2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yemekteydim yeni geldim kusura bakma. Valla Fatma Güray için çok paracı diyorlar kimle konuştuysam öyle duydum eğer imkanın varsa benim gittiğim yere gel fiyatlar daha uygun ve doktorum da çok iyi

a.s.herkese merhabalaaaaaaar nasılsınız bu gün? ben sersem gibi oldum artık.....

dün dr bana penisilin içerikli antibiotik yazmış. benim penisiline duyarlılığım var. bu gün sabah dr uma gittik. bana penisilin dışında 1 tane antibiotik olduğunu onunda bu idrardaki mikroba etkisi olmıycağını söyledi. penisilin testi için araştırma hastanelerine gittik. 3 hastane gezdik allerji bölümünde yapılıyormuş bu test. ama en yakın tarih ağustos sonu veriyorlar. eee ben o zamana kadar çoktan doğururum yanii delirttiler beni yine. şifanın dr u da hamilelere allerji testi yapılmaz dedi kafam iyice karıştı. şimdi üniversitede tekrar idrar kültürüyapılacak sonucuna göre bakıcaaz dedi dr. yanii insana istirahat et diyorlar böyle süründürüyorlar vallahi şaştım artık. allahım bu son olsun ne olur.senağlama

size de güzel haberlerle gelmeyi çoook istiyorum ama ne yapıyım içinizi sıkmıyorumdur inşallah. rumuzumu değiştiriceem acıların kadını bergen olarak:roflol::roflol:

kezbancım çok geçmiş olsun canım idrar yolları içinmi antibiyotik kullanıcaksın eğer içinde şüphe varsa başka bir doktora daha danış istersen penisilin dışında başka antibiyotik verirler herhalde

canım geçmişolsun inşallah şekerin düşük çıkar. korkma bebeğine bişi olmaz. benimde yüksek her gün ölçüyorum açlık ve tokluğu. açlığım biraz yüksek. hatta geçenlerde hastanede yattığımda 200den aşağıya inmedi.dr bir şey olmaz dedi. rahat ol canım eminim normal çıkacak.

yalnız dikkat et kilo verme diyetteyken ben yanlış diyetle 3 kilo verdim. sonra diyetisyene gittim.hamileliğin son aylarında kilo verilmezmiş.çok dikkat et diyetisyen gözetimindeyim şu an.şimdi baklava bile yiyebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım yemekteydim yeni geldim kusura bakma. Valla Fatma Güray için çok paracı diyorlar kimle konuştuysam öyle duydum eğer imkanın varsa benim gittiğim yere gel fiyatlar daha uygun ve doktorum da çok iyi

öyle canım ama doğum fiyatları değişmezse benimki aynıymış şimdilik bakıcam artık olmazsa gelip yüzyüze görüşücem hastane ile sağol canım hayırlısı artık

kezbancım geçmiş olsun canım allah şu hastanelere insanı düşürmesinde onlarıda başımızdan eksik etmesin de ama doktorların eline kaldınmı işin zor hepimiz allaha emanetiz yüce rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inş. sende moralini yüksek tut arkadaşım

canım teşekür ederem içimi rahatlattın her ay 4 kilo alıyordum ama bu ay almadım pek sanırım şekerdenmiş neyse pazartesi herşeyi öğreneceğiz
bu arada senin durumunada üzüldüm bencede mutlaka başka bir doktora daha danış pelesirin olmayan antibiyotiklar ivardır birtane olurmu
bazı doktorlar belli ilaç firmaları ile anlaşıyorlar ısrarla o ilaçları veriyorlar ne kendini nede bebişlerini tehlikeye atma bence

arkadaşlar kaç gündür aklımda sormayı unutuyorum bebişelrimiz içinhazırlıkları yaptıkta
kendiniz için canta hazırlayanınız varmı belki daha önce görüşmüşsünüzdür formda gözümden kaçmış olabilir
neler hazırlamamız gerekiyor ne tavsiye edersiniz

teşekkürler nilalciim cananm
başka dr lara gittim zaten bu gün 4 tane hastane gezdik sabahtan beri...elimde bir liste var hangi ilaçlarda penisilin olduğu yazıyo. bana uyan 1 tane ilaç var oda bu mikrobu öldürmüyormuş. her ilaç gebelikte kullanılmıyorya o nedenle işim zor yanii

Son düzenleyen: Moderatör:
selam bütün annelerrr çok uzun zaman oldu sizleri görmyeli nasılsınız durumlarıız nasıl umarım herşey yolundadır ve herkez bebeklerinde iyidir :) özlemişim buraları..

kezbancım geçmiş olsun canım. sana neden antibiyotik verdiler anlamadım idrar tahlilinle mi alakalı? geçen bende idarar tahlili ve kültürü yaptırdım laboratuvardaki kız idrar yollarında iltahap var dedi dr gittim dr da hamilelerde iltihap çıkması normal dedi akıntımız fazlalaştı ya o yüzden tahlilde iltahap gibi görünüyomuş. sen yine başka bi dr daha danış canım peniselin hafif bi ilaç deil umarım herşey düzelir canım .....

