2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben geldim....
bakıyorumda beni hiç merak eden olmamış ((((
neyseeeee... :dilçikar:
ben annemlerdeyim bikaçgün daha burada kalıcam...kızlar ben çok şiştim yaaa..(( evlilik yüzüğümü falan takamıyorum şişlikten. sizlerde böyle misiniz? bikaçgün öncesine kadar hiçbişey yoktu ama şimdi elim yüzüm şiş...ayakkabılarım sıkıyor ((
neyse kızlar herkese güzel bir gün filiyorum... a.s.

Annişler tek tek bulamıyoum sayfalar çok birikmiş.Rahatsızlanan başından can sıkıcı bişeyler geçmiş olan tüm annelere geçmiş olsun diyorum...(kimseyi unutmuş atlamış olmak istemediğim için genel yazıyorum..)Bol bol saglık huzur mutluluk 0 risk diliyorum...

Bebişlerinizin kilolarıda olması gereken kiloda olssun eksik olmasın inşallah...

melekciim hoşgeldin özlettin vallahi iletini dün aldım oğluşununda senin de iyi olmana sevindim canım.

zeseze aramıza hoşgeldin sağlıklı kolay doğumlar dilerim

dinacıım sende hoşgeldin nerelerdeydin özledik güzel yazılarını okumayı.ben şükür iyiyim şimdilik teşekkürler canım. allahım hepimizin bebeklerini zamanında versin kucağımıza

nihancıım yine neler araştırıp bulmuşsun bize... teşekkürler.
ben seni birazdan arıycam musaitsen eğer

bende 29.haftamdayım oğlum hızla büyüyor karnım çok gergin.dün aynı kattaki komşuyla karşılaştık2 aydır falan görmüyordu beni herhalde hafta yada günlerimin kaldığını düşündü tebessümle büyümüşsün dedi bi bakama nasıl hak vermeyim o kadar tombik görünüyorumki sırf karnım ama böyle kocaman.markete giderken bile bana bakıyolarmış gibime geliyor bendemi bir gariplik var nedir çokmu çabuk oldu herşey düşünmeden edemiyorum ben ağustosa kadar ne kadar daha irileşeceğim acaba((

cnm benim ben de aynı şeyleri düşünüyorum.geçen arkadaşıma gittiğimde kayınvalidesi bana az zaman kalmış gibi konuştu,dedim daha 2 ay var..kötü oldum demek ki baya bi büyüdük yaa Çok üzgünüm çoook

canımm hemende alınırmışş Şeniz hemen yok olacan di mi yine naniknanik
bende öyleyim 1 hafta oldu yüzüğümü çıkardım artık sıcaklardan canımm allahtan hep terlikleyim ayaklarım rahat en azından şimdilik yerimseniben

müsaitim cnm arayabilirsin,ütü yapmam gerek ama bugn içimden gelmiyor nedense :) lülülülülülü

havvacıım canııım sende hoşgeldin bitanesiii.

şişlikler hepimizde başladı herhalde ben zaten 40 numara terlik ve ayakkabı giyiyordum geçen hafta sonu 41 numara erke terliği aldım eşimde aldı aynısından takım olduk.

azıcık cicili bişeyler aradım ama numara yoktu hatta fatih ürekten istesem dedim o da eskileri atmış erkek gibi giyiniyor :roflol::roflol::roflol:

böyle kocişimle tyakım takımtakılıcaaz bir süre

cnm hoşgeldin unutur muyuz seni hiç :) hatta ben aramayı düşünüyordum bugün seni nerelerdesin diye :)
ben de uzun süredir takmıyorum yüzüğümü.şişmedim ama kilo alınca parmaklarımda etlendi olmuyor,sıkıyor yüzükler

Elvincim hoşbulduk arkadaşım ,bebişin saglığı iyi bi sorun yok çok şükür..belim kaburgalarım filan agrıyor benimde ssadece..idare ediyoruz..hep ddiyorum bana olsun ne olacaksa bebeğim saglıklı gelişimini ssüdüründde ben çekerim her şeyi onun için diyorum ..katlanıcaz artık az kaldı sayılır...seninde iyi olmana sevindim..3tane sayfa açtım ayrı ayrrı..bi taraftan geriye dönük okuyorum bi taraftan yazıyorum:teselli:dikkatli olun kızlar aman kimselere bişey olmasın.verilmiş sadakan varmış bacım şüküt atlatmışsın.Allah korusun sizleri..
Kezbanım hoşbulduk canım benim,:teselli:dualarım ssizlerle..Allahın gözü bizlerden önce senin üzerinde olsun..sen 3 canlısın arkadaşım birde rahatızlıkların var..Allah koruun egemizi sudenazımızı sabırlı annelerini..
Yeni gelen arkadaşlarımızada selamlar,,aynı ddilekler sizler içinde geçerli agustos ayının kutsal nur yüzlü anneleri hepiniz hoşgeldiniz..:dance:
:teytey:

kızlar bu sitemi yavaş benmi yavaşım buraya hem yazıp aynı anda en son yazılanları okumayı benmi beceremiyom bilemedim walla:) geç yazıyom gibi geliyordda bana ..neyse beni idare edin böyle..
biraz meyve alıp gelimde sizle konuşurken azcık atıştırayım..

