2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

asliii öğretmensin heralde ve çalışmaya devam.
ben de öğretmenim fakat 8. sınıflardı benim hep. onlar da tatil geçen hafta yoktular o nedenle laf aramızda 10 gündür yatıyorum:)Allah yüzüme güldü diyorum kendi kendime. şanslı bir hamileyim niye? kıyafetlerdeki moda da bu sene hep hamilelere göre giyim çok önemlidir yani bunalıma girerdim yoksa valla

Annişler bu şeker çikolata süslemesi nekadar tutuyor hazırları daha pahalı heralde..kendimiz yapsak nekadardır acaba.benim görümcem badem şekerinden bir sepet hazırlayacakmış kendi yapacakmış..çikolata daha pahalıya geliyor filan demişti...:uhm:

hoşgeldinn arkadaşım aramıza evt ögretmenim evt canım yaaa valla bu hafta yoklar rahatım bugün sabahtan bir saat dersim vardı okula gidip geldimm yattım sonraa rahatladım birazz.yarın sabahta rahatımm bu hafta hepten rahatızz çok şükür yoklarda iyiyiz.haftayada çogu ögrenci son hafta oldugu için gelmezlerde. senin branş nedir canım.benim müzik birde tahmini dogum tarihin nedir.

Türkçe benim branşım. 31 temmuzdan sonra, ben sezeryana karar verdim( korkak bi tavuk olmamdan dolayı) bi sürpriz olmazsa ağustosun 8 i istiyorum bakalım

canım bu konuda en çok araştıran elvin. oldukça ucuza maletmiş ve çok güzel aldıkları. bence ona bir sor sen.ben de nihandan yardım istedim bu konuda sağolsun çok yardımcı oldu.

selam arkadaşlar ben geldimmm. aslında hep evdeyim ama işlerimi bitirip giremiyorum net e. ev hanımı olunca daha az vakit bulabiliyorum bilgisayar başına geçmeye. evin işi bitmiyoki bi türlüü.naniknanik ya kızlar ben gece uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum gece uykusuna hasret kaldım vallahi. sabah ezanında uykusuzluktan sızıyorum atık. bazen eşimin sabah işe gidişini bile duymuyorum. birde karnımın üst tarafı çok sızlıyo elimi değdirince bile acıyoo. üff ne kadar dertliymişim beeeesırnaşık şey

arkadaşlar kasılmalarınız başladı mı hazırlayıcı kasılmalar. bende felaket ya.bir de benim bebiş pozisyonunu almış ters dönmüş öyleeeeeee bekliyor. bu kasılmalar karnım tokken daha acı verici oluyor. ben de 18 den sonra bir şey yemiyorum

merhaba arkadaşım allerjin varmış geçmiş olsun . izininin çoğunu bebişin geldikten sonra kullanman güzel olur. ama kendini de çok yıpratma bence son haftalar zor geçecek

Türkçe benim branşım. 31 temmuzdan sonra, ben sezeryana karar verdim( korkak bi tavuk olmamdan dolayı) bi sürpriz olmazsa ağustosun 8 i istiyorum bakalım

benim branşımda müzik. dogum öncesi iznini kullanabiliyormusun izne ayrılmayı düşünüyormusun yani canımcım.

senin branş da zor ya. her sınıf bir saat onca öğrenci
benim doğum öncesi 19 haziranda alabilirim ama ben aktaracağım. tabi hepsini kullanamıyorum yaklaşık beş haftası heba oluyor. hesap kitap yapmayınca böyle oluyor. raporlarımı kullanacağım. ayrıca heyet raporlarıyla ben bir yılı tamamlama niyetindeyim. doktorum da yardımcı olacak. ücretsiz almayacağım. diğerini de 9 hafta filan kullanabiliyorum. böyle saçma sapan işte 657 li olmak.
sonuçta hakkımız değil mi 8+8 ama yaz tatiline geliyor diye vermiyor meb. davalık aslına bakarsan.
dertliyim bu konuda başladım mı susmam.

