nuraycım nihancım teşekkür ederim..a.s.allah kimseye yaşatmasın ben sonuçta iyiyim ama bunu gerçekten yaşayan insanlar var..allah sabır versin onlara şifa versin..
nihancım yok badanamız bitmedi canım..yarın küçük bir odamız var orası yapılacak sonrada yatak odamız..bebiş orada yatacak çünkü...:sm_confused:
gamzecim yaşlılara ya da hasta ve hamilelere saygı yok zaten..o bizim zamanımızda vardı.ben hala kalkar yer veririm yaşlılara ama yeni nasilde yok..herkes rahatına düşkün artık...
nuraycım canım ya işleriniz nedeniyle de çok yorulup üzülüyorsunuz..siz çok daha fedakar annelersiniz allah kolaylık versin..herkesi evlatlarından güldürsün allah...
kebancım,sanemcim,havvacım,aylincim nerelerdesinizzzzzzzzz?
Aman canım dikkat et bugün cuma, cuma günleri muhasebe oldukça yoğun olur bilirim. Aslında kimseyi takmayacaksın, cevap vermeyeceksin ama yapamıyoruz işte. Kimsenin de hamilelere saygısı falan kalmamış. Dolmuşta veya otobüste kimse yer bile vermiyor, hayır istediğimden değil vermesinler ayakta durmaktan aciz değilim çok şükür ama bizler böyle görmedik ailelerimizden. Gerek ben gerekse eşim hamile, çocuklu veya yaşlı gördüğümüzde veririz. Çok garip geliyor banada paylaşayım dedim.
çok haklısın gamzecim kimse yer vermiyor,insanlar bir garip olmuş. geçen h.sonu eşimle arkadaşımıza giderken otobüse bindik.kocaman göbeğim belli ki hamileyim. ben de senin gibi yer delisi deilim ayakta dururum ama insanların düşüncesizliği kızdırıor.bir sürü genç yada adam varken koskoca bi kadın kalktı yer verdi bana.
özgeciim nihancıım gamzekiciim neriiibizden başka kimse yok galibaa. ben biraz uyumaya gidiyorum akşam üzeri açarım. mucukssss
bu arada özge resmin ne güzel öyle nerde çekildin arkadaki ışıklar güneşin batışı gibi çıkmış.kızma kızmaaaa sen daha güzelsin tabiiyerimseniben
İnşallah canancım onun hayaliyle avunuyorum kaç saattir. Çıkıştada şeker sonucumu almaya gidicem, inşallah iyi çıkarda iyice moralim bozulmaz.
kezbancım sağol canımmmmmm...bursada çarşamba akşamı çektirdim..tophaneye çıkarken surlara ışık koymuşlar onların yansıması..yorgunluk vardı ama olsun yine de güzel olmuş...sağol canım ama manzarada süper bursada..a.sgörmediysen mutlaka görmelisin canım...ben orada okudum çok severim bursayı...ben de uyumuşum biraz çok yorgundum..ama şimdi kalkıp yemek yapmalıyım..:sm_confused:
nihancımmmmm mecburen biraz daha yorulacağım ama kendimi hırpalamam sözzzz..bu sefer bir tek yatak odası beni yorar biraz yerleştirmesi problem olabilir çünkü..:çok üzgünüm:
merhaba anneleer nasılsın bugün tetanoz aşımı oldum ve kolumu kaldıracak halim yok.benneyaptımki ama şükür:1hug: kızım iyi 30 haftadayıza.s.a.s.
canım benimi inşallah düşük çıkar sonucun
dua edicem
kendimdeaynı dertten müzdarip olunca çok iyianlıyorum seni
off kıslar benim mide yanmam çok kötü bugün,sabahtan beri deliricem:çok üzgünüm:
Senin şekerin vardı dimi canım yaa, son sonuçların nasıl çıkmıştı? Ben ilk kez yaptırdım bakalım yarın yazarım sonucumu. Sen manavgatta mıydın? Bende iznimi alınca Antalyaya geleceğim ve inşallah doğumum orada olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?