2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yaa bana doktorum gaviscon diye bir şurup verdi midem için, gerçekten mide yanmasına birebir. Benimde bazen oluyor içiyorum ve kurtuluyorum. Doktoruna sorarak alabilirsin canım.

saol cnm bana önceki doktorum hapını vermişti ama sonradan gittiğim bi doktor içme dedi. şimdi son doktorum ne dicek bakalım. ben doktor epey gezdm de içime sinmediler. şimdi sonuncu içime sindi artık neyseki :) 23ünde gidicem sorarım a.s.

ilk testimde 151 çıktı
doktorum şekerimi hemen kesmemi söyledi
bu pazartesi tekrar şeker yüklemesi yapılacak dua edinde düşsün canım çok dondurma istiyor
bu arada ben alanyada yaşıyorum beklerim

İnşallah seninde düşmüştür canım, dua ederim sana ben. Kıyamam sana umarım düşük çıkar da yersin dondurmanı:icecream: Benim ailem Antalya merkezdeler, onların yanında olmak istedim doğumda. Büyük ihtimalle Anadolu hastanesi olacak bakalım hayırlısı artık. Bende seni beklerim geldiğimde :içelim:

Tatlım benim doktorum çok pimpirikli, ilaca kesinlikle karşı bir adam, bu ilacı verdiğine çok şaşırmıştım hatta başka bir doktor daha bana bu ilacı tavsiye etmişti ama benimki hap değil şurup. Beyaz kirecimsi bişey. Sen son doktoruna da danış tabii ama o yanmayla da yaşanmaz. Bir arkadaşımda hamileliği boyunca renny şurup kullanmıştı mesela.

Canım benim şimdi aklıma geldi yaa, geçen hün zeynep mide yanması için kesin sonuç veren bişey söylemişti. 2 yudum soğuk süt içeceksiniz, ne eksik ne fazla sadece 2 yudum soğuk süt içilecekmiş, mide yanmasına birebirmiş. Evde süt varsa hemen dene istersen.

merhabaa güzel annelerim ve tatlı minik bebişlerimizz. öncelikle şeker testi yaptıracak arkadaşlarımızın inşllah sonuçları güzel çıkarr. dünde birçok arkadaşımız üzülmüzz dediginiz gibi gerçekten psikolojik yapımız tamamen dengesiz seyrediyor en azından benim öyle oluyor aglamaya başladımmı durduramıyorum bazende olmadık şekilde gülmek geliyor. özgecimm geçmiş olsun canım inşllah herşey iyidir canımcımm. berilimiz iyiymişş maşallahh.
bende iyi degilim aslında bugün benim en yogun günümdü ama agrılardan okula gidemedim sevk aldım yakınımızda bulunan poliklinige gittim drum haftaya gelecegi iiçin,birde bir iki arkadaşla veli korkuttu bebek aşagıda duruyor diye içim rahat olsun diye dra gittim o kadar mutlu ve heyecanlı ayrıldımki bir ayı geçmişti bebişimi görmeyeli dr gösterdii kilosu beni çok şaşırttı 1,420gr olmuşş Egemizz allahıma çok şükür herşey iyiymiş kafası yukarıdaydı,allahım hepimize saglıklı güzel dogumlar nasip etsin bebişlerimizi zamanında kucagımıza almak nasip etsinn allahım çok güzel bir duygu annelik allahım olmayanlarada nasip etsin.
arkadaşlar çok mu konuştum nee. herkesi çook çook öpüyorumm.

Aslıcım maşallah bebişine tombul kuş olacak annesiii yerim onu ben

cnm benim hoşgeldin,ağrıların nsl şimdi?maşallah ege'ye :) tombilik olmuş.benim daha çok var gitmeme 23'ünde,meraktan çatlıcam ne kadar oldu diye.

Elvin ve Maviş evlilik yıldönümlerinizi kutlarım..Mutluluklarınız bebişlerinizle birlikte daim olsun arkadaşlarım...
Neriman seninde geçmiş dogumgünün kutlu olsun canım...yeni yaşın ve bebeğin yaşamın yepyeni sevinçler getirsin...
Gözümden kaçırdıgım arkadaşlar varsa evlilik yıldönümü dogumgünü olan onlarıda kutlarım..
Bennay arkadaşımıza da geçmiş olsun reflü şikayeti varmış.agrılarının dinmesini dilerim..
Kezbanccaaayy yetmedimi çektiklerin arkadaşım..agrılaın sorunların hastalıların inşallah son bulur canım benim. geçmiş olsun sana da ..
Bahar sana da geçmiş olsun.Ablan için üzüldüm canım ya biranevvel sağlığına kavuşmasını diliyorum..
Pediastrum,bendede kist vardı ama hiç baktırmadım hamile kaldıktan sonra ne oldu bilmiyorum bi şikayetim yok belkide geçmiştir .2 hafta sonra doktora gittiğimde sorayım bende..senin kist çok mu büyüktü ki...tam okuyamadım da canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...

