2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlarr bilgileriniz için çok teşekkür ederim bundan sonra oynamam zeynepcim dedigin gibi gögüs uçlarından kullanırız artık ne yapalım.

canım benim nerelerdesin seeeen. bebiş nasıl?
ben artık korkmuyorum ne yapayım elimden gelenin en iyisini yapıyorum. mümkün olduğunca takmıyorum.
bu ninni sitesini de yeni gelen arkadaşımız zeseze önerdi hakikaten çok güzelmiş.

kızlar ben geldimm:teytey:
bugün ananemizle birlikte prensesimiz için ciciler aldık...
Haftayada beşiğini alıcak anannemiz :teytey:
Ama park yatak mı normal beşik mi alıcaz hala karar vermiş değiliz. aslında ben park yatakları pek sevmiyordum, çok basit geliyordu ama bugün bikaç bebek mağazasına uğradık o kadar güzel şeyler var ki ağzım açık kaldı.:))) bu kararsızlığımla ilgili konu açılmış, oradaki yorumlar çok bilgilendirici geldi...:))))
Haftaya da aldığımız cicileri yıkıcaz, ve yavaş yavaş çantamızı hazırlamaya başlıcaz.(geç bile kaldım herhalde:))
annelerim bunları sizlerle paylaşmak istedim.. çünkü sizleri bende minik prensesimde çok seviyoruz :))))

herkeslere iyi akşamlar diliyorummmmm...hepinizi çok öpüyorum a.s. a.s
.

merhabbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaa..canım arkadaşlarımmmmmmmm ve dünya tatlısı miniklerimmmmmmmmmmmmmma.s.
nihancımmmmmmmm öncelik senin çok geçmiş olsunnnnnn..hayatım ya allah korumuş valla..neyse ki sadece dizinle kurtulmuşsun aman canım dikkat et..
baharcım canım inşallah bişey çıkmaz allah korusun..
havvacım biz de seni seviyoruz iyi ki bu forum var.hepimiz biribirmizi tanımış olduk..
düşünceli arkadaşlarım benim beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim.a.s.
yorulmuştum ama dinlendim..bu sabah kahvaltıda arkadaşlarım vardı bebişli..onların üstünde tecrübe yapıyorum kızlarr..çok tatlılar yaaaaa..maşallah ama uyku çok önemli bebişler için..uyuyan ve uyumayan bebekler arasındaki farklar o kadar çok ki allah uyku versin miniklerimize...a.s
kezbancımmmmmm sancıların nasıl?okuduğum kadarıyla fena değil...sudenaz ve egem nasıl?
nuraycım,aslıcım,aylincim,sanemcim,elif(ünver),dark(elifti deil mi),çilekcim,mehtapcım ismini unuttuğum biri varsa kusura bakmasın iyisiniz değil mi canlarım?
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz allah sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsin..
ben yarın kısmetse kızımı görmeye bursaya gideceğim perşembede orada kalacağım..yazamazsam merak etmeyin çok özledim kızımı..çok heyecanlandım
öptüm şimdiden hepiniziŞeniz
tekrar yazarım daha gece uzunyerimseniben

iyi akşamlarr canlarımm ve minnikleri biz geldik.sizi çok özledik teyzelerii..:1hug:

nasılsınız bugün.inş iyisinizdir.Şeniz

oğluşumla beraber öptük hepiniziŞeniz

:icecream:

kezbancım geçmiş olsunna.s..ben bendan 4 hafta öncede idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştimmfisfisfis.antibiotik kullandım :1no2:..daha sonrada idrar kültürü istedi dr um ve şu an hiç bi şeyim yokk:teytey:.kendine ve bebişlerine dikkat et canım:1hug:.ben diyorum ağustos annelerine nazar değdi
galiba

aaa kezbancım canım geçmiş olsun.idrar yolu enfeksiyonu mu çıktı bir de!ah be bidenem nedir bu çektiğin..neyse az kaldı dayan bunlarla geçmiş olsun...çok öptüm...

tatlı rüyalar ben çıktım veeeeeeee yarın için şimdiden güzel bir gün dilerim.sağlıklı sıhhatli olur inşallah..hepinizi öptüm...

aaa kezbancım canım geçmiş olsun.idrar yolu enfeksiyonu mu çıktı bir de!ah be bidenem nedir bu çektiğin..neyse az kaldı dayan bunlarla geçmiş olsun...çok öptüm...

canım yaa sorma birde bu çıktı eksik bişi kaldımı geçirmediğim bilmiyorum...
antibiotik verdi dr ama içinde penisilin var benim penisiline duyarlılığım var. yarın dr a gidiceem hangi antibiotiği almalıyım diye test yapacakmış. ooooof ooooffffff

canım sen de dra gidiyorsun haydi bakalım güzel haberlerle gel canımcıım. berilimizi doya doya izle annesi

Kızlar merhaba, gündüz uğramadsım, ne kaynatmışsınız maşallah oku oku bitmiyor. Bütün annişler ve bebişleri çokkk öpüyorum , akşamdan beri temizlik yapıyorum , ancak net’e girebildim
Yarın akşam k.validemde kalacağım, gündüz belki işyerinden bağlanabilirim

Süsse Maus ,
hoşgeldin canım, çok merak ettik seni, canım sancısız günler diliyorum . öptüm çok , arada ses ver , bu kadar merakta bırakma ltf.

Elvinciğim , canım nasıl oldun ? ağrın varmı hala ,site için teşekkür ederim,
Bu arada , ilk bebeğm için özetine bayıldım, kıssadan haberdar oldu herşeycikten .:)

DİNA cığım yoktun bayağıdır , aman beline dikkat canım

Kalachakra , canım benim , bende geçen haftadan beri alyansımı takmıyorum, ıraktığı iz hala gitmedi ,üzülme bende şiştim , artık şişmeye çok meyilliyiz, dikkat olmalıyız

Aslıcığım canım sağol , sen nasılsın bebişin nasıl, sende şi mdi karne yoğunluğuda başladı dimi

1 süse maus-------01.08.08------erkek
2 tosbaa8 --------- 04.08.08--------erkek
3 olciş------------04.08.08------------
4 lifeblood-----04.08.08------kız
5 Wrose --------- 06.08.08--------erkek
6 bahar-kadir--------------06.08.08---------------erkek
7 panikatak --------- 08.08.08--------kız
8 shery456 --------- 08.08.08--------kız
9 ünal -------------08.08.08-----------erkek
10 trend-------------08.08.08---------erkek
11 tugbiş------------08.08.08-----------------erkek
12 Vera-------------08.08.08--------------kız
13 mesıimina---------------09.08.08--------------erkek
14 dalin2------------10.08.08----------erkek
15 wes---------------10.08.08----------erkek
16 dalin-2--------------------10.08.08
17 bahar --------- 11.08.08 ---------kız
18 …dilek…---------11.08ç08----------kız
19 kışgüneşi-------------11.08.08----------
20 Realistgirl---------------12.08.08-----------------
21 Chandra-----------------12.08.08-------------erkek
22 güldeniz-----------kız------12.08.08
23 Pıtpıt--------15.08.08---------erkek
24 tulayagun --------- 15.08.08 -----------erkek- ( ilk prenssss)
25 Nerde---------------15.08.08------------------kız
26 Elvin--------------15.08.08-----------------kız
27 mehtapbaygus --------- 16.08.08 ------------kız
28 Sinser-------------17.08.08-------------------erkek
29 Sgselçuk----------------17.08.08-----------------kız
30 balkız-------------------17.08.08--------------------erkek
31 kezbancay---------------17.08.08-----------ikiz (hem kız, hem erkek )
32 kalachakra --------- 18.08.08 --------kız
33 nazocan25--------18.08.08----------
34 berenimiz ---------18.08.08--------kız
35 Nil1299 --------- 19.08.08 --------
36 unvere --------- 20.08.08 -------------kız.
37 mavişşş --------- 20.08.08 --------
38 elagözlüm --------- 20.08.08 ----------üçüz(erkek+ kız + erkek )
39 Beril82 --------- 22.08.08 --------kız
40 Çilek79---------22.08.08--------------kız
41 brn----------23.08.08------------
42 süer --------- 25.08.08 --------
43 İlayna ------ 25.08.08 ---------------------kız
44 Diloşum------------23.08.08-------------Kız
45 Eylülüm127 --------- 26.08.08 --------
46 Neslihan1983---------------26.08.08--------------
47 cicek35---------------------26.08.08------------------erkek
48 etki-----------------27.08.08----------------erkek
49 asliiii ---- 29.08.08 -----erkek.
50 pediastrum----29.08.08------kız
51 mavigun-82-------29.08.08----erkek
52 barzey --------- 30.08.08------kız
53 Dilek286---------------30.08.08----------------
54 İlkbebeğim-----------------31.08.08------erkek

seherb----------------ikiz
melekcik
mededyarabbi

günaydın kızlar güzel bir gün olsun tekmeli ama ağrısız.
kezbancığım geçmiş olsun inşallah bunuda atlatacaksın.hamilelik bütün hastalıklarımızı çıkarıyor.
benimde ayaklarım hala şiş ne yapsam şişliği inmiyor haftaya doktora gidicem o zaman soracağım.az kaldıkça seviniyoruz ama daha zorlanıyoruz.neyse allah kuzucuklarımızı sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin.
bu arada ben de yüzümüğü takamıyorum bayadır

günaydınn güzell annelerrr ve bebişleri a.s.
kezbancığım geçmiş olsun cnmm umarım yarına kalmaz atlatırsın cnmm Şeniz
baharcığım iyi haberini bekliyoruz kötü bişeyler çıkmaz inş dua ediyorum cnmm Şeniz
güzel bir gün olur inşş arkadaşlarrr

kezban geçmiş olsun sana arkadaşım sorunlu bir gebelik galiba diğer sayfalardan hatırladığım kadarıyla.
ama pes etmek yok ki etmeyeceğin aşikar. Allahım beterinden korusun beterin beteri var.
bebişlerini kokluyorumyerimseniben

sağol cnm valla böyle bişeyi ilk senden duydum yoksa gidicektim doktora şimdi en azından önce telle görüşürüm sorarım derken aradım sordum doktorumun kendisi veriyormuş ama muayene de olursun 32 haftalık olucaksın dedi neyse haftaya belli olucak hepsi bakalım sağol canım

selam canım bişey sorucam sana Bursada hangi doktora geliyorsun ki sen yada hangi hastane ye bide doğumun Bursada mı olucaktı okumuştum çok öncelerden ama şimdi hiç hatırlamıyorum

günaydın arkadaşlar benim bi derdim var napayım hiç bilmiyorum ben Bursada normalde özel hastaneye gidiyorum hamileliğimin başından beri doğumdan sonra para alabilmek içinde eşim ssk mı ödüyor şimdi ben ssk lıyım yani ama doktorum ssk yı karşılamıyormuş ve hastane de çok yoğun ilgi ona olduğu içinde en pahalı doktor oymuş gerçekten de birisi o hastane de normal doğum yapmış 300 ytl ye ben ise 1000 ytl ye normal doğum yapıcam kısmetse geçenayda bi tanıdığımız ssk da doğum yaptı hiç para vermediler eşimde şimdi onu duydu diye bana özele gitme demiyor ama o parayı boşa gidiyormuş gibi görüyor bunu hissediyorum acaba diyorum hastanemi değiştirsem mi geçmi kaldım yada o kadar parayı ödesemmi doktorum paracı bu belli bide son anda dahada artarsa fiyat aklım çok karışık bana yardım edermisiniz?

gamzekicim hangi hastaneye gidiyosun sen..bende bursa acıbademe gidiyorum fakat çok kazıkk.doğum fiyatları epidural normal 4,900...epidural sezeryan 5,900.....ssk lılara da indirim yapıyolar ama çok az.((senin sölediğin fiyatlar uygun canımm..hangi hastane buu??

çekirge Doruk Hastanesine Gidiyorum Canim Acibadem En Pahali Hastane Zaten Sonra Da Jimer Pahali öyle Ama Benim Aklim çok Karişik Hiç Para Vermemek Te Var En Az 1000ytl Vermekte Var Heray Muayenem De 65 Ytl Ki Bu Ara 1 Aydan Az Bi Zamanda çağiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…