aslıcıım, nuraycıım alıştık artık ne yapalım uğraşacak bişey veriyor allah ben yatmaktan sıkılıyorum ya ondan herhaldeyerimseniben. birşey değil bu gidişle yollarda doğacak bizim yaramazlar.hastane parasından yırmış oluruz dimii:roflol::roflol:
Kezbancım geçmiş olsun canım umarım bir an önce geçer, bol bol su iç belki kendi atar enfeksiyonu. Bende bugün şeker yüklememi yaptırdım, çok iğrençti aç karnına 1 küçük pet şişe şekerli su içmek. Benden de idrar kültürü istemişti onları da yaptırdım bakalım cuma akşamı alacağım sonuçları, umarım hepsi normal çıkar. Bu arada Maviş ve Trend arkadaşlarım sizlere de çok geçmiş olsun. Öpüyorum.
normalde Tansiyonum Normal çıkıyor.sende Antalyadaymıssın Canım Merkezdemisin Hangi Hastaneye Gidiyosun
bizde seni seviyoruz canımmm bak boşuna tedirgin oluyomuşsun 4-5 gün geriden gitmesine birara benimde öyleydi ama büyüdükçe farkı kapatıyolar canım.kızlar biz geldikkkkkk...
bende bugün kan ve idrar tahlili yaptırdım...
çok şükür hersey yolunda. bebeğim 40 cm olmuş vede kilosu 1397 gram kızlar....:teytey:
herzaman bebğimin ilerlemesi 4-5 gün geriden gelirdi fakat bu kez 1 hafta ileri çıktı :)))) benim kızımda tombalak olucak herhalde kızlar :)))
buarada son 2-3 kontrolümde bebeğin gelişi hep makat olarak görünüyor..canımı sıkmıyorum ama sanırım saneminde bebeğinin gelişi makatmış. doktorum son ana kadar hiç bişey belli olmaz dedi... ablamında son ayına kadar hep makat gelişti ama son ay baş gelişle normal doğum yapmıştı...
buarada forumda yazılanları pek kontrol edemiyorum kızlar... kaçırdığım şeyler için kusuruma bakmayın nolur... yarın evime geçicem.. bol bol okurum artık forumda yazılanları.
hadi sizleri çok ama çok öpüyor vede seviyoruz a.s.
kızlar biz geldikkkkkk...
bende bugün kan ve idrar tahlili yaptırdım...
çok şükür hersey yolunda. bebeğim 40 cm olmuş vede kilosu 1397 gram kızlar....:teytey:
herzaman bebğimin ilerlemesi 4-5 gün geriden gelirdi fakat bu kez 1 hafta ileri çıktı :)))) benim kızımda tombalak olucak herhalde kızlar :)))
buarada son 2-3 kontrolümde bebeğin gelişi hep makat olarak görünüyor..canımı sıkmıyorum ama sanırım saneminde bebeğinin gelişi makatmış. doktorum son ana kadar hiç bişey belli olmaz dedi... ablamında son ayına kadar hep makat gelişti ama son ay baş gelişle normal doğum yapmıştı...
buarada forumda yazılanları pek kontrol edemiyorum kızlar... kaçırdığım şeyler için kusuruma bakmayın nolur... yarın evime geçicem.. bol bol okurum artık forumda yazılanları.
hadi sizleri çok ama çok öpüyor vede seviyoruz a.s.
kızlarrrrrrrrrrrr bişe sorcam yaa babalar günü önümüzdeki pazarmı yoksa bi sonraki pazarmı:uhm:
kızlarrrrrrrrrrrr bişe sorcam yaa babalar günü önümüzdeki pazarmı yoksa bi sonraki pazarmı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?