2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm takvimime bakın kıslar atlamışız sona yaklaşıyoruz :teytey::dance: zate görünenden daha az kaldı aslında 12 gün önce sezeryan olucak Allahın izniyle yani 50 gün kaldı ama takvimde böyle görmek daha güzel ama bir de korkuyomuyum ne kafamçokkarıştı

Günaydın güzel anneler ve minik yeğenleria.s.

para konusundan bahsetmişsiniz ya tam canevimden vurdunuz beni:çok üzgünüm: Dün akşam eşimle para yüzünden biraz gerginleştik sonra barıştık gerçi ama küçücük şey yüzünden 1 saat ağladım, artık iyice hassaslaştım napayım. Sabah sabah şirkete geldim ve gereksiz bir insan üzerime geldiği için onunla da kavga ettim, kavgadan hemen sonra minik minik kasılmalar yaşadım ve çok korktum. Şimdi sakinim düşünmemeye çalışıyorum ama bebeğime bişey olurmu diyede endişeliyim. Nefret ediyorum artık bu şirketten, bir an önce bitsin alayım iznimi evimde ailemle huzurlu bir hamilelik geçireyim, kızımıda saçmasapan şeylerle huzursuz etmeyim istiyorum ama zaman geçmek bilmiyor. Off sizide sıktım sabah sabah ama sizede anlatmazsam çatlayacağım sinirimden, iyiki siz varsınız:enbuyukkk: Öptüm hepinizi canım arkadaşlarım benimŞeniz

Özgecim çok geçmiş olsun canım, Allahtan kötü bişey değilmiş iyiki gitmişsin doktora bak içiniz rahatlamış. Sağlık söz konusu olunca benim eşiminde parayı gözü görmez. Herşeyin başı sağlık iyi yapmışsınız.

Elifcim nerelerdesin canım yaa merak ettim valla 2 gündür yoksun.

Nilalcim ne güzel sen 32. haftana girmişsin, darısı başıma inşallah. 32 yi bir bitirseydim de izne çıksaydım hayırlısıyla süper olacak. Gel tezkereee...

CANIM geçmiş olsun yaa lütfen değmeyen kişiler için kendini ve yavrunu sıkıntıya sokma, eşlerimizle de bazen sorunlar yaşıyoruz işte napcan hassas dönemdeyiz ben de akşam kızdım eşime vurdum kapıyı çıktım dolaştım biraz onlar ne kadar anlayışlı olmaya çalışsalar da bizim sıkıntılarımızı anlayamazlar üzülcek bir şey yok ama dediğim gibi diğer değmeyen insanlar için hiç kendini üzme...

bir de o var benim de iznim başlıyordu ama ben ertelettim 5 hafta daha çalışıcam bebekle daha fazla geçirmek için ama çok stresli değil benim ortamım sen sıkıntı çekme bence vakit geldiğinde hemen çık izine üzme kendini canım çabuk geçicek merak etme bak görürsün :)

Doğru söylüyorsun değmeyen insanlar için kendimi gerdiğime değmez ama elimde değil işte canım yaa. İzin içinde şafak 29 inşallah. Ben izne çıkıcam ama bittikten sonra çalışmayacağım hep bebeğimle olucam inşallah, şirketle bu konuda anlaştım en başından. İnşallah arkadaşım, inşallah çabuk geçer.

üzülmeyin arkadaşlar bebişlerimizde üzülüyor gerçi çevremizdeki insanların düşüncesizliği en iyisi evde olmak aslında ama kaderimiz böyleymiş bende haftaya alıcam iznimi ama eşim bırakırmı bence bırakmaz

günaydınnnnnnnnnnnnnn en güzel anneler ve en tatlı minikleriiiia.s.
bugün herşey gönlünüzce olsun sağlıkla dolsun....
hepinize teşekkür ederim canım arkadaşlarım..nilalcim ,gamzecim çok sağolun allah sağlık versin..
eşler bazen anlayışlarını kaybediyorlar..demek ki onlarda para,nasıl olacak doğum,o bu derken geriliyorlar ve malesef bizden çıkartıyorlar.takılmayalaım desek te olmuyor eşimiz şu an bizim en büyük desteğimiz ister istemez herşeyi paylaşalım duysallığı da yaşayalım istiyoruz ama olmuyor onlar içlerinde bu mucizeyi taşımadıklarından duygu olarak çok bu olaya katılamıyorlar..
aman ne gevezeyim yine yazıp yazıp duruyorum.
dün okuduklarıma yazacaklarım var..
Nihancım,Maviş evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun ve allah nice 3ler 5ler hatta 50 yıllar nasip etsin..

Nericimm,Mavişcim doğum günleriniz de kutlu olsunnnnnnnn...allah sevdiklerinizle uzun sağlıklı ömürler versin..

Bennay reflüden şikayet etmişsin canım benimde ne yesem hemen yanma ve şişme yapıyor son zamanlarda ama o yüzden daha da az yemeye
çalışıyorum öğünleri çoğaltıp az az yiyorum..

Kezbancım ah canım yaa şimdide penisilin mi çıktı..buldunuz mu ilaç peki..allah şifa versin canım..inşallah bir an önce şikayetlerinde düzelme olur da son zamanlarında hamişliğin rahat edersin..

Aylincim beşik almışsın aaa ne güzel güle güle kullanın canım hem sen hem o tatlı miniğin..bu arada maşallah kilosuna..benimkinin de yüzü yanakları puf puf olmuş...

Baharcım geçmiş olsun.ablan içinde geçmiş olsun ama sonuç güzel olacak inşallah...mantar için tedavi kolay diye biliyorum..kısa zamanda geçer canım..
çok öptüm hepinizi...çok da özlemişim...Şeniz

Son düzenleme:

özgecim hosgeldin,a.s. masallah tombis olacak BERILIMIZ desene annesiii..
canim ya cok gecmis olsun.... ah su memleketimiz yokmu ya dr larimiz cok iyi ama
parasiz hicbirsey olmuyor malesef.. o yönden biz burda rahatiz..mecburi sigortamiz var her ay prim ödüyoruz dr faturasininda sadece %10 unu ödüyoruz..
tekrardan gecmis olsun öpüyorum

günaydın anneler, bebişler acıkmıştır hadi kalkın kahvaltı vakti.....he he he yerim ben onları...minik elli minik ayaklı afacanlar..

günaydın arkadaşlar ve minik prens ve prenseslerrrr.........herkese güzel.sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorummm:))

pediastrumm canım geçmiş olsunnnn....

slm güsel ağustos anneleri ve miniklerimmmmmmm
Bennay benimde ne yesem hemen yanma ve şişme yapıyor son zamanlarda bebişlerimiz büyüyor ya ondan cnm,geçmezse bence mutlaka druna danış tatlım
KEZBOŞum ben de seni seviyorum arkadaşım :)) havaleyi yptığında eşin bana haber ver de cnm ben de eşime söliyim.heyecanlanıyorum pzrts ege ve sudenaz'ıma bir şeyler alacağım diye :)))
ÖZGEcim beril tombilik oluyo desene,maşallah prensese.sana da geçmiş olsun tatlım,inş kistin küçülür cnm. bu arada badana işi bitti mi?
SANEMMMMMMMMMM nerdesin????
HAVVAcım bugün unutmadım seni nerdesin bakem :)))
ASLIcım telefonumu mail attım cnm,sende yolla bana..

özgeciğimm berilimiz için çok sevindim herşey yolunda ve büyük geçmiş olsun bitanem allah korusun kötü herşeyden uzak olalım cnmm yaa kisten iyi haberlerle kurtulursun inş
gamze_lina canım yaa aynı kaderimi paylaştık seninle dün bi kıyamet işyerinde yaa inan saygısız biri yüzünden bebişi o kadar üzdüm ki anlatamam bi oğluma ağladım bide kendime kızdım ağladım moral falan yoktu akşam yani, bide üstüne eşimlede tartıştım düzeldi aramız tabi ama gelde bana sorr senağlama bugünde cuma evraklar etrafımda uçuyor hayırlısı ile şu günde biter inşş :çok üzgünüm:
hepinizii öpüyorum arkadaşlarr bugün uğrayamam daha a.s.

NURAYCIM dün herkes bişi yaşamış olumsuz,ben de evlilik yıldönümümüzdü ama kardeşim sağolsun güsel bitmesini engelledi.biz de onunla tartıştık. sabaha kadar gözüme uyku girmedi,ğladım.saat 6ydı uyanıktım sonra uyumuşum.11de kalktım düşündükçe gene gözlerim doluyor ağlıyorum,sinirlerim zayıfladı iyice galiba...

valla arkadaşlar bende dün çok ağladım sokaklarda bile tutamadım kendimi elimde hep peçeteyle gezdim dün hepimiz için çok kötü geçmiş inş. son olur ağlamalarımız önce sinirlerim bozuldu diye ağladım sonra da bebeğimi üzdüm diye ağladım oda benim canım kızım sanki bana teselli veriyor kıpır kıpır içimde artık kendimi düşünmüyorum ama onu üzdüğüm zaman dayanamıyorum

Aman canım dikkat et bugün cuma, cuma günleri muhasebe oldukça yoğun olur bilirim. Aslında kimseyi takmayacaksın, cevap vermeyeceksin ama yapamıyoruz işte. Kimsenin de hamilelere saygısı falan kalmamış. Dolmuşta veya otobüste kimse yer bile vermiyor, hayır istediğimden değil vermesinler ayakta durmaktan aciz değilim çok şükür ama bizler böyle görmedik ailelerimizden. Gerek ben gerekse eşim hamile, çocuklu veya yaşlı gördüğümüzde veririz. Çok garip geliyor banada paylaşayım dedim.

merhaba arkadaşlar.benim takvim gene yok oldu yardımcı olabilirmisiniz?deniyorum ama olmuyorhangi linki yapıştırıyorduk?

nuraycım nihancım teşekkür ederim..a.s.allah kimseye yaşatmasın ben sonuçta iyiyim ama bunu gerçekten yaşayan insanlar var..allah sabır versin onlara şifa versin..
nihancım yok badanamız bitmedi canım..yarın küçük bir odamız var orası yapılacak sonrada yatak odamız..bebiş orada yatacak çünkü...:sm_confused:
gamzecim yaşlılara ya da hasta ve hamilelere saygı yok zaten..o bizim zamanımızda vardı.ben hala kalkar yer veririm yaşlılara ama yeni nasilde yok..herkes rahatına düşkün artık...
nuraycım canım ya işleriniz nedeniyle de çok yorulup üzülüyorsunuz..siz çok daha fedakar annelersiniz allah kolaylık versin..herkesi evlatlarından güldürsün allah...
kebancım,sanemcim,havvacım,aylincim nerelerdesinizzzzzzzzz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…