günaydınn güzell annelerimmm güzel ve mutlu bir gün diliyorummm. bugün babamız evde uyuyorr ama geç kalkar sonrada dra gidecegiz inşllah.
Günaydınnnn güzel annelerrr ve kuzularııı
bizde biraz önce uyandıksabah 7 de kalkmıştık babamızla kahvaltı yaprtık sonra yolladık.bizde oğluşumla uyuduk:1hug:
nasılsınzı bugün.aman kezbancım dikkat et canını bişye sıkma.bebişler sizde biarz dahadayanın yaw:icecream:
a.s.
neriman cnm doğumgünün kutlu olsun...a.s.
öpüyorum hepinizi
merhaba arkadaşlarım ve cicişlerrrr:)))nasılsınızz???
neriman arkadaşımızın dpğum gününü kutluyoruzzz bizde:))nice mutlu yıllara(bebişinlee)
bu arada cumartesi de benim doğum günüm(en büyük hediye de OĞLUŞUM)
dünde evlilik yıldönümümüzdü babamız işi gereği şehir dışına çıktı.bizde ananemize gittikk.bana çiçek göndermiş annemlere canım kocamm(teşekkür ederim):))akşama geldi ben bu arada hala araba
kullanıyorum babmızı almaya gittikkk.birde kızlar dün yolda yürürken düştüm bennn(allaha şükür bişey olmadıııı:))
herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorummm arkadaşlarrr:)
Kızlar bu arada dün benim doktor kontrolümden sonra ablamın doktoruna gittik çapaya..
ablamda böbrek yetmezliği vardı tahlilleri yapılmıştı göstermek için gittik doktoruna ve doktoru nakili uygun gördü aslında diyalize hiç girmedi .Vücut fonksiyonları çok iyi olduğu için diyalizden önce verici bulunursa dokular uyarsa ameliyat daha iyi dedi..Bugün babam gitti ablamla test yaptırmaya..
Bende isterdim ama hamile olduğum için tabiki olmuyor:1no2:
Bir kaç gönüllü daha çıktı şimdi onlarda yarın gidecekler test için...
Ve doktoru ameliyat olursa 1 yıl sonra bebek düşünebilirsiniz dedi :teytey:
Rabbim inşallah onada bu duyguyu yaşatır..Aslında tüm isteyenlerin ellerini boş bırakmasın Allah'ımm.
Hastaneden gelmişler şimdi aşşağıya çağırdı beni birşeyler içip geliris görüşürüs kızlar sizinlede paylaşmak istedim bu olayımızı..Dua edin lütfen en yakın zamanda dokuları uyan bir kişi bulabilirsek nakilden sonra ablam eski sağlığına dönücekkmişş .
bu arada kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)) 3.senemiz doldu!!!!
dünde bizim evlilik yıldönümümüzdü 2 yıl bittiŞenizartık bebişlerimizle birlikkte kutlucazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?