2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

a.s.bitanem benim de agiriyordu ya söylemistim sana, eh sonra bariski de tuttu, ama kadinlar daha dayanikli tabii, bi görsen halini ruh gibi ona sorsan ölcekti nerdeyse allah korusun. vallah ne yalan söyliyim ilk basta bende ilgi istiyo herhalde o yüzden böyle yapiyor dedim ama discideki halini gördükten sonra kiyamadim hiicc. tamam canim ilettim bile.
pasta olayina gelince bugün olmasada en gec yarin yerizzlülülülülülü, ama kiyamam yaaa bogazimdan gecmez bile... a.s.en güzel pastalari birlikte yeriz insallah canim yaa...geldigimizde bebisleri kutlariz iste...Şeniz

selam arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var 29.haftamdayım ve inanılmaz bir mide problemi çekiyorum sanırım gazlada sıkışınca acıdan ölüyorum.Sİzlerdede mide yanmaları oluyor mu en ufak bişi yediğiniz anda??? napacağımı biliyomusunuz?? reflüm vardı zaten benim omu azdı ne??

benay cım mide yanması birkaç haftadır bende de var canım sanırım bebişlerimiz büyüdügü için midemize daha fazla baskı yapıo ondan olabilir.benim genelde akşamları daha çok oluyo.bebegi olan bi arkadaşım son aylarda bebeklerin dönme hareketlerinden dolayı bulantının artıgını söylemişti ... ama seni çok fazla rahatsız ediyosa dr danış belki bi öneride bulunur...

bennaycım benimde vardı ama benim 3. hamileliğim olduğu için tecrübem az çok var nelerin midemde yanma yaptığını öğrendim mesela pulbiber hayatta tek bir tanesi bile beni mahvediyor o yüzden hiç kullanmıyorum artı koyu çay ve kahve bunu dışında biraz yanma normal bu aydan sonra çok fazlası olmasın da geçmiş olsun canım

bak canım ibrahim saraçoğlu'nun bir tedavisi var bu konuda ben denedim Allah razı olsun ondan anında kesildi( tabi reflüden kaynaklıysa) yanma başladığı anda iki yudum süt içeceksin ne eksik ne fazla. süt dolaptan ya da oda sıcaklığında olabilir. sıcak asla olmayacak ve tekrar söylüyorum İKİ YUDUM. umarım çare olur. geçmiş olsun

bende dayanmaya çalışıyorum işte en kötü doktoruma gideceğim evet bu ay artık göbeğimin bayağı şiştiğini düşünüyorum yediklerimde hazımsızlık yapınca canım çok yanıyor süttemi gaz yapıp şişiriyor acaba ya?? nebilim hayatt ilaç istemiyorum buyüzdende benay dayanabildiği kadar dayan diye kendime telkinde bulunuyorum (( yeteri bebeğim iyi olsun

canım benimde oluyor midemde ağrılarr oturamıyorum rahat.benneyaptımki

Nihancım mavişcimm evlilik yıldönümlerinizi kutluyorummm mutluluklar diliyorum bir ömür boyu bebişlerinizlea.s.a.s.

