nericiim ahhh arkadaşım ahh bu diş ağrısı da nerden çıktı şimdiiii.
bence barış seni kıskandı da ondanyerimseniben. şaka tabiii kıyamam ben arkadaşıma geçmişolsun dileklerimi ilet olur mu?
ama bir şeye sevindim pasta yiyemiyceksiniz oooohhhh ooohhhhh:sm_cool:
selam arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var 29.haftamdayım ve inanılmaz bir mide problemi çekiyorum sanırım gazlada sıkışınca acıdan ölüyorum.Sİzlerdede mide yanmaları oluyor mu en ufak bişi yediğiniz anda??? napacağımı biliyomusunuz?? reflüm vardı zaten benim omu azdı ne??
selam arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var 29.haftamdayım ve inanılmaz bir mide problemi çekiyorum sanırım gazlada sıkışınca acıdan ölüyorum.Sİzlerdede mide yanmaları oluyor mu en ufak bişi yediğiniz anda??? napacağımı biliyomusunuz?? reflüm vardı zaten benim omu azdı ne??
kıslar dark elf nerde görememdim bugünnnsengözlerimebaksanab
inş iyidira.s
evet nerde bu kıslarr,ecenas,seher göremiyorum :çok üzgünüm:
canım ben bursa askeri hastanesine geliyorum orada suat bey var bir özeline bir hastaneye gidiyorum..yani maternaya gidiyorum..selam canım bişey sorucam sana Bursada hangi doktora geliyorsun ki sen yada hangi hastane ye bide doğumun Bursada mı olucaktı okumuştum çok öncelerden ama şimdi hiç hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?