2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elvincim siziznde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara inşallah bebişinizle birlikte :))

nihancığım ve mavişş evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun cnmm nice mutlu huzurlu yıllara inş bebeğiniz ile birlikte a.s. Şeniz
nerimancığım canım seninde doğum günün kutlu olsun arkadaşımm kezbanında dediği gibi inş seneye miniğinizle kutlarsınız a.s.

nihancım ,mavişş evlilik yıldönmünüz kutlu olsun rabbim bebişlerinizle geçireceginiz uzun mutlu bi ömür nasip etsin. nerimancım seninde doğum günün kutlu canım..

nihancım ,mavişş evlilik yıldönmünüz kutlu olsun rabbim bebişlerinizle geçireceginiz uzun mutlu saglıklı bi ömür nasip etsin. nerimancım seninde doğum günün kutlu canım..

kızlar benim nerdeyse her gece ayagıma kramp giriyo magnezyumuda dzenli kullanıyorum ama nie fayda etmio. sizde de oluyomu? hele bu gece çok kötü oldum eşimide bi türlü uyandıramadım ( o kadarda çok çimdiklemişimki sabah kalktıgında beli acıyodu :) yazık kocişime.. ) kızlar nolcek böle yatakta dönmeye korkar oldum kramp girecek die..

walla aynen benimde öyle gece eşime diyorum bacağım kramp girdi ağlayacam o derece yani, oda tutmuş ayağımla oynuyorr :roflol: :roflol: gülermisin ağlarmısınn senağlama senağlama

bu arada kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)) 3.senemiz doldu!!!!

nihancııım tebrik ederim nice yıllaraaaaaaaa....
bebişin eşin ve tüm sevdiklerinle sağlıklı mutlu,güzel yıllar geçirmen dileğiyle seni seviyorum arkadaşım.:içelim:

baharcıım teşekkür ederim ben biraz sancılıyım da bebişler canavar gibi maaşallah.
fitili gece yapıp bir daha kalkmadıysan hiç bir şey olmaz sabah çıkanlar kalıntılarıdır bence merak etme arkadaşım.
bu arada ablan için acil şifalar dilerim. inşallah çok beklemeden bulunur donör. ablacığının da bebiş haberini verirsin bizlere allah gönlünüze göre versin..... dualarımız ablacığın için. hepimizden selam söyle o na.

gamzeciim daha sık olanları da yaşadığım için paniklemedim. baktım tekrarlıyor eşimi aradım hemen o geldikten sonra bir daha olmadı bu günde 2 kez oldu sabahtan ..dün çok yürüdüm ondan olmalı diye düşünüyorum ne yapayım her sancıda dr a gidememki evden çıkmadıkça daha güvende hissediyorum kendimi sanki hastanede hemen doğum olacak gibi geliyo biraz da korkuyorum galiba...

nihancıım hesap numarasını aldım teşekkürler eşim haftasonuna kadar yatırırım dedi size uyar dimii?

walla aynen benimde öyle gece eşime diyorum bacağım kramp girdi ağlayacam o derece yani, oda tutmuş ayağımla oynuyorr :roflol: :roflol: gülermisin ağlarmısınn senağlama senağlama

ayyy ilahi wrosecim güldürdün beniisırnaşık şeysırnaşık şeyvalla bu sıra benimde çok kramp giriyo eşim sporcu olduğu için bu işlerden anlıyo anında düzeltiyoo bacağımı:sm_cool:nasıl yapıyosun diyorum bizede çok oluyo diyo masörlerden öğrenmişşa.sayağımı düz tutuo ayak parmaklarımı içeri doğru kıvırıp tutuyo hemen geçiyoo arkadaşlar..denesin eşleriniz gerçekten yararı oluyoooooo:1rolleyes::teytey:​

a.s.arkadaslaaaaaaaaaaaaarrrr cok cok tesekkür ederim yaa, cok duygulandim vallahi. ben size cok alismisim, iyiki varsiniz. iyi dilekleriniz icin sagolun, hepbirlikte insallah...
sizleri seviyoruma.s.