selam kızlar nasılsınız bakalım güzel annişler?kezbancım geçmiş olsun canım yaa bendede olmuştu idrar yolu enf.dr.um tek kullanımlı toz vermişti adını hatırlayamıyorum canımama hemn faydasını görmüştüm ben..buarada annişler bebişimin beşiğini aldım p.tesi getircekler ve kurcaklar sizede hemem resmini koyarım.ben yarın sabah yazlığa gidiyorum p.tesi dönücez sizleri çok özlicem kızlar ben yokken kendinize dikkat edin emi.hee buarada ben birkaçgün önce özeldeki dr.uma gitmiştim yazmıştım sizede bebeiğimin kilosu orda 1 kilo 300 gr çıkmıştı.dün dayanamadım kendi çalıştığım hastaneye gittim radyoloğumuz saolsun uzunca bi süre inceledi oğluşumu herşey yolunda şükürler olsun burdada kilosu 1kilo 500 gr.çıktıayrıca oğluşumun suratı okadar net gözüktüki şaşırdım ağladım duygulanıp her şey belliydi ağzını açıp kapatıyodu yavrum:):)acaip duygulandım kızlar çok güzeldi hala etkisindeyim sizleerle paylaşmak istedim

Kızlar merhabaaa ben geldimm ancak bitti işlerim doktora gittim sabah alttan muayene etti ve önemli birşey yok bir ay bakalım büyüme olursa o zaman duruma göre hareket ederiz dedi.

.Ben mantar varmı diye sorunca içeriye bir alet soktu (hep o koltuktan korkuyordumya aslında herşey tamamiyle psikolojik canımda yandı aslında ama kalkar kalkmaz geçiyor hepsi) ve enfeksiyon var dedi 2 ayımız kaldığı içinde ilişkiyi yasaklayıp vajinal fitil verdi bakalım fitilleri nasıl atıcaz aranızda fitil kullanan varmıydıCADIARZU
Bu arada dün destekleriniz için çokk teşekkür ediyorum hepinise sizi ve minikleri öpüyorumma.s.

Bu arada kezbancım en yakın zamanda o enfeksiyon illetinden kurtulman dileğiyle canım geçmişe gidip okuyorumda benden önce bayaaaa bi yazılmışş yetişemiyorumm:))

baharcım çok geçmiş olsun canım

tamam cnm haberleşiriz.hatta sana telefonumu mail atarım sen de bana at,msn de oldugumuzda çaldıralım birbirimizi

aylinciim bebişin kooooocaman olmuş gözünaydın canım. haydi iyi tatiller dikkat et kendine bizde seni özliyceez

unverciim benim her ilacı kullanamama gibi bir problemim var özellikle penisilin bayıltıyor beni ben hayatımda 1 kez antibiotik kullandım o da eritrosin diye bir ilaç ama şu anda işe yaramıyor. ilacın etkisi yetersiz bu enfeksiyona bir de purinol verdi dr sandoz gibi bişi onu içiceem, benim dr da akıntıdan olabilir dedi ben yinede kültür istedim kültürde mikroplar çıkıyo. benim kültür sonucunda da bir kaç tane var.ondan ilaç almak zorundayım.enfeksiyon bebişlere çok zararlı.

bennaycıım hoşgeldin.biz iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl?

baharcıım geçmiş olsun canım.bak korkulacak bişi yokmuş.. fitil ben kullandım akıntım için ama bir aplikatör içindeydi kolayca atabilmiştim. elinle yapıcaksan sırt üstü yatıp dizlerini kendine çekerek yap bence.

normalde tansiyonum normal çıkıyor.sende antalyadaymıssın canım merkezdemisin hangi hastaneye gidiyosun

merhaba güzell annelerimm kezbancımm yaaa seni niye ugraştırıyorlarr tatlımm bunlarıda atlatacaksınızzz bebişlerimizz maşallah çok güçlüü.maviş tekrar geçmiş olsun canımm. baharcım bak ne güzel haberle gelmişsinn allahın izniyle hiçbirşeycikte olmaz inşllah.
birde arkadaşlar geçen sene dogum yapan bir arkadaşıma bugün bebişi sevmemek gerekiyormuş dedim evt dedi sevebilirsin ama aşagıdan yukarıya dogru okşa yukarıdan aşagıya degil dedi sizlere ileteyim istedim. nihancımm iyi düşünmüşsün canımm mailini bekliyorum. bu arada banada baby stardan 2 tane deneme bezi göndermişler arkadaşlar.
herkesi ççoook çok öpüyoruzz. Şeniz

baharcığım hadi bununla geçmiş olsun cnmm kötü şeyler okuma bir daha bak insanın aklını nasıl karıştırıyorr inş en kısa zamanda geçer a.s.
kezbancığımm yaa seni niye bu kadar yoruyorlar bunlarrr sabır sabır canım az kaldı geçecek bu günlerde güzel günler seni ve bebişlerini bekliyorrr cnmm..
aylinciğim canım tocaman yapmışsın oğluşunu yer onu teyzesi hayırlı olsun beşiğiniz bitanem mışıl mışıl uyusun oğlun içinde bizim oğlanın odası kurulmuştu zaten ama hazırlıklara başlamadık daha haftaya başlayacağım süsleme işine inşş..
aslıcığım baby star banada göndermiş 2 tane deneme bezinden :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…