Canım yaa bana doktorum gaviscon diye bir şurup verdi midem için, gerçekten mide yanmasına birebir. Benimde bazen oluyor içiyorum ve kurtuluyorum. Doktoruna sorarak alabilirsin canım.
ilk testimde 151 çıktı
doktorum şekerimi hemen kesmemi söyledi
bu pazartesi tekrar şeker yüklemesi yapılacak dua edinde düşsün canım çok dondurma istiyor
bu arada ben alanyada yaşıyorum beklerim
saol cnm bana önceki doktorum hapını vermişti ama sonradan gittiğim bi doktor içme dedi. şimdi son doktorum ne dicek bakalım. ben doktor epey gezdm de içime sinmediler. şimdi sonuncu içime sindi artık neyseki :) 23ünde gidicem sorarım a.s.
saol cnm bana önceki doktorum hapını vermişti ama sonradan gittiğim bi doktor içme dedi. şimdi son doktorum ne dicek bakalım. ben doktor epey gezdm de içime sinmediler. şimdi sonuncu içime sindi artık neyseki :) 23ünde gidicem sorarım a.s.
merhabaa güzel annelerim ve tatlı minik bebişlerimizz. öncelikle şeker testi yaptıracak arkadaşlarımızın inşllah sonuçları güzel çıkarr. dünde birçok arkadaşımız üzülmüzz dediginiz gibi gerçekten psikolojik yapımız tamamen dengesiz seyrediyor en azından benim öyle oluyor aglamaya başladımmı durduramıyorum bazende olmadık şekilde gülmek geliyor. özgecimm geçmiş olsun canım inşllah herşey iyidir canımcımm. berilimiz iyiymişş maşallahh.
bende iyi degilim aslında bugün benim en yogun günümdü ama agrılardan okula gidemedim sevk aldım yakınımızda bulunan poliklinige gittim drum haftaya gelecegi iiçin,birde bir iki arkadaşla veli korkuttu bebek aşagıda duruyor diye içim rahat olsun diye dra gittim o kadar mutlu ve heyecanlı ayrıldımki bir ayı geçmişti bebişimi görmeyeli dr gösterdii kilosu beni çok şaşırttı 1,420gr olmuşş Egemizz allahıma çok şükür herşey iyiymiş kafası yukarıdaydı,allahım hepimize saglıklı güzel dogumlar nasip etsin bebişlerimizi zamanında kucagımıza almak nasip etsinn allahım çok güzel bir duygu annelik allahım olmayanlarada nasip etsin.
arkadaşlar çok mu konuştum nee. herkesi çook çook öpüyorumm.
merhabaa güzel annelerim ve tatlı minik bebişlerimizz. öncelikle şeker testi yaptıracak arkadaşlarımızın inşllah sonuçları güzel çıkarr. dünde birçok arkadaşımız üzülmüzz dediginiz gibi gerçekten psikolojik yapımız tamamen dengesiz seyrediyor en azından benim öyle oluyor aglamaya başladımmı durduramıyorum bazende olmadık şekilde gülmek geliyor. özgecimm geçmiş olsun canım inşllah herşey iyidir canımcımm. berilimiz iyiymişş maşallahh.
bende iyi degilim aslında bugün benim en yogun günümdü ama agrılardan okula gidemedim sevk aldım yakınımızda bulunan poliklinige gittim drum haftaya gelecegi iiçin,birde bir iki arkadaşla veli korkuttu bebek aşagıda duruyor diye içim rahat olsun diye dra gittim o kadar mutlu ve heyecanlı ayrıldımki bir ayı geçmişti bebişimi görmeyeli dr gösterdii kilosu beni çok şaşırttı 1,420gr olmuşş Egemizz allahıma çok şükür herşey iyiymiş kafası yukarıdaydı,allahım hepimize saglıklı güzel dogumlar nasip etsin bebişlerimizi zamanında kucagımıza almak nasip etsinn allahım çok güzel bir duygu annelik allahım olmayanlarada nasip etsin.
arkadaşlar çok mu konuştum nee. herkesi çook çook öpüyorumm.
kaç kez tetenoz aşısı vurdular
bana iki kez
doğumdan sonrada devam edecekmiş sanırım
üstelik bunu kendi araştırmamla öğrendim
doktorum saolsun
hiç bilgi vermedi
sağlık ocaklarından öğrenmiştim
kilosu haftamıza göre normalmii arkadaşlarr sizler daha iyi bilrsiniz. nihancımm dün biraz yoruldum gece babam geldii bu sabahta gittiarkadaşı da vardı yanında tabi az kalınca iyi agırlamak istedim biraz fazla ayakta kaldım galiba arka boşluklarım falan agrıyordu şimdi biraz daha iyiyim sanki. dr normal dedi bu aydan sonra ara ara olur doguma hazırlık yapıyor vücut dedi nihancımm tlf numaranı aldımm biraz msne geçecegim ordanda benimkini veririm tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?