2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk Pediastrum ,Kezboş iyiyiz çok şükür..tekmeleyip duruyor bu aralar sık yapıyor..Aman allah korusun dur daha zamanları var nereye çıkıyorlar annesi..onlr akıllı zamanında saglıklı dogacaaklar inşallah...sen içini ferah tut ...:1hug:

annişleeerr ben bebegin çantasını hazırlıcam şimdi annemle ..yavaş yavaş aldıklarımızı koyalım diyor annem..
selamı var hepinize..Allah hepsini bir nefeste kurtarsın,Allah'a emanet olsunlar diyor...
yerimseniben
işim bitsin yine yazarım sizlere..görüşürüz..

canım kolay gelsin sende anneciğine selam söyle ben hallettim çanta işini rahatladım.

sağolsun anneciğin öptük ellerinden..hepimize inşallah kolay doğumlar nasip etsin allah..çok öptüm kolay gelsin canım..

Benim kızım da 26 Ağustosta dünyaya gelecek allah kısmet ederse...Allah yardımcımız olsunnnn....

cok teşekür ederim arkadaşım temennin icin pazartesi günü dondurma yiycem şekerim düşcekinşallahn:icecream:

cananm merak etme canım rahatça dondurma yiyeceksin ben oldukça şekerliyim ama dondurmada yiyiyorum bir top dondurma=1dilim ekmek ve 100gr süt demek ona göre diyetimde değişiklik yapıp yiyiyorum.sen de inşallah hiç çıkmaz da daha fazla yersin canımcıım

iyi geceler hepinize kimse kalmamış heralde. ben iyi değildim bugün ya. sancılarım vardı. şu hazırlayıcı kasılmaları çekiyorum on gündür. epey rahatsız ediyor. bugün bir ara heralde doğuruyorum dedim. çok korktum ben ya hazırlayıcısı böyleyse gerçeği nasıldır bunun acaba?????allah yardım etsin KORKUYORUMMMMMMMMMMM

BİR DE BİRŞEY SORACAKTIM BEN. doktorum 15 hazirandan itibaren (33.haftam olacak) pekçok şeyi kesinlikle yasakladı. ilişki yolculuk iş yürüyüş vs. sizlerde böyle yasaklamalar var mı arkadaşlar

Aslı kilosu çok iyi benimki 28 haftalıkken 1300gr dı..
27 haftalıkken960_1500) bu kilolar arasında olmalıymış..seninkine maaşallah, çok iyi yani kilosu, daha ne olsun kıııııızzzz:dance:
çok teşekkürler dinacımm,kezbancımm,nihancımm,özgecimm bebiş gerçekten beni de çok şaşırttı en son gittigimde bir ay önce kilosu 60 grdı birden1,420 diyince şaşırdımm çok mutlu oldum.
BİR DE BİRŞEY SORACAKTIM BEN. doktorum 15 hazirandan itibaren (33.haftam olacak) pekçok şeyi kesinlikle yasakladı. ilişki yolculuk iş yürüyüş vs. sizlerde böyle yasaklamalar var mı arkadaşlar
zeynepcimm sorma bende de bir haftadır agrılarım varr gerçi benim haftam sizin haftalara göre 2-3 hafta var aramızda. yürüyüş yapmamızın ne sakıncası olabilirki.yürüyüş yapmamız iyi olur diyorlar ama senin drun daha iyi bilir tatlımm drun ne diyorsa ona göre hareket et.geçmiş olsun canım.

iyi geceler arkadaşım gerçek sancılar o kadar da zor gelmedi bana ama kişiye göre değişiyormu acaba:uhm:
hazırlayıcı kasılmalar için erken değilmi? seninde erken doğum riskin mi var yoksa?
çok mu soru sordum ne?

doktoruma göre her şeyim normal. geçen hafta itibariyle karnım sertleşiyordu benim ben bebek elini ayağını filan dayıyor diye düşündüm doktoruma sorunca bunun hazırlayıcı kasılmalar(Braxton-Hicks) olduğunu söyledi. alttan çıkacak gibi hissedersin veya içinde bir şeyler çevriliyormuş gibi olur dedi ve normal olduğunu söyledi. aralıklarına dikkat etmek gerekiyor düzenli olup olmadığına.bugün özellikler yürüyüş esnasında olunca beni korkuttu işte ne bileyim amaaan. 2. trimester en rahat dönemmiş onu anladım. en zoru bu dönem.

arkadaşlar bugün eylül annelerinde bir arkadaş bir site paylaşmıştı bende sizlerle paylaşayım dedim çok güzel kurabiyeler var tarifleride verilmişş.sizlerde bir bakın isterseniz. bebek olan yeri tıkladıgınızda bebek kurabiyeleri çıkıyor.yapması biraz zahmetli ama onuda söyleyeyim dedimm.:)
http://www.bonbonwelt.com/index.php

zeseze haklısın zor ve kritik bir döneme girdik galiba allah yardımcımız olsun.

aslıcıım çok güzel kurabiyecikler var teşekkürler paylaşımın için. şekerim tavan yapacak yineeeee

ikinize de iyi geceler annişleeeeeer....ben yatıcam artık. sonradan gelen gece kuşlarına da iyi geceler tatlı rüyalar

tatlı rüyalar canım arkadaşlarım ve birbiriden güzel evlatları..hepinizi çok öptüm yarın badana var çok sık bakamayabilirim..kendinize dikkat edin...

Günaydın güzel anneler ve yeğenlerima.s.

Dün şeker sonucumu aldım, referans değerlerin altındayım:sm_cool: Açlık şekerim 66 çıktı, 75 gr şeker yüklemesinden 1 saat sonra 110 çıktı. Doktor çok iyi dedi:dance::dance: Zaten en alt sınır 120 yani ben altındayım o değerinde. Çok şükür şu şeker olayınıda atlattım. Darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah. Ya kızlar Eliften haberi olan varmı? Günlerdir girmiyor umarım herşey yolundadır.

Zeynepcim kasılmaların ağrılı mı oluyor? Benimde arada oluyor ama ağrı falan yok. Rahatsız etmiyor beni. Doktor 30. haftadan sonra başlar ama bazılarında 27 sonra da başlayabilir demişti. Benim zaten çok nadir Allaha şükür şimdilik.

Öpüyorum güzellerŞeniz

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
bana tünaydın ben 6 dan beri dolanıyorum da. kaçta yatarsam yatayım kurulu saat gibi kalkıyorum anneliğe hazırlık.
sancı şeklinde gamzecim ya. rahatsız ediyor yani. ama alışıyorum bir süre sonra.doktorunun dediği gibi benim tam 30. haftada başladı.
öpüldünüzzzzzz

sonuçlarına da çok sevindim. dondurmalara son gaz devammmmmm harika di mi? (gerçi seviyor musun bilmem ama)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…