Elvin canım selam hoşbulduk biz iyiyiz çok şükür.. sizlerinde herşeyinizin yolunda gittigini okudukça sevincim artıyor tabii..
geçmişe dönük yazayım da dönerim şimdi size :)

kilosu haftamıza göre normalmii arkadaşlarr sizler daha iyi bilrsiniz. nihancımm dün biraz yoruldum gece babam geldii bu sabahta gitti arkadaşı da vardı yanında tabi az kalınca iyi agırlamak istedim biraz fazla ayakta kaldım galiba arka boşluklarım falan agrıyordu şimdi biraz daha iyiyim sanki. dr normal dedi bu aydan sonra ara ara olur doguma hazırlık yapıyor vücut dedi nihancımm tlf numaranı aldımm biraz msne geçecegim ordanda benimkini veririm tatlım.

bu ikinciydi kızım dogduktan sonra üç defa daha olacakmışım dr sölemişti :icecream:

:1hug:WROSE ,ELVİN;GAMZEKi,GAMZE_LİNa dün kötü şeyler yaşamışsınız..kendinizi üzmemeye gayret edin canlarım ya...hepimiz duygusalız zaten en ufak bişeyde aglar olduk..moralimizi yüksek tutmamız lazım.şunun şurasında ne kaldı..biraz daha güçlü olalım..Sizi üzecek şeylerin üzerinde fazla durmayın başka olumlu güzell şeyler getirin o an aklınıza..yüzünüzden gülücükleriniz hiiiiç ekik olmasın benim güzel arkadaaaşlarım...:teselli:

GAmze_LİNA,şeker sıonucun inşallah iyi çıkar canım...güzel haberler verirsin bizze...

ECENAS aşı olmuşsun geçmiş olsun umarım agrın olmaz canım..benim ikincisi hiç agrımadı hiç bişey hissetmedim.ama ilki felaketti..2gün çekmiştim agrısını...
CANANMFB bende 2 tanesini yaptırdım evet dogumdan sonrada devam ediyormuş tetanoz aşısı..benim doktorda bişey söylemiyor..pek konuşmaz sinir ediyor beni..yeteri kadar bilgilendirmiyorlar bizleri..bizede iş düşüyor ..Allahtan meraklı sorumlu annelerizki araştırıp ögreniyoruz..sendede şeker varmış heralde geçmiş olsun İnşallah düzelir sonuçların iyi çıkssın canım
Elvin mide agrın nasıl oldu canım..?iyimisin şimdi..Gaviscon ilacını benim doktorda yazmıştı bana,midem agrıdıgında içiyorum..gerçekten tesirli içersen faydasını görürün elvin..

Aslıcım selam canım sana da ne güzel haaberler verdin bize böyle ..bebişinin saglıklı olmaına çok sevindim. seninki tontişmiş maaşallah kilosu çok iyi..Allah hepimizin bebişlerini nazarlardan korusun sağlıklı kilolar nasip etsin..

Aslı kilosu çok iyi benimki 28 haftalıkken 1300gr dı..
27 haftalıkken960_1500) bu kilolar arasında olmalıymış..seninkine maaşallah, çok iyi yani kilosu, daha ne olsun kıııııızzzz:dance:

a.s.dinacıım hoş geldin nedrelerdesin sennnnn. bebeğin ve sen iyisinizdir inşallah. canım dr lar sayesinde sıkılmıyorum geziyorum işte pazartesi yine dr larda geziceem. vallahi benimk,iler zaten içerde çok sıkıldı yollarda çıkıverecek dışarıya. şaka bir yana sonu güzel olsun arkadaşım ne yapabilirim ki?

nihancıım benim hastanedeyken çok oldu mide problemim dr sadece yemeksodası ile su önerdi ilaç önermedi onu da bir sor istersen canımcıım. inşallah geçer yada hafiflera.s.

aslıcıım ooooooh maaşallah annesi neyle besliyosun tosuncuk olmuş ege maaşallah.

a.s.özgecim geçen yaz gittim bursaya ama daha çok çarşılarını gezdik annemler teyzemler vardı çünkü. haftasonu kendini yormak yok ona göresengözlerimebaksanab

gamzeciim şeker sonucun iyi çıkacak allahın izniyle iyi haberlerini yazarsın bize :hooray:

dinacım canım hoşgeldin sağol iyi dileklerin için..a.s.
canancım,gamzecim şekerler için inşallah düşük çıkar canlarım..dondurmaya devam edersiniz..
aslicimmmmm geçmiş olsun ağrıların için..dinlen bol bol..uzan ayaklarını kaldır biraz bak çok iyi gelecek..1450 allah nazardan saklasın canım egeyi de seni de!maşallah acayip güzel kilosuuuuuuuuuu..ben öğrenemedim doktorum değerleri girdim ama hesaplamamış makina dedi..hastaneye gittiğimden bu ay böyle oldu..ben de 28nde gideceğim o zaman öğrenirim inşallah..
arzucum aşı olunca öyle bir gün ağrıyor ama ilkinden daha az ağrıdı benim ikincisi..
hepinizi öptüm yemek yemeye gideceğim şimdi...
nihancımmmmm 2 yudum süt demişlerdi geçen hakkaten bir dene istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…