selam canım bişey sorucam sana Bursada hangi doktora geliyorsun ki sen yada hangi hastane ye bide doğumun Bursada mı olucaktı okumuştum çok öncelerden ama şimdi hiç hatırlamıyorum
canım ben bursa askeri hastanesine geliyorum orada suat bey var bir özeline bir hastaneye gidiyorum..yani maternaya gidiyorum..
kızlar ben geldim bebişimin sağlığı yerindeymiş..yanakları puf puf olmuş kızımın.naniknanik arkadaşımın oğluna baka baka benzettim galiba.
bir de sağ göğsümde sancı vardı ya!!benim bir yıl önce fibrokistler çıkmıştı göğsümde ama önemli değildi doktor yılda bir kez kontrol edelim demişti..ben de doktoruma sağ göğsüm sancıyor dedim..o da beni ultrasona gönderdi..ultrasona gittim radyoloji uzmanı bana biyopsi yapmalıyız dedi..ben tabi amanın oldum:sm_confused:.dktoruma çıktım söyledim o da dedi ki yapılmasa daha iyi dedi sonra da beni genel cerrahiye yolladı.gittim herkese göğsümü açar oldum zatennaniknanikona da açtık muayene etti kesinlikle biyopsi demez mi?eşimin suratı bembeyaz oldu ben unuttum bizim ufaklığı derdimiz göğsüm oldu..tabi biyopsi biraz riskli göründüğünden herkes panik oldu..tanıdığımız bütün doktor sağlıkçı varsa aradık..sonunda bursanın en ünlü genel cerrahından acil randevu aldık..ceyhun irgil duyan varsa bilir..ben hiç gerek olmadığını biliyordum gitmeyelim diyorum ama eşim kabul etmedi çok korktu sanırım..gittik adam bir güzel muayene etti yine açtık yanii:roflol:
sonra adam kesinlikle problem yok deyince eşim rahatladı..ama biyopsiyi yaptırın dedi..adam acayip ünlü bu konuda..ödüller almış türkiyeyi temsil etmiş bir hekim zaten muayene ücretinden belliydinaniknanikeşim 200 ytlyi verince ki bu da bana sağlıkçıyım diye indirimli fiyattı rahatladı..ben asıl ondan sonra strese girim..naniknanik
sonuçta bu aralar acayip açıldık bu gidip gelmeler eksikler derken hep bir masraf çıkıyor extradan neyse tabi sağlık diye eşim hiç önemsemedi ama ben sinir oldum..sonra biyopsi yaptırdım biraz acıdı ama ben acıya biraz dayanıklı olduğumdan hissetmemişte olabilirim..ağrı eşiğim biraz yüksek benim..aa ne çok anlattım değil mi?ama birikti 2 günde..sizin neler yazdıklarınıza bakamadım..az sonra hepsini okuyacağım..öptüm şimdilik..

özgeciim canım benim berilcik ton ton mu olacak yoksa ne güzeeel.
seni de koşturmuşlar arkadaşım bu gün geçmişolsun neyseki iyisin birşeyin yokmuş.
sen o dr masraflarını bana sor arkadaşım içim acıyor her hafta bişi çıkıyor başka dr lara gidiyorum tabi hep özellerine o da her biri 150 şer ytl cik. hastanede bakmıyolar yüzüne.birde hastanede yattım ya orda da yonttular bizi 2 günde 500 gitti. bir ayda 2 bin ytl gitti yanii.bebişlerime bişey alamadım dr lardan fırsat kalmıyoki... insana dokunuyo vallahi 15-20 dakika konuşup paracıkları götürüyolar.aman yinede allah eksik etmesin onları her şey sağlık için...
kim daha gevezeymiş gördünmü. bana laf verdin ya tmm artık
neyse

canlarım ben yatıyorum iyi geceler herkese
miniklerinizede huzurlu bir gece diliyorum

kezbancım canım çok sağol..iyi geceler..geçmiş olsun canım sana da!ahhh ahhhhhhhhh o paracıklarrrrrr..gözü çıksın paranın şekerim.ama sağlık yapacak bişey yok..eşim çok korktu bana bişey olacak diye neyse patoloji gelecek hafta çıkar..bişey çıkmaz dedi çok şükür ki doktor..ama kontrol altında olmalıymışım..gerekirse aralıkta kontrolden sonra büyürse alınacakmış kist'im...

Günaydin Canlarim Inş. Hepiniz Iyisinizdir özgecim Maşallah Tonton Bebişimize O Paralar Zaten Beni En çok Strese Sokan Ama Napalim Bebişlerimize Feda Olsun Onlara Bişey Olmasinda Babalarimiz Daha çok çalişçak Artik

günaydın arkadaşlar ve tatlı bebişler nasılsınız hepiniz, sıcaklar bastırmaya başladı Allah kolaylık versin hepimize, pediastrum çok geçmiş olsun canım masraflar belimizi büküyor haklısın ama önemli olan sağlığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…