Canım,
içini rahat tut bu ara en ihtiyacımız olmayan sey kafamıza bişi takmak.
Hepimiz hamileyiz ve vücutlarımız bu değişikliğe farklı tepkiler veriyor. Sakin ol ve dr la gorusmeyi bekle. Eminim onemli bişi cıkmayacak.
Benimde meme başı ile ilgili sorunum var. DR a gideceğim.
içimizi rahat tutalım
canım senin ne problemin var göğüsle ilgili ? ne zormuş kadın olmak:çok üzgünüm:
Canım meme başımın birisi farklı su anda digerinden bakalım dr ne diyecek
belkide normaldir
baharcımm canım yarın druna gidecekmişsin inşllah birşeyciklerde çıkmaz tatlımm. düşündükçe sanki hep bizde birşeyler oluyor zannediyoruz o yüzden hep pozitif olmak lazım canım.bu arada benimde gögüslerimde problem var uçları yok masaj yap diyorlar yapıyorum ama bakalım artık.
merhaba arkadaşlarrrr nasılsınız bakalım:)biz şimdi hastaneden geldik...boğaz enfeksiyonu geçiriyomuşum(...antibiyotik ve birkaç ilaç daha verdi dr.......bebeğime zararı olur diye korkuyorum dr içebilirsin bişey olmaz dedi ama yine de içim huzursuzzz.bide yat dinlen dedii....hepiniz kendinize ve bebişlerinize dikkat edin .akşamdan beri çekiyorum bütün gece uyumadımm..hamileyken de hasta olmak zormuşş ((bebişlerinize iyi bakınn byeeeeeeeeeeeee:)
merhaba kızlar yazılarınızı okudum şimdi baharcım güzel haberlerini beklioruz mavişcim sanada çok geçmiş olsun
yazdıklarınızı okudumda idrar kültüründen felan söz ediyorsunuz benim doktorum bana hiç idrar tahlili yaptırmadı şimdiye kadar
bana bilgi verebilirmisiniz yaptırmam gerekenbirşey varsa mutlaka yaptırmak isterim
http://www.ailemiseviyorum.com/ninni.php
diğer sayfalarda gördüm. çok şeker bi site bebişin ismiyle ninni meyra sölemiş. tüylerim ürperdi ya. isim bulamayanlara da( ben gibi) yardımcı olacak bir yer
bi bakın
merhabaaaa idrar tahlilinde bişi çıkarsa idrar kültürü yapılıyo bende idrar tahlilinde şüphelenildiği için idrar kültürü istendi
veeeeeeeeeeee evet arkadaşlar bir bu enfeksiyon eksikti o da çıktııııı belkide doğumu bu da tetikledi.. artık gülüyorum halime vallahi:roflol: antibiotik başlıycaam. ben sağ salim doğurursam eminim kocaman alkışlarsınız beni... hatta derin bir ohhhh çekersiniz dimi. neyseki az kaldıı.
canım benim sağ salim doğuracaksin merak etme son aylarımız artık olacak bu günleri gülerik hatırlayacaksın merak etme bebişlerini kucağına aldığında
ya ben idrar tahlili bile yaptırmadılar ne zaman yapılması gerektiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?