2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııın canım arkadaşlarım. güzel bir haftasonu diliyorum hepimize...

özgecim kolay gelsin arada merhaba de olur mu? zaten şurda 3 kişi kalmışız artık forumun eski tadı yok sıcaklardan mı bunaldı diğer arkadaşlar hep bir kaç günde bir uğrayıp merhaba ben geldim deyip kaçıyorlar. biraz isyanlardayım ama yalan mııııı?

gamzeciim gözünaydın canımcıım. dondurmaya devam ne güzel.

zeynepciim inşallah bu kadarcık sancıyla sonuna kadar gideriz. günde kaç kere oluyor senin sayabildinmi? ben de 2-3 kez oluyor da acaba sık mı ?

günaydın arkadaşlar rahatsız olan ark. geçmiş olsun kasılmaları başlayan arkadaşlarımda inş. gelip geçici olurlar ben şeysorucam arkadaşlar ben sat ım 03 Kasım ama 13 ünde hamile kalmışım doktor ayın 13 ünü hesapla aynı bu dedi bende bu ayın 13 ünde 7 imi bitiricem 8 e giricem kısmetse ama diyorlarki 8 ayda doğan çocuk yaşamıyormuş yani 13 haziran 13 temmuz arası doğarsa allahım korusun yaşamazmış doğrumu acaba bu konu hakkında duydunuz mu bişeyler bende de arada doğum sancılarım oluyor çünkü sıcaklarda var bende hep aktifim korkuyorum valla

4-5 kez oluyor günde özellikle akşamları. yalnız şu var ben çok hareketli bi yapıya sahibim hala camlarımı kendim siliyorum (örnek olsun diye) sabah 7 de minibüslerdeyim. bunlar da tetikliyo benim sancıları heralde.ama kesinlikle normal olduğunu okudum nette.sancı olduğunda pozisyon değiştirin,ılık duş alın diyor.
ya gamzeki arkadaşım nerden bulup takıyorsun bunları kafana ya. allah korusun allahın izniyle olmaz öyle bir şey. ben de 25. haftada doğup da yaşayan bebişler biliyorum hem de şimdiki halleri turp gibi valla. allahın kontrolündeyiz hepimiz biraz kaderci olmalıyız ya da pollyannacı her ne isim veriyorsak. her şeyin hayırlısı.
ayrıca benim okuduğum kaynakta da 30. haftadan sonra yaşam şansı çok yüksek deniliyor.
öffffffff soğuk konular bunlar allah hepimizi zamanında kurtarsın

canım benim sen böyle duyduklarını takma kafana bende 8. aya bir girsem diyorum.bir hafta bir haftadır biraz daha tutalım dedi dr bana her hafta biraz daha gelişiyorlar. alahın izniyle sağ salim dünyaya gelecek bebişlerimiz sakın böyle şeyle düşünme Şeniz

ben hareket etmiyorum sürekli yataktayım. senin hareketlerini kısıtlaman lazım o zaman arkadaşım(elinden geldiğince)aman biraz daha büyüsünler

tabiki zamanında versin yüce Rabbim bende biliyorum neleri yaşıyor kader yada ecel tabiki en başta ama 8. ayda kalpleri dışardaki hayata göre atıyormuş 8.ayda doğanlarında kalpleri doğarken duruyormuş ahh bu eltim herşeyi allah bilir dedim geçtim ama allahım korusun bebişleri

allah allah ya ne cahil insanlar var .bunları mı anlatıyor sana "kapa çeneni" deseydinklava: elti değil mi işte bak nasssssı sinirlendim

kezbancım yattığın yerde pozisyonunu değiştir bacaklarını filan topla yavaşça( zararı yoksa) iyi geliyor. duruyor sancı.

gamzeki benimde 11kasım ama embrio oluşumu 25 kasım benim dr da son adetten(11kasım)hesaplıycaaz dedi kafam karıştı şimdi. senin dediğin şekilde sayarsak bebek gelişimi ultrasonda 2 hafta önde çıkması gerekmezmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınn kızlarrrrr.nasılmış bugün ağustosun güzel annelriiii:dance:

sizi ve miniklerinizii öptükkŞeniz

önümüzdeki hafta doktora gitcem bende bakalım ne kadar olmuşuz.yaramz bişey yoktur inşşşa.s.

