Ewt Canim Geçende Suyum Geldi Diye Acil Gittim Testle Bakti Ona 60 Ytl Istedi Muayene 65 Sonra Bide Idrar Tahlili Istedi Onu Yaptiramam Param Bitti Artik Dedim Sonra Muayene ücretini Geri Verelim O Zaman Bidahakine Verirsin Dedi şimdi Gidicem Doğum Iznimi Almaya Acaba 130 Ytl Mi Alirki Benden Off En Iyisi Oluruna Birakmam Galiba Neyse Kismette O Olucak Sonuçta Ssk Olsun Zübeyde Olsun Insan Gibi Muamele Duymadim Hiç Orasini Pek Istemiyorum Ama Kismet
a.s.herkese merhabalaaaaaaar nasılsınız bu gün? ben sersem gibi oldum artık.....
dün dr bana penisilin içerikli antibiotik yazmış. benim penisiline duyarlılığım var. bu gün sabah dr uma gittik. bana penisilin dışında 1 tane antibiotik olduğunu onunda bu idrardaki mikroba etkisi olmıycağını söyledi. penisilin testi için araştırma hastanelerine gittik. 3 hastane gezdik allerji bölümünde yapılıyormuş bu test. ama en yakın tarih ağustos sonu veriyorlar. eee ben o zamana kadar çoktan doğururum yanii delirttiler beni yine. şifanın dr u da hamilelere allerji testi yapılmaz dedi kafam iyice karıştı. şimdi üniversitede tekrar idrar kültürüyapılacak sonucuna göre bakıcaaz dedi dr. yanii insana istirahat et diyorlar böyle süründürüyorlar vallahi şaştım artık. allahım bu son olsun ne olur.senağlama
size de güzel haberlerle gelmeyi çoook istiyorum ama ne yapıyım içinizi sıkmıyorumdur inşallah. rumuzumu değiştiriceem acıların kadını bergen olarak:roflol::roflol:
benimde pazartesi günü şeker yüklemem var 3 haftadır diyetteydim şekerim düşsün diye dua edin lütfen düşmüş olsun yüksek şeker bebişleri zehirliyormuş inanın 3 haftadır şekerli tek birşey bile yemedim sadace meyvelerden alıyorum şekerimi gerekirse onuda keseceğim
canım yemekteydim yeni geldim kusura bakma. Valla Fatma Güray için çok paracı diyorlar kimle konuştuysam öyle duydum eğer imkanın varsa benim gittiğim yere gel fiyatlar daha uygun ve doktorum da çok iyi
canım geçmişolsun inşallah şekerin düşük çıkar. korkma bebeğine bişi olmaz. benimde yüksek her gün ölçüyorum açlık ve tokluğu. açlığım biraz yüksek. hatta geçenlerde hastanede yattığımda 200den aşağıya inmedi.dr bir şey olmaz dedi. rahat ol canım eminim normal çıkacak.
yalnız dikkat et kilo verme diyetteyken ben yanlış diyetle 3 kilo verdim. sonra diyetisyene gittim.hamileliğin son aylarında kilo verilmezmiş.çok dikkat et diyetisyen gözetimindeyim şu an.şimdi baklava bile yiyebiliyorum.
kezbancım çok geçmiş olsun canım idrar yolları içinmi antibiyotik kullanıcaksın eğer içinde şüphe varsa başka bir doktora daha danış istersen penisilin dışında başka antibiyotik verirler herhalde
Kızlar merhabaaa ben geldimm ancak bitti işlerim doktora gittim sabah alttan muayene etti ve önemli birşey yok bir ay bakalım büyüme olursa o zaman duruma göre hareket ederiz dedi.
.Ben mantar varmı diye sorunca içeriye bir alet soktu (hep o koltuktan korkuyordumya aslında herşey tamamiyle psikolojik canımda yandı aslında ama kalkar kalkmaz geçiyor hepsi) ve enfeksiyon var dedi 2 ayımız kaldığı içinde ilişkiyi yasaklayıp vajinal fitil verdi bakalım fitilleri nasıl atıcaz aranızda fitil kullanan varmıydıCADIARZU
Bu arada dün destekleriniz için çokk teşekkür ediyorum hepinise sizi ve minikleri öpüyorumma.s.
nihancımm sorma okula gidip gelmek biraz zor oluyor gerçektenn bakalım haftaya kapanıyor okullar ögrencileri gönderip kendimiz devam edecegiz artık.
kezbancımmm ooo bende unutkanlııkk almış başını gidiyor normalde ama biraz nihandann kopya çektimm canımcımmm yerimseniben
bende bugün ögle uykusuna yatmayıp biraz liste yapayım diyorum.ben alışveriş için annemleri bekleyecegim onların gelmesine de bir ay var sizlerin aldıklarınıza bakacagımm alınacakları listeleyecegim.kardeşimde bir sürü şey getiriyormuş artık onlar geldiginde listeyi düzenleyip öyle alışverişe çıkarız. nihancıgımızın aldıgı süslerden şekerlerden alıp bende yapayım diyorum yaz tatilinde ugraş olur hem benim için.
nihancım ama mutlaka bir gün görüşelim tatlımm msnde çünkü senin gittigin yerlerin uygun olan yerlerin adreslerini isimlerini alayımki tatlım ona göre alışveriş sırasında çok lazım olacak havuzlu han ve o çevrelerden alışveriş yapmayı düşünüyorum ya bakalım nasip artıkk.
kızlarrr ben kendim hakkında karar verdim bugün ben çok gevezeyim anlaşıldı beni mazur görünn şekerlerimmm.Şeniz
mehtapcım canım korkma ayak şişlikleri hepimizlde olan problemler ama şişliklerle birlikte tansyon yükselmesi varsa bu kötü bunu mutlaka ölçtürmelisin albim diyorlar sanırım buna doktoruna danış bu biraz tehlikeli oluoyr çünkü normalde nası çıkıyor tansyonun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?