2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doruk çok iyi diye duydum canımm .bence dr değiştirme hiç....maddi durumda çok önemlii..yinede sen biliceksin .ben dr ma çok alıştım.başkasına gitmek istememm..

KIZLAR BİŞEY SORACAĞIM BENİM AYAKLARIM ÇOK ŞİŞİYORYA HAZİRAN ANNELERİNDE DOĞUM YAPAN BİRİNİ OKUDUM ŞİMDİ AYAKLARIN ÇOK ŞİŞMİŞ BEBEĞE KAN GİTMİYOR DİYE DOĞUM YAPMIŞ DOKTOR.ŞİMDİ BAYA ENDİŞELENDİM ACABA BENİM BEBĞİMEDE KAN GİTMİYOMU:çok üzgünüm:

Bende Aliştim Ama Geçende Falan Acile Gittim Suyum Geliyormu Diye Kontrol Etti Ekstradan 60 Ytl Fark ödedim En Ufak Bi Testi Bile Para Yani Valla Kaç Gündür Huzursuzum Napayim Bilmiyorum

hamilelikte ayayk ve ellerin şişmesi normal diye biliyorumm canımyerimsenibenendişelen me sen..bişey olmaz allahın izniyle .tuz u fazla tüketme...bak diğer arkadaşlarda yazmışlar alyansımı takamıyorum diyee.aklına kötü şeyler getirme canım.için rahat etmezse dr ara sor derima.s.

günaydın herkese gamzeki ve maviş ben de yıldırım doruktan gizem yıldırım a gidiyorum ben de epidural sezeryan olucam kısmetse SSK lıyım 1050 YTL ayrıca ağrı pompası ve tüpleri bağlatma toplam 1250 YTL yi buluyormuş (benim ikinci doğumum o yüzden tüpleri bağlatıcam) bence çok fazla para değil önceki doğumum 6 yıl önce çekirge sigortada oldu genel anestezi ile gerçekten zorlandım arkadaşlar hem de çok acı çektim bence bu kadar paraya kıyın ama acıbadem gerçekten çok pahalı ama çekirge doruk ta bizimkine göre daha pahalıymış benim muayene ücretim 25 YTL vizite kağıdıyla gidiyorum gamzeki sen fatma güray a mı gidiyosun canım

benim de şişiyor canım akşama doğru artıyor şişlikler normal yani son aylardayız üstelik havalar sıcak takma kafanı

canım teşekkürler ama benim ayaklarımın şişi bazen öyle bi oluyo çok anormal gibi haziran annelerindeki o yazıyıda okuyunca baya tedirgin oldum.ne yapsam şişi inmiyor uzatıyorum kaldırıyorum suya sokuyorum hiç bişey indirmiyo sabahları bile kalktığımda şiş oluyo.gerçi doktorumu aradım idrar testi yapalım dedi.inşallah bişey çıkmaz bakalım öğleden sonra izin almaya çalısıcam dua edin kızlar baya telaşlandım

Ewt Canim Geçende Suyum Geldi Diye Acil Gittim Testle Bakti Ona 60 Ytl Istedi Muayene 65 Sonra Bide Idrar Tahlili Istedi Onu Yaptiramam Param Bitti Artik Dedim Sonra Muayene ücretini Geri Verelim O Zaman Bidahakine Verirsin Dedi şimdi Gidicem Doğum Iznimi Almaya Acaba 130 Ytl Mi Alirki Benden Off En Iyisi Oluruna Birakmam Galiba Neyse Kismette O Olucak Sonuçta Ssk Olsun Zübeyde Olsun Insan Gibi Muamele Duymadim Hiç Orasini Pek Istemiyorum Ama Kismet

Canim Sağlik Ocaklari Da Bakiyor şişliklere Içini Ferah Tut Bak Hergün Bişeyimiz çikiyor Ama Bunun Bebişlerimizi Etkileyeceğini Sanmiyorum Ayaklarini Genelde Yukarida Tutmani Isteyebilir Belki

mehtapçığım pozitif düşünelim cnmm yerimseniben inş kötü bişeyler çıkmaz dua edeceğim cnmm şimdiden geçmiş olsun a.s.

canım herşeyden önemlisi senin sağlığın ve içinin rahat etmesi.. sonuçta canımızı teslim ediyoruz di mi.. sakın içine sinmeyen bişey yapma ewet malesef ki herşey maddiyat olmuş ama acı çekerken kötü muameleyi hiçbirimiz hakketmeyiz .. güven çok önemli iyi düşün ona göre kararını ver cnm hayırlı doğumlar olsun hepimizeee a.s.

ya arkadaşlar dünde bahsetmiştim dr antibiyotik verdii.(boğaz enfeksiyonu için)....2-3 hafta öncede idrar yolu enfeksiyonu için kullanmıştım...bebişime zarar verir diye çok korkuyorummm(ne yapmalıyımm?????

ya arkadaşlar dünde bahsetmiştim dr antibiyotik verdii.(boğaz enfeksiyonu için)....2-3 hafta öncede idrar yolu enfeksiyonu için kullanmıştım...bebişime zarar verir diye çok korkuyorummm(ne yapmalıyımm?????

canım bebişini etkileyeceğini sanmıyorum ilaçlar ilk aylarda çok daha zararlı diye biliyorum ben , uzun süre kullanmazsan hiçbirşeycik olmaz cnmm hem yoksa drun vermezdi di mi yerimseniben büyük geçmiş olsun canım inşş 2 güne kalmaz geçerr :1rolleyes:

canım artık belli bir haftayı geçtik bebişlerimiz epey büyüdü mutlaka etkilenecekler ama ilk zamanki gibi değil enfeksoyndan etkilenmesinden çok daha iyi hap kullanmak bence
bu konuda doktorlarımıza biraz güvenmeliyiz

mehtapcım canım korkma ayak şişlikleri hepimizlde olan problemler ama şişliklerle birlikte tansyon yükselmesi varsa bu kötü bunu mutlaka ölçtürmelisin albim diyorlar sanırım buna doktoruna danış bu biraz tehlikeli oluoyr çünkü normalde nası çıkıyor tansyonun

benimde pazartesi günü şeker yüklemem var 3 haftadır diyetteydim şekerim düşsün diye dua edin lütfen düşmüş olsun yüksek şeker bebişleri zehirliyormuş inanın 3 haftadır şekerli tek birşey bile yemedim sadace meyvelerden alıyorum şekerimi gerekirse onuda keseceğim

canım demekki heryerde farklı, açıp sorduğun iyi olmuş.

inşallahh sonuçların düşük çıkarr canım senin içinde bebiş içindee a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…