KEZBANCIMM benim canim, simdilik ufukta pasta yok, 2 saat discideydik, esimin dis agrisi cok köytü tuttu, disci bir sürü islem yapti. eve geldk yatti simdi. misafirleri de bugünlük iptal ettim.haftasonu kutlama yapacagiz insallah... insallah allahim bize de yine kismet eder de seneye d.günümü hami$ olarak kutlarim..amiiin.. SENI COOOOKK SEVIYORUM minnoslarima da söyle bak teyzeniz sizi en kisa zamanda isirmaya, öpüp koklamaya gelecek de, ama azcikk daha dayansinlar icerde, suan teyzos gelemez de, oyy ben yerim minnos kuzucuklarimi yeriimm

MAVISS tatlim seninde gelecek dogumgünün ve evlilik yildönümünüz kutlu olsun, nice senelere insallahhh..

NIHANCIIIMM sizinde evlilik yildünümünüz kutlu olsun nice senelere insallah, oh bak insallah ELVININDE seneye sizinle olucak..ne güzel..

BAHARCIMM canim ablan icin cok cok gecmis olsun insallah allahim tez zamanda sifasini verir..

ARKADASLAR unuttugum konu olabilir, ee maglum yas gidiyo :)) kusuruma bakmayin hepnizi cok cok öpüyorum ve tabiiki icinizdei kipirtiyi yaratan o bebisleri daha COOOK öpüyorum

:enbuyukkk:

gamzecim teşekkür ederim maden suyunu hiç sevmem ama denicem mutlaka.
mavişş senin söylediğin tekniği akşam eşime anlatırım şayet bi daha oldugunda eşimi uyandırabilirsem uygularız..
baharcım ablana acil şifalar... dilerimki en yakın zamanda uygun vericiyi bulursunuz ablanda bian önce sağlıgına kavusur...
ayyyy cok sıcak var dışarıda az önce eşim geldi tetanoz aşımın 2. dozunu vurdurmaya gittik toplam yarım saat dışarıda kalmışımdır ama çok bunaldım allaha şükür evin içi serin yoksa ne yapardık... bu arada tansiyonum 10/ 6 çıktı hemşire düşük dedi ama ben bi anormallik hissetmiyorum hafif başım ağrıyo oda sıcaktandır sanırım. artık 3. dozumuzu vurdurmaya 6 ay sonra minik prensesimle birlikte gidicez inş..

nericiim ahhh arkadaşım ahh bu diş ağrısı da nerden çıktı şimdiiii.
bence barış seni kıskandı da ondanyerimseniben. şaka tabiii kıyamam ben arkadaşıma geçmişolsun dileklerimi ilet olur mu?
ama bir şeye sevindim pasta yiyemiyceksiniz oooohhhh ooohhhhh:sm_cool:

kezbancımm malesefff drum şehir dışındaymış ve pazartesi gelecekmiş bu hafta kaldı bende heyecanlanmıştımm ne güzell benneyaptımki
bu arada kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)) 3.senemiz doldu!!!!
nericimm dogum günün kutlu olsun canımm daha nicee mutlu,huzur dolu uzun senelere.
maviş canım seninde dogum günün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn allah mutlulugunuzu bozmasın.
nihancımmm sizinde evlilik yıldönümüz kutlu olsunn allahım mutlulugunuzu daim etsinn,bebişinizle huzur,mutluluk dolu nice senelere. a.s.

unverciim haydi geçmişolsun 2. aşını da olmuşsun. arada benim tansiyonum da 1er derece oynuyor ama normaldir bencede. bazen isyan ediyorum ya çıkıp gezemiyorum diye dün anladım çıkmamak daha iyiymiş. havalar çok sıcak cidden.allah çalışanlara sabır versin en kısa zamanda evlerinde dinlenirler inşallah.

aslıcıım olsun her işte bir hayır vardır. haftaya bebişin biraz daha büyümüş olur annesiii

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…