asliii öğretmensin heralde ve çalışmaya devam.
ben de öğretmenim fakat 8. sınıflardı benim hep. onlar da tatil geçen hafta yoktular o nedenle laf aramızda 10 gündür yatıyorum:)Allah yüzüme güldü diyorum kendi kendime. şanslı bir hamileyim niye? kıyafetlerdeki moda da bu sene hep hamilelere göre giyim çok önemlidir yani bunalıma girerdim yoksa valla
Annişler bu şeker çikolata süslemesi nekadar tutuyor hazırları daha pahalı heralde..kendimiz yapsak nekadardır acaba.benim görümcem badem şekerinden bir sepet hazırlayacakmış kendi yapacakmış..çikolata daha pahalıya geliyor filan demişti...:uhm:
merhaba, uzun süredir siteye giremiyordum, benim bebiş de 5 ağustosta gelecek
aşırı derecede kaşıntım var, kilodan değil alerjiymiş, her gün kremler sürüyorum, neredeyse bir kaşağı alıp belimi kaşıyacam, başımın ağrısı da cabası, bir de aşırı derecede işim var (İşyerim çok yoğun) bir an önce izne ayrılmak istiyorum ama sonra bebek doğunca ne yaparım diye doğum öncesi 5 haftayı sonraya aktaracam. size kavuştuğuma sevindim
Türkçe benim branşım. 31 temmuzdan sonra, ben sezeryana karar verdim( korkak bi tavuk olmamdan dolayı) bi sürpriz olmazsa ağustosun 8 i istiyorum bakalım
senin branş da zor ya. her sınıf bir saat onca öğrenci
benim doğum öncesi 19 haziranda alabilirim ama ben aktaracağım. tabi hepsini kullanamıyorum yaklaşık beş haftası heba oluyor. hesap kitap yapmayınca böyle oluyor. raporlarımı kullanacağım. ayrıca heyet raporlarıyla ben bir yılı tamamlama niyetindeyim. doktorum da yardımcı olacak. ücretsiz almayacağım. diğerini de 9 hafta filan kullanabiliyorum. böyle saçma sapan işte 657 li olmak.
sonuçta hakkımız değil mi 8+8 ama yaz tatiline geliyor diye vermiyor meb. davalık aslına bakarsan.
dertliyim bu konuda başladım mı susmam.
ya bir de aslıcım(ismindir umarım) burada okudum bu ssk ya mensuplar süt parası işsizlik maaşı filan bişiyler alıyorlar biz de yok di mi? bu ne iş ya anlamadım ben? sosyal kurumlar birleşti sözde. üç çocuk yapın diyolar bi de yaaa... iznimi ye bir kuruş yardım yapma ki o kadar kesintimiz var emekli sandığına. bak çok kızdım heeee, ben oğliş tekmeliyo vallaaaaaaaa
zeynep ben. yok sanmam eşim müdür ( mevzuatı bilir o bakımdan mesleğini söledim)benim alamazsın diyor başka bişiy demiyor. o diyorsa doğrudurevimin direğiiiiiiiiiii o her şeyi bilirrrrrrrrrrrrrrrr:)))
Kızlar selam ben geldim...canım çok sıkkın geçen hafta genital temizliğimi yaparken vajina girişinde et beni şeklinde birşeyler çıktığının farkına vardım:1shok: bu ilk başta bana ağızda yanak iç kısmında sıcak birşeyler içildiğinde oluşan kabarıklıklar gibi geldi ..Ama bugün netten baktığımda kondilom adı verilen birşey olabileceğinden şüphelendim doktorumu aradım oda bakmamız gerekiyor dedi.Yarın gidicem neyse artık belli olucak fakat çok endişeleniyorum ,normalde eskiden yoktu olsa sonuçta görürdüm:1closedeyes: çok endişeleniyorum yaa dua edin inşallah kötü birşey çıkmaz Kondilom denen virüsse eğer rahim ağzı kanseri riski bile taşıyabiliyormuş:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?