günaydın arkadaşlar rahatsız olan ark. geçmiş olsun kasılmaları başlayan arkadaşlarımda inş. gelip geçici olurlar ben şeysorucam arkadaşlar ben sat ım 03 Kasım ama 13 ünde hamile kalmışım doktor ayın 13 ünü hesapla aynı bu dedi bende bu ayın 13 ünde 7 imi bitiricem 8 e giricem kısmetse ama diyorlarki 8 ayda doğan çocuk yaşamıyormuş yani 13 haziran 13 temmuz arası doğarsa allahım korusun yaşamazmış doğrumu acaba bu konu hakkında duydunuz mu bişeyler bende de arada doğum sancılarım oluyor çünkü sıcaklarda var bende hep aktifim korkuyorum valla
Günaydınn kızlarrrrr.nasılmış bugün ağustosun güzel annelriiii:dance:
sizi ve miniklerinizii öptükkŞeniz
önümüzdeki hafta doktora gitcem bende bakalım ne kadar olmuşuz.yaramz bişey yoktur inşşşa.s.
gamzeki benimde 11kasım ama embrio oluşumu 25 kasım benim dr da son adetten(11kasım)hesaplıycaaz dedi kafam karıştı şimdi. senin dediğin şekilde sayarsak bebek gelişimi ultrasonda 2 hafta önde çıkması gerekmezmi?
Gamzecim benim yengem 8 aylık doğum yaptı maşallah bebeğimiz küveze bile girmedi. Çok sağlıklıydı ama biraz güçsüzdü o kadar. Eskiden 8 aylık doğanlar yaşamaz derlerdi ama çok saçma bir inanış aksine ne kadar içimizde kalırlarsa o kadar iyi gelişiyorlar. Benim arkadaşım 25 haftalık doğum yaptı ve bebeği şu an maşallah 1 yaşını bitirmek üzere öyle düşün yani ve sakın bunları kafana takma.
kübracıım dr gitme heyecanı şimdiden basıyor dimi.miniğinin güzel haberleriyle gelirsin bize inşallah. maaşallah 32. haftanıza girmişsiniz darısı başımıza
evet cnm heycan bastııı:dance:
günler çok hızlı gelip geçiyor yaa yoksa banamı öyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?