annişleeerr ben bebegin çantasını hazırlıcam şimdi annemle ..yavaş yavaş aldıklarımızı koyalım diyor annem..
selamı var hepinize..Allah hepsini bir nefeste kurtarsın,Allah'a emanet olsunlar diyor...
yerimseniben
işim bitsin yine yazarım sizlere..görüşürüz..
GAmze_LİNA,şeker sıonucun inşallah iyi çıkar canım...güzel haberler verirsin bizze...
ECENAS aşı olmuşsun geçmiş olsun umarım agrın olmaz canım..benim ikincisi hiç agrımadı hiç bişey hissetmedim.ama ilki felaketti..2gün çekmiştim agrısını...
CANANMFB bende 2 tanesini yaptırdım evet dogumdan sonrada devam ediyormuş tetanoz aşısı..benim doktorda bişey söylemiyor..pek konuşmaz sinir ediyor beni..yeteri kadar bilgilendirmiyorlar bizleri..bizede iş düşüyor ..Allahtan meraklı sorumlu annelerizki araştırıp ögreniyoruz..sendede şeker varmış heralde geçmiş olsun İnşallah düzelir sonuçların iyi çıkssın canım
Elvin mide agrın nasıl oldu canım..?iyimisin şimdi..Gaviscon ilacını benim doktorda yazmıştı bana,midem agrıdıgında içiyorum..gerçekten tesirli içersen faydasını görürün elvin..
Benim kızım da 26 Ağustosta dünyaya gelecek allah kısmet ederse...Allah yardımcımız olsunnnn....
Aslıcım selam canım sana da ne güzel haaberler verdin bize böyle ..bebişinin saglıklı olmaına çok sevindim. seninki tontişmiş maaşallah kilosu çok iyi..Allah hepimizin bebişlerini nazarlardan korusun sağlıklı kilolar nasip etsin..
çok teşekkürler dinacımm,kezbancımm,nihancımm,özgecimm bebiş gerçekten beni de çok şaşırttı en son gittigimde bir ay önce kilosu 60 grdı birden1,420 diyince şaşırdımm çok mutlu oldum.Aslı kilosu çok iyi benimki 28 haftalıkken 1300gr dı..
27 haftalıkken960_1500) bu kilolar arasında olmalıymış..seninkine maaşallah, çok iyi yani kilosu, daha ne olsun kıııııızzzz:dance:
zeynepcimm sorma bende de bir haftadır agrılarım varr gerçi benim haftam sizin haftalara göre 2-3 hafta var aramızda. yürüyüş yapmamızın ne sakıncası olabilirki.yürüyüş yapmamız iyi olur diyorlar ama senin drun daha iyi bilir tatlımm drun ne diyorsa ona göre hareket et.geçmiş olsun canım.BİR DE BİRŞEY SORACAKTIM BEN. doktorum 15 hazirandan itibaren (33.haftam olacak) pekçok şeyi kesinlikle yasakladı. ilişki yolculuk iş yürüyüş vs. sizlerde böyle yasaklamalar var mı arkadaşlar
iyi geceler hepinize kimse kalmamış heralde. ben iyi değildim bugün ya. sancılarım vardı. şu hazırlayıcı kasılmaları çekiyorum on gündür. epey rahatsız ediyor. bugün bir ara heralde doğuruyorum dedim. çok korktum ben ya hazırlayıcısı böyleyse gerçeği nasıldır bunun acaba?????allah yardım etsin KORKUYORUMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?