2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn güzell annelerimmm güzel ve mutlu bir gün diliyorummm. bugün babamız evde uyuyorr ama geç kalkar sonrada dra gidecegiz inşllah.

aslıcıım bebişini görmeye mi gideceksiniiiz. heyecanlısındır şimdi.miniğin kaç gr bakalım annesiii?

bende dün birazcık sancılandım yine.10 dk. 1 ama 3-4 defa oldu eşim gelince bitti. psikolojikmidir nedir anlamadım:uhm:. eğer bebişler erken gitmek istemezse biz de pazartesi gidiceez dr a. bakalım kilomuz ne olmuşşşş?

Günaydınnnn güzel annelerrr ve kuzularııı
bizde biraz önce uyandıksabah 7 de kalkmıştık babamızla kahvaltı yaprtık sonra yolladık.bizde oğluşumla uyuduk:1hug:
nasılsınzı bugün.aman kezbancım dikkat et canını bişye sıkma.bebişler sizde biarz dahadayanın yaw:icecream:

a.s.

neriman cnm doğumgünün kutlu olsun...a.s.
öpüyorum hepinizi

oooh ne güzel oğluşunla keyif yapmışsınız. bu sıcakta da bol bol uyunur yapcak bişi yokki

ahhh ahh teyzesi sesini duymuşlardır inşallah. 1kaç haftacıık dayansalar daha

valla ya sıcakta insanın uyudukca uyuyası geliyor.

inş.canım sesimizi duymuşlardır...akıllı bebiş onlarr :icecream:inş vaktinde gelirlera.s.

merhaba arkadaşlarım ve cicişlerrrr:)))nasılsınızz???
neriman arkadaşımızın dpğum gününü kutluyoruzzz bizde:))nice mutlu yıllara(bebişinlee)
bu arada cumartesi de benim doğum günüm(en büyük hediye de OĞLUŞUM)
dünde evlilik yıldönümümüzdü babamız işi gereği şehir dışına çıktı.bizde ananemize gittikk.bana çiçek göndermiş annemlere canım kocamm(teşekkür ederim):))akşama geldi ben bu arada hala araba
kullanıyorum babmızı almaya gittikkk.birde kızlar dün yolda yürürken düştüm bennn(allaha şükür bişey olmadıııı:))

herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorummm arkadaşlarrr:)

a.s.mavişciim doğum günün şimdiden kutlu olsun canım.a.s.

evlilik yıl dönümünüz de kutlu olsun. evliliğinizin en güzel armağanı bebişinzle nice mutlu sağlıklı yıllar devirmeniz dileğiyleeee:içelim:

aman düşmelere dikkat geçmişolsun ucuz atlatmışsın. bence artık araba kullanma allah korusun ani fren yapmak bile risk. klava:
öpüyorum seni

Neriman'cim Ve Mavişçim Doğum Gününüz Kutlu Olsun Bide Geçmiş Olsun Maviş Hepimiz Allaha Emanet Olalim Git Gide Zorlaşiyoruz Evde Uyuyan Arkadaşlarima çok özeniyorum Ama Eşim Beni Birakmiyorki Sepet Gibi Taşiyor Yaninda

selam kızlar;
mavişşcim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun ve doğum gününüde şimdiden kutlarımm bebeğinle ailenle sağlıklı bir ömür diliyorumm canım
gamzecim valla bende özeniyorum evde uyuyanlara artık her gün çalışmayacağım bende mesela bugün öyle bir zorlandımki üşeniyorum resmen işe gitmeye angarya geliyorsırnaşık şey
kezbancım sen nasılsın canım bebişler ve senide öpüyoruma.s.
Dün akşam doktorun verdiği fitili attım canım aynı senin dediğin gibi parmaklık vardı korktuğum gibi olmadı anlayacağın ama sabah kalktığımda sanki hepsi eriyip akmış gibiydi:uhm:acaba bu şekildeki temizliyor bölgeyi.Bu akşam da deneyeceğim bakalım ne olucak..

Birde dün annemlerde kaldım kavga çıktı kapının önünde karısı 4,5aylık hamile olan bir çocuk polislere saldırdı kadıncağız düşük yapıyormuş korkudan çok üzüldüm umarım bebeği tutunmuştur ona..:1shok:

Kızlar bu arada dün benim doktor kontrolümden sonra ablamın doktoruna gittik çapaya..
ablamda böbrek yetmezliği vardı tahlilleri yapılmıştı göstermek için gittik doktoruna ve doktoru nakili uygun gördü aslında diyalize hiç girmedi .Vücut fonksiyonları çok iyi olduğu için diyalizden önce verici bulunursa dokular uyarsa ameliyat daha iyi dedi..Bugün babam gitti ablamla test yaptırmaya..