herkese merhabalarrr güzel annelerimm hafta sonu yazıları takip edip yazamamıştım,dünde okul işlerimden dolayı çok yogundumm ama bugünn geldimm oo bir sürü yazmışsınızz okudum okudmm yeni bitti a.s
şimdi nihancımdan kopya çekecegimm yerimseniben neler olmuş diyee. öncelikle nihancımm sana çok geçmiş olsunn aman kendine çok dikkat et canımcımm. seninle bir türlü msnde karşılaşamadıkt.
özgecimm sende dikkat et boyaların içinde fazla kalıpta etkilenme tatlımm.
süse hoşgeldinn canımm geçmiş olsunn iyi olmana sevindim ama yinede evde dikkat etmeye devam.
maviş sanada çok geçmiş olsun canımm bugünlerde havalardanmıdır nedir bende kendimi pek iyi hissetmiyorum bugün.
aramıza yeni katılan isimlerini hatırlayamadıgım yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz güzel paylaşımlar diliyorum.
kezbancımm siz dinlenmeye devam ediyorsunuz ve bebişlerimizle saglıgınız yerinde inşllah.
elif(ünvere),dark elif, nar- beyza,çilek,gamzeki,dina,ilk bebegim ismini hatırlayamadıgım arkadaşlarım iyisinizdir inşllah.
nuraycım(wrose) ne güzel hesaplama yapmışsınız kezbanımızla aman benimde hep aklım karışıyorr şu hesap işlerinden bende ticaret lisesi muhasebe mezunuyumm ama pek sevmiyorumm.umarım sizde iyisinizdir güzel annem.
havvacıgımız annesindeymişş ne güzell bende geçen hafta biraz şişlik vardı ve sadece ayaklarımdaydı çok şükür bu hafta hiçbirşeyim yok.
sanem(panik atak)ne güzel beslenmene dikkat ediyormuşsun fazlada kilo almamışsın süperr.
trend aylinimizde inşllah iyidir.
kızlarr çok mu yazdım nee çenem düştü sanırım yinee. neyse ismini unuttugum arkadaşlarım alınmasınlar sakınn herkes bebişleri ile saglıklı ve mutludur inşllah herkesi çoook öpüyorumm.

hoşgeldin aslıcım :) sıcaklar başladı ya okula gidip gelirken kendine dikkat et. msn'e pek girmiyorum inşallah karşılaşırız şekercim :)

aslıcıım hoşgeldin canım
ne güzel yazarmış kimseyi de unutmazmış benim arkadaşım. hayranım size ben unutuyorum olan biteni böyle uzun yazamıyorum:sm_confused:

ayyy kızlar bende çok şişimde bacaklarım ayaklarım daha bi şiştiler ya normalmi acaba..otursamda aykta durssamda çok şişiyorlar.bende habire çok yiyorum dikkat etmiyorum.. eşimin laflarından anlıyom bazen ne kadar şiştigimi..naniknanik
geçen gece eşim uyuyordu bende bacagımın birini (bakınız sadece birini a.s) üzerine attım.benimkide cılızzmı cılız bişey ..bu uykudan uyandı bir bagırtıyla :''camı aç boguluyom nefes alamıyom ne oldu filan diyor uyku serssemi ..bende anlayamadım önce ne biliim ben diyorum..bi baktı ki benim bacak üzerinde ''leen kaldır bunu burdan ölüyoom.çekici akut kim varsa ara gelsinler kurtarsınlar beni enkaz altında kalmışım haberim yok dedi.''ayy acayip şiştim yani hakvermedimde değil herife ama napim yedikçe kilo alıyom.veririm heralde çocuk olduktan sonra diye ümit ediyorum:roflol:

hoşgeldin aslıcım :) sıcaklar başladı ya okula gidip gelirken kendine dikkat et. msn'e pek girmiyorum inşallah karşılaşırız şekercim :)
nihancımm sorma okula gidip gelmek biraz zor oluyor gerçektenn bakalım haftaya kapanıyor okullar ögrencileri gönderip kendimiz devam edecegiz artık.
aslıcıım hoşgeldin canım
ne güzel yazarmış kimseyi de unutmazmış benim arkadaşım. hayranım size ben unutuyorum olan biteni böyle uzun yazamıyorum:sm_confused:
kezbancımmm ooo bende unutkanlııkk almış başını gidiyor normalde ama biraz nihandann kopya çektimm canımcımmm yerimseniben
bende bugün ögle uykusuna yatmayıp biraz liste yapayım diyorum.ben alışveriş için annemleri bekleyecegim onların gelmesine de bir ay var sizlerin aldıklarınıza bakacagımm alınacakları listeleyecegim.kardeşimde bir sürü şey getiriyormuş artık onlar geldiginde listeyi düzenleyip öyle alışverişe çıkarız. nihancıgımızın aldıgı süslerden şekerlerden alıp bende yapayım diyorum yaz tatilinde ugraş olur hem benim için.
nihancım ama mutlaka bir gün görüşelim tatlımm msnde çünkü senin gittigin yerlerin uygun olan yerlerin adreslerini isimlerini alayımki tatlım ona göre alışveriş sırasında çok lazım olacak havuzlu han ve o çevrelerden alışveriş yapmayı düşünüyorum ya bakalım nasip artıkk.
kızlarrr ben kendim hakkında karar verdim bugün ben çok gevezeyim anlaşıldı beni mazur görünn şekerlerimmm.Şeniz

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
ben henüz şişmedim ama 3. aydan itibaren tuzu bilinçli olarak kestim ve bol su içiyorum zannedersem ondan. ama çok normal ve havalar bu kadar sıcakken

merhaba, uzun süredir siteye giremiyordum, benim bebiş de 5 ağustosta gelecek
aşırı derecede kaşıntım var, kilodan değil alerjiymiş, her gün kremler sürüyorum, neredeyse bir kaşağı alıp belimi kaşıyacam, başımın ağrısı da cabası, bir de aşırı derecede işim var (İşyerim çok yoğun) bir an önce izne ayrılmak istiyorum ama sonra bebek doğunca ne yaparım diye doğum öncesi 5 haftayı sonraya aktaracam. size kavuştuğuma sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…