ya bir de aslıcım(ismindir umarım) burada okudum bu ssk ya mensuplar süt parası işsizlik maaşı filan bişiyler alıyorlar biz de yok di mi? bu ne iş ya anlamadım ben? sosyal kurumlar birleşti sözde. üç çocuk yapın diyolar bi de yaaa... iznimi ye bir kuruş yardım yapma ki o kadar kesintimiz var emekli sandığına. bak çok kızdım heeee, ben oğliş tekmeliyo vallaaaaaaaa

evt sorma canım yaa benimde 3 haftam yanıyor. 13 hafta dogum sonrası kullanacagım sonrasında bende drumla konuşmadım ama devlet hastanesi dru özeline gidiyorum konuşursam belki bende bir seneyi heyet raporuyla kapatabilirim inşllah.zaten birinci dönemi iznimle çok az bir raporla tamamlıyorum geriyede ikinci dönem kalıyor oda zaten 3 ay onuda hallettikmi tamamdır inşllah herşey yolunda giderde sorun çıkmadan çözümleriz.sorma canım branş geregi tek okul bile kalamıyorum 2 okula gitmek zorunda kaldım bu sene.

evt canımm dogru tahmin ismim aslı. senin isim nedir? evt bende burdaki arkadaşlardan biliyorum süt parası alacaklarını ama bizlerde alıyormuyuz bilmiyorum bunun için en iyi bilgiyi bize sanem(panik atak)verebilir oda memur ve alıyor demişti diye hatırlıyorum ama emin degilim.

offfff iki okul çok kötü ya ben iki yıl evvel yaşadım onu kahretsin çok sinir bişiy.
doktorun kesin halleder (biraz duygusal ama naparsın) ücretsiz izin daha büyük dezavantaj.

zeynep ben. yok sanmam eşim müdür ( mevzuatı bilir o bakımdan mesleğini söledim)benim alamazsın diyor başka bişiy demiyor. o diyorsa doğrudur evimin direğiiiiiiiiiii o her şeyi bilirrrrrrrrrrrrrrrr:)))

zeynep ben. yok sanmam eşim müdür ( mevzuatı bilir o bakımdan mesleğini söledim)benim alamazsın diyor başka bişiy demiyor. o diyorsa doğrudur evimin direğiiiiiiiiiii o her şeyi bilirrrrrrrrrrrrrrrr:)))

memnun oldum zeynepp. inşşlaah dr izni halledebilir. gerçekten hiçbir haktan yararlanamıyoruz ne kötü sinir birşey.

Kızlar selam ben geldim...canım çok sıkkın geçen hafta genital temizliğimi yaparken vajina girişinde et beni şeklinde birşeyler çıktığının farkına vardım:1shok: bu ilk başta bana ağızda yanak iç kısmında sıcak birşeyler içildiğinde oluşan kabarıklıklar gibi geldi ..Ama bugün netten baktığımda kondilom adı verilen birşey olabileceğinden şüphelendim doktorumu aradım oda bakmamız gerekiyor dedi.Yarın gidicem neyse artık belli olucak fakat çok endişeleniyorum ,normalde eskiden yoktu olsa sonuçta görürdüm:1closedeyes: çok endişeleniyorum yaa dua edin inşallah kötü birşey çıkmaz Kondilom denen virüsse eğer rahim ağzı kanseri riski bile taşıyabiliyormuş:1shok:

çilekcim karnımın üst kısmı acıyor demişsin ayn ı acı 2 haftadır bende de var kezbanda da olmuş gecen dr a sordum bebeklerimiz dönmeye başladıgı için ayagı yukarıda oluyormuş(gerçektende ultrasonda baktı dr benim kızın bi ayagı tamda acıyan yerdeydi) tekmeleri kaburgaya baskı yapıyo bu yüzden etimiz acıyo.
baharcım canım geçmiş olsun umarım ciddi bişi çıkmaz. yarın ii haberini bekliyouz canım...

Canım,
içini rahat tut bu ara en ihtiyacımız olmayan sey kafamıza bişi takmak.
Hepimiz hamileyiz ve vücutlarımız bu değişikliğe farklı tepkiler veriyor. Sakin ol ve dr la gorusmeyi bekle. Eminim onemli bişi cıkmayacak.

Benimde meme başı ile ilgili sorunum var. DR a gideceğim.
içimizi rahat tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…