Günaydın güzel anneler ve minik yeğenleria.s.
para konusundan bahsetmişsiniz ya tam canevimden vurdunuz beni:çok üzgünüm: Dün akşam eşimle para yüzünden biraz gerginleştik sonra barıştık gerçi ama küçücük şey yüzünden 1 saat ağladım, artık iyice hassaslaştım napayım. Sabah sabah şirkete geldim ve gereksiz bir insan üzerime geldiği için onunla da kavga ettim, kavgadan hemen sonra minik minik kasılmalar yaşadım ve çok korktum. Şimdi sakinim düşünmemeye çalışıyorum ama bebeğime bişey olurmu diyede endişeliyim. Nefret ediyorum artık bu şirketten, bir an önce bitsin alayım iznimi evimde ailemle huzurlu bir hamilelik geçireyim, kızımıda saçmasapan şeylerle huzursuz etmeyim istiyorum ama zaman geçmek bilmiyor. Off sizide sıktım sabah sabah ama sizede anlatmazsam çatlayacağım sinirimden, iyiki siz varsınız:enbuyukkk: Öptüm hepinizi canım arkadaşlarım benimŞeniz
bir de o var benim de iznim başlıyordu ama ben ertelettim 5 hafta daha çalışıcam bebekle daha fazla geçirmek için ama çok stresli değil benim ortamım sen sıkıntı çekme bence vakit geldiğinde hemen çık izine üzme kendini canım çabuk geçicek merak etme bak görürsün :)
kezbancım canım çok sağol..iyi geceler..geçmiş olsun canım sana da!ahhh ahhhhhhhhh o paracıklarrrrrr..gözü çıksın paranın şekerim.ama sağlık yapacak bişey yok..eşim çok korktu bana bişey olacak diye neyse patoloji gelecek hafta çıkar..bişey çıkmaz dedi çok şükür ki doktor..ama kontrol altında olmalıymışım..gerekirse aralıkta kontrolden sonra büyürse alınacakmış kist'im...
NURAYCIM dün herkes bişi yaşamış olumsuz,ben de evlilik yıldönümümüzdü ama kardeşim sağolsun güsel bitmesini engelledi.biz de onunla tartıştık. sabaha kadar gözüme uyku girmedi,ğladım.saat 6ydı uyanıktım sonra uyumuşum.11de kalktım düşündükçe gene gözlerim doluyor ağlıyorum,sinirlerim zayıfladı iyice galiba...
özgeciğimm berilimiz için çok sevindim herşey yolundave büyük geçmiş olsun bitanem allah korusun kötü herşeyden uzak olalım cnmm yaa kisten iyi haberlerle kurtulursun inş
gamze_lina canım yaa aynı kaderimi paylaştık seninle dün bi kıyamet işyerinde yaa inan saygısız biri yüzünden bebişi o kadar üzdüm ki anlatamam bi oğluma ağladım bide kendime kızdım ağladım moral falan yoktu akşam yani, bide üstüne eşimlede tartıştım düzeldi aramız tabi ama gelde bana sorr senağlama bugünde cuma evraklar etrafımda uçuyor hayırlısı ile şu günde biter inşş :çok üzgünüm:
hepinizii öpüyorum arkadaşlarr bugün uğrayamam daha a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?