evde badana başladı,ben 2 gün önce düştüm ama korkulacak bi şi yok,süse evdeymiş devamlı yatıyomuş,maviş şu anda hasta...
kızlar aklıma bunlar geldi,gelmeyenleri de siz tamamlayın ilk bebeğim için..
herkese merhabalarrr güzel annelerimm hafta sonu yazıları takip edip yazamamıştım,dünde okul işlerimden dolayı çok yogundumm ama bugünn geldimm oo bir sürü yazmışsınızz okudum okudmm yeni bitti a.s
şimdi nihancımdan kopya çekecegimm yerimseniben neler olmuş diyee. öncelikle nihancımm sana çok geçmiş olsunn aman kendine çok dikkat et canımcımm. seninle bir türlü msnde karşılaşamadıkt.
özgecimm sende dikkat et boyaların içinde fazla kalıpta etkilenme tatlımm.
süse hoşgeldinn canımm geçmiş olsunn iyi olmana sevindim ama yinede evde dikkat etmeye devam.
maviş sanada çok geçmiş olsun canımm bugünlerde havalardanmıdır nedir bende kendimi pek iyi hissetmiyorum bugün.
aramıza yeni katılan isimlerini hatırlayamadıgım yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz güzel paylaşımlar diliyorum.
kezbancımm siz dinlenmeye devam ediyorsunuz ve bebişlerimizle saglıgınız yerinde inşllah.
elif(ünvere),dark elif, nar- beyza,çilek,gamzeki,dina,ilk bebegim ismini hatırlayamadıgım arkadaşlarım iyisinizdir inşllah.
nuraycım(wrose) ne güzel hesaplama yapmışsınız kezbanımızla aman benimde hep aklım karışıyorr şu hesap işlerinden bende ticaret lisesi muhasebe mezunuyumm ama pek sevmiyorumm.umarım sizde iyisinizdir güzel annem.
havvacıgımız annesindeymişş ne güzell bende geçen hafta biraz şişlik vardı ve sadece ayaklarımdaydı çok şükür bu hafta hiçbirşeyim yok.
sanem(panik atak)ne güzel beslenmene dikkat ediyormuşsun fazlada kilo almamışsın süperr.
trend aylinimizde inşllah iyidir.
kızlarr çok mu yazdım nee çenem düştü sanırım yinee. neyse ismini unuttugum arkadaşlarım alınmasınlar sakınn herkes bebişleri ile saglıklı ve mutludur inşllah herkesi çoook öpüyorumm.
herkese merhabalarrr güzel annelerimm hafta sonu yazıları takip edip yazamamıştım,dünde okul işlerimden dolayı çok yogundumm ama bugünn geldimm oo bir sürü yazmışsınızz okudum okudmm yeni bitti a.s
şimdi nihancımdan kopya çekecegimm yerimseniben neler olmuş diyee. öncelikle nihancımm sana çok geçmiş olsunn aman kendine çok dikkat et canımcımm. seninle bir türlü msnde karşılaşamadıkt.
özgecimm sende dikkat et boyaların içinde fazla kalıpta etkilenme tatlımm.
süse hoşgeldinn canımm geçmiş olsunn iyi olmana sevindim ama yinede evde dikkat etmeye devam.
maviş sanada çok geçmiş olsun canımm bugünlerde havalardanmıdır nedir bende kendimi pek iyi hissetmiyorum bugün.
aramıza yeni katılan isimlerini hatırlayamadıgım yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz güzel paylaşımlar diliyorum.
kezbancımm siz dinlenmeye devam ediyorsunuz ve bebişlerimizle saglıgınız yerinde inşllah.
elif(ünvere),dark elif, nar- beyza,çilek,gamzeki,dina,ilk bebegim ismini hatırlayamadıgım arkadaşlarım iyisinizdir inşllah.
nuraycım(wrose) ne güzel hesaplama yapmışsınız kezbanımızla aman benimde hep aklım karışıyorr şu hesap işlerinden bende ticaret lisesi muhasebe mezunuyumm ama pek sevmiyorumm.umarım sizde iyisinizdir güzel annem.
havvacıgımız annesindeymişş ne güzell bende geçen hafta biraz şişlik vardı ve sadece ayaklarımdaydı çok şükür bu hafta hiçbirşeyim yok.
sanem(panik atak)ne güzel beslenmene dikkat ediyormuşsun fazlada kilo almamışsın süperr.
trend aylinimizde inşllah iyidir.
kızlarr çok mu yazdım nee çenem düştü sanırım yinee. neyse ismini unuttugum arkadaşlarım alınmasınlar sakınn herkes bebişleri ile saglıklı ve mutludur inşllah herkesi çoook öpüyorumm.
nihancımm sorma okula gidip gelmek biraz zor oluyor gerçektenn bakalım haftaya kapanıyor okullar ögrencileri gönderip kendimiz devam edecegiz artık.hoşgeldin aslıcım :) sıcaklar başladı ya okula gidip gelirken kendine dikkat et. msn'e pek girmiyorum inşallah karşılaşırız şekercim :)
kezbancımmm ooo bende unutkanlııkk almış başını gidiyor normalde ama biraz nihandann kopya çektimm canımcımmm yerimsenibenaslıcıım hoşgeldin canım
ne güzel yazarmış kimseyi de unutmazmış benim arkadaşım. hayranım size ben unutuyorum olan biteni böyle uzun yazamıyorum:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?