zeseze haklısın pozisyon değiştirmek lazım ama çözüm olmuyor bende. dediğim gibi inşallah sıklaşmaz bu kadarla kalır.

gamzecim eltin seni üzmek istemiş herhalde,bana şu an doğarsa yaşamazlar dedi. benim doğum olayı olduğunda ben de o na: dr um yaşama şanslarının yüksek olduğunu söylüyor. senin zamanındaki gibi değil her şey dedim. bir daha bir şey demedi keşke sende cevabını verseydinde bir daha konuşamasaydı.

kübracıım dr gitme heyecanı şimdiden basıyor dimi.miniğinin güzel haberleriyle gelirsin bize inşallah. maaşallah 32. haftanıza girmişsiniz darısı başımıza

Zeynepcim dondurma sevmez olurmuyum, çok seviyorum ve tam gaz devam yemeye artık. Kasılmaların da normaldir kafana takma sakın. Ben 32. haftada doğum iznim başlayınca Antalyaya gidicem doktorum bir sakıncası yok dedi ama sık sık mola verip yürü dedi. Arabada arkada yata yata giderim diyorum :))

Kezbancım çok sağol canım, tatlılara veda etmediğime sevindim.

Gamzecim benim yengem 8 aylık doğum yaptı maşallah bebeğimiz küveze bile girmedi. Çok sağlıklıydı ama biraz güçsüzdü o kadar. Eskiden 8 aylık doğanlar yaşamaz derlerdi ama çok saçma bir inanış aksine ne kadar içimizde kalırlarsa o kadar iyi gelişiyorlar. Benim arkadaşım 25 haftalık doğum yaptı ve bebeği şu an maşallah 1 yaşını bitirmek üzere öyle düşün yani ve sakın bunları kafana takma.

valla canım bu doktorların hesabına kimsenin aklı ermiyor zaten bana diyorki 3ünde satın ama 13 ünde hamile kalmışsın ama bebeğin 3 ne göre gelişiyor diyor yani hızlı bi gelişme gösteriyormuş ee bu doğum tarihini etkilermi dedim sen 13 ünü hesapla dedi 3 ünü hesaplarsam 7 yi bitirmiş oluyorum zaten 19 temmuz 9 ağustos arası da bekle dedi geçende aradığımda da gel dedi artık doğuma yaklaştın daha sık gelmen lazım dedi haftaya iznimi almaya gidicem işte o zaman tam konuşçam canım

ya herşey Allahtan canım zaten eceli öyle yazıldıysa o ne zaman olursa olsun ölür ben buna inanıyorum büyüklerimizi biliyorsunuz ya batıl inançları vardır öyle size bi sorayım dedim hakkımızda hayırlısı ya ne kadar beklerlerse o kadar iyi tabi ama ben çok özledim biliyormusunuz senağlama

kübracıım dr gitme heyecanı şimdiden basıyor dimi.miniğinin güzel haberleriyle gelirsin bize inşallah. maaşallah 32. haftanıza girmişsiniz darısı başımıza

evet cnm heycan bastııı:dance:

günler çok hızlı gelip geçiyor yaa yoksa banamı öyle geliyor

evet cnm heycan bastııı:dance:

günler çok hızlı gelip geçiyor yaa yoksa banamı öyle geliyor

evet öylemiydi- böylemiydi, testler -sonuçlar derken ...7 ayımız bitecek kısmetse allah sonuna kadar dayanma gücü versin bize de bebeklerimize de(amiiiiin)

GÜNAYDINNNNNNNNNNN canım arkadaşlarımmmmmmm veeeeee dünya tatlısı minikleriiia.s.
gamzecim şekerinin iyi çıkmasına sevindim...dondurmasız olmaz..yerimseniben
bu arada benim yakın arkadaşım 8 aylık doğum yaptı tuna 2950 gr doğdu ve maşallah küvezi bırak hastaneden bile o gün çıktılar..şimdi 8 aylık oldu 12 kilo:))maşallahyani allah can verdiyse hiç bişey olmaz..burda 26 haftada doğum yapıp kızı yaşayan hatta şimdi ilkokulda..yani gerçekten şartlarla ilgili onu ancak allah bilir bebişin yaşam gücüne bağlı bence biraz da!