Bende isterdim ama hamile olduğum için tabiki olmuyor:1no2:
Bir kaç gönüllü daha çıktı şimdi onlarda yarın gidecekler test için...

Ve doktoru ameliyat olursa 1 yıl sonra bebek düşünebilirsiniz dedi :teytey:
Rabbim inşallah onada bu duyguyu yaşatır..Aslında tüm isteyenlerin ellerini boş bırakmasın Allah'ımm.
Hastaneden gelmişler şimdi aşşağıya çağırdı beni birşeyler içip geliris görüşürüs kızlar sizinlede paylaşmak istedim bu olayımızı..Dua edin lütfen en yakın zamanda dokuları uyan bir kişi bulabilirsek nakilden sonra ablam eski sağlığına dönücekkmişş
.

slm kızlarr dün bi ara girdim sonra bi şi yazamadım,hepinize güsel ve neşeli bir gün diliyorum :teytey:
okuduklarımı cevaplıyım :)
AYLİNcim oğluşun HAVVAcım senin de prensesin tocaman olmuşlar,maşallah ikisine de nihan teyzeleri ikisini de yesin :sm_cool: HAVVAcım prensesine aldıklarını da bizim için koymayı unutma cnm

MAVİŞcim geçmiş olsun cnm nsl oldu üşütme durumları biraz daha iyi msn? bu arada düşmüşsün geçmiş olsun onun için de .aman dikkat et cnm.kezbanın dediği gibi aslında artık araba kullanmasan da daha iyi olur.evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun cnmcım,kaç sene oldu?Allah mutlu sağlıklı seneler nasip etsin size bebeğinizle cnm a.s.

SEVDANKIZIM hoşgeldin tekrar aramıza cnm,geçmiş olsun bu arada

DİNAcım kendin yapınca süsleri daha uyguna geliyor.ben şeker malzemelerini 75 ytl ye aldım cnm 100 kişilik

ZEYNEPcim yatmak bana da eziyet geliyor. kalçamın iki yanı ağrıyor,bi taraftan bi tarafa dönmek ve tuvalete kalkmak acı veriyor. o yüzden de saçma sapan bi uyku oluyo benimkisi de

BAHARcım iyi olmana sevindim cnm,inşallah o dediğin şey bir daha ki kontrolde de gözükmez cnm. sen içini ferah tut,stres yapma kendine.fitil de iyi gelecek eminim Şeniz

BENNAYcım hoşgeldin nerelerdeydin,nasılsınız bakalım miniğinizle?

ÖZGEcim geçmiş olsun dileklerin için saol cnmcım.sizin boya işleri ne alemde,bitti mi? şimdi bursa'da miniğini görüyorsundur ne güsel ne kadar oldu acaba??

CANANcım inş şeker yüklemen düşük çıkar cnm

DARKcım iyiyim kuzum neyseki ucuz atlattım düşmeyi. sen nasılsın cnm?

kezboşum sen nasılsın cnm,sancın olmuş? şştttt ege ve sudenaz uslu durun bakıyım annenizi üzmeyin,sıkıldınız tamam ama accık daha durun bakıyım yeriniz de !!!
bu arada kezboşum hesap bilgilerini mail attım sana.

neriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doğum günün kutlu olsun cnm,sağlık ve mutlulukla tüm sevdiklerinle nice yaşlara cnm..bir daha ki yaş gününde aranızda minik bir varlıkta olur inş :)))

baharcım ablan adına çok sevindim cnm,inş bir an önce uygun biri bulunur. Allah sabır ve acil şifa versin. inş seneye de ablanın güzel haberlerini alır seviniriz cnmcım:) hep birlikte onun hamileliğini takip ederiz. ablana slmlar :) a.s.

Kezbancım aman dikkat et kendine canım, kasılmaların 10 dk da bir olmuş ben olsam paniklerdim çünkü baya kısa araları. Allahtan geçmiş babaları gelince, demekki sana yapıyolar nazlarını :)))

Nerimancım doğum gününü kutlarım. Maviş senin hem evlilik yıldönümünü hemde doğumgününü kutlarım. Aman kızlar düşmeler çok yaşanıyor dikkat edin.

Baharcım çok geçmiş olsun, umarım ablana uygun böbrek bulunur ve bir an önce sağlığına kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…