kızlar benim nerdeyse her gece ayagıma kramp giriyo magnezyumuda dzenli kullanıyorum ama nie fayda etmio. sizde de oluyomu? hele bu gece çok kötü oldum eşimide bi türlü uyandıramadım ( o kadarda çok çimdiklemişimki sabah kalktıgında beli acıyodu :) yazık kocişime.. ) kızlar nolcek böle yatakta dönmeye korkar oldum kramp girecek die..
teşekkür ederim canım arkadaşlarımmm:)))iyiki varsınızzzzzzz................
bu arada kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)) 3.senemiz doldu!!!!
Kızlar bu arada dün benim doktor kontrolümden sonra ablamın doktoruna gittik çapaya..
ablamda böbrek yetmezliği vardı tahlilleri yapılmıştı göstermek için gittik doktoruna ve doktoru nakili uygun gördü aslında diyalize hiç girmedi .Vücut fonksiyonları çok iyi olduğu için diyalizden önce verici bulunursa dokular uyarsa ameliyat daha iyi dedi..Bugün babam gitti ablamla test yaptırmaya..
Bende isterdim ama hamile olduğum için tabiki olmuyor:1no2:
Bir kaç gönüllü daha çıktı şimdi onlarda yarın gidecekler test için...
Ve doktoru ameliyat olursa 1 yıl sonra bebek düşünebilirsiniz dedi :teytey:
Rabbim inşallah onada bu duyguyu yaşatır..Aslında tüm isteyenlerin ellerini boş bırakmasın Allah'ımm.
Hastaneden gelmişler şimdi aşşağıya çağırdı beni birşeyler içip geliris görüşürüs kızlar sizinlede paylaşmak istedim bu olayımızı..Dua edin lütfen en yakın zamanda dokuları uyan bir kişi bulabilirsek nakilden sonra ablam eski sağlığına dönücekkmişş .
Kezbancım aman dikkat et kendine canım, kasılmaların 10 dk da bir olmuş ben olsam paniklerdim çünkü baya kısa araları. Allahtan geçmiş babaları gelince, demekki sana yapıyolar nazlarını :)))
Nerimancım doğum gününü kutlarım. Maviş senin hem evlilik yıldönümünü hemde doğumgününü kutlarım. Aman kızlar düşmeler çok yaşanıyor dikkat edin.
Baharcım çok geçmiş olsun, umarım ablana uygun böbrek bulunur ve bir an önce sağlığına kavuşur.
walla aynen benimde öyle gece eşime diyorum bacağım kramp girdi ağlayacam o derece yani, oda tutmuş ayağımla oynuyorr :roflol: :roflol: gülermisin ağlarmısınn senağlama senağlama
kızlar benim nerdeyse her gece ayagıma kramp giriyo magnezyumuda dzenli kullanıyorum ama nie fayda etmio. sizde de oluyomu? hele bu gece çok kötü oldum eşimide bi türlü uyandıramadım ( o kadarda çok çimdiklemişimki sabah kalktıgında beli acıyodu :) yazık kocişime.. ) kızlar nolcek böle yatakta dönmeye korkar oldum kramp girecek die..
Canım benim de çok kramp giriyor ayaklarıma ama ben madensuyuyla çözdüm olayı, madensuyu içtiğim günlerde kramp girmiyor, dedemden öğrenmiştim bunu uyguladım faydasını gördüm, istersen sende bir dene.
kezbancımm malesefff drum şehir dışındaymış ve pazartesi gelecekmiş bu hafta kaldı bende heyecanlanmıştımm ne güzell benneyaptımkiaslıcıım bebişini görmeye mi gideceksiniiiz. heyecanlısındır şimdi.miniğin kaç gr bakalım annesiii?
bende dün birazcık sancılandım yine.10 dk. 1 ama 3-4 defa oldu eşim gelince bitti. psikolojikmidir nedir anlamadım:uhm:. eğer bebişler erken gitmek istemezse biz de pazartesi gidiceez dr a. bakalım kilomuz ne olmuşşşş?
nericimm dogum günün kutlu olsun canımm daha nicee mutlu,huzur dolu uzun senelere.bu arada kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)) 3.senemiz doldu!!!!
gamzecim teşekkür ederim maden suyunu hiç sevmem ama denicem mutlaka.
mavişş senin söylediğin tekniği akşam eşime anlatırım şayet bi daha oldugunda eşimi uyandırabilirsem uygularız..
baharcım ablana acil şifalar... dilerimki en yakın zamanda uygun vericiyi bulursunuz ablanda bian önce sağlıgına kavusur...
ayyyy cok sıcak var dışarıda az önce eşim geldi tetanoz aşımın 2. dozunu vurdurmaya gittik toplam yarım saat dışarıda kalmışımdır ama çok bunaldım allaha şükür evin içi serin yoksa ne yapardık... bu arada tansiyonum 10/ 6 çıktı hemşire düşük dedi ama ben bi anormallik hissetmiyorum hafif başım ağrıyo oda sıcaktandır sanırım. artık 3. dozumuzu vurdurmaya 6 ay sonra minik prensesimle birlikte gidicez inş..
kezbancımm malesefff drum şehir dışındaymış ve pazartesi gelecekmiş bu hafta kaldı bende heyecanlanmıştımm ne güzell benneyaptımki
nericimm dogum günün kutlu olsun canımm daha nicee mutlu,huzur dolu uzun senelere.
maviş canım seninde dogum günün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn allah mutlulugunuzu bozmasın.
nihancımmm sizinde evlilik yıldönümüz kutlu olsunn allahım mutlulugunuzu daim etsinn,bebişinizle huzur,mutluluk dolu nice senelere. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?