kezbancım evet eskisi gibi şen bir forum yok..evde olunca daha az nete giriliyor mu ne!:çok üzgünüm:
badana başladı barış yapıyor içerde ben de pcyi mutfağa getirdim foruma bakıyorum..:sm_confused:
sancılara gelince valla nasıl hafifletilir bilmiyorum belki hareketli olanlar dinlenirse hafifler ama kezbancımın durumu farklı ondaki sancı yattığı halde var onu drlar bilir nasıl hafifletileceğini:sm_confused:inşallah hayırlı zamanda gelir tüm bebişler...:teselli:

tünaydın güzeller,nasılsınız bakaalım?
2 gündür baya birikmmiş sayfalar oku oku bitmio. sancılardan bahsetmişsiniz hatta şuan ismini hatırlayamadıgım bi arkadaş dr nun bebeginin biyeri sanki çıkacakmış gibi hissin sancı oldugunu söylemş. aynı şey 2 gündür arada bende de oluyo hatta eşime aynısını dedim sanki eli çıkacak gibi .. bide yattıgım zaman çok rahatsız oluyorum 2-3 saat sonra uykuya dalabiliyorum bende bel fıtıgı başlangıcı var yattıgımda belim ,kalçam ve ayagım çok şidetli agıryo yattıgımda dönmek istemiyorum . dün akşam agrılarım çok şiddetliydi bi ara düşündüm ben bu agrıya zor dayanıyom normal dogum yapmama izin verse dr ben nasıl dogururum . ayagıma 3 gündür karmp girmio ama sol baldırımda yürürken baya bi agrı oluyo sanki heran kasılacak gibi oda sanırım ben pek yürümüyorum evden çıksamda aarbayla çıkıyoruz alışveriş merkezinde dolaşyorum herhalde düzenli yürümediğim için kramp giriyo dün eşimle konuştum hergün olmasada 2 günde1 yürücez..2 gün önce tetanoz aşımın 2. dozunu vurdurmuştum agrı yapar die dün baya temizlik yaptım kız kardeşimin çeyizindeki dikişleri hala bitiremedim onlarla ugraşıyorum ama 2. günüm bugün kolum hala agrımadı sizde de böle olmuşmuydu.?..dün bide misafirim vardı eşimin iş arkadaşı ve eşi geldi 1 tane dünyalar tatlısı oglu var pazartesi 1 yaşını dolduracak akşam yemekten sonra ona dogum günü süslemesi baktık ama bişi bulamadık dogum gününe gelen misafirlere vermek için çok şirin seramik kapaklı minik kutular aldık içlerine badem şekeri koyacaklar ve tülle süsleyeceğiz pazrtesi resmini çekip hazırlıklara eklerim sizlerede fikir olur... güzeller hepinizi ve yiğenlerimi kocaman öpüyorum herkeze güzel sancısız bi gün diliyorum...
neyse kızlar çok konuştum galiba 2 gündür neler biriktirmişim şimdi yine makinenin başına geçecegim dikemye devam....

Selam Güzel Ağustos Anneleri bir ziyaret edeyim sizleri dedim..İnşallah herşey yolundadır..Sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsunuzdur..En güzel aylarınız bu aylar doğuma az kaldı artık kızlar....Allahında izni ile inşallah güzel doğum geçirirsiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız...
Bende yakın zamanda yeniden çalışmalara başlıcam:) seneye apustos annesi olurum belki inşallah..Herşey yolunda kontrollerime gidiyorum..Ama az daha beklemek istiyorum..
Zaman nekadar hızlı geçiyor değilmi..az kaldı kızlar ağustosa inşallah rabbim o günleri sorunsuz gösterir burada doğum hikayelerinizide okuruz..
Öpüyorum hepinizi bebeişlerinize iyi bakın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…