2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

baharcım korkma sakın, hemen kötüye yorup kendini üzme. Doktoruna git bakalım o ne diyecek, belki önemsizdir.

inşallah dediğiniz gibidir kızlar zaten çok tırsıyorum diye diye hep böyle kıl şeyler geliyor başımıza anlamadım valla yaaa jinokolji bölümünde okudumda ne kadar çok çıkan kişi varmış umarım bendeki kondilom denen virüs değildir eğer öyleyse normal doğum zor görülüyor

canım senin ne problemin var göğüsle ilgili ? ne zormuş kadın olmak:çok üzgünüm:

baharcımm canım yarın druna gidecekmişsin inşllah birşeyciklerde çıkmaz tatlımm. düşündükçe sanki hep bizde birşeyler oluyor zannediyoruz o yüzden hep pozitif olmak lazım canım.bu arada benimde gögüslerimde problem var uçları yok masaj yap diyorlar yapıyorum ama bakalım artık.

aslıcım inşallah canım çıkmaz yarın öğrenicez artıkk..

Göğüsleri dert etme bilirsin göğüs uçları çıktı şimdi ilk başta bebeğin alamazsa onu takarsın bir şekilde doyar karnı miniğinn:1hug:

Birde merak ettiğim benden süt felan gelmiyor tabi sıkıp bakmadım ama bir arkadaş söyledi ondan sıkmadğı halde akıyormuş buda farklılık gösteriyor galibaCADIARZU

merhaba arkadaşlarrrr nasılsınız bakalım:)biz şimdi hastaneden geldik...boğaz enfeksiyonu geçiriyomuşum(...antibiyotik ve birkaç ilaç daha verdi dr.......bebeğime zararı olur diye korkuyorum dr içebilirsin bişey olmaz dedi ama yine de içim huzursuzzz.bide yat dinlen dedii....hepiniz kendinize ve bebişlerinize dikkat edin .akşamdan beri çekiyorum bütün gece uyumadımm..hamileyken de hasta olmak zormuşş((bebişlerinize iyi bakınn byeeeeeeeeeeeee:)

Kızlar mesai bitti eve gidiyorum bende kendinize miniklerinize çok ii bakın benim için dua edin yarın saat 10da muayeneye giricem sizleri ve minikleri çok öpüyorum yarın görüşürüz

mavişim hoş geldin. geçmişolsun aman ilaçlarını ihmal etme enfeksiyon ilaçtan daha zararlı bebişlere. en kısa sürede atlatmanı dilerim.

baharcıım yarın iyi haberlerini bekliyoruz canım. hemen korkma öyle. benimde bu gün farkettim sivilce gibi bişiler var dr um aradı idrar kültür sonucumu söylemek için ona sordum idrarda enfeksiyon çıkış ondan olabilirmiş belki mikrobik bişidir kaygılanma.

aslıcım göğüs uçlarınla oynamak çok yanlışmış yapma bence doğumdan sonra pompa kullanırsın olmazsa endişelenme bebiş bulur onu anneesiiii

Son düzenleyen: Moderatör:
evet kızlar bende kezbana katılıyorum bana 5,5 aylıkken masaj yap dediler yaptım aynı gün süt geldi .sonra netten araştrdım dogru deilmiş gögüs ucu ile oynamak rahim kasılmasını başlatıyormuş sadece muhtemel dogum tarihine yakın zamanda yapılabilirmiş ama oda fazla deil sadece meme ucunu çıkarmak için meme ucu germe masajjı.. aklınızda olsun kızlar... ve süt gelmesi birazda pskolojik die biliyorum eger sütüm yok gelmio yada çok az derseniz gerçektende azalırmış her zaman olumlu düşünün ki olumlu olsun...

aslııııı sakın oynama erken doğumu tetikliyor benim hiççççççççççççç yok yani naparsan yap çıkmaz ben biliyorum( nerden biliyorum sormayın işte)). biz de öyle bir durumda silikon göğüs ucu takacağız artık böle kauçuk kauçuk ama naparsın en azından çaresi var hiç biri olmadı sağarız. oynama canım sakın

merhaba kızlar yazılarınızı okudum şimdi baharcım güzel haberlerini beklioruz mavişcim sanada çok geçmiş olsun
yazdıklarınızı okudumda idrar kültüründen felan söz ediyorsunuz benim doktorum bana hiç idrar tahlili yaptırmadı şimdiye kadar
bana bilgi verebilirmisiniz yaptırmam gerekenbirşey varsa mutlaka yaptırmak isterim

merhabaaaa idrar tahlilinde bişi çıkarsa idrar kültürü yapılıyo bende idrar tahlilinde şüphelenildiği için idrar kültürü istendi

veeeeeeeeeeee evet arkadaşlar bir bu enfeksiyon eksikti o da çıktııııı belkide doğumu bu da tetikledi.. artık gülüyorum halime vallahi:roflol: antibiotik başlıycaam. ben sağ salim doğurursam eminim kocaman alkışlarsınız beni... hatta derin bir ohhhh çekersiniz dimi. neyseki az kaldıı.

canım benim sağ salim doğuracaksin merak etme son aylarımız artık olacak bu günleri gülerik hatırlayacaksın merak etme bebişlerini kucağına aldığında
ya ben idrar tahlili bile yaptırmadılar ne zaman yapılması gerektiCADIARZU

inşallah canım yaa inşallah başka sorun çıkmaz artık.
idrar tahlilini iste bence sık sık yapılması lazım benim doğum dr.u da istemedi şeker için gittiğim dr istemişti orda enfeksiyon görününce kültür yapıldı.

:icecream::içelim::içelim:kızlar ii akşamlar nasılsınız kezban çok güzel bi site ymiş ben çok beğendim ninnilerde çok güzel
saol bu paylaşımın için ayrıca çok geçmiş olsun canım hiç korkma neler atlattın sen bunu da atlatırsın:icecream::asigim::asigim::asigim:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…