2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aman cnm badana başlayınca gene yorma kendini olur mu,sıcaklarda arttı daha da zor olur .. iş yaparken soğuk ayran için bu arada çok güsel ferahlatıyor ve iyi geliyor cnm :) :içelim:

çok haklısın gamzecim kimse yer vermiyor,insanlar bir garip olmuş. geçen h.sonu eşimle arkadaşımıza giderken otobüse bindik.kocaman göbeğim belli ki hamileyim. ben de senin gibi yer delisi deilim ayakta dururum ama insanların düşüncesizliği kızdırıor.bir sürü genç yada adam varken koskoca bi kadın kalktı yer verdi bana.

merhabalaaaaaaar canım arkadaşlarım. güzelbir gün diliyceem ama gün bitiyor nerdeyse

bu gün herkes mızmız galiba senağlamabende öyleyim hiç bir şey olmadı sancımda yok şükür ama gece kabus gördüm. dün prematüre bebekler bölümünde bir yazı okudum rüyama girdi dilim varmıyor anlatmaya. sabah ağlayarak uyandım eşimin de aklı kaldı yazık bende sabahtan beri 4-5 kez aradı her aradığında tutamıyorum kendimi sesini duyunca başlıyorum.

gamzeiim nuraycıım bu gün çabucak biter inşallah kimler üzüyor benim arkadaşlarımıklava:

nihancıım ben senden daha heyecanlıyım teyzesi ne ciciler alıcak miniklerime

özgeciim geldim canım buralardayım.sabah giremedim foruma.:1hug:

nericiim seni aramızda görmek ne güzel:teytey:

diğer arrkadaşlarım hepinize kucak dolusu öpücükleeeeeeerŞeniz

özgeciim nihancıım gamzekiciim neriiibizden başka kimse yok galibaa. ben biraz uyumaya gidiyorum akşam üzeri açarım. mucukssss

bu arada özge resmin ne güzel öyle nerde çekildin arkadaki ışıklar güneşin batışı gibi çıkmış.kızma kızmaaaa sen daha güzelsin tabiiyerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
İYİ uykular cnm size :)
bu arada özgecim gerçekten yaa sanem,havva,aylin,dark falan yoklar nerdeler ki???

Sana yine koskoca bir kadında olsa yer veren olmuş ama bana şu ana kadar hiç olmadı. Ayrıca önceki gün önünde durduğum bayanın yanında 10 yaşlarında oğlu oturuyordu, kadın beni görünce oğlunun başını omzuna yaslayıp uyu işareti yaptı sırf kalkıp yer vermesin diye o dereceye gelinmiş düşün, inanamadım.
Kezbancım bizi şirkette gereksiz insanlar üzüyor, gerçekten sinirlenince karnım kasılmaya başladı çok korktum. Bir daha kimseyle ağız dalaşına girmemeye çalışacağım bebeğim için, şurada inşallah kaldı 29 günüm.

herkeze merhaba
yazılarınızı okudum kızlar
herkez keyifsiz bir gün geçiriyor sanırım ama akşama az kaldı evimize gideceğiz
ayaklarımız uzatıp dinleneceğiz minişlerimizin tekmelemisini izleyceğiz bunları hayal edince
kendimizidah aiyi hissedelim

İnşallah canancım onun hayaliyle avunuyorum kaç saattir. Çıkıştada şeker sonucumu almaya gidicem, inşallah iyi çıkarda iyice moralim bozulmaz.

kezbancım sağol canımmmmmm...bursada çarşamba akşamı çektirdim..tophaneye çıkarken surlara ışık koymuşlar onların yansıması..yorgunluk vardı ama olsun yine de güzel olmuş...sağol canım ama manzarada süper bursada..a.sgörmediysen mutlaka görmelisin canım...ben orada okudum çok severim bursayı...ben de uyumuşum biraz çok yorgundum..ama şimdi kalkıp yemek yapmalıyım..:sm_confused:

nihancımmmmm mecburen biraz daha yorulacağım ama kendimi hırpalamam sözzzz..bu sefer bir tek yatak odası beni yorar biraz yerleştirmesi problem olabilir çünkü..:çok üzgünüm:

merhaba anneleer nasılsın bugün tetanoz aşımı oldum ve kolumu kaldıracak halim yok.benneyaptımki ama şükür:1hug: kızım iyi 30 haftadayıza.s.a.s.

canım gercekten güzel çıkmışsın resimde
kendini fazla yorma
bebişlerimiz aşağıya doğru iniyor
ağrı yapıyor sonra

merhaba anneleer nasılsın bugün tetanoz aşımı oldum ve kolumu kaldıracak halim yok.benneyaptımki ama şükür:1hug: kızım iyi 30 haftadayıza.s.a.s.

kaç kez tetenoz aşısı vurdular
bana iki kez
doğumdan sonrada devam edecekmiş sanırım
üstelik bunu kendi araştırmamla öğrendim
doktorum saolsun
hiç bilgi vermedi
sağlık ocaklarından öğrenmiştim

canım benimi inşallah düşük çıkar sonucun
dua edicem
kendimdeaynı dertten müzdarip olunca çok iyianlıyorum seni

Senin şekerin vardı dimi canım yaa, son sonuçların nasıl çıkmıştı? Ben ilk kez yaptırdım bakalım yarın yazarım sonucumu. Sen manavgatta mıydın? Bende iznimi alınca Antalyaya geleceğim ve inşallah doğumum orada olacak.

Ben 2 kere oldum tetenozu ama 6 ay sonra üçüncüde varmış. Benim doktor gerek yok üçüncüyü yaptırmana, ikisi önemliydi dedi ama ben yinede yaptırıcam üçüncüyü.

off kıslar benim mide yanmam çok kötü bugün,sabahtan beri deliricem :çok üzgünüm:

Canım yaa bana doktorum gaviscon diye bir şurup verdi midem için, gerçekten mide yanmasına birebir. Benimde bazen oluyor içiyorum ve kurtuluyorum. Doktoruna sorarak alabilirsin canım.

ilk testimde 151 çıktı
doktorum şekerimi hemen kesmemi söyledi
bu pazartesi tekrar şeker yüklemesi yapılacak dua edinde düşsün canım çok dondurma istiyor
bu arada ben alanyada yaşıyorum beklerim

Agustos ayının dünya tatlısı anniş ve bebişlerine kucak dolusu sevgileeeeeer,selaaaamlar...:1hug:

kızlar herzaman fırsat bulup giremiyorum bu nedenle yazılanlar bayagı bi birikiyo..yazılanları okumaya başlarken yazmaya halim kalmıyor...hepinize çok alıştım aileden biri gibi oldunuz benim için...ben hepinizi herzaman tek tek merak ediyorum..isimlerinizi ezberlemeye çalışıyorum da unutkan oldugumdan zor oluyora.s sizleri geriden takip etmek hoş olmuyor ama napim hızınıza yetişemiyorum :) bugün arayı kapatim bari:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…