:icecream::içelim::içelim:kızlar ii akşamlar nasılsınız kezban çok güzel bi site ymiş ben çok beğendim ninnilerde çok güzel
saol bu paylaşımın için ayrıca çok geçmiş olsun canım hiç korkma neler atlattın sen bunu da atlatırsın:icecream::asigim::asigim::asigim:a.s.
merhabaaaa idrar tahlilinde bişi çıkarsa idrar kültürü yapılıyo bende idrar tahlilinde şüphelenildiği için idrar kültürü istendi
veeeeeeeeeeee evet arkadaşlar bir bu enfeksiyon eksikti o da çıktııııı belkide doğumu bu da tetikledi.. artık gülüyorum halime vallahi:roflol: antibiotik başlıycaam. ben sağ salim doğurursam eminim kocaman alkışlarsınız beni... hatta derin bir ohhhh çekersiniz dimi. neyseki az kaldıı.
aaa kezbancım canım geçmiş olsun.idrar yolu enfeksiyonu mu çıktı bir de!ah be bidenem nedir bu çektiğin..neyse az kaldı dayan bunlarla geçmiş olsun...çok öptüm...
Canım raporu özel doktorlar vermiyor. Benim kendi doktorumun dışında gittiğim başka bir doktorum daha var (ona arada gidiyorum çünkü çok pahalı 150 ytl) Bu doktor aynı zamanda ssk hastanesinin doktoru. Ben ona sordum bu rapor olayını. Biz burada vermiyoruz, 32+1 haftalıkken ssk hastanesine gideceksin, raporumu almaya geldim diyeceksin onlar seni ultrasona alıp bakıyorlar ve gerçekten günündeysen raporunu düzenliyorlar dedi. Yani kendi doktoruna gidip boşuna para verme derim ben.
merhabbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaa..canım
ben yarın kısmetse kızımı görmeye bursaya gideceğim perşembede orada kalacağım..yazamazsam merak etmeyin çok özledim kızımı..çok heyecanlandım
öptüm şimdiden hepiniziŞeniz
tekrar yazarım daha gece